News here

SZTÁRVILÁG

Meghan Markle-t „nárcisztikus szociopatának” hívták egymás közt – Kőkemény vádakkal vág vissza a hercegnének egykori személyzete

Harry herceg és felesége állítólag egyszer egész éjszaka, tíz percenként, üvöltve hívogatták egyik fiatal asszisztensüket, a nő reggelre összeomlott.

Link másolása

Mindannyiunkat átvertek” – erre az egyöntetű következtetésre jutott Meghan és Harry egykori királyi személyzete a The Times ismert újságírójának, Valentine Low-nak. Ő volt az, aki másfél évvel ezelőtt először lehozta a sztorit a sussexi hercegi pár volt PR-főnökének, Jason Knaufnak az e-mailjeiről, amelyeket a palota HR-főnökének és Vilmos herceg titkárának írt arról, hogy Meghan Markle mentálisan bántalmazza a személyzetet, több embert, főként fiatal nőket teljesen kikészített, és többeket el is üldözött az állásukból.

A palota akkor egy független ügyvédi irodát bízott meg azzal, hogy kivizsgálja az ügyet, és állítólag lett is eredmény, ám II. Erzsébet titkosította azt. Sokan úgy vélik, az idős királynő nem akart már újabb botrányt a családban. Most viszont, hogy III. Károly lett a király, és Vilmos a walesi herceg, nincs több finomkodás. A személyzet nagy része megnyílt az újságírónőnek, aki egy hamarosan megjelenő könyvben (Udvaroncok a címe) egészen döbbenetes információkat hozott nyilvánossága. Ezekből néhányat sorozatban a The Times közölt.

Meghan és Harry személyzete körülbelül 25 főből állt, köztük olyan „veteránok” voltak, mint a királynő 17 éve szolgáló egyik bizalmasa, Samantha Cohen, és a szintén régi motoros PR-guru, Sara Latham.

Meghanék és a személyzet kapcsolatáról sokat elárul, hogy a nekik dolgozó emberek Meghant csak "nárcisztikus szociopatának" hívták egymás között, magukat pedig „Sussex-túlélőknek”.

A beszámolók közül a Sassy.hu szedte össze a legmegdöbbentőbbeket:

#1 Meghan és Harry még csak randizgattak, eljegyzésről szó sem volt, amikor Meghan Harry egyik asszisztensével közölte: „Jó, ha tisztában van vele, hogy fél éven belül a főnöke leszek, ehhez tartsa magát.” Meghan állítólag pár hónap randizás után megfenyegette Harryt, hogy ha nem ad ki nyilvános közleményt a kapcsolatukról, szakít vele. Harry annyira rettegett, hogy elveszíti, hogy engedelmeskedett.

#2 Meghan alig tette be a lábát a palotába, egyértelmű volt, hogy napi szinten lehordja, szidalmazza és verbálisan bántalmazza a személyzetet. Ami döbbenetes volt, hogy Harry, aki korábban jellemzően nem ilyen volt (sokszor ő maga főzött reggel kávét az inasainak) szintén teljesen kifordult önmagából mellette, állítólag „állatként” kezdett viselkedni, amitől maga a királynő is teljesen lesokkolódott. Harry minősíthetetlen hangnemű leveleket írt a királynő és Károly titkárának, a telefonban üvöltve elmondta mindennek a királynő öltöztetőjét, Angela Kellyt, mert nem tudta azonnal kiadni Meghannak a királyi kincstárból a tiarát az esküvői frizurapróbájára. Ekkor egyébként maga a királynő hívatta Harryt, és alaposan megdorgálta.

#3 Egy asszisztensüket, aki állítólag valami hibát követett el, péntek este hívta fel Meghan kiabálva, hogy lehordja. Az asszisztens épp egy étteremben volt, arról számolt be, hogy a szidalmazó hívások ezután 10 percenként ismétlődtek, hol Harrytől, hol Meghantól, folyton ki kellett rohangálnia az étteremből, de azután otthon, éjszaka sem hagyták békén. Az asszisztens reggelre romjaiban hevert, azt mondta: „Egyszerűen nem volt előlük menekvés.

#4 Meghan egy fiatal női asszisztensét a sírásig alázta, amikor a lány a hercegné egyik ötletére azt mondta, nehezen kivitelezhető. Meghan a teljes személyzet előtt közölte vele: „Hidd el, ha létezne bárki más a világon, akárki, akit megkérhetnék, megtenném. De sajnos csak te vagy itt.

#5 Meghan a személyzet szerint az első perctől a kiugrást tervezte. Esze ágában sem volt betartani semmilyen udvari protokollt, a monarchia szabályait, a királyi családot csak ugródeszkának tekintette a világhírnév felé. Első közös, ausztráliai, királyi turnéjukon Harryvel állítólag közölte, hogy „nem hiszi el, hogy nem fizetik meg” külön azért, hogy kimenjen az emberek közé, és kezet rázzon velük.

Az Oprah Winfrey-interjút, sőt a Netflix szerződést is már 2019 nyarán, tehát a Megxit előtt fél évvel lezsírozták. Meghan pedig tudatosan építette fel az áldozati narratívát, hogy később előállhasson azzal, hogy a palota és a királyi család csúnyán bánt vele, ők üldözték el őt, mint Dianát.

Nem lehetett a kedvére tenni, minden baj volt. Mindent megtettünk azért, hogy boldoggá tegyük, de egyvalamivel nem számoltunk: ő nem AKART boldog lenni. Nem ez volt a terve. Anglia Beyoncéja akart lenni, óriási pénzeket keresni, és lelépni Amerikába azzal a szöveggel, hogy elbántak vele. Ő és Harry mindannyiunkat átvertek.” – mesélték a személyzet tagjai.

#6 Meghan sztorija, amelyet a hírhedt Oprah-interjúban mesélt el, miszerint hat hónapos terhesen öngyilkos akart lenni, de a palota HR-főnöke nem segített neki, a személyzet szerint szintén felépített koholmány volt. „Pontosan tudta, hogy a HR-főnök a személyzetért felel, a királyi családnak ott volt egy teljes orvoscsoport, természetesen pszichiáter is. Azért ment a HR-eshez, hogy nyoma maradjon, hogy hiába kért segítséget, senkit sem érdekelt, hogy meg akarja ölni magát.

Samantha Cohen, akire a sussexieket bízta a királynő, állítólag nagyon hamar gyanút fogott. Szinte folyamatosan jelezte a királynő személyi titkárának, Edward Youngnak, valamint Károly személyi titkárának, Clive Aldertonnak, hogy "bizonyítékokat kellene gyűjteniük arról, hogy Meghan és Harry mennyi segítséget kapott", mert ha nem teszik, a pár ellenük fogja fordítani a narratívát. Samanthának igaza lett, nem sokkal később egyébként ő is felmondott, a személyzet több tagjával együtt.

#7 Azt, hogy 2020-ban végleg le fognak lépni (először Kanadába, aztán Kaliforniába) Harryék senkivel sem közölték, még a saját dadájukkal sem. 2019 őszén hat hetes szabadságra mentek Kanadába, Meghan állítólag a palotából egyetlen embernek árulta el bizalmasan, hogy soha többé nem fognak visszajönni.

#8 Harry legnagyobb félelme állítólag az volt, hogy „háttérbe szorul”, ha Vilmos kisfia, a most 9 éves György felnő. Úgy érezte, hogy addig „van még pár éve befutni”, Meghan pedig ebben a hitében folyamatosan erősítette férjét, hiszen ez jól illett a saját világsztár-álmaihoz is.

#9 Samantha Cohennek, és a személyzet többi tagjának általában az volt a véleménye, hogy

Harryvel és Meghannal „olyan volt együtt dolgozni, mint két hisztis kamasszal, elviselhetetlenek voltak, mindenkit kihoztak a sodrukból. Rengeteg embert tettek tönkre és gyötörtek meg.

A könyv Tom Bower Meghanról szóló, nyári bestsellere óta (Bosszú a címe, szinte minden eladási listán első helyen van hetek óta) a második „atomcsapás” a sussexiekre. Az Oprah-interjú, amely után a fél világ a szegény, elüldözött szerelmespárt sajnálta, és a királyi családot vádolta, egy jóideje elérhetetlen az interneten (egy-két apró részlet található csak meg). Állítólag maga Oprah vetette le, mert érzi, hogy sokat ártott vele saját magának is.

Annyi bizonyos, hogy a királynő halála óta Harry és Meghan elveszítette legfontosabb, és legerősebb „védőhálóját”. Károlyban és Vilmosban emberükre találtak, senki sem fogja kímélni többé őket, ha újabb vádakkal állnak elő. Talán ezzel állhat összefüggésben, hogy Harry állítólag nekiállt „finomítani” kiadás előtt álló memoárját. Károly ugyanis belengette, hogy a pár elveszítheti hercegi címeit, a gyerekeik pedig meg sem kapják, ha a királyi családot a legkisebb kritika is éri a részükről.

(Az eredeti források a cikk szövegébe belinkelve olvashatók.)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: