hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Már több mint tízezer aláírás gyűlt össze, hogy Jeff Bezos megvegye és megegye a Mona Lisát

Elméletben a legnagyobb problémát nem is a pénz jelentené, hanem az, hogy a festmény elfogyasztása valószínűleg megölné az Amazon-tulajdonost.

Link másolása

hirdetés

Több mint tízezer ember szeretné látni, hogy az Amazon-vezére, nem mellesleg a világ leggazdagabb embere megvegye, majd megegye Leonardo da Vinci híres festményét, a Mona Lisát - írja a Gizmodo.

Jelenleg több mint 10 600 aláírásnál tart a megmozdulás.

"Soha senki nem ette még meg a Mona Lisát, és úgy érezzük, Jeff Bezosnak most kell előállnia és mindezt valóra váltania"

- áll a petíció tömör, de lényegretörő leírásában. A törekvés nem újkeletű, már tavaly elindult, ám most pörgött fel igazán. Az ötlet egy amerikai zenész, Kane Powell fejéből pattant ki, aki barátaival arra jutott, hogy mivel Bezosnak van a világon a legtöbb pénze, simán megtehetné.

És valóban, a pénz lenne a legkisebb akadály. A Mona Lisa pontos ára nem ismert, de ha valamire, erre a képre tényleg illik a felbecsülhetetlen szó. Értékével kapcsolatban rengeteg számítást és saccolást végeztek már, az 1962-es vizsgálata szerint az infláció beleszámításával 860 millió dollárt érhet, ám sokak szerint még ennél is többet, inkább milliárdos nagyságrendekben kéne gondolkodni. A kép jelenleg a francia államé, többször tanácsolták már a francia kormánynak, hogy adják el a képet, a pénzből pedig fizessék ki az államadósságot, vagy építsék újra az országot a járvány után. Bezosnak pedig van erre elég pénze.

A neheze azonban a vásárlás után jönne: a szakértők szerint vélhetőleg belehalna, ha mindezt megtenné, a 16. században készített festmény ugyanis nem szerepel éppen a gyomorbarát csemegék élbolyában.

hirdetés
A festményt da Vinci ólommal alapozta le, a festékekben pedig szilícium-dioxid, vas-oxid, ón-oxid és csontpor is van, amelyek kombinációja biztos megfeküdné a milliárdos gyomrát.

Bezos egyébként nem először ihletett furcsa petíciókat: már több mint 41 ezren követelik, hogy ha júniusban testvérével fellövik őket az űr peremére, akkor ne jöjjön vissza.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Istenes Bence: „Ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom szeretni és támogatni!”

„Senkit nem szabad szerintem korlátozni abban, hogy megtalálja a boldogságát, sőt segíteni kell, főleg a fiatalokat, hogy merjenek kérdezni és megtalálják a válaszokat!” - írta a műsorvezető.

Link másolása

hirdetés

Istenes Bence Csobot Adéllal közös képet posztolt a Pride napján.

A műsorvezető a következőket írta a kép mellé:

"Senkit nem szabad szerintem korlátozni abban, h megtalálja a boldogságát, sőt segíteni kell, főleg a fiatalokat, h merjenek kérdezni és megtalálják a válaszokat! A szerelem mindenkié! Én továbbra is egy nyitott, szabad, elfogadó, szeretetteljes világban hiszek!

És ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom szeretni és támogatni! Szerintem nem politikai, nemi vagy etnikai hovatartozástól függ egy ember jelleme, hanem a viselkedésétől!!!

Liebe, love, peace ❤️❤️❤️


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szexin ünnepelte 52. születésnapját Jennifer Lopez: parányi bikiniben, egy luxusjachton mutatta meg remek formáját

A dögös énekesnő-színésznő még egy szerelmes csókot is kapott párjától. Mindezeket pedig fotókon és videón is megosztotta rajongóival.

Link másolása

hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, felbontotta eljegyzését, különváltak Jennifer Lopez és Alex Rodriguez útjai.

Nyár elején pedig már arról szóltak a hírek, hogy a szexi énekesnő-színésznő újra összejött egykori szerelmével, Ben Affleckkel.

A híres sztárpár most JLo 52. születésnapját is együtt ünnepelte. A közösségi oldalon megosztott fotók alapján egy St. Tropez-i luxusjacht fedélzetén bújtak el a világ szeme elől.

A jeles napon azonban követőit is megajándékozta, több fotót és egy videót is kitett az oldalára, ahol mindenki megcsodálhatja a még mindig tökéletes idomait. Sőt, az egyik fotón még egy szülinapi szerelmes csóknak is tanúi lehetünk.

A képekért lapozz!

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Palvin Barbi egy romantikus szigeten nyaral, természetesen romantikus, de rafinált ruhában

A szépséges magyar modell új fotóját látva azt hinnénk, hogy egy szolid kislányos blúz van rajta, ám ha lapozunk...

Link másolása

hirdetés

Palvin Barbi sokféle fotója között szép számmal akadnak olyanok is, ahol a gyönyörű modell, amolyan "hétköznapi lányként" látható. A sokféle dögös, szexis képe között megcsodálhatjuk természetességét is. No azért persze ilyenkor is elrejt némi "csalafintaságot". Mint például nemrégiben a félig kigombolt piros ingben:

A világhírű magyar modell legújabb képéről pedig most kiderül, hogy számos elfoglaltsága után végre ő is nyaral. Ráadásul egy csodahelyen: Míkonosz szigetén. A Kükládok szigetcsoporthoz tartozó görögországi sziget főleg éjszakai élete miatt keresett turisztikai célpont. Sok nemzetközi híresség is itt tölti nyaralását.

Barbi a képen egy romantikus kis utcába kalauzol el minket.

A fotókért lapozz!

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nem iszik többé Megan Fox, miután részegen beégette magát a Golden Globe-on

A 2009-es rendezvényen azt is bevallotta, irigyli Salma Hayek melleit.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2021. július 23.


Link másolása

hirdetés

Jimmy Kimmel műsorában mesélte el Megan Fox, hogy a 2009-es Golden Globe-díjátadó óta nem iszik, amikor kissé kapatos viselkedésével jól beégette magát - írja a Daily Star.

A 35 éves színésznő elmondása szerint számos pohár pezsgőt döntött le aznap éjszaka, mivel az asztaluk “tele volt óriási Moet pezsgősüvegekkel”. Ezek után egy újságíró kérdésére válaszolva “elárulta”: valójában transzvesztita.

“Mondtam egy csomó baromságot, amit nem kellett volna összehordanom a vörös szőnyegen, és minden mondatom miatt bajba keveredtem utólag. A részletekre már nem emlékszem, de keress rá! Azóta egyáltalán nem iszom” - mondja Fox, aki Blake Lively-vel és a három Jonas Brotherrel iszogatott az ominózus estén.

A kínos interjú során Fox bevallotta: közel áll a hányáshoz, egyébként pedig irigykedik Salma Hayek “csodás, tökéletes” melleire. Azóta ügyel rá, hogy többé ne veszítse el a kontrollt - mondta most Jimmy Kimmelnek.

A Transformers sztárja ugyanakkor azt is elmesélte, hogy a barátjával, Machine Gun Kelly-vel Costa Ricán kipróbáltak egy hallucinogén hatású teát.

hirdetés
“Egy dzsungel közepén ültünk. Nem volt luxusélmény, de éppen az volt a lényege, hogy átadjuk magunkat annak a tapasztalatnak, ami három éjszakán át tartott, és a másodikon megjártam a poklot is” - idézte fel.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: