hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Jolly megint beszólt Majkának, de már meg is bánta

A mulatós sztár feljelentéssel is fenyegetőzött, de már inkább befejezné a háborúskodást. Azért még volt egy-két megjegyzése a rapperhez.

Link másolása

hirdetés

Egyre jobban eldurvul Majka, Curtis és Jolly vitája. Mint megírtuk, a három zenész azért balhézott össze, mert Tarcsi Zoltán, azaz Jolly egy nevetős szmájlival reagált Majka, Curtis és Pápai Joci dalára, a VOLT fesztivál idei himnuszára, amit a két rapper sértésnek vett.

Először Curtis szólt be a mulatós zenésznek, majd Majka is megmondta a magáét neki.

"Jolly egész élete, munkássága, megnyilvánulásai és zenének nevezett förmedvényei vagy az elképesztően önszopó tizenkilenc forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói amikben jár. Olcsók és gagyik"

- írta Facebook-posztjában.

Természetesen Jolly sem hagyta ezt annyiban, válaszként azt írta Majkának, hogy ne szájhősködjön a rajongói előtt és vissza kellene vennie az arcából.

hirdetés

A mulatós sztár a Blikknek azt is elmondta, hogy akár fel is jelentheti a rappert.

"Majka addig csinálja ezt, amíg valaki jól pofon nem vágja. Nem szabadna ilyen alpári stílusban megnyilvánulnia. Ő egy édesapa, milyen példát mutat a gyerekeinek? Most ujjat húzott velem, de annyira primitív, naiv, és annyira el van szállva magától, hogy észre sem veszi, hogy hülyeséget csinál.

Ő nagy munka nélkül mindent megkapott az élettől, én mindent önerőből értem el. Húsz éve a pályán vagyok, nem értem, miért esett nekem. Hogy Majka szavajárásával éljek, ő gagyibb, mint én, és zeneileg sincs egy szinten velem, én tanult zenész vagyok. Az biztos, hogy beszélek az ügyvédemmel, és ha ő is jónak látja, megtesszük a megfelelő jogi lépéseket, feljelentjük"

- mondta.

Most már azonban úgy tűnik, hogy inkább elzárkózik a további viaskodástól. Privát Facebook-oldalán kért elnézést azért, mert belement a nyilvános vitatkozásba.

"Szeretnék mindenkitől elnézést kérni azért, amiért belementem egy olyan szituációba ami nem volt méltó hozzám és a munkásságomhoz. Vannak az ember életében olyan helyzetek, amikor kicsit elveszti az önuralmát, sajnos ezt a mostani túlhajszoltságnak is köszönhettem. Belátom hogy az ilyen rosszindulatú személyeskedés adok-kapok nem a Facebook közösségi oldalára való, és ez nem az én műfajom! Sajnálom ha csalódást okoztam nektek, de azt megígérhetem hogy ezek után abszolút nem veszek részt semmiféle személyeskedésbe vitába, harcba senkivel szemben itt a közösségi oldalon!"

- írta Tarcsi Zoltán, hozzátéve, hogy minden ilyen jellegű posztot törölt az oldaláról, és ezzel végleg le is zárta az "efféle szennyes ügyeket".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dér Heni: „A lágysággal, a finomsággal, a nőiességgel pont, hogy erősek és bátrak vagyunk, mi nők”

A hazugságvizsgálóra kötött sztárról kiderült, éveken át gyengeségnek érezte ezeket a tulajdonságokat, de az anyaság mindent megváltoztatott.

Link másolása

hirdetés

Dér Heni sok mindent másképp lát, mióta anya lett - derült ki a 20 perc őszintén című műsor legújabb részéből. A Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös sorozatában a sztárok egy valódi hazugságvizsgálaton vesznek részt, és olyasmiket is elárulnak magukról, amiket korábban sosem.

Dér Heni például arról beszélt, hogy éveken át azt gondolta a nőkről, hogyha valaki lágy, finom és nőies, akkor gyenge. A saját lágyságát is mindig leplezte. "Magam előtt sem mertem vállalni. Mert én erős vagyok, mert én mindig amazon voltam" - fogalmazott.

Négy és fél hónappal kisfia megszületése után azonban már nem így gondolja.

"Amit eddig gyengeségnek éreztem, az bebizonyosodott, hogy bátorság" - mondta a 20 perc őszintén műsorvezetőjének, Kraszkó Zitának.

"Most jöttem rá, hogy a lágysággal, a finomsággal, a nőiességgel pont, hogy erősek és bátrak vagyunk, mi nők, és nem biztos, hogy csak a kemény agresszióval tud valaki erősnek tűnni."

hirdetés
A sztár más dolgokról is szokatlan őszinteséggel beszélt, például arról, hogyan került egyszer akarata és tudta ellenére szeretői státuszba, és mennyire szégyellte, amikor ez utólag kiderült, és arról is, hogy úgy gondolja, a túlvilágról üzennek neki azok a családtagjai, akik már nincsenek vele. De természetesen szóba került énekesi karrierje, és az is, miért lépett ki a Sugarloafból.

VIDEÓ: Dér Heni hazugságvizsgálón

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Csuti teljesen kiakadt, szerinte nem igaz, hogy Kulcsár Edina tette őt híressé

Annyira felidegesítette magát ezen, hogy mérgében egy puffba is belerúgott a villában, amin több játékostársa is meglepődött.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros új évadának második adásában egy, a nézők számára igen szórakoztató játékot játszottak a sztárpárok: kérdésekre kellett válaszolniuk, és csak akkor kaptak pontot, ha ugyanazt a választ jelölték meg, ellenkező esetben a páros női tagja kapott valamilyen meglepetést, például tejszínhabot az arcába, jégkrémet a pólójába, vagy hidegvizes zuhanyt a nyakába.

Bár a kérdések nagy részén maguk a párok is sokat nevettek, voltak azért feszültséget generáló kérdés-válaszok is. Kulcsár Edináék mosolya például akkor hervadt le, amikor arra kellett válaszolniuk, hogy mire a legbüszkébb Edina az alábbiak közül:

A: 7 évesen szerepelt a Kölyökklubban

B: Második lett a Miss Plastic Hungary szépségversenyen

hirdetés

C: Híressé tette Csutit

Csuti az A választ jelölte meg, Edina viszont a C-t, amin férje teljesen kiakadt.

"Ha nem így lenne, akkor nem ülnénk most itt...vagy nem tudom. (...) Nyilván attól sem tudunk elvonatkoztatni, hogy általam ismerik az emberek, bár én nagyon örülnék alapvetően, ha ebből így egy kicsit kiszakadnánk"

- indokolta a válaszadását az egykori szépségkirálynő.

Férje később a riportszobában mondta el, mit gondol erről.

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Kocsis Tibor coming outja: „Én egy férfival élek együtt és nagyon boldog párkapcsolatban vagyok”

A 2011-es X-faktor-győztese D. Tóth Kriszta beszélgetős műsorában mesélt a magánéletéről, a pályájáról, gondolatairól, érzéseiről.

Link másolása

hirdetés

Kocsis Tibor énekes D. Tóth Kriszta videós beszélgetés műsorában vallotta be, hogy egy férfival él együtt. Az őszinte beszélgetésről a közösségi oldalán az alábbiakat írja:

"Vannak beszélgetések, amelyekre nehéz sort keríteni, mégis meg kell tenned annak érdekében, hogy békére lelj az életedben.

Ezért ültem be D. Tóth Kriszta mellé az autóba, és meséltem hosszasan a magánéletem olyan részleteiről, amelyekről még soha nem beszéltem nyilvánosan. Jubileumi év ez: kereken 10 évvel ezelőtt nyertem meg az X-Faktort, ráadásul idén lettem 40 éves - nem akarok tovább várni.

Boldog vagyok, szerencsés és határozottan megkönnyebbültem! Köszönöm mindezt azoknak, akik körülvesznek és szeretnek, a páromnak, a családomnak és a barátaimnak. És köszönöm nektek is, akik olvassátok ezeket a sorokat, követtek, és hiszem, hogy a jövőben is mellettem lesztek,

hallgatjátok a dalaimat és eljöttök a koncertekre! Nem magamra szeretném felhívni a figyelmet, hanem valamire, ami az életem része, és még nagyon sokak számára az, csak nem akarnak, vagy nem mernek róla beszélni.

Büszke vagyok erre a beszélgetésre, és remélem, sokak merítenek erőt belőle. Ha egy embernek adtam ezzel valamit, akkor is megérte. De sokaknak szeretnék, mert mindenkinek joga van ahhoz, hogy őszintén élhessen, és igazán boldog legyen - én ebben hiszek!"

- írja az énekes.

hirdetés

VIDEÓ: DTK: Elviszlek magammal – Kocsis Tibor


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szabó Zsófi apró felsője csak a mellét takarta: merész szettben ment egy díjátadóra

A csinos műsorvezetőnő lapos hasát is megvillantotta.

Link másolása

hirdetés

Szabó Zsófi jó ideje rendszeresen fut, újabban pedig úszik is, a sok sportolás pedig meglátszik az alakján. Ezt büszkén meg is mutatja egy-egy alkalommal, például az Álarcos énekesben is elég dögös szettekben szokott nyomozni.

A műsorvezetőnő kedd este egy díjátadón vett részt, ahová egy érdekes szettet választott:

egy fekete bőrnadrágot vett fel magassarkúval és egy apró, fodros felsővel, ami gyakorlatilag csak a melleit takarja, és remekül kiemeli lapos hasát.

Több képet is megosztott Instagram-oldalán az öltözékéről, ezeket itt és ide kattintva nézheted meg. Követői közül sokan dicsérik az alakját és a szettjét, de egy-két kommentelő szerint Zsófi már túl vékony.

A csinos tévés nehéz időszakon van túl, hiszen év elején bejelentette, hogy elválnak a férjével, aki kisfia édesapja is egyben. Azonban viszonylag gyorsan ismét rátalált a szerelem, méghozzá Hosszú Katinka exférje, az amerikai Shane Tusup személyében, akivel a hírek szerint nyáron jöttek össze. A pár egyelőre nem nyilatkozott a kapcsolatukról, de úgy tűnik, már nem bujkálnak tovább, ugyanis nemrég lencsevégre kapták őket együtt egy kávézóban, a képek alapján pedig elég egyértelmű, hogy együtt vannak.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: