hirdetés

SZTÁRVILÁG

L.L. Junior a Nyerő Párosról: „Továbbra is úgy érzem, hogy valójában nyertünk”

A zenész és felesége, Körtvélyessy Kinga sokáig megállíthatatlanul menetelt a játékban, az utolsó napokban ugyanakkor alább hagyott a lendület, és végül a döntő előtt estek ki. L.L. Juniorral most arról beszélgettünk, hogyan élték meg a műsorban történteket.

Link másolása

hirdetés

L.L. Juniornak és feleségének, Körtvélyessy Kingának szinte mindenből kijutott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában. A pár nagyon sokáig megállíthatatlanul menetelt előre a jól felépített tétrakásoknak és annak köszönhetően, hogy a játékokban is nagyon jól teljesítettek. Az utolsó napokban ugyanakkor alábbhagyott a lendület, végül egy hajszállal a döntő előtt estek ki, így ők lettek az idei évad negyedik helyezettjei. L.L. Juniorral most arról beszélgettünk, hogyan élték meg a műsorban történteket.

- Nagyon sok minden történt veletek a Nyerő Páros alatt. A műsor során voltatok nagyon fent és nagyon lent, de konfliktusokból sem volt hiány. Hogyan éltétek meg mindezt?

- Nagyon izgalmas volt ez a műsor, minden percét imádtuk. Egy életreszóló kalandban volt részünk.

A legjobb élmény egyébként az volt, amikor 40 méter magasban kellett játszani. Igaz, aznap estünk ki, de még az sem érdekelt, annyira imádtam, tele voltam élményekkel, érzelmekkel a feladat után. Ez egy olyan élmény, amit akár még az unokáimnak is mesélni fogok. De a műsor során valóban sok volt a feszültség is, viszont ez az egész megtanított minket arra, hogy az egyetlen állandóság a változás.

Minden körülmény, minden viszony szinte óránként változott.

hirdetés

Fotó: RTL Klub/Sallak Dóra

- Nektek főként Molnár Gusztávékkal voltak konfliktusaitok. Miért alakulhatott ez így szerinted, nem találtátok meg a közös nevezőt?

- Gusztiékkal más az értékrendünk, mást hoztunk otthonról. Az is fontos, hogy mindenki máshogy kezeli a konfliktusokat, máshogy működik stresszhelyzetben.

Én főként azokkal találtam meg a közös hangot, akikkel tudtam azonosulni, akikben láttam a méltó partnert. Csuti volt az egyik ilyen. Szerettem volna végigvinni velük a műsort, de ez sajnos nem így lett.

Gusztiékkal egyébként végül nevetve váltunk el, hiszen ők ránk szavaztak, amikor a veszélyzónába kerültünk, és velünk akarták végigcsinálni a játékot.

- Volt olyan, akiben esetleg csalódtál a műsort visszanézve?

- Nem, bár az nagyon rosszul esett, amikor láttam, hogy a hátam mögött alkotóemberként tudatlannak neveztek. De egyébként szinte mindenkitől olyan üzeneteket kaptam, hogy nagyon benézték a dolgokat, és utólag, a műsort látva megértettek minket.

- Így utólag már változtatnál valamin?

- Szerintem nem, semmin nem változtatnék. Mondjuk, talán egy kicsit lazábban venném a dolgokat.

- Mi volt számotokra a legnehezebb?

- Kinga talán egy kicsit nehezebben tud veszíteni, lassabban dolgozza fel a kudarcélményeket, én igyekszem nevetni és lapozni.

A konfliktushelyeztek nyilván nehezek voltak, de ezt is próbáltuk a helyén kezelni. Viszont, amikor már tényleg olyan dolgok hangzottak el, amik az én értékrendembe nem fértek bele, vagy amikor betámadtak, akkor persze ki kellett állnom magunkért, a feleségemért, és Kinga is anyatigrisként védett meg, ha rólam volt szó.

- Szinte az egész műsor alatt az élen voltatok, a végére viszont mintha elfáradtatok volna, a játékok sem sikerültek.

- Nem fáradtunk el, ez inkább csak a sors keze volt. Egyszerűen azokban a játékokban nem jeleskedtünk: volt, hogy félreértettem a feladatot, a pókeres játékot például nagyon benéztem, Kingának pedig nehezen ment az a fizikai feladat, amikor a csúszós lépcsőn kellett felmászni. De ezzel semmi gond nincs, ettől még azt gondolom, hogy nyertünk.

- Azt többször is említetted, hogy szeretnéd megnyerni a játékot, de végül a döntőbe sem kerültetek be. Ez hogyan érintett?

- Én továbbra is úgy érzem, hogy valójában nyertünk. Egyrészt, mert nagyon sok hétköznapi lány, asszony tudott azonosulni Kingával, az ő problémáival, ami sokaknak segíthetett, másrészt, pedig én is meg tudtam mutatni magam. Nagyon sok támogató, biztató üzenetet kapok. Azt gondolom, hogy azoknak a szemében is tudtam fordítani, akik eddig negatív véleménnyel voltak rólam.

- A műsorban még teljesen úgy tűnt, hogy Kingával minden rendben van köztetek. Azóta viszont többször is lehetett olvasni arról a sajtóban, hogy szétmentetek. Mi a helyzet most veletek?

- Kingával közös megegyezéssel külön költöztünk, de dolgozunk a kapcsolatunkon.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Blikk: Véget érhetett Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága
Kucsera néhány napja a szintén frissen szinglivé vált Csutival tartott egy pasis napot a Széchenyi-fürdőben.

Link másolása

hirdetés

Zátonyra futhatott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága az ismerőseik szerint – írta meg a Blikk. A lap emlékeztet rá, hogy már tavaly szeptemberben voltak olyan hírek, hogy vége lehet a nagy szerelemnek. Akkor Szabina ugyan elismerte, hogy kapcsolatukban a hullámhegyek mellett hullámvölgyek is voltak, de a szakítás hírét butaságnak titulálta.

Most a Blikknek nyilatkozó ismerősök azt mondják:

az egymás iránt érzett szeretet és közös gyermekeik miatt mindig próbálták megmenteni a házasságukat. Ám a sokadik próbálkozás után elfáradtak, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

A közeli barátaik arról számoltak be, hogy nem is élnek együtt, ugyanis Kucsera Gábor elköltözött csodás közös otthonukból.

Kucsera ugyanakkor a Blikknek tagadta, hogy ekkora volna a baj:

„Másfél éve hoztunk egy döntést, hogy nem adunk közös interjút, és a közösségi oldalainkon sem posztolunk közös képeket, a gyerekeket sem mutatjuk. Éljük szépen az életünket, és együtt vagyunk”

– mondta el a lapnak az olimpikon kajakozó.

hirdetés

A pár 15 éve Tatán, egy edzőtáborban ismerkedett meg, s bár a kapcsolatukat nem gondolták többnek futó kalandnál, végül úgy döntöttek, megpróbálják együtt. Azután 2009-ben mégis szakítottak, ám mindkét sportoló édesanyja értetlenül állt a döntés előtt, s azon dolgoztak, hogy a fiatalok között megtörjön a jég, s újra kibéküljenek. A pár végül 2013-ban összeházasodott, majd három gyerekük is született, Bence, Milla és Bella.

A hét másik nagy híre Kulcsár Edina és Csuti szakítása. Ezt figyelembe véve érdekes az a három napja kitett Instagram-poszt, amin a két, immár úgy tűnik facér férfi együtt látogatta meg a Széchenyi-fürdőt. Csuti a közös kép mellé azt írta, „jó volt beszélgetni egy kicsit!”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
G.w.M indulatos posztot osztott meg az új szerelme kapcsán, a kommentelőket sem kímélte
A rapper amellett, hogy sok mindenkit kiosztott, "egyelőre" hallgat. Csak épp azt nem lehet tudni, hogy miről.

Link másolása

hirdetés

A napokban derült ki, hogy Kulcsár Edina és G.w.M együtt vannak. Már sokan megszólaltak az ügyben, például Kulcsár volt párja, Csuti, na meg G.w.M exe is. De még Sebestyén Balázs is elmondta, hogy szerinte Kulcsár Edina azt se tudja, merre van arccal előre.

Röviden tehát áll a bál körülöttük, és úgy tűnik, hogy a rapper nem viseli ezt olyan könnyen. Legalábbis erre utal, hogy az alábbi, indulatos hangvételű szöveget tette ki a Facebookra:

"Nem szeretnék beszélni semmiről semmit, de azt érzem, hogy helyre kellene billentsem itt az egyensúlyt, talán muszáj is lesz... Senki ne feledje el ezt a sok mocskolódást, amit csinált! Engem senki nem hallgatott még meg, nyilván mert nem is beszéltem semmiről! Férfiasan tűröm az egészet, de az nem azt jelenti, hogy az az igazság, amit ti gondoltok, vagy olvastok! A két gyermekem az életem, és csak rájuk való tekintettel nem nyitom ki a számat... Egyelőre!"

hirdetés

Még egy rosszakaró kommentelő is megkapta a magáét:

"[email protected] sem tudsz, vagy tartottad a gyertyát nekünk 0-24 ben?! Honnan tudnál te bármit is?! Honnan tudhatnád azt, hogy éltem meg szituációkat, vagy bármit?"

- vonta kérdőre a hozzászólót. Az tehát kiderült, hogy G.w.M-nek van miről hallgatnia, és vannak dolgok, amiket nem tud a nyilvánosság. Azt viszont még sejteni sem nagyon lehet, hogy mi az, amit a rapper nem mond el... egyelőre.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Azt se tudja, merre van arccal előre” - Sebestyén Balázs elmondta, mit gondol Kulcsár Edina válásáról és új kapcsolatáról
A műsorvezető szerint a modellben semmiféle tudatosság nincs, csak sodródik, és nem tudja, ki ő valójában.

Link másolása

hirdetés

Napok óta az egyik, ha nem a legforróbb téma a bulvársajtóban Kulcsár Edina magánélete. Az exszépségkirálynő múlt héten jelentette be, hogy nem sikerült megmenteniük a válságba került házasságukat a férjével, ezért elválnak útjaik. Pár napra rá pedig már elárulta, hogy újra szerelmes, méghozzá abba a rapperbe, aki tavaly év végén a producere lett és segít neki az első dala és klipje elkészítésében.

A téma a szerdai Balázsék című rádióműsorban is előkerült, miután az egyik műsorvezető, Rákóczi Feri szóba hozta - számolt be róla az nlc.hu. Rákóczi azt mondta, nem érti, miért kellett ezt ilyen hamar nyilvánosságra hozni. Vadon Jani szerint ebben az egészben az a "nagyon kemény", hogy Edináéknak két kicsi gyerekük van, akiknek még fogalmuk sincs arról, mi történik a szüleik között.

"Lehet azt mondani, hogy kicsik a gyerekek és könnyebben átvészelik ebben a korban, de itt a könnyebben van a hangsúly, nekik ez egy trauma. Kevesebbet fognak találkozni a szüleikkel, nem azt látják, hogy van egy kohézió, egy kapcsolat, hanem vagy apu nincs itt, vagy anyu nincs itt" - fejtette ki a véleményét.

Sebestyén Balázs szerint a dolog pikantériája az, hogy éppen Csuti mutatta be G.w.M-et Edinának, aztán pedig egymásba szerettek. Úgy véli, "baromi nehéz a nyilvánosság előtt elválni, de ha ezt korrekten intézed, akkor nem zúdul ennyi minden a nyakadba".

hirdetés

A műsorvezető nyáron három hétig együtt forgatott Edinával és Csutival a Nyerő Párosban, így láthatta, mi zajlik a pár között. Ezért hosszabban is elmondta, mit lát a modellen:

"Látva szegény Edinát... Én is töltöttem vele három hetet, azt se tudja, merre van arccal előre. Semmiféle tudatosság nincs benne, annyira sodródik, és annyira nem tudja, hogy ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm. (…) Nagyon sok sebből vérzik és sántít a dolog, és nagyon méltatlan ez az egész."

Balázs kritizálta is egy kicsit Edinát amiatt, hogy a magánéletét túlságosan kiteregeti a nyilvánosság elé a közösségi oldalain.

"Az az életed, hogy posztokat és lájkokat gyűjts csak azért, hogy téged most sajnáljanak, vagy éppen biztassanak, gratuláljanak az új szerelmedhez… Mindegy, hogy kit alázol meg ezzel és hogy zárod le és milyen méltatlan. Nem is tudja igazából, mert nem is érti. Aazért az érzelmi intelligencia egy külön dolog, nem mindenkinek van"

- mondta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nádai Anikó második gyermekét várja
A műsorvezető kezét nemrég kérte meg a párja, most pedig bejelentették, hogy úton van első közös gyermekük.

Link másolása

hirdetés

Örömhírt jelentett be Instagram-oldalán Nádai Anikó: bővül a családja, ugyanis babát vár.

"Szeretnénk Veletek is megosztani a boldogságunk. Az örömünk határtalan. Bővül a családunk"

- írta az alábbi bejegyzésben a műsorvezető.

A képeken párjával, Hajmásy Péterrel látható, akivel tavaly év elején jöttek össze. A boldog pár nemrég jegyezte el egymást Dominikán, most pedig első közös gyereküket várják. A fotókon néhány ultrahangképet is mutattak a követőiknek.

Hajmásy Péter is megosztott egy képet saját Instagram-oldalán, azt írta, erre nincsenek szavak, és hogy már most szerelmes a kisbabába.

Anikónak az új családtag lesz a második gyereke, ugyanis egy előző kapcsolatából már van egy kisfia, Patrik.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: