News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Kulka János tanítja beszélni Lang Györgyit a sztrókja után

A Pa-Dö-Dö énekese vendégként, de már újra hallható volt a rádióban, ahol állapotáról és jelenlegi életéről is őszintén beszélt.

Link másolása

hirdetés

Lang Györgyi és Kulka János élete összeforrt. Gyerekkoruk óta ismerik egymást, együtt jártak a színművészeti főiskolára, majd szerelmespár lettek, és szakításuk után szoros barátság maradt közöttük. Most pedig a sztrókon átesett énekesnőt a szintén hasonló betegségből gyógyult színész segíti - írja a Blikk.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Pa-Död-Dö énekesét novemberben vitték kórházba agyérgörccsel. Később kiderült, hogy a rosszulléte után a beszédnehézsége megmaradt, és ezen a mai napig dolgozik.

A 2016-ban hasonló problémákat megélt Kulka János most az egyik legfőbb támasza.

Hetente többször is találkoznak, és a színész tanítja Györgyit beszélni - erről a Klubrádió Ötös című műsorában beszélt az énekesnő. Az eddig műsorvezetőként szereplő Lang Györgyi most vendégként jelent meg, de az adásból kiderült, hogy hamarosan újra mikrofon előtt lesz.

A beszélgetős műsorban most Falusi Mariann vendége volt, és betegségéről, állapotáról is szó eset. Kulka Jánosról elmesélte:

"Minden másnap jön, tanítjuk egymást beszélni".

Egymás segítik, Kulka nem hagyja magára barátnőjét. Mint kiderült, mindkettőjüket az Amerikai úti idegsebészeten ápolták. Falusi Mariann ennek kapcsán elmesélte: "Abban azért van valami történelmi, hogy ugyanabban a szobában feküdtél, amelyben a Jancsi".

hirdetés

Őszintén vallott arról is, hogy sztrókja óta folyamatos segítségre szorul. Szklerózis multiplex betegsége miatt már több éve kerekesszékkel élt, de a tavalyi betegsége miatt állapota romlott. Jelenleg énekelni sem tud, mert a hangszálai gyengék.

"Nehéz most, mert a jobb kezem rossz, béna, és nem tudok egyedül odébb menni". Ezért jár hozzá gyógytornász, ápoló, logopédus és a barátok.

"Mindig ott van valaki, és ez borzasztó, de azt is tudom, hogy a gyógyulásom most a barátaimon múlik"

– vallotta be Györgyi.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Azahriah-botrány: Luna is reagált, és az exének is visszaszólt
Egy régi sérelmet tisztázott a lány, aki szerint VV Soma téved, amikor a karmára hivatkozik.

Link másolása

hirdetés

Mi is írtunk róla, hogy Baukó Attila, művésznevén Azahriah videón vallotta be, hogy hibát követett el, mikor egy koncert után egy lánnyal elvonult a színpad mögé, pedig volt barátnője. Luna az internetről értesült arról, hogy a barátja megcsalta.

A lány kiállt a fiú mellett, azt írta, hogy szeretettel, elfogadással próbálja feldolgozni a történteket.

Ám mikor Luna bejegyzésénél a kommentelők között felbukkant az exe, az egykori VV-győztes Farkas Soma is, akkor kiakadt.

Soma azt írta ugyanis, hogy a "karma" tette a dolgát,

célozva ezzel arra, hogy régen ők egy pár voltak. A régi VV-s szerint a lány megcsalta őt akkori legjobb barátjával, Pumped Gabóval - írja a Blikk.

hirdetés

Luna pedig visszaszólt:

"Ez nem a karma volt, vagyis biztos nem azért, mert megcsaltam Somát. Érthetetlen, hogy Soma még hat év után is ott tart, hogy ilyen kommenteket írt. Elmondom az igazságot, hogy miért is lett vége, és bizony nem azért, mert félreléptem volna. Ő volt az, aki megcsalt egy fesztiválon és amikor kiderült, szakítottam.

Azt sem mondja el, hogy a kilenc hónap alatt, amíg együtt voltunk, nagyjából nyolc lánnyal csalt meg, és már hónapok óta nem voltunk együtt, mikor összejöttem Gabóval"

- árulta el a TikTokon.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Belefogyott a gyászba Mazsi, a külvilágtól is elzárkózott Berki halála óta
Az özvegy arra kérte a gyászolókat, hogy fehér ruhában menjenek majd a temetésre. Berki édesanyja elárulta, hogy fia akaratát teljesítik ezzel.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, Berki Krisztián özvegye, Renáta, becenevén Mazsi bejelentette, hogy május 26-án délután lesz elhunyt férje temetése. Az influenszert, médiaszemélyiséget a budapesti Farkasréti temetőben helyezik végső nyugalomra. Akkor azt mondta: "A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztiános, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra".

Már az is kiderült, hogy Mazsi azt kérte a gyászolóktól, hogy fehér ruhában érkezzenek a temetésre. Berki édesanyja szerint ez Krisztián kívánsága volt - írja a Blikk.

Bár az asszony furcsállta a fehér gyászruhát, de nem ragaszkodik a hagyományos viselethez. Szerinte ez a kívánság fia egyik korábbi mondatából születhetett.

"Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd"

– mondta a megtört édesanya.

hirdetés

A lapnak megerősítette, hogy bár hamvasztásos temetése lesz, de Berkit nem urnában helyezik végső nyugalomra, hanem koporsós temetése lesz.

Az asszony azt is elárulta, hogy Mazsit nagyon megviseli a gyász, de igyekszik féléves kislányát ellátni. Ebben az édesanyja és a testvére is segíti.

"Mazsi még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, talán a temetés után könnyebb lesz neki kicsit. Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni"

– mondta el Mazsi ismerőse, aki szerint az özvegy minden gondolata most a búcsúztató körül forog.

"Szerettek volna egy gyászszertartást tartani az Esztergomi bazilikában, de nem volt már időpont a temetés napjára, Mazsi pedig a családja nyomására végül úgy döntött, nem keres másik helyszínt, inkább elengedte a tervet" – árulta el az ismerős.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Állítsd le!” – üvöltötte G.w.M a technikusnak, majd lesétált a színpadról - videó
A rapper azt mondta, ha jó lesz a technika, visszajönnek.

Link másolása

hirdetés

A hétvégén írta meg a Blikk, hogy G.w.M lelépett a budapesti Arena Gardenbe meghirdetett fellépéséről, mert szerinte rosszak voltak a technikai körülmények. A rapper akkor egy Instagram-sztoriban azt írta az esetről, hogy "elcsúszott az egész, nem volt jó a hangtechnika, a mikrofon nem akart életre kelni". Az előadó elnézést kért a rajongóktól, és azt írta, majd bepótolják.

Ahogy a 24.hu kiszúrta, TikTokon egy videó is megjelent a fellépésről, pontosabban a lelépésről. A felvételen látható, ahogy G.w.M. valóban több mikrofonnal is próbálkozik, majd odalép a technikushoz, akinek azt üvölti: állítsd le!

"Ha jó lesz a technika, visszajövünk, nagy tapsot a technikusoknak!"

- mondta a rapper majd lesétált a színpadról.

@makajennifer

2 perc után haza is mennt ??? ♬ eredeti hang - Jenni baba??

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghan Markle és Harry herceg egy pólómeccs végén csókolóztak, odavan értük a net
Harry csapata győzött, ehhez gratulált a felesége ilyen romantikus módon.

Link másolása

hirdetés

Egy sporteseményen csattant el egy hitvesi csók, ami azonnal lázba hozta az internet népét. Harry herceg Santa Barbarában vett részt a helyi pólótornán Polo & Racquet Clubban, és csapatával nyertek is.

A győzelem után a felesége egy romantikus csókkal gratulált a hercegnek. Mikor rájött, hogy rúzsnyomos lett férje arca, ujjával törölgette le róla a piros foltot.

Harry nemrég csatlakozott a Los Padres pólócsapathoz. Korábban Vilmos herceggel együtt űzték ezt a sportot. A klub vezetője Nacho Figueres, argentin sportsztár, akihez régi barátság fűzi. A szakma szerint ő a lovaspóló „David Beckhamje”

- írja a Blikk, ahol a FOTÓK is láthatók.

Egy rajongói oldal képösszeállítást is készített a hercegi pár hitvesi csókjairól:

hirdetés

Itt pedig a pólómeccsen készült fotókból egy összeállítás:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: