News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Kulcsár Edinának és Csutinak sikerült megegyeznie a százmilliós közös vagyonról

A botrányos szakítás után úgy tűnik, mindenben sikerült megegyeznie az egykori szerelmeseknek.

Link másolása

hirdetés

Januárban robbant a hír, hogy válik Kulcsár Edina Szabó András Csuti. Most Blikk írt arról, hogy információik szerint az egykori pár mindenben megegyezett, így a válóper már csak formaság lesz - szúrta ki a Sassy.hu.

A lapnak egy közeli ismerős azt mondta,

az egyezkedés az elején nem ment könnyen, mert "az első hetekben sok volt a fájdalom és a szomorúság", és ilyenkor nehéz tárgyilagosnak maradni. Négy hónap után azonban mindkét fél belátta, hogy ideje hivatalosan, papíron is új életet kezdeni.

A gyerekekkel kapcsolatban szinte azonnal megegyeztek: Medoxot és Ninát továbbra is együtt nevelik majd.

A pár azonban nemrég épített fel egy közös családi házat, amelynek értéke a Blikk szerint 150 millió forint lehet. Emelett van egy jól működő közös cégük is, amely legutóbbi nyilvános mérlege szerint 135 millió forintos árbevételt termelt.

"Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik"

- mondta a lap megkeresésére szűkszavúan Csuti.

hirdetés

Kulcsár Edina új szerelmének, G.w.M-nek azonban nem megy ilyen könnyen a válás. A rapper és volt párja, Nagy Melanie nem tudták rendezni a nézeteltéréseiket. A Blikk szerint legfőképpen a két gyerek láthatása és az anyagi dolgok jelentenek problémát közöttük.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Hódi Pamela kiosztotta azokat, akik szerint gyorsan túllépett Berki Krisztián halálán
Szóvá tették neki, hogy nem emlékezett meg az Instagram-oldalán néhai exe születésnapjáról, erre reagált.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián halála az egész családját megrázta. Volt párja és kislánya édesanyja, Hódi Pamela is szívszorító sorokkal búcsúzott tőle, majd természetesen a temetésen is részt vett. Az influenszer akkor egy ideig nem posztolt Instagram-oldalára, az utóbbi hetekben azonban újra aktív lett, már mosolygós képeket is megosztott magáról. Múlt héten például a Balaton Soundon bulizott férjével, Tóth Bencével és barátaikkal, ott is készített néhány fotót és videót.

Egyes kommentelőknek azonban szemet szúrt az, hogy Pamela vidáman mutatkozik az Instagramon annak ellenére, hogy exe, Berki Krisztián nemrég halt meg, ráadásul július elsején lett volna a születésnapja. Főleg a Soundon készült, férjével közös posztja alá írtak több olyan hozzászólást is, amelyekben azt nehezményezték egyesek, hogy az influenszer nem emlékezett meg Berki születésnapjáról az oldalán.

Pamela megelégelte a számonkéréseket, Insta-sztoriban osztotta ki a rá megjegyzéseket tevő kommentelőket. Mint írta, "nem az a 'nagy kommenttörölgetős' típus, de ezek után törölni fogja azokat a hozzászólásokat és tiltani azokat a felhasználókat, akik megjegyzést tesznek arra, hogyan élik az életüket a történtek után.

"Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, hogy ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem, még akkor is, ha nem posztolok a temetőből a sírhelyről"

- írta.

Elmondta, hogy Berki Krisztiánnal közös lányával, Natasával kimentek a temetőbe Krisztián születésnapján, virágot és rajzot vittek a sírjához és meghallgatták Halász Judit Boldog Születésnapot! című dalát. Szerinte ennél többet nem tudnak tenni.

hirdetés
"Akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami ahogy, ami miatt történt, azokat szeretném megkérni hogy gondolják át amit kommentelnének. Köszönöm a megértést"

- zárta sorait az influenszer.

A még néhány óráig elérhető Instagram-sztoriját ide kattintva nézheted meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kajdi Csaba: „Tóth Gabi lesz a kultúránk? Atyavilág, hova jutunk?”
Cyla az Instagramon fejtette ki a véleményét az Átrium bezárása kapcsán.

Link másolása

hirdetés

Az Átrium, amelynek alkotói között szerepel többek között Alföldi Róbert, Ember Márk, Hernádi Judit és Stohl András is, múlt héten jelentette be, hogy a következő hetekben az utolsó előadásokat láthatják a nézők, ugyanis nem tudják tovább tartani a színházat.

A színház közönsége néhány nap alatt milliókat gyűjtött össze, hogy támogassák a fennmaradásukat, és a Fővárosi Önkormányzattól is 30 millió forintos segélyt kapnak.

Az Átrium mellett a napokban több ismert ember is kiállt a közösségi médiában.

Kajdi Csaba, vagy ahogy sokan ismerik, Cyla a 24 órán át elérhető Instagram-történetében fejtette ki a véleményét a helyzetről - szúrta ki a Blikk.

hirdetés
"Az Átrium Színház egy fillér támogatást nem kapott... Nyilván anyukám, az Alföldi Robival meg az Őrült nők ketrecével kihúzták a gyufát, mint ahogy a Pintér Béla Társulat is! Az a lényeg: minden, ami egy picit megmozgat, egy picit elgondolkodtat, azt eltöröljük a föld színéről..."

– fogalmazott Kajdi, aki társadalmi összefogásra buzdítja az embereke.

"Egyetlen egy dolog van, amit tehetünk, semmi más. Ha igényünk van még a kultúrára, el akarunk menni, és nem félünk elmenni olyan színházakba, amiknek a hatalom azt mondta, hogy taka, akkor társadalmi összefogással nekünk kell fönt tartani, támogatni"

- mondta.

"Tóth Gabi lesz a kultúránk? Atyavilág, hova jutunk? Én Pintér Bélát akarok meg Alföldi Robit! Azt, hogy pezsegjen, és sziporkázzon a kultúra"

- fűzte hozzá.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Harry herceg: „Látom édesanyám örökségét minden egyes nap, amikor ránézek a gyerekeimre”
A herceg édesanyja születésnapja alkalmából emlékezett Diana hercegnére és a világra hagyott örökségére a Diana-díj átadó ceremóniáján.

Link másolása

hirdetés

Virtuális ceremónia keretében "adták át" idén a Diana-díjat. A néhai walesi hercegnéről elnevezett elismerést olyan fiatalok kapják 1999 óta minden év július elsején, Diana születésnapján, akik szociális és humanitárius munkát végeznek azon fáradozva, hogy mások életét jobbá tegyék.

A virtuális díjátadót Harry herceg nyitotta meg, aki emlékeztetett, hogy 25 év telt el édesanyja halála óta, aki most lett volna 61 éves. Emléke és öröksége azonban azóta is él.

"Nem telt el úgy nap ez alatt a két és fél évtized alatt, hogy ne gondoltam volna arra, milyen nyomot hagyott. Nemcsak az én és a bátyám életében, hanem mindannyiunk életében. Látom az örökségét mindannyiótokban. Látom az örökségét a Diana-díj közösségében, amely generációkon ível át. Látom az örökségét minden egyes alkalommal, amikor családokkal, fiatalokkal és gyerekekkel találkozom a világ minden szegletében. És látom az édesanyám örökségét minden egyes nap, amikor ránézek a gyerekeimre"

- mondta a herceg, aki a hároméves Archie és az egyéves Lilibet édesapja.

Arról is beszélt, hogy gyermekkorában Diana hercegné arra ösztönözte, hogy merjen felszólalni és harcolni egy jobb világért. Most, férjként és apaként pedig még erősebbnek érzi édesanyja szavait.

"Tudom, hogy az édesanyám emléke sosem fog elhalványulni, mert mindannyiótokban látom az ő szellemét"

- mondta a díjazottaknak, akiket arra biztatott, hogy sose adjanak fel egy olyan ötletet, amellyel tartós és fontos változásokat érhetnek el.

hirdetés

Harry emlékeztetett arra is, Diana tudta, a fiatalok bármire képesek, még arra is, hogy az utánuk következő időszakért tegyenek, most pedig pontosan ilyen vezetőkre lenne szükségünk, amikor számos kihívással kell megküzdenie a világnak.

"Hallgatnunk kell rátok, és erősítenünk kell benneteket, mert ti jelentitek az egyetlen kiutat ebből a káoszból"

- jelentette ki, hogy bár nem a fiatalok dolga lenne "feltakarítani", de szerinte ők képesek lehetnek a változtatásra.

Vilmos herceg idén nem vett részt a díjátadón, levélben köszöntötte a Diana-díjat kapó fiatalokat. Azt írta, ők egy olyan inspiráló generáció tagjai, akik a cselekedeteikkel megváltoztatják a világot, ő pedig csodálja az erőfeszítéseiket.

"Köszönöm az együttérzéseteket, a bátorságotokat és az elhivatottságotokat. Ti valóban édesanyám örökségének megszemélyesítői vagytok, és tudom, hogy nagyon büszke lenne rátok"

- üzente a díjazottaknak.

Forrás: Daily Mail

A YouTube-on közvetített díjátadót itt lehet visszanézni angol nyelven, igény szerint felirattal:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Széphalmi Juliska videón mutatta meg, hogy vágta le hosszú copfját – sok követője szerint kár volt
A táncművész már régen ki szerette volna próbálni a rövid hajat, de sokak szerint öregíti őt az új frizura.

Link másolása

hirdetés

Drasztikus frizuraváltás mellett döntött Széphalmi Juliska. A táncművész megszabadult hosszú hajától és egészen rövid frizurát vágatott magának.

Ráadásul az első lépést saját maga tette meg: ő vágta le ollóval befont copfját. Az erről készült videót Instagram-oldalán is megosztotta.

A copf levágásával vállig érőre rövidült a haja, de a táncművész itt nem állt meg, fodrászával még rövidebb frizurát vágatott. Az eredményről több képet is posztolt Instagramján.

"Már rég ki szerettem volna próbálni" - írta a bejegyzésben, amiben azt is elárulta, hogy másfél kilónyi haját vágták le.

Sok követője dicsérte a váltást, szerintük Juliskának ez a hajviselet is jól áll. De jónéhányan írták azt is, hogy ez nem volt jó ötlet a táncművész részéről. Íme néhány komment:

hirdetés

"A vállig érő lett volna a tuti! Ez most mellément."

"Van a vagány rövid, meg a nyanyás rövid... hát ez inkább az utóbbi."

"Borzasztó, öregít, nyanyás... Max. vállig érőre kellett volna. Most 2 év, mire odáig lenő..."

"Hát lehet, hogy akkor jó ötletnek tűnt, de a félhosszúnál meg kellett volna állni. Nagyon szép nő vagy, de ez egy szovjet napközis haja... A fodrász nem a barátod. Ne haragudj az őszinteségért."

"Mindjárt sírok. Nagyon nagy kár azért a csodás hosszú hajért. Bocsáss meg, de ez nem áll jól."

Többen viszont megvédték Juliskát, azt írták, hogy az a lényeg, hogy neki tetszen.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: