hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edinának azt üzenték, hogy csináltassa meg a mellét, mert az is lefogyott

A modell párja, Csuti kiállt a felesége mellett, megírta, mit gondol az ügyről.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, Kulcsár Edina elárulta, hogy terhessége után fogyni szeretne. Ezért napi 1300 kalóriát enged meg magának mindössze, emellett fut is. Mint közösségi oldalán írta: "Pontosan ma 2 hónapja kezdtem. Akkor 71 kg. voltam, most pedig 59 kg. Minden csak elhatározás kérdése, amit persze eddig is tudtam, de a gyakorlatban ezeket mindig sokkal nehezebb alkalmazni! Szinte csak étkezéssel sikerült véghezvinnem az átalakulásom, de most úgy érzem magam mint egy lufi ami félig le van eresztve, szóval most nagyon eltökélten edzeni szeretnék".

Legutóbb egy videót is megosztott magáról, melyhez azt írta:

"Az első videó február 18-án készült, mert már akkor elhatároztam, hogy idén beachbody-t szeretnék, a másik videó pedig ma reggel készült, vagyis Május 8-án. Nagyon hamar sikerült elérnem a célom, hogy a mérleg ne 71 kilót mutasson, hanem csak 60 körülit, bár ezt már egy ideje teljesítettem, csak a videó felvételére nem volt eddig időm...

Nem az a célom ezzel a videóval, hogy bárkit fogyásra buzdítsak! Mindenkinek a saját maga döntése, hogy ő, hogyan érzi jól magát a bőrében. Én így érzem magam jobban! Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni, aki buzdító üzeneteket írt nekem és szurkolt, hogy minél hamarabb elérjem a célom."

hirdetés

VIDEÓ: A modellről

A modell folyamatosan beszámol az életéről, és sokaknak ad biztatást, támogatást, akik szeretnének változtatni életmódjukon. Ám van, aki nem az eredményes fogyásával foglalkozik, hanem kritizálja őt. Erről is egy bejegyzésében számolt be.

A folytatásért lapozz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„A méhszájam már egy ujjnyira nyitva” - hamarosan megszülethet Sáfrány Emese kisfia

A légtornász az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy párjával felkészültek rá, kisfiuk a vártnál hamarabb érkezhet.

Link másolása

hirdetés

Hamarosan megszülethet Sáfrány Emese és párja, Hornyák Ádám első gyermeke. A picit eredetileg júliusra várják, már azt is elárulták, hogyan hívják majd a kisfiút, ám úgy néz ki, előrébb tolódhat a nagy találkozás.

Emese nemrég az Instagram-oldalán ugyanis megosztott egy posztot, amelyben arról ír, hogy fokozódik az izgalom, már minden készen áll, hogy bármikor indulhassanak a kórházba, ugyanis a méhszája már egy ujjnyira nyitva van.

"Fokozódik az izgalom, mert a méhszájam már egy ujjnyira nyitva, ami azt jelenti, hogy bármikor beindulhat a szülés, így valószínű a vártnál előbb érkezik a fiunk Nolen. Innentől kezdve állandó készenlétben kell lennünk, cuccok bekészítve vannak kocsiban"

- fogalmazott szombati posztjában a légtornász.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Videó: így őrjöngött Istenes Bence a lelátón, amikor a magyar válogatott gólt lőtt a francia csapatnak

A műsorvezető videóján látni, milyen elképesztő hangulat volt a gól pillanatában a Puskás Arénában.

Link másolása

hirdetés

A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal a Puskás Arénában.

A magyar gólt a hátvéd Fiola Attila lőtte az első félidő hosszabbításának második percében úgy, hogy a francia védők ott loholtak mellette.

A Puskás Arénában óriási volt az öröm a gól pillanatában. A focirajongó Istenes Bence is a helyszínen szurkolta végig a meccset. Ráadásul le is videózta, ahogy őrjöngve örül a magyar gólnak.

"A pillanat, amikor berúgtuk a világbajnok francia csapatnak a gólt. Elképesztő élmény volt"

- írta az Instagramjára feltöltött videóhoz a műsorvezető.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kijött Tóth Andi legújabb száma, egyelőre nem kötöttek bele a kiejtésébe

Korábban többen is azt rótták fel az énekesnőnek: egyszerűen nem érteni, mit énekel az új számaiban.

Link másolása

hirdetés

Pénteken megjelent Tóth Andi legújabb száma, a Néztek. Ez az énekesnő harmadik bemutatott dala a hamarosan megjelenő, Lejtő című albumáról.

A korábban bemutatott dalok kapcsán több kritika is érte Tóth Andit, hogy nehezen lehet érteni, amit énekel. Bereczki Zoltán például azt mondta az énekesnőnek a Life Tv műsorában:

Nagyon sokan azt írják, hogy ez a te világod, végre megérkeztél, fú de jó a zene. Mondjuk nekem el kellett olvasnom a szöveget, de gondolom, hogy ez szándékos volt. Egy szavadat nem lehet érteni ebben.

Tóth Andi később a közösségi oldalán reagált az őt ért kritikákra, azt írta: "Mondták nekem is a stúdióban, hogy nem akarok esetleg artikulálni? Hát nem, nincs kedvem. Szerintem így feelingesebb."

Az új dalára egyébként eddig túlnyomóan pozitív visszajelzéseket kapott a YouTube-on, egyelőre a hozzászólások között sem látni, hogy a kiejtését, artikulálását kérik számon tőle.

Videó: Tóth Andi új dala

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Rékasi: csináltam egy nagyon nagy marhaságot, úgy tűnt, minden összeomlik

A színész arról is beszélt, hat évvel ezelőtti balesete miatt gyökeres változásokon ment át.

Link másolása

hirdetés

Nagyon bánja közelmúltbeli tettét Rékasi Károly, párja, Pikali Gerda segített magánéleti problémájában, mondta a színész a Fókusz riportjában.

Múltkor csináltam egy nagyon nagy marhaságot. Magánélet. Nagyon nagyot. Nagyon röstellem. Nem rossz szándékkal tettem. Úgy tűnt, hogy minden összeomlik és Gerda mégiscsak utánam nyúlt, megfogta a kezemet, és kísérletet tesz arra, hogy kicibálódjak.

– mesélte a műsorban.

Rékasi Károly életébe olyan gyökeres változásokat hozott hat évvel ezelőtti balesete, amiket korábban elképzelni sem tudott. Ahogy azt sem gondolta volna korábban, hogy a járást 50 év után újra kell tanulnia.