News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Kulcsár Edina: Bizonyos emberek próbálnak minket minden erejükkel tönkretenni

Az egykori szépségkirálynő azt mondja, új párjával igyekeznek békét teremteni maguk körül, mindent kizárni, és megélni a szerelmük első heteit, de még mindig forrnak az indulatok körülöttük.

Link másolása

hirdetés

Kulcsár Edinát és új párját G.w.M-et már a kapcsolatuk elejétől folyamatosan érik támadások, negatív megjegyzések. Edina a Best magazinnak mesélt arról, hogy már kezdi megszokni a bántást.

"Igyekszünk békét teremteni magunk körül, mindent kizárni, és megélni a szerelmünk első heteit, viszont még mindig forrnak körülöttünk az indulatok. Most már azt mondom: meg lehet szokni a bántást. Lassan az lenne a furcsa, ha nem arra ébrednék, hogy bődületes hülyeségeket írnak rólam. Többen mondták, hogy Magyarországon hasonló még nem történt. Megtisztelő, hogy mi vagyunk az elsők"

- fogalmazott az egykori szépségkirálynő, aki azt is megjegyezte:

"Azt látjuk, hogy bizonyos emberek próbálnak minket minden erejükkel tönkretenni".

Edina reagált arra a pletykára is, miszerint nem is válnak el Csutival, sőt, még pénzt is keresnek ebből az egészből.

hirdetés
"Összegezve, ez a felhajtás egyáltalán nem jövedelmező. Sőt! Aki jártas az üzleti életben, pontosan tudja, hogy egy ilyen botrány senkinek nem használ. A vállalkozásaim szerencsére mennek, amennyire tudok, segítek is a kollégáimnak, de nagyon várom, hogy elcsituljanak végre a kedélyek. Eleinte azt hittem, mint minden csoda, ez is három napig tart majd, de most már három hétnél járunk. Őszintén szólva, most már azzal is kiegyeznék, ha három hónap múlva nyugalomban élhetnénk"

– vallotta be őszintén.

Az egykori szépségkirálynő azt is hangsúlyozta, hogy új párjával mindketten egy olyan kapcsolatból jöttek, ahol már nem voltak érzelmek. Ebben a nehéz időszakban pedig egymásba kapaszkodnak, egymásból tudnak erőt G.w.M-el.

Az egykori szépségkirálynő hozzátette: a család is támogatja őket.

"A családom, anyukám és a barátaim abszolút mellettünk állnak, támogatnak minket. Ők be voltak avatva, tudják, mikor mi történt, teljes képük van a történetünkről. Ezért is háborodnak fel, amikor hazugságokat hallanak, olvasnak rólunk... Értem, hogy ez másoknak érdekes, de nekünk ez az életünk, és azt látjuk, hogy bizonyos emberek próbálnak minket minden erejükkel tönkretenni"

- fogalmazott.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Elképesztő összeg: ennyit kaptak Korda Györgyék egykori villájukért
Az ingatlan szállodaként is működött, 22 szobája van, egy kész vagyont kapott érte az énekes házaspár.

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról korábban mi is írtunk, eladta híres, budapesti, II. kerületi villáját a Korda házaspár. Balázs Klári arról is beszélt, hogy a már a rezsicsökkentés szigorítása előtt is több mint félmillió forint volt a luxusház gázszámlája.

Most kiderült:

a házaspár decemberben csaknem 780 millió forintért árulta az ingatlant, ami szállodaként is működött, és 22 szobát foglal magába

– írja a Blikk.

A házaspár a lapnak elárulta, hogy az ingatlanon még januárban túladtak, csak nem akarták nagydobra verni. A döntés mindenkit meglepett, ugyanis korábban nem szerettek volna megválni tőle, sőt még azt is cáfolták, hogy el akarják adni, így az ingatlanos hibájára hivatkoztak.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fluor beszólt Tóth Gabi Rolexére: Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben
Fluor Tomi keményen odaszúrt Tóth Gabinak, aki mostanában egy 7 milliós karórával a csuklóján flangál.

Link másolása

hirdetés

Lakatos Zsolt óraszakértő nemrégiben újabb TikTok-videóval jelentkezett a Beszéljünk Órákról csatornáján, melyben ezúttal a Tóth Gabi csuklóját több képen is díszítő luxusketyegő került a középpontba. Mint kiderült, az önmagát végre felvállaló, mélyen keresztény énekesnő egy Rolex Submariner fekete arany-acél változatát hordja, melynek listaára úgy 14 600 euró, vagyis körülbelül 7 millió forint.

Valószínűleg erre a tényre reagálhatott Fluor Tomi, vagyis Karácson Tamás Twitter oldalán, amikor azt írta, hogy

ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.

A bejegyzés alatt megtaláltuk a legjobb hozzászólást és reakciót is, miután az egyik kommentelő viccesen megjegyzi: "várjunk a 20 milláshoz akkor mi kell, ha a kereszténység a 7 millás szint?", mire jön is a frappáns válasz:

"Ahhoz Istennél nagyobb dolgokban kell hinni. Mint a NER például."

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Berki Mazsi Nádai Anikó exével jelent meg egy eseményen
Kovács Dániel Richárddal jelent meg Berki Krisztián özvegye.

Link másolása

hirdetés

Berki Mazsi tegnap este a a Gigi's Budapestben tűnt fel Nádai Anikó volt párjával, a producer Kovács Dániel Richárddal. Az eseményen mutatták be Zalatnay Cini és DR BRS egy újraálmodott közös dalát, a „Várlak még” című számot.

Berki Krisztián özvegyén kívül bőven akadtak még sztárok a bemutatón, többek között Fodór Zsóka, Kis Grófo, Nemazalány és Rábaközi Andrea is feltűnt – írja a Blikk, aki kilátogatott az eseményre.

Berki Mazsiról és Kovács Dániel Richárdról a bulvárlap fényképet is készített, melyet ide kattintva nézhetsz meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Csepregi Éva Majka lemondott koncertjéről: „Én belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel”
Csepregi Éva azon a bizonyos estén, Majka előtt egy különleges formációval adott koncertet.

Link másolása

hirdetés

Ahogy azt mi is megírtuk, múlt héten elmaradt Majka Fehérgyarmatra meghirdetett koncertje, aki helyett végül Curtis ugrott be az utolsó pillanatban. Az okokról a rapper a közösségi oldalán írt, részletesen kifejtve, hogy a technikai körülmények nem feleltek meg, és bár megpróbálták megoldani, végül nem sikerült a koncertet megtartani.

A Sláger FM Csepregi Évát is megszólaltatta az ügyben, aki azon a bizonyos estén, Majka előtt egy különleges formációval adott koncertet. Az énekesnő a lapnak az mondta, a rapper stábja már akkor ott volt, az egyik srác centivel méregette a színpadot.

„Tény, hogy a színpad olyan volt, hogy a Neoton se fért volna el rajta. Nehéz kérdés ez. Régen – amíg nem volt ilyen profi csapat mögöttünk, mint most – nálunk is előfordult olyan eset, hogy a technikus azt mondta, rossz a helyszín, nem lesz tökéletes. Ma már ilyet nem vállalnánk be, ezt már nem engedhetjük meg magunknak. A közönség az első, belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel”

– folytatta a Neoton Família forntembere, aki megérti Majkáék döntését, és védelmükre kelve annyit hozzátett,

„Ha tényleg nem fér el a színpadon, mit tud csinálni? Nem ugyanaz az élmény, nem ugyanazt a minőséget tudja adni így az előadó. Persze, olyanra is van példa, hogy szólnak előre, hogy valami nem úgy lesz, egyeztetik, hogy ez gondot okoz-e. Ez a jobbik eset, mert akkor úgy készülünk. Mindenesetre nagyon nehéz helyzet ez mindenkinek, borzasztó lehet neki is, hogy ezzel esetleg csalódást okoz a közönségnek, miközben a legtöbb előadónak – nyilván neki is – a közönség az első.”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: