SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Kovács Áron 25 évvel fiatalabb barátnőjéről: „A popsija helyett az eszével és a munkájával szeretne érvényesülni”

A műsorvezető házasságot és közös gyereket is tervez a 24 éves Zsófival, de kijelentette, hogy nem lesznek „a tévében acsarkodó pár”.

Link másolása

Most először beszélt jelenlegi párkapcsolatáról Kovács Áron. A Story magazinnak árulta el, hogy négy éve alkotnak egy párt egy 24 éves nyelvtanárral, akivel egy munka kapcsán ismerkedtek meg. A műsorvezetőt annyira megfogta Zsófi, hogy úgy érzi, megtalálta az „egyet a millióból”.

„Olyan bomba csajom van, hogy smink nélkül is szebb bárkinél, ő mégis azt mondta, az eszével és a munkájával szeretne érvényesülni a popsija helyett”

- mondta.

Először nem is értette, hogy a fiatal nő miért nem kamatoztatja a szépségét a közösségi médiában úgy, ahogy manapság sokan teszik. Kovács Áron csodálatosnak tartja, hogy Zsófi nyelvet oktat, és ugyanúgy él most is, mint mielőtt összejöttek volna. A műsorvezető nem is akar közös tévés szerepléseket vállalni.

„Nem szeretnék azok közé tartozni, akik bizniszt csinálnak még a gyermekeikből is. Akik két hét után életük nagy szerelmének nevezik az új párjukat, vagy akik elfelejtik, hogy letettek valamit az asztalra, és képesek egy flakonnal a kezükben éneklést imitálni az Instagramon. Én szégyellem magam helyettük, és sajnálom, hogy elhitették velük, hogy ezt kell tenniük. Nekünk is ajánlottak már sok-sok milliót, de mi soha nem leszünk a tévében acsarkodó pár. Ennél többre tartom a kapcsolatunkat”

- mondta.

Arról is beszélt, hogy a nagy korkülönbség sem jelentett akadályt a kapcsolatuknak. Jövőre együtt ünneplik a születésnapjukat egy „felező bulival”, ugyanis Kovács Áron 50, barátnője pedig 25 éves lesz.

„Nem vagyunk hülyék, jól tudjuk, hogy ha én kicsekkolok egyszer, Zsófi még fiatal és gyönyörű lesz, és talán itt marad egy gyerekkel. De mi ezt mindketten vállaltuk, akarjuk. Közben meg ki tudja, mi lesz? Lehet, fordítva lesz. Félelmek miatt nem lehet hagyni elveszni valamit, ami ennyire jó”

- véli a műsorvezető.

Azt is elmondta, hogy házasságot és közös gyereket is terveznek, ugyanis komolyak a szándékai Zsófival.

„A legmegdöbbentőbb, hogy mennyire nem érdekelnek más csajok. Zsófi lenyűgöző személyiség, aki az első perctől szereti a gyerekeimet, ők pedig viszont. Úgyhogy bennem nincs kérdés. Hogy esküvő vagy baba lesz-e előbb, abban viszont modern gondolkodásúak vagyunk. Ahogy az élet írja”

- mondta.

Forrás: Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi 440 ezer forintos cipőben indul bulizni a szombat éjszakába
A Reggeli műsorvezetője a közösségi oldalán mutatta meg, hogy vág neki a budapesti éjszakának. A rózsaszín magassarkúja Dolce & Gabbana márkájú, és nem is akármennyibe kerül.
H. M. - Fotó: RTL - szmo.hu
2023. december 09.


Link másolása

A műsorvezető az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan indul neki az éjszakának szombat este - szúrta ki a Blikk.

A flitteres összeállítás mellett a cipőjét emelte ki a lap. A rózsaszín magassarkú ugyanis Dolce & Gabbana márkájú, és nem is akármennyibe kerül. 1242 dollárért árulják a cipőt, vagyis nagyjából 440 ezer forintért lehet beszerezni.

"Hello, Saturday Night!"

- írta a bejegyzéshez.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Így néz ki most Kudlik Júlia - fotó!
A 78 éves egykori tévés most egy díjátadón jelent meg Budapesten. A köz szolgálatáért végzett tevékenység és a példaértékű szakmai munka elismeréseként tíz kategóriában adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat pénteken a Thália Télikertben.

Link másolása

A legtöbben a Delta című műsorból ismerhetik a tévés műsorvezetőt, ezt a műsort 1965-től 1996-ig vezette.

A műsorvezető egy díjátadón jelent meg Budapesten. A köz szolgálatáért végzett tevékenység és a példaértékű szakmai munka elismeréseként tíz kategóriában adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat pénteken a Thália Télikertben.

Kudlik Júlia egy díjat adott át, tőle vehette át a Sára-Csoóri-életműdíjat a Balázs Béla-díjas filmproducer, Hábermann Jenő.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Mi történt? Kórházba került Molnár Gusztáv
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
SZMO - szmo.hu
2023. december 10.


Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Különleges karácsonyi fotót készíttetett Vilmos herceg és családja
Katalin hercegné, valamint György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is látható a képen, és igyekeztek decens, de mégis laza ruhában mutatkozni.

Link másolása

A brit királyi családban régi szokás, hogy karácsonyi üdvözlőlapokat készítenek magukról. Vilmos hercegék is rendszeresen teszik ezt, idén is lefotózták őket a 2023-as képhez. a fotó különlegessége, hogy fekete-fehér, viszont a család mind az öt tagja rajta van.

Az mindenesetre látszik, hogy a gyerekek borzasztó nagyot nőttek.


Link másolása
KÖVESS MINKET: