SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Komoly orvosi számlát kapott Gombos Edina: ennyit kell fizetni egy vizsgálatért Amerikában

Az egykori műsorvezető gerincproblémái miatt kereste fel a háziorvosát, és bár van biztosítása, mégis kellett önrészt fizetnie.

Link másolása

Gombos Edina évekkel ezelőtt költözött ki az Egyesült Államokban, és rendszeresen posztol az ottani életéről, illetve különböző érdekességeket az országról. Az egykori műsorvezető az Ittvanamerika nevű Instagram-oldalán az amerikai egészségügyi rendszert mutatta be. A bejegyzését a Pénzcentrum szúrta ki.

Mint kiderült, Edinának a gerincproblémái miatt kellett elmennie a háziorvosához. Ahogy elmondta, időpontra érkezett, így csak 27 percet kellett várnia.

Végül kapott két injekciót, gyógyszert írtak fel neki és másnapra előjegyezték gerinc röntgenre. Mindezért pedig 20 dollárt, átszámítva közel 7 ezer forintot kellett fizetnie.

Bár Edinának van biztosítása, sokszor emellett is kell egy bizonyos önrészt fizetniük a betegeknek. A másnapi röntgenvizsgálatot azonban már teljes egészében a biztosító fedezte.

„Azzal nem mondok újdonságot nektek, hogy az Egyesült Államokban mindenkinek magának kell megoldania az egészségügyi biztosítását. Az amerikaiak többségénél a munkáltató biztosít valamilyet, de ha nem kötnek nekik közel teljes ellátásra szólót, akkor saját zsebből kell/lehet kiegészíteni a csomagot. Az sem titok, hogy ha megfelelő ellátást szeretnénk kapni, minél szélesebb körűt, akkor jó (drága) biztosítással kell rendelkeznünk” - írta a bejegyzésben Edina.

Azt is hozzátette, hogy a lakosság körülbelül 9 százaléka vagy alulbiztosított, vagy egyáltalán nincs biztosítása - ők jelentős költségekkel szembesülhetnek bizonyos ellátások esetén. Azonban a 65 évnél idősebbeknek, illetve a hadsereg tagjainak, a veteránoknak és a fogyatékkal élőknek az úgynevezett Medicare rendszer fedezi az ellátását.

„Az biztos, hogy az ellátásra nem lehet panasz, mert magas szintű. Az ellátóhelyek jól felszereltek, patika tisztaságúak. Nincs várólista és a hálapénz adása is ismeretlen fogalom”

- zárta a bejegyzését.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Trump kiutasítással fenyegette meg Harry herceget: „Elárulta a királynőt, ez megbocsáthatatlan”
Az egykori elnök úgy fogalmazott, hogy nem fogja megvédeni Harry herceget. Kemény szavakat használt.

Link másolása

Az Egyesült Államok volt elnöke kijelentette: nem védi majd meg Sussex hercegét, ahogy Joe Biden tette.

Donald Trump a CPAC konferencián elhangzott beszédében erős utalásokat tett arra, hogy amennyiben újraválasztják őt, ki fogja utasítani az országból Harryt - írta meg a Blikk.

Az egykori elnök úgy fogalmazott, hogy nem fogja megvédeni Harry herceget.

"Elárulta a királynőt. Ez megbocsáthatatlan"

- mondta beszédében Donald Trump.

A cikk emlékeztet rá, hogy az Egyesült Államok bevándorlási törvényeinek értelmében ugyanis, ha minden kétséget kizáróan bizonyítható, hogy valaki korábban kábítószert fogyasztott, annak a vízumkérelme elutasítható.

Harry herceg ügyvédei szerint azonban az, hogy a herceg annak idején a könyvében a kábítószer-használatáról vallott, nem jelenti azt, hogy valóban így is történt


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Béranyát keres Gábor Zsazsa 80 éves özvegye: 360 milliót fizet annak, aki örököst szül neki
Örököst szeretne magának Frédéric von Anhalt herceg. Eddig mindenkiben csalódott, akit örökbe fogadott, így most egy új ajánlattal állt elő.

Link másolása

[caption id="attachment_2161706" align="alignnone" width="1024"]  [/caption]

Nem titok: a magyar születésű hollywoodi világsztár egykori férje mintegy 60 millió dollárnyi, azaz 21,5 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik. A pénzre egy kezelői alapban vigyáznak, amihez jelenleg egyedül Von Anhalt férhet hozzá.

A herceg most úgy gondolja, egy saját gyermek lehet a megoldás az öröklés kérdésére. A férfi az örökbe fogadáson töri a fejét, nem is akármilyen formában.

„Lányok, az egyetlen, amit szeretnék, egy saját gyerek. Szükségem van egy örökösre, mert lassan kifutok az időből” – írta az Instagram-oldalán Frédéric von Anhalt

Az angol szlengben sugar daddynek hívják azokat idősebb és gazdag férfiakat, akik anyagi támogatásban részesítenek egy fiatalabb lányt a társaságáért, illetve intim kapcsolatért cserébe. A herceg azonban már csak egy nőre vágyik, aki szül neki egy gyereket.

A kiválasztott hölgy egymillió dollárral, azaz 360 millió forinttal lehet gazdagabb.

Ráadásként különleges alkalmak esetén még Gábor Zsazsa több mint egymilliárd forintot érő ékszer-kollekciójának darabjait is viselhetné – írja a Blikk.

„Nem akarom, hogy a pénzem az államra szálljon” – mondta Anhalt herceg, aki évekkel ezelőtt a nevére vett egy német futballistát, Kevin Feuchtot, de nagyot csalódott benne.

„Ő nem az örökösöm többé. Nem méltó arra, hogy Zsazsa életművét és az enyémet továbbvigye. Az eddigi örökbe fogadott fiaimat csak a cím érdekelte, a munka nem” – emlékezett vissza a férfi, aki az elmúlt években örökbe fogadott egy fitneszstúdió-tulajdonost, egy éjszakai klub főnökét, egy divattervezőt, egy ügyvédet és egy bordélyház-tulajdonost is, de egyik örökös sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Aureliónak nem az akkori párjától született kislánya, hanem az egyik legjobb barátnőjétől
A kislány nem az akkori párjától, hanem az egyik legjobb barátnőjétől született, akivel egy éjszakát töltöttek csupán együtt.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2024. február 26.


Link másolása

Az egykori valóságshow-szereplő, VV Aurelio két év után, február 17-én hagyhatta el a börtönt, a fennmaradó büntetését pedig reintegrációs őrizetben folytatja Baján - írta meg a Blikk.

Itt látogatta meg őt Hajdú Péter, aki egy mélyinterjút készített vele.

Az interjúban szóba került Aurelio gyermeke is, akinek létezéséről a börtönben értesült. A kislány nem az akkori párjától, hanem az egyik legjobb barátnőjétől született, akivel egy éjszakát töltöttek csupán együtt.

"Tudtam, hogy várandós, csak nem éreztem úgy, hogy tőlem. Meg voltam róla győződve, hogy nem az enyém"

- mondta Aurelio.

"Amikor megszületett, annyira hasonlított rám a gyerek, hogy a párja tudta, hogy nem tőle van. Tényleg olyan, mint egy mini Aurelio"

- tette hozzá a híresség.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Csézy nem adja fel, még egy éve van a lombikprogramból: „A szívem mélyén érzem, előbb-utóbb sikerrel járunk”
Szerinte az emberi létnek az egyetlen értelme a gyerek. Nem is tudja elképzelni az életét nélküle.

Link másolása

Csézy, azaz Csézi Erzsébet több sikertelen próbálkozás után sem adja fel: a 44 éves énekesnő és férje, Szabó László lombikprogramban vesznek részt, de már csak egy évig próbálkozhatnak, Magyarországon ugyanis a nőknek 45 éves korukig van erre lehetőségük.

Minderről a Meglepetés magazinnak beszélt az énekesnő.

„Nekem Laci valóban az életem nagy ajándéka, a másik felem. Hálás vagyok, hogy vele élhetek, mégpedig úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötnöm. Ő engem mindenben támogat, velem örül a sikereimnek, velem szomorkodik, ha bánatosnak lát. És sajnos lát bánatosnak, hisz évek óta szeretnénk babát, évek óta benne vagyunk egy lombikprogramban.

Ez nagy küzdelem, sok fájdalommal jár, de nem adom, nem adjuk fel. A szívem mélyén érzem, előbb-utóbb sikerrel járunk. Azt gondolom, az emberi létnek az egyetlen értelme a gyerek. Nem is tudom elképzelni az életem nélküle. Optimista vagyok, a hitemet soha nem veszítettem el. Azt is tudom, a felhők mögül előbb-utóbb mindig kisüt a nap. Én pedig várom a napsütést”

– mondta a lapnak Csézy.

(via Index)


Link másolása
KÖVESS MINKET: