SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Király L. Norbi új szenvedélye: 20 centis magassarkú cipőben rúdtáncol

Az énekes azt mondja, első látásra beleszeretett a rúdtáncba és a hatalmas magassarkúba.

Link másolása

Király L. Norbi még az X-Faktor első szériájában tűnt fel, a harmadik helyig jutott. Azóta rengeteg oldalát mutatta már meg: láthattuk őrült fickóként a színpadon énekelni, édesapaként és például hosszú hajú rockerként is. Most viszont új hobbijáról mesélt a Fókusznak.

Norbit 7 hónapja varázsolta el a rúdtánc. Mint mondja, először az interneten látott videókat, akkor tetszett meg neki ez a világ, végül pedig maga is kipróbálta. Azóta szorgalmasan gyakorol, és már neki is vannak tanítványai.

Az énekes Rami művésznéven videókat is megoszt az új koreográfiákról, figurákról, amiket ráadásul egy 20 centis platform tűsarkúban kivitelez.

"Órán voltam és jött be utánam egy csajszi, akin ilyen cipő volt. Videókon már láttam ilyen cipőket, de élőben nem és ott mondtam, hogy »Istenem, most tudtam meg, hogy mi az igazi szerelem«"

- mesélte Norbi, aki azt mondja, a zenélést 3 éve abbahagyta, most a rúdtánc a szerelem számára.

A Fókusz riportja:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Eladta Amerikában az István, a király jogait Szörényi Levente – ezzel vádolta meg egy besúgó a zenészt a '80-as években
Az 1984-es jelentésében Víg ügynök azt írta, hogy az üzlettel a szerzők „óriási adómentes jövedelemhez” jutottak. Szörényi menedzsere szerint a jelentés tartalma nevetséges, és hasonlóan vélekedett Bródy János is.

Link másolása

El akarta adni Amerikában az István, a király rockopera zenei anyagának játszási jogát - ezzel vádolta meg egy ügynök a jelentésében Szörényi Leventét a '80-as években. A zenész menedzsere nevetségesnek nevezte a jelentés tartalmát.

„Baráti és munkatársi kapcsolataimtól hallottam, hogy Szörényi Levente Amerikában tartózkodik. A kint tartózkodása alatt eladta az István, a király c. rockopera zenei anyagának játszási jogát.

Ennek alapján a SZER több részletben fogja a rockopera zenei anyagát lejátszani és a történelmi részt ismertetni. Valószínűleg az opera főszereplője, rendezője és Bródy János szövegíró tudtával történt ez a játszási jog eladása. Ezzel a szerzőpáros óriási adómentes jövedelemhez jut. Elképzelni sem tudjuk, hogy lehet ilyen üzletet megkötni a hivatalos hazai szervek engedélye nélkül. Elképzelhető, hogy a hézagos szerzői jogokkal foglalkozó törvény valamelyik kiskapuját megtalálták. Budapest, 1984. ápr. 18.” - ezt írta a Víg fedőnevű ügynök jelentésében 1984 áprilisában. Az iratot az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára osztotta meg a Facebook-oldalán.

A Blikk az ügyben megkereste Szörényi Leventét, akinek a menedzsere konkrétan nevetségesnek nevezte a jelentés tartalmát.

„Az István, a királyt 1983 augusztusában mutatták be, a filmet pedig még csak forgatták. 1984-ben lehet, hogy járt ugyan Amerikában Szörényi Levente a családjánál, ám maximum megemlíthette, hogy készült egy ilyen mű, eladni semmiképpen sem tudott volna semmilyen jogot, hiszen azok akkor már a Fonográf GMK. tulajdonában voltak”

- mondta a lapnak Rosta Mária.

Hasonlóan vélekedett a jelentés tartalmáról Bródy János is. A zenész a levéltár Facebook-bejegyzéséhez is beírta, hogy „hülyeség”, és nem is érti, hogy miért pont ezt találta ki róluk az ügynök.

„Egyébként hozzá vagyok szokva a hamis feltételezésekből kiinduló rágalmazásokhoz, hiszen manapság mindenkiről, aki nem a jelenlegi kormány híve, és élt már 90 előtt is, azt terjesztik a propagandisták, hogy a kommunista rendszer kegyeltje volt, és csak ennek köszönhette a sikereit. Ez a NER eltörléskultúrája (cancel culture), amit néhány, magát történésznek képzelő figura jelentős kormánypárti támogatással az interneten terjeszt. És persze, nincs igazán kedvem vitatkozni velük, de a »Mondd, te mit hiszel« című dalban megírtam róluk a véleményem” - tette hozzá Bródy János.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Nem Győzike Show lesz a Győzike Show új neve, de nem nehéz kitalálni, mire változott
Gáspárék néven tér vissza a legendás család, ezúttal a TV2 képernyőjére. Azt egyelőre nem tudni, hogy lányaik is szerepelnek-e majd.

Link másolása

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az RTL (Klub) után immár a TV2-n tér vissza a Gáspár Győző és családja életéről szóló reality. A műsorban azonban nem ez lesz az egyetlen változás:

az új show immár nem Győzike Show néven szerepel majd, hanem Gáspárék lesz a címe.

A hírek szerint TV2 már egy ideje tervezi az újabb Győzike Show-t, végül az őszi műsorrendbe kerül a képernyőre. Nyáron forgatnak majd, és terveik szerint néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Győző és Bea asszony már le is szerződött, de az, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd, még kérdéses.

Annál is inkább, mert nemrég kiderült, hogy Gáspárék idősebb lánya, Evelin a fideszes EP-képviselő, Járóka Lívia csapatában is dolgozik, asszisztensként.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Kiderült: Szabó Zsófi vezeti majd a műsort, aminek korábban Ördög Nóra volt a házigazdája
A műsorvezető újabb feladatot kapott a TV2-nél. Azt is elárulta, hogy kikkel fogja majd vezetni a lakásátalakítós műsort.

Link másolása

Fontos bejelentést tett Szabó Zsófi az Instagram-oldalán. A műsorvezető nem rég tért vissza a TV2-höz, ahol a Mokkában láthatták a nézők.

Most azonban egy újabb feladatot kap a csatornánál, ő lesz az egyik műsorvezetője az Újratervezés nevű lakásátalakítós műsornak. Ebben a dokureality sorozatban olyan jelentkezők lakását, vagy házát újítja fel egy profi csapat, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy önerőből valósítsák meg elképzeléseiket.

A műsor korábbi házigazdái Ördög Nóra és Stohl András voltak.

Nórát a harmadik évadban Kárpáti Rebeka váltotta, most pedig Szabó Zsófi érkezik majd Stohl András és Csuti mellé.

A műsorvezetőnő igen lelkesnek tűnik, a műsorral kapcsolatban azt írta az Instagramon:

„Idén ősszel visszatér a sorsfordító Újratervezés, ezúttal a TV2 Klubon, ahol – a csatorna nagyköveteként – ilyen nemes projekttel segíthetem a nehéz sorsú, kilátástalan helyzetben élő családokat, akiknek az otthonait varázsoljuk újjá Stohl Andrással és Szabó András Csutival. Már nagyon várom!”

via Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Botrány a celebvilágban: David Beckham 10 millió dollárra perli Mark Wahlberg cégét
Áll a bál a színész fitnesscége miatt. A volt focista szerint jelentősen megkárosították a szerződésével.

Link másolása

10 millió dolláros pert indított David Beckham Mark Wahlberg fitneszcége ellen. A volt focista azért indította a pert, mert azt állítja, félrevezették, mikor aláírta a globális nagyköveti szerződést – írta meg a Mafab.hu.

A perben a Mark Wahlberg Investment Group és az F45 alapítói, Adam Gilchrist és Rob Deutsch is érintettek.

Beckham azt állítja, hogy több mint 10 millió dollárt veszített, mivel csak akkor kapta meg az ígért részvényeket, amikor azok értéke már csökkent.

Az F45 visszautasítja a vádakat, és azt kérte a bíróságtól, hogy ejtsék az ügyet, ők azonban úgy döntöttek, hogy folytatják az eljárást.

Nem ez az első balhés ügy a cég körül, Terrell Owens focista korábban beperelte az F45-öt, azt állítva, hogy 700 000 dollárral tartoznak neki.


Link másolása
KÖVESS MINKET: