News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kínos jelenet A Konyhafőnökben: Rácz Jenő párja segített volna az egyik csapatnak, de nem adtak neki feladatot

Czutor-Kilián Zsanett már nem is mert Gyuricza Dóri szemébe nézni, annyira cikinek érezte a helyzetet.

Link másolása

hirdetés

Újabb izgalmas fázisához érkezett A Konyhafőnök új évada, a középdöntőben Rácz Jenő és Sárközi Ákos versenyzői először csapatokban fognak küzdeni egymás ellen a továbbjutásért.

A kedd esti adásban nem akármilyen feladatot kapott az egyik piros és az egyik kék csapat: Rácz Jenő és menyasszonya, Gyuricza Dóri esküvői menüjét kellett elkészíteniük. Dóri - aki A Konyhafőnök egyik korábbi évadában versenyzett, és itt ismerkedett meg Jenővel - még a pult mögé is beállt, hogy segítsen a versenyzőknek - ám a kékek nem igazán tudtak élni a lehetősséggel.

Czutor Zoltán felesége, Zsanett volt a konyhafőnök, ezért ő jelezte, hogy kérnék Dóri segítségét, amikor úgy érezték, hogy jól jönne egy plusz ember. A séf leendő felesége oda is ment, felkötötte magára a kötényt és készen állt arra, hogy segédkezzen. Először azt kérték tőle, hogy verjen fel tojásfehérjét, aztán kisebb zavar támadt a versenyzők között, hogy milyen feladatot is adjanak Dórinak, ezért még percekig nem állt neki semminek.

"Én annyira szégyelltem magam, hogy behívtam a Dórit egy ilyen pitiáner hülyeségért. Kábé csak azért kellett volna behívnunk, hogy na, kóstold meg, ízlik a krém, ugye milyen finom, ezzel készülünk neked. Helyette meg ott állt, és azt éreztem, hogy teljesen hülyét csináltunk szegényből"

- mondta a főzés után Czutor-Kilián Zsanett.

A kóstoláson részt vett többek között Rácz Jenő édesapja és Dóri szülei, valamint a testvére is.

hirdetés

A séfeknek és Fördős Zének is feltűnt, hogy Dóri csak feszengve állt ott, várva, hogy végre segíthessen valamiben. Végül mégis tojásfehérjét kellett felvernie, de miután ezzel elég gyorsan végzett, ismét megkérdezte, hogy mit csináljon, de a lányok annyira el voltak foglalva a saját dolgukkal, hogy nem tudtak mit mondani neki.

"Én hátra se fordultam már egy idő után, mert nem akartam a Dóri szemébe nézni. Rendesen kínos volt nekem ez az egész. Szegény Dóri, még ha lett is volna feladat, már oda se adtam volna neki"

- mondta nevetve Zsanett, aki Dóritól és Jenőtől is bocsánatot kért, amiért fölöslegesen hívta be segíteni az egykori versenyzőt.

VIDEÓ: Gyuricza Dóri is beáll segíteni főzni A Konyhafőnökbenhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Valószínűleg hányni is fogok” – Fábry Sándor rosszul lett az M1 adása közben, a műsorvezetőt is megijesztette
Próbálta elviccelni, pedig elég komolynak tűnt a köhögőrohama.

Link másolása

hirdetés

A színész még májusban szerepelt az M1 egyik adásában, ahol az összművészeti one man show-ját promótálhatta. Fábry Fábián Barnával beszélgetett a stúdióban, amikor egyszercsak teljesen váratlanul egy fura köhögőroham jött rá. Az adásról készült felvételt az M1 Híradó töltötte fel a saját YouTube-csatornájára, ahol most a Blikk szúrta ki a bizarr részt.

5 perc 20 másodpercnél látható, hogy a humorista hirtelen erősen köhögni kezd, majd az egészet egy bohózatnak álcázva mondja: „Valószínűleg hányi is fogok”.

Fábry Sándor az M1 adásában


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Harry hercegnek állítólag elege van Kaliforniából, fél évre hazaköltözne Angliába
A herceg ráunt a Los Angeles-i életre. Azt tervezheti, hogy innentől kezdve minden év felét inkább a királyi család közelében töltse.

Link másolása

hirdetés

Harry hercegnek állítólag elege van Los Angelesből, és azt fontolgatja, hogy évi hat hónapra visszaköltözik az Egyesült Királyságba, írja a Daily Star.

A királyi családhoz közel álló forrás szerint a végső lökést a júniusi eleji, angliai látogatás adhatta meg a két éve a családjával Kaliforniába költöző hercegnek.

Neil Sean úgy véli, erre utal az is, hogy Harry és Meghan továbbra sem mondtak le windsori rezidenciájukról, és a királynő jubileumi ünnepségsorozata alatt megújították a Frogmore Cottage-ban tartózkodásukat. Ez a birtok lehet az otthona Harrynek, ha úgy dönt, hogy fél évet Angliában szeretne tölteni.

Az informátor úgy tudja, hogy az ötlet egyáltalán nem nyerte el Meghan Markle tetszését. A herceg felesége ugyanis politikai babérokra tör az Egyesült Államokban, ami túlságosan lefoglalja. Ráadásul úgy tűnik, hogy a kiráyi család tagja sem látják szívesen, legalábbis erre utal, hogy Harryt meghívta bátyja 40. születésnapjára Katalin hercegné, de az egykori színésznőt nem.

Közben a Mirror arról ír, hogy Harry és Meghan két év alatt beváltotta ígéretét, és már teljesen függetlenek anyagilag a királyi családtól. Eközben az uralkodóház többi tagja összesen 100 millió fontnál (46 milliárd forint) kerül évente az adófizetőknek akkor, amikor az ország jelentős része súlyos megélhetési válsággal küzd.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Shane Tusupot a ValóVilág sztárja után most egy szépségkirálynővel látták együtt
Az úszóedzőt egy eseményen látták együtt a 20 éves lánnyal.

Link másolása

hirdetés

Szabó Zsófi és Shane Tusup már az esküvőt tervezgették a februári lánykérés után, amikor május közepén váratlanul bejelentették, hogy felbontották a jegyességüket. A hírek szerint az edző dühkezelési problémái akasztották meg a kapcsolatukat, Zsófinál pedig akkor telhetett be a pohár, amikor párja egy dühkitörése során bezárta őt egy szobába és a műsorvezető édesanyjával is ordítozott.

Kezdetben arról szóltak a hírek, hogy az úszóedző nem adta fel a reményt és visszahódítaná a csinos műsorvezetőt, ám Zsófi egy idő után még az Instagramon is megszakította a kapcsolatot vele.

Mára pedig úgy tűnik, Shane is beletörődött a szakításba, sőt eléggé belelendült a csajozásba. Nemrég több bulvárlap is arról írt, hogy egy szőke lánnyal kapták lencsevégre, amint forró csókot váltottak. Később az is kiderült, hogy egy átmulatott éjszaka során a Való Világ egykori játékosával, Virággal habarodtak egymásba.

A Best viszont most arról ír, hogy

hirdetés
VV Virág után egy szépségkirálynő oldalán látták Shane-t az etyeki lovaspólóklub egyik eseményén

– szúrta ki a Blikk.

A Best szerint egy 20 éves lányról van szó, aki több szépségversenyen is indult már élete során, sőt 2016-ban korona is került a fejére. A lap úgy tudja, a lány a Debreceni Egyetem egykori tanulója – barátai elmondása szerint – pont olyan, mint az úszóedző által leírt ideál: okos és ambiciózus. A tanulás mellett pedig több cég marketingeseként is dolgozik.

„Együtt érkeztek, együtt is mentek el a hölggyel. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Beszélgettek, nagyokat nevettek”

– nyilatkozta a lapnak az esemény résztvevője.

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy Shane és a fiatal lány milyen kapcsolatban állnak egymással.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: