News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kínos jelenet A Konyhafőnökben: Rácz Jenő párja segített volna az egyik csapatnak, de nem adtak neki feladatot

Czutor-Kilián Zsanett már nem is mert Gyuricza Dóri szemébe nézni, annyira cikinek érezte a helyzetet.

Link másolása

hirdetés

Újabb izgalmas fázisához érkezett A Konyhafőnök új évada, a középdöntőben Rácz Jenő és Sárközi Ákos versenyzői először csapatokban fognak küzdeni egymás ellen a továbbjutásért.

A kedd esti adásban nem akármilyen feladatot kapott az egyik piros és az egyik kék csapat: Rácz Jenő és menyasszonya, Gyuricza Dóri esküvői menüjét kellett elkészíteniük. Dóri - aki A Konyhafőnök egyik korábbi évadában versenyzett, és itt ismerkedett meg Jenővel - még a pult mögé is beállt, hogy segítsen a versenyzőknek - ám a kékek nem igazán tudtak élni a lehetősséggel.

Czutor Zoltán felesége, Zsanett volt a konyhafőnök, ezért ő jelezte, hogy kérnék Dóri segítségét, amikor úgy érezték, hogy jól jönne egy plusz ember. A séf leendő felesége oda is ment, felkötötte magára a kötényt és készen állt arra, hogy segédkezzen. Először azt kérték tőle, hogy verjen fel tojásfehérjét, aztán kisebb zavar támadt a versenyzők között, hogy milyen feladatot is adjanak Dórinak, ezért még percekig nem állt neki semminek.

"Én annyira szégyelltem magam, hogy behívtam a Dórit egy ilyen pitiáner hülyeségért. Kábé csak azért kellett volna behívnunk, hogy na, kóstold meg, ízlik a krém, ugye milyen finom, ezzel készülünk neked. Helyette meg ott állt, és azt éreztem, hogy teljesen hülyét csináltunk szegényből"

- mondta a főzés után Czutor-Kilián Zsanett.

A kóstoláson részt vett többek között Rácz Jenő édesapja és Dóri szülei, valamint a testvére is.

hirdetés

A séfeknek és Fördős Zének is feltűnt, hogy Dóri csak feszengve állt ott, várva, hogy végre segíthessen valamiben. Végül mégis tojásfehérjét kellett felvernie, de miután ezzel elég gyorsan végzett, ismét megkérdezte, hogy mit csináljon, de a lányok annyira el voltak foglalva a saját dolgukkal, hogy nem tudtak mit mondani neki.

"Én hátra se fordultam már egy idő után, mert nem akartam a Dóri szemébe nézni. Rendesen kínos volt nekem ez az egész. Szegény Dóri, még ha lett is volna feladat, már oda se adtam volna neki"

- mondta nevetve Zsanett, aki Dóritól és Jenőtől is bocsánatot kért, amiért fölöslegesen hívta be segíteni az egykori versenyzőt.

VIDEÓ: Gyuricza Dóri is beáll segíteni főzni A Konyhafőnökbenhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Megszólalt Olivia Newton-John férje: elárulta, hogy mi volt a színésznő utolsó kívánsága
A gyászoló férj, John Easterling végigkísérte feleségét a rákkal való küzdelemben, most pedig felesége utolsó kívánságát tolmácsolta.

Link másolása

hirdetés

A mellrákban elhunyt énekesnőt, aki a rákellenes küzdelem szimbolikus alakja volt, most az egész világ gyászolja. Először 1992-ben diagnosztizáltak mellrákot nála, később tünetmentessé vált, azonban többször kiújult betegsége. A színésznő férje, John Easterling, először szólalt meg a tragédia óta, hogy elárulja, mi volt a haldokló Olivia Newton-John utolsó kívánsága – szúrta ki a Blikk.

„Olivia több mint 30 éve a győzelmek és a remény szimbóluma, aki megosztotta velünk a mellrákkal kapcsolatos útját. Gyógyító inspirációja és úttörő tapasztalata a növényi gyógyászattal kapcsolatban folytatódik az Olivia Newton-John Alapítványban, amely a növényi gyógyászat és a rák kutatásának szenteli magát. A család azt kéri, hogy az emlékére virágok vásárlása helyett az Olivia Newton-John Alapítványnak adakozzanak”

– mondta John Eaterling.

hirdetés

Az Olivia Newton-John Alapítvány a növényi eredetű gyógyszerek rákellenes harcban való felhasználását vizsgáló kutatásokat segíti világszerte. Céljuk, a növényi alapú készítmények segítségével, a rák kíméletesebb kezelési módjainak kidolgozása. A színésznő erről egykor így vélekedett:

„Az álmom az, hogy megvalósítsuk a rákon túli világot. Őszintén hiszem, hogy meg tudjuk csinálni! ”

A színésznő 73 évesen hunyt el otthonában, miután 30 éven át vívott harcot a mellrákkal. Számos kezelésen esett át, az utóbbi években pedig a növényi alapú kezelések felé fordult. Többek közt az orvosi kannabiszt is kipróbálta, amely szerinte sokat enyhített szenvedésein.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Bébiszitterként dolgozik Szandi lánya Amerikában, most kiderült, mennyit keres vele
Egy San Francisco-i családnál dolgozik.

Link másolása

hirdetés

Az egyik legnagyobb álma teljesült Szandi lányának azzal, hogy tavaly az Egyesült Államokba költözött. Bogdán Blanka

egy San Francisco-i családnál dolgozik bébiszitterként,

és ahogy a Blikk kiszúrta, egy podcastben most azt is elmondta mennyit keres.

„Erre bárki rá tud keresni, hogy az au pairek mennyit keresnek. Úgy tudom, ez minden ügynökségnél egy meghatározott minimum. Heti 195 dollár. Ez hirtelen nagyon sokkolóan hangozhat, pláne, hogy San Franciscónál csak New Yorkban drágább az élet, azt hiszem. San Francisco még drágább, mint Los Angeles” – mondta Blanka, aki azt is elárulta, hogy

az ő fizetése is heti 195 dollár, ami körülbelül 75 ezer forintot jelent.

Szandi lánya azt is hozzátette, hogy szerencsére van szabadideje is, a hétvégéken például nem szokott dolgozni.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Vera: Egy ismert ember többet keres, mert olyan dolgokat áldoz fel, amit egy hétköznapi embernek nem kell
Az énekesnő arról is beszélt, hogy fiatalabb korában hedonista volt, ma már bánja, hogy nem osztotta be jobban a pénzét.

Link másolása

hirdetés

Megosztotta gondolatait Palik László YouTube-csatornáján Tóth Vera. Az énekesnő arról beszélt, hogy korábban, a Megasztár első szériájának megnyerése után hedonista életmódot folytatott, amit azóta kissé megbánt.

„Nagyon hülye voltam, hogy fiatal koromban nem figyeltem jobban, mert azért egy saját ingatlan jó lenne. Most már ez egyre távolabb kerül tőlem ez a kérdés, annyira drága.

Én az átlagnál jobban keresek, és ez nem hencegés. Egy ismert ember nyilván többet keres, nem az, hogy többet visz a vásárra, de olyan dolgokat áldoz fel, amit egy hétköznapi embernek nem kell”

– idézi a 24.hu Vera szavait. Az énekesnő hozzátette: „Elég nagy hedonista voltam fiatal koromban, ezt egy picit mérsékeltem volna, ezen változtattam volna. Voltak időszakok, amikor lenullázódtam, nem az én hibámból, hanem elmentek mellőlem menedzserek, akkor újra kellett épülni. Én döntöttem tíz éve: hogy ezeket a falusi félplayback haknikat eldobom magamtól.

Ha megnézzük Rúzsa Magdi életét: ha úgy döntök, már az elején offolom ezeket és csak élő koncerteket adok – ami abban az időszakban baromi nehéz volt – ezekre jobban odafigyeltem volna”

A teljes beszélgetés Tóth Verával

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Meg fogunk dögleni” – Pumped Gabo is kiakadt a fakitermelésről szóló kormányrendelet miatt
Az, hogy én ilyen híreket kapok, az kurvára nem oké - mondta a celeb.

Link másolása

hirdetés

Múlt hét csütörtökön jelent meg a Magyar közlönyben az a rendelet, amely nagyot változtatott a fakitermelés szabályain. A WWF Hungary szerint az új rendelkezés katasztrófavédelmi szempontokra hivatkozva lényegében eltörli a fakitermelés szinte minden korlátozását.

Eddig számos szervezet fejezte ki tiltakozását a változtatás ellen, az LMP petíciót indított, péntek délutánra pedig egy tüntetést is szerveztek az Agrárminisztérium épülete elé.

Most azonban vélhetően szintet lépett az ellenállás, ugyanis ahogy a 24.hu kiszúrta, Pumped Gabo is kifakadt egy Instagram-sztoriban a rendelekezés miatt.

„Az, hogy én ilyen híreket kapok, az kurvára nem oké. Kivágni a fákat, nemzeti parkokat, természetvédelmi területeket… Gyerekek, kettő dolgot mondok: gyereketek az ne legyen, és hogy meg fogunk dögleni egy ilyen harminc-ötven év múlva. Én most bulizni megyek, holnap lesz a Sziget fesztivál, és én jól akarom érezni magam, és ezzel a témával kell foglalkoznom, érted? És tehetetlen vagyok, mert te is megnézed, hogy pénteken lesz egy tüntetés, de nem fogsz eljönni, mert leszarod. Gyereked ne legyen, meg fogunk dögleni”

- zárta dühös, és egyben igen pesszimista véleményét a celeb, aki megosztotta a pénteki esemény Facebook-oldalát is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: