Kiderült, milyen ételek voltak Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén
Mint azt mi is megírtuk, lezajlott Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője. Hadházy Ákos szerint az újdonsült pár Dubajba mehetett nászútra.
A Blikk pedig hozzájutott az esküvői menűkártyához, amelyről kiderült, hogy mit kínáltak a vendégeknek.
Előételek
Homár-mangó krémfresch
Fésűkagyló-wakame / citrushínár
Polipsaláta
Szusiválaszték
Kaviár
Szarvassonkarolád – töksajtkrém
Konfitált libamáj – birsalma-vanília
Ázsiai wagyubélszín – wontoncsipsz
Magyar és francia sajtválogatás
Gyümölcsök
Salátabár – dresszingek
Leves
Ököruszály-, kakas-, fácánleves, kacsamájas tészta
Főfogások
Borjú bécsi – sajtos-krémes burgonya
Őzsült, cékla – sütőtökrizottó
Lazac, tintahal, polip, kalamataolíva – sült, töltött padlizsán, hollandi mártás
Lazactortellini, homár, kaviár, homárbisque
Bélszín, libamáj, demi szósz – szarvasgombás lapcsánka
Töltött csirkemellfilé – édesburgonya
Rántott vargánya — remoulade
Kacsamell – káposztával töltött gombóc
Karcagi birkapörkölt, pacal – sós burgonya
Sült zöldségek
Gyerekmenü
Rántott csirke – rizibizi
Bolognai spagetti
Éjféli vacsora
Töltött káposzta – friss kenyér, tejföl
Borjúpaprikás tésztában
Desszert
Macaron lollipop, Toffifee desszert, Mont Blanc kockadesszert, kakaóbab
Kockadesszert mangó-kókusz, Nuance eper-tonka
Dome 4 csokis
Amareno eckler