SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Két hónap után kijött az elvonóról Molnár Gusztáv, most munkát keres és a gondozójánál lakik

A színész őszintén beszélt arról, hogy mik a tervei és mit gondol az alkoholbetegségről és a házassága felbomlásáról.

Link másolása

Másfél éves kezelésre készült az elvonón, de végül két hónap után kijött a rehabról az alkoholproblémákkal küzdő Molnár Gusztáv. A Drága örökösök színésze most a gondozójánál lakik és munkát keres - írja a Blikk.

A lapnak azt mondta, hogy jól van és elkezdi új életét felépíteni.

"Most tök jól vagyok, elkezdtem az új életemet, megpróbálom elengedni a múltat.

Ahogy kiírtam a közösségi oldalra, ehhez az első lépés, hogy mindenkitől bocsánatot kérek, akit a múltban megbántottam az alkohol miatt.

Elméletileg egy-másfél évig is tarthat a terápiám, de ezt nem szükséges mind odabent eltöltenem. Van egy rehabilitációs konzulensem, ha úgy tetszik, egy gondozóm, most nála lakom"

- árulta el. Azt is tudja, hogy ahhoz, hogy talpra álljon, munkára is szükség van.

"Egyelőre letettem arról, hogy külföldre költözzek, Magyarországon képzelem el az életem. Ismert emberként úgy, hogy az alkohollal való küzdelmem köztudott, sokkal nehezebb dolgom van, hiszen először is vissza kell nyernem az emberek bizalmát. Ha valaki esetleg ennek a cikknek a hatására úgy gondolja, adna egy esélyt nekem, állok elébe".

Úgy érzi, hogy megvan benne az erő, hogy végleg leszámoljon az itallal.

"Döntés kérdése az egész, és én döntöttem. Tudom, hogy ha nem megyek be két hónapja az elvonóra, meghalok, de akkor is meghalok, ha újra elkezdek inni. Szeretnék példakép lenni azok szemében, akik még csak most vívják a küzdelmüket az itallal.

Szeretném bebizonyítani, hogy igenis meg lehet csinálni, ha én is meg tudom. Persze, ehhez még idő kell, és tudom, hogy az út elején járok, de legalább elindultam ezen az úton."

A színész tudja, hogy véget ért a házassága Fazekas Viviennel, de fáj neki, hogy elmaradt a búcsú és a megbeszélés a szakítás után.

"Bent, az elvonón, azért is nehéz ismert emberként, mert eljutnak hozzám a hírek, akár akarom, akár nem.

Vivi korrekt volt, mert felhívott, hogy van új kapcsolata, de ettől még persze, fáj. Az pedig külön fájdalmas, hogy épp azzal a gyerekkori barátommal jött össze, akinek én mutattam be annak idején."

Molnár azóta nem beszélt sem Viviennel, sem kisfia édesanyjával.

"A gyerekem anyjával nem kommunikáltunk az utóbbi időben. Vivi nem kíváncsi rám, végképp lezárta a házasságunkat, amit megértek, de jó lett volna rendesen leülni és átbeszélni a dolgokat, amire – sajnos – nem került sor. Ez a mai napig hiányzik."

Elmondása szerint nem akar visszakerülni az elvonóra, de tudja, hogy ehhez az kell, hogy többet egyáltalán ne igyon.

"Remélem, soha többé nem kell visszamennem. Most érzem magamban az erőt, hogy megcsináljam és végigmenjek ezen az úton. Nem akarok már foglalkozni senkivel és semmivel, ami visszahúz a múltamba, csak azzal, hogy elérjem a céljai­mat, és úgy érzem, ehhez végre megvan bennem a kellő erő és akarat"

- tette hozzá.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szoboszlai Dominik barátnője nyilvánossá tette Insta-profilját – ő rabolta el a focista szívét
Borka PR és marketing területen dolgozik, már közös kép is készült róluk.

Link másolása

Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása után nagyon sokat cikkezett a sajtó a focista akkori barátnőjéről, Gécsek Fanniról. Álompárnak kiáltották ki őket, tavaly ősszel mégis szakítottak.

A középpályás sztár jelenleg egy Buzsik Borka nevű fiatal székesfehérvári nővel jár, aki marketing- és PR-szakértő szakmával büszkélkedhet.

Borka most nyilvánossá tette Instagram-fiókját, így bárki megnézheti, hogy ki rabolta el a 23 éves futballista szívét. Az NLC információi szerint a lány egykori szinkronúszó és ráadásul modell is.

A Redditen már többen osztottak meg olyan képet, amin Borka és Dominik együtt láthatóak, van, amelyiken a sztárfocista autójában ülnek.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
10.000 Ft-ért árulják az Azahriah repoharat - bánhatja, aki nem vette meg 500 Ft-ért a koncerten
Sokan próbálnak hasznot húzni az énekes elképesztő sikeréből. Néhányan például a koncerteken 500 forintért vásárolt, visszaváltható és újrahasznosítható poharakat kezdték el árulni.
Fotó: Facebook - szmo.hu
2024. május 27.


Link másolása

Azahriah körül egyre inkább tetőzik a sztárkultusz, ami a múlt hétvégén lezajlott tripla Puskás Aréna-koncertek után sem hagyott alább.

Az esemény annyira sikeres volt, hogy sokan próbálnak hasznot húzni belőle. Néhányan például a koncerteken 500 forintért vásárolt, visszaváltható és újrahasznosítható poharakat kezdték el árulni.

A Blikk a Redditen talált olyan embert, aki 10 ezer forintért kínálja azt a poharat, amelyből az eseményen itta az italát, és amelyen Azahriah neve díszeleg. Aki kifizeti ezt az összeget, egy különleges ereklyéhez juthat, és talán kárpótolhatja magát az esetlegesen kihagyott élményért.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szilágyi Liliána modellkedik és szállodát takarít Mexikóban, közben megszűntek az apja által indított perek
Mostanra megszűnt az utolsó eljárás is, amelyet Szilágyi Liliána ellen apja indított, miután az úszónő kitálalt a sajtónak. Szilágyi Zoltán korábban két feljelentést is tett.

Link másolása

Az Európa-bajnoki ezüstérmes korábbi úszónő, Szilágyi Liliána 2021 végén bántalmazással vádolta meg egykori olimpikon, ügyvéd édesapját, aki jogi úton próbált elégtételt venni. Mostanra megszűnt az utolsó eljárás is - írja a Blikk.

Szilágyi Zoltán, az édesapa két feljelentést tett a lánya ellen becsületsértés, illetve becsületsértés és kegyeletsértés miatt. A tárgyalásokat addig felfüggesztették, ameddig a rendőrség vizsgálta Liliána kijelentéseit, de a nyomozást decemberben – elévülésre hivatkozva – befejezték, így folytatódhattak az édesapa által indított perek. Az egyik feljelentést Liliána legelső kiállása után tette Szilágyi Zoltán: ebben az ügyben már korábban született egy elsőfokú, megszüntető végzés, mivel Szilágyi Zoltán nem jelent meg az egyik tárgyaláson.

A második eljárást a 27 esztendős sportolónő Kadarkai Endrének adott interjúja miatt indította az édesapa: abban az úszónő többek között arról is beszélt, hogy Szilágyi Zoltán többször tettleg bántalmazta a nagyapját, a vízilabda-legenda Gyarmati Dezsőt, illetve, hogy az apai nagyanyja gyerekként molesztálta őt. Utóbbiról Szilágyi Liliána ügyvédje, Keviczki István erről most azt mondta a Blikknek:

„Az édesapa az április 30-i tárgyaláson ejtette a vádat, ami azt jelenti, hogy megszűnik az eljárás. Az indoklása szerint nem azért állt el a vádtól, mert elfogadja Liliána szavainak a valóságtartalmát, hanem más okból. Az ügy így mindenesetre nyugvópontra került. Mivel Liliána jelenleg Mexikóban él, így aligha erőlteti tovább a jogi lépéseket Szilágyi Zoltán.”

Arról, hogy Szilágyi Liliána új életet kezdett Mexikóban, korábban mi is írtunk:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Azahriah Gulyás Gergelyékről: Ugyanúgy bánnak a sajtóval, ahogy a „kisemberrel” bármilyen ügyfélszolgálaton
Az énekes három teltházas Aréna-koncertje után most egy kormányinfón húzta fel magát.

Link másolása

Három teltházas koncertje után már egészen más gondok foglalkoztatják Azahriát – legalábbis ez derül ki Insta-sztorijából.

Az énekes egy korábbi kormányinfó videóját posztolta, ami a kínai elnök érkezése előtt készült. Azt nem tudni, hogyan került most Azi elé a felvétel, amin a Telex újságírója azt nehezményezi, hogy sem őket, sem az RTL-t nem hívták meg Hszi Csin-ping sajtótájékoztatójára. Gulyás Gergely azt válaszolta, hogy „Továbbra sem kézbesítek sajtómeghívókat”, így Simor Dániel Vitályos Eszter kormányszóvivőhöz fordult. Ő először azt mondta, hogy biztosan meghívták a médiát a sajtótájékoztatóra. Amikor azonban szembesítik azzal, hogy több médium nem kapott meghívást, ő is elismétli: „Én sem foglalkozom sajtómeghívók kézbesítésével, ne haragudjon.” Miután elmondja, hogy ki foglalkozik vele, mosolyogva ígéri meg, „kedves Dánielnek”, hogy feltétlenül értesíteni fogja.

A Paul Sonati néven instázó Azahriah teljesen kiborult a felvételen, és a követőit kérdezte arról, mit szólnak a párbeszédhez. Videójához annyit ír:

„Csodálkoztok, hogy szar a posta, azt' fentebb ugyanúgy bánnak a sajtóval, ahogy a "kisemberrel" bármilyen ügyfélszolgálaton.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk