SZTÁRVILÁG

Katy Perry és Orlando Bloom vitte a prímet - ezek voltak a legmenőbb halloweeni jelmezek a külföldi celebeknél

Ariana Grande, Kendall Jenner és Pink is kitett magáért, Mariah Carey pedig ugyan idén nem öltözött be semminek, mégis sikerült előrukkolnia egy frappáns ötlettel.

Link másolása

Idén is kitettek magukért a külföldi sztárok halloweenkor, amikor kimondatlanul is mindenki azért verseng a celebvilágban, hogy övé legyen a legjobb, legötletesebb, legjobban kivitelezett jelmez. Már nemcsak a nagyon rémisztő maskarákkal, hanem a dögös vagy éppen vicces öltözékekkel is megnyerheti valaki ezt a nem hivatalos versenyt. Ahogy az elmúlt években, úgy most is láthattunk példát mindegyikre.

Mi Katy Perrynek és Orlando Bloomnak adnánk a legjobb jelmez díjat, akik orvosnak és injekciós tűnek öltöztek. A jelmezük tökéletesen jellemzi a 2021-es évet, amelyet nagyban meghatározott a koronavírus elleni oltás.

Ennél már csak az jobb, amit a színész írt az Instagram-oldalán megosztott képükhöz: "I vaxed a girl and I liked it", azaz "Beoltottam egy lányt és tetszett". (Katy Perry egyik slágere az "I Kissed a Girl", amelynek refrénje úgy kezdődik magyaruk, hogy "megcsókoltam egy lányt és tetszett".

De Lizzo jelmeze is elég aktuális volt: ő a Squid Game című sikersorozat egyik játékának ikonikus kellékének, az óriási ijesztő babának öltözött be.

Ariana Grande szintén nagyon kreatív volt: A fekete lagúna szörnye című filmet gondolta újra úgy, hogy egy olyan plakátot alkotott, amin ő, mint egy női víziszörny alak a főszereplő, férje pedig a jóképű búvár.

A halloweeni bulik királynőjeként emlegetett Heidi Klum már egy hete halloween-lázban égett, több rémisztő videót is posztolt magáról Instagram-oldalán, amikben főleg zombiszerű lényeknek öltözött, de azért egy szexibb jelmezzel is előrukkolt.

Cardi B több jelmezzel is készült: kislányával boszorkányoknak öltöztek, emellett az Addams family című sorozat egyik főszereplője, Morticia Addams bőrébe is bújt.

Kendall Jenner a Támad a Mars! című Tim Burton-film egyik szereplőjének, Marslakónőnek öltözött.

Reese Witherspoon jelmezét pedig a Hitchcock Madarak című horrorfilmjének női főszereplője, Melanie Daniels inspirálta.

Amy Schumer ezúttal is viccesre vette a figurát: tamponnak öltözött.

Shakira és Gerard Piqué jelmeze és sminkje bővelkedett vérben és karcolásokban.

Camila Cabello és Shawn Mendes pedig a mexikói halottak napját ünnepelték páros jelmezükkel.

Pink egy horrorfilmben is szerepelhetne a családjával, olyan jól sikerültek az öltözékeik.

Taylor Swift csak egy cuki mókus szeretett volna lenni halloweenkor.

Az összeállításunkat pedig nem is zárhatnánk mással, mint Mariah Carey remek halloweeni "csínyével". Az énekesnő csillogó, piros ruhába öltözve, egy baseball-ütővel üt agyon egy halloweeni tököt, amelyen a "not" felirat volt olvasható. A bal és jobb oldalon lévő tökök feliratából ezután már azt lehet kiolvasni, hogy "it's time", vagyis "itt az idő", és nem is lehet kérdés, hogy minek van itt az ideje, mert közben már felcsendül Carey ikonikus karácsonyi dala, az All I Want For Christmas.

A popdíva ennek megfelelően gyorsan karácsonyi hangulatot varázsol a halloweeni díszlet helyére, a videó végén pedig ezt üzeni:

"Itt az ideje, hogy agyonüssük ezt a tököt és pitét csináljunk belőle. Mivel még mindig hátra van a hálaadás".


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„20 percet volt egyedül” – Nyári Dia 4 éves fiát otthon hagyta, míg az elveszett kutyáját kereste
Az RTL Reggeli című műsorában Nyári Dia színésznő elmesélte kutyája elszökését és megtalálását: egy BKK-sofőr lelt rá az ebre, ő vitte vissza a színésznőnek.

Link másolása

Természetesen meg is kapta a magáét a közösségi médiában. Annyi történt, hogy szombat este férje elvitte a kutyájukat sétáltatni, pórázon, ahogy szokta. Egy füves részen elengedte a kutyát, hadd szaladgáljon. A kutya persze örült a szabadságnak, és elrohant, nem is látták már. Ekkor szólt a férj Diának, hogy baj van.

"Hívott, mondta, hogy rohanjak ki az utcára, nézzem meg, nem indult-e haza a kutya. Zokogtam, akkor fölült a kisfiam, hogy mi a baj. Mondtam neki, hogy nincs meg a kutya, nekem el kell mennem, és meg kell őt keresnem.

A gyereket otthon hagytam. Mondtam neki, hogy kirohanok az utcára, be fogom zárni az ajtót, de itt kell maradnia az ágyban."

Nádai Anikó szerint ekko azt mondta, hogy ezt nem kellett volna elmesélnie:

"Hívtam anyut, amint kiértem az utcára, Zéti is csak húsz percet volt egyedül. Közbe haza-hazamentem hozzá, és ott ült, mondta, hogy nagyon bátor, nem csinál semmit, keressük a Fibit."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Dobos Evelin összejött az RTL főrendezőjével, Nádai Anikó volt párjával
Soha nem dolgoztak együtt, sőt tavaly novemberig semmilyen közvetlen kapcsolat sem volt közöttük. Azóta viszont már össze is költöztek.

Link másolása

Dobos Evelin összejött az RTL főrendezőjével, Kovács Dániel Richárddal, Nádai Anikó exével. A pár Story magazinnak beszélt a kapcsolatukról.

„Soha nem dolgoztunk együtt, de természetesen tudtunk egymásról. Tisztában voltam vele, hogy Evelin egy csodálatos színésznő, ám semmilyen közvetlen kapcsolat nem volt közöttünk egészen tavaly novemberig”

- mondta Kovács Dániel Richárd a lapnak. A rendező a közösségi oldalon írt rá későbbi barátnőjére, elkezdtek beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztak is.

Evelin azt mondta, nagyon szimpatikus volt neki, hogy ilyen kitartó, és nem rontott ajtóstul a házba.

„Dani tényleg egy igazi úriember!” - fogalmazott a színésznő. Az első randevút ezután továbbiak követték, a pár pedig hamar össze is költözött.

„Magától értetődő volt az együttélés. Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt, rengeteget beszélgetünk, és nyilván olykor szakmázunk, de csak mértékkel”

- mondta a rendező.

A pár már az első közös utazáson is túl van, sőt Evelin már találkozott Dani előző kapcsolatából születetett gyerekével, Nádai Anikóval közös kisfiával is.

„Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd” - mondta Evelin. A megérzései nem is hagyták cserben, és öt perc után már úgy beszélgetek és játszottak, mintha mindig is ismerték volna egymást.

Via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Sharon Stone szerint csak két hollywoodi színész nem nőgyülőlő
A 64 éves színésznő az amerikai filmipar legnagyobb sztárjaival dolgozott együtt, de kevés kivétellel mindenki el akarta nyomni.

Link másolása

Sharon Stone csak két olyan sztárral dolgozott együtt, akik szerinte nem nőgyűlölők, írja a Unilad. A 64 éves színésznő a Varietynek adott interjúban azt mondta, hogy a férfi kollégák többsége a felvételek során megpróbálta elnyomni, és egyáltalán nem figyeltek rá.

Ez alól csak kivétel volt eddigi pályafutása alatt: Robert De Niro és Joe Pesci.

A három sztár Martin Scorsese 1995-ös Casino című maffiafilmjében szerepelt együtt. A forgatás alatt a két férfi odafigyelt a három évvel korábban, az Elemi ösztönnel befutott színésznőre. Ezzel szemben mások folyamatosan utasítgatták a jelenetek közben Sharon Stone-t, és meg akarták neki mondani, hogy mit hogyan csináljon a kamera előtt. A nézők ebből mit sem látnak a filmjeiben, de akad néhány jelenet, amikor lelkileg teljesen össze volt törve a felvétel ideje alatt.

A sztár néhány hete az Elemi ösztön forgatásáról is elárult titkokat, ahol szándékosan próbálta kerülni Michael Douglast. A három évvel korábbi erotikus thriller munkálatai közben direkt nem akarta alaposan megismerni partnerét, mert így a kettejük közti feszültség átragadt a jelenetek felvételére is. A két színész mindössze két-három alkalommal találkozott a forgatás előtt. Stone szerint valójában soha nem érezte jól magát a filmben zsarut alakító Michael Douglas társaságában, és úgy véli, hogy ez az érzés kölcsönös volt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Berki Krisztián kedvenc helyén fotózták le Berki Mazsit és új szerelmét
„Elképesztő az összhang közte és a férfi között, izzott köztük a levegő” – írták a lesifotó mellé.

Link másolása

Lesifotókat készített a Bors olvasója egy budapesti bevásárlóközpontban: a felvételeken Berki Krisztián özvegye, Mazsi látható új kedvesével, Zoltánnal, aki a lap szerint Berki egyik közeli barátja volt.

„Igencsak meglepődtem, amikor az ebédemre várva megláttam Mazsiékat. Mindketten sportosan voltak felöltözve, nem kizárt, hogy edzeni voltak együtt. Én azt láttam, hogy elképesztő az összhang közte és a férfi között, izzott köztük a levegő, és igencsak gyakran értek egymáshoz” – írta a képhez az olvasó.

Korábban mi is megírtuk, Berki Mazsi és párja luxushelyen nyaraltak nemrég.


Link másolása
KÖVESS MINKET: