hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Kamala Harris családja befogadta, ez mentette meg a bántalmazott lány életét

Wanda Kagan az USA alelnökével nőtt fel, aki szerinte már tinédzserkorában is a nőkért harcolt.
Fotó: Gage Skidmore / Wikipedia - szmo.hu
2021. január 21.

hirdetés

Óriási hatással volt annak a nőnek az életére Kamala Harris és családja, akit kiskorában nevelőapja bántalmazása miatt Harris családja befogadott magához - derült ki a Lorraine című brit beszélgetős műsor friss epizódjából. A műsorban sikerült elérni a szóban forgó hölgyet, Wanda Kagant, aki jelenleg Montrealban dolgozik, kiskorában viszont a quebeci Westmount középiskolába járt a tegnap beiktatott új amerikai alelnökkel, Kamala Harrissel együtt.

A nő elmesélte, hogy Harrissel elválaszthatatlanok voltak kiskorukban, gyerekként nagyon hamar egy hullámhosszra kerültek, így lettek legjobb barátok. Kamala barátsága azonban még ennél is többet hozott számára:

Kagan végzős korukban elmondta neki, hogy nevelőapja bántalmazza, a későbbi alelnök édesanyja, Shyamala Gopalan pedig ezt hallva azonnal úgy döntött, hogy középiskola végéig magukhoz veszik a lányt, így megóvva őt a bántalmazástól.

Harris édesanyját erős, független nőnek nevezte, akitől nemcsak lánya, de ő is rengeteget tanult az évek során, azt az időszakot pedig, amit a Harris családnál töltött, sorsdöntőnek, amely átformálta az egész élethez való hozzáállását.

Kagan szerint Kamala már kiskorában is aktívan tett azért, hogy változtasson azokon a dolgokon, amelyeket nem ítélt jónak - főleg a nőket érintő kérdésekben.

Mikor például a végzős bál előtt nem minden lánynak volt partnere, egyedül pedig nem mehettek a szabályok szerint. Kamala látta, hogy mennyire elszomorítja mindez osztálytársait, ezért kitalálta, menjenek a lányok közösen, egy nagy csoportban, amellyel aztán sokak számára megmentette a napot.

Harris és Kagan az érettségi után elszakadtak egymástól, ám 2005-ben Kagan ismét felkereste egykori legjobb barátnőjét, és felvették a kapcsolatot. Mi több, Harris egy Instagram-posztban meg is említette barátnőjét, amikor arról vallott, hogy Kagan fiatalkori abúzusának híre nyitotta fel a szemét arra, hogy harcoljon a nőkért.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös pics.ba?” – Majka kiakadt az FFP2-es maszkok ára miatt

50 darab maszkot közel 80 ezer forintért lehet megvenni az interneten. Ráadásul a korábbi hírekkel ellentétben, a kormány nem rendelte el ezeknek a speciális maszkoknak a használatát.
Címkép:Facebook/Majka - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés

Pénteken a teljes lezárásról döntött a kormány. A korlátozások között szerepel többek között a kötelező maszkhasználat – szabad téren is –, amelynek hatására a hírek szerint jelentősen megugrott az FFP2-es maszkok iránti kereslet.

Állítólag a főváros több patikájában is kifogytak a készleten lévő maszkokból, annak ellenére, hogy Magyarországon a kormány nem tette kötelezővé az FFP2-es maszkok használatát.

A Portfolio információi szerint a patikákban és online is alig-alig kapható a keresett termék, ahol pedig mégis fellelhető, ott jelentős áremelkedéssel kell számolnia annak, aki be akarja szerezni.

Úgy tűnik, Majka is szeretett volna beszerezni magának az FFP2-es maszkból, ám az ajánlatban, amit talált,

horroráron kínálják a termék csomagját, amit a hirdetés szerint részletre is meg lehet venni.
A zenész a Facebook-oldalán adott hangot a felháborodásának.

„Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös pics.ba?” – írta a hirdetés alá, amely szerint 50 db maszkot 79199 Ft-ért lehet megvenni.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Szálljatok már le erről a kik*rt Szabó Ádámos sztoriról, b*szdmeg”- Tóth Andi kiakadt

Az énekesnőt nagyon feldühítette, hogy egyesek szerint újra összejött Szabó Ádámmal, ráadásul egymástól kapták el a koronavírust.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés
Tóth Andi pár órával Szabó Ádám után jelentette be, hogy ő is elkapta a koronavírust,
ez pedig elég volt ahhoz, hogy beinduljon a kommentelők fantáziája, így több helyen is felmerült, hogy esetleg újra összejöttek.

Szabó Ádám azóta már tisztázta a dolgot, és elmondta, hogy semmi sincs köztük, de Tóth Andi ennél jóval keményebben reagált az alaptalan pletykákra.

„Szálljatok már le erről a kik*rt Szabó Ádámos sztoriról b*szdmeg, hát aludni nem lehet, komolyan mondom"

- kelt ki magából az énekesnő az Instagramon.

Tóth Andi egyébként azt mondta, a körülményekhez képest jól van, nincsenek komoly tünetei a koronavírus miatt, bár köhög és be van dugulva az orra, de nem fáj semmije, és láza sincs.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Opitz Barbira rá sem lehet ismerni göndör fürtjei nélkül

Az énekesnő a rajongói kedvéért vállalta a hosszú és valószínűleg fájdalmas procedúrát, és kiegyenesítette a haját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés
"Sokan mondtátok, hogy szeretnétek látni engem egyenes hajjal is, hát ime!"
- írta az Instagramon az énekesnő, egy olyan kép alá, amelyen kiegyenesített frizurával áll.

Az X-Faktor hatodik szériájának győztesére szinte rá sem lehet ismerni egyenes hajjal. Az óriási göndör hajtömeget kiegyenesíteni valószínűleg órákig tarthatott.

A kommentelőknek nagyon tetszik az énekesnő új frizurája, a legtöbben Kim Kardashianhoz hasonlítják,
ám akadnak olyanok is, akik nem rajonganak ezért a stílusért.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tóth Andinak és Szabó Ádámnak magyarázkodnia kell: nem egymástól kapták el a koronavírust

Miután mindketten betegek lettek, a rajongók egyből kombinálni kezdtek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 05.

hirdetés

Két nappal azután, hogy Szabó Ádám bejelentette, elkapta a koronavírust, kiderült: expárja, Tóth Andi is megbetegedett.

Ugyan a páros már rég szakított, de természetesen a követőknek több sem kellett: azonnal kombinálni kezdtek, hogy vajon egymást fertőzhette-e meg a két énekes. A Blikk megkeresésére Szabó Ádám reagált. Mint elmondta:

Hallottam, hogy egyesek azt gondolják, hogy Andi tőlem kapta el a covidot, amin én csak őszintén nevetni tudok. Semmi nincs köztünk Andival! Az egy dolog, hogy ott voltunk Jolika néni temetésén, de azóta nem találkoztunk egymással. A temetésen is direkt tartottuk egymástól a távolságot és nem azért, mert szakítottunk, hanem azért, mert be kellett tartanunk a szabályokat, ami a távolságtartásra is vonatkozott.

Szabó azt is elárulta, hogy nemcsak Andival, de senkivel nem jár, jelenleg szingliként éli életét.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: