News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Járai Kíra: Engem mindig izgatott, hogy a férjem biszexuális

„Az élet egyik nagy megrontója, hogy mennyi dolgot nyomsz el magadban” - véli Járai Máté felesége.

Link másolása

hirdetés

Járai Máté egy korábbi műsorban beszélt arról, hogy biszexuális, de fiatalabb korában meggyőződése volt, hogy meleg. Azt is elárulta, hogy az első szexuális élménye egy férfihoz köthető. Őszintén vallott arról is, hogy min ment keresztül: "Számomra nagyon fontos az elfogadás és az önazonosság. Hosszú út vezetett idáig, óriási harcaim voltak, de most már minden témáról tudok beszélni, ami tabutéma: ilyen, hogy biszexuális vagyok".

Járai Máté és felesége Kíra is nyíltan vállalták azt, hogy nyitott házasságban élnek. Most Kíra Lakatos Levente műsorában mesélt magáról, a munkájáról és a magánéletéről is.

A férjével való kapcsolatáról azt mondta, hogy fontos erről a témáról beszélni, de számukra ez az életforma teljesen természetes. Úgy vélte, hogy nincs benne semmi titkolni való dolog és nem baj, ha mások is látják és elfogadják, hogy lehet így is élni, a saját szabályrendszereik szerint. "De ez nem arról szól, hogy a nap huszonnégy órájában fűvel-fával" - mondta.

Arról, hogy miért árulták el ezt a privát titkukat, úgy vélekedett a Nyerő Párosban való szereplésük kapcsán: "Szerintem nem lett volna hiteles, hogy mi ezt eltitkoljuk, de ezt teljes természetességgel vállaljuk" - mondta el. Úgy véli:

hirdetés
"A legtöbb kapcsolat arról szól, hogy valamilyen szinten birtokolni akarod a másikat. Ez abszolút érthető, ez egy ősi ösztön, érzés. Féltékenység van, mert azt nem lehet kiiktatni egy kapcsolatból. A különbség az, hogy ki hogy kezeli ezt".

Arról, hogy hogyan lehet ezzel megbírkózni, azt mondta:

"Ez csak nagyon szoros kapcsolatban lehetséges. Mivel annyira ismerjük a másikat, és biztosak vagyunk a másik érzéseiben, érzelmeiben, hogy ez egy megkérdőjelezhetetlen kapocs, ami kettőnk között van.

Csak akkor merül fel a féltékenység, ha erre tényleg okod van... Egy csomószor fel sem merül, hogy féltékeny legyek egy kalandra. Ha ő jól érezte magát, az tök jó" - árulta el, de hozzátette: "Nem mindig tudjuk kezelni", ha a másik fél elkezd kötődni egy harmadik félhez - vallotta be. Ilyenkor komoly veszekedéseik is vannak, ami szerinte jó dolog, hogy 23 év után még képesek erre.

Arról, hogy mit szólnak mások az ő kapcsolati formájukról, úgy vélekedett: azok, akik szembesülnek valami olyannal, amit nem ismernek, az számukra ijesztő, félelmetes lehet. Ezek az emberek próbálnak valamilyen magyarázatot találni rá, ezért mondják rájuk, hogy egyikük meleg, a másikuk leszbikus. Pedig manapság már felvállalható, hogy vannak ilyen kapcsolatok is.

A beszélgetésben felmerült, hogy mennyire zavarja Kírát az, hogy férje a férfiakhoz is vonzódik.

"A mi kapcsolatunk egy igen szoros barátsággal indult. Ez engem izgatott mindig.

Miért ne izgatna egy nőt a melegpornó, amikor ott két férfi van" - vélekedett.

A féltékenység nála nem attól függ, hogy Máté éppen egy nővel vagy egy férfival van. Sokkal fontosabb számára, hogy

"ha a saját pozíciómat nem érzem veszélyben, nem vagyok féltékeny. Amikor Máté felvállalta, hogy biszexuális, ettől azért tartottam egy picit, mert még a melegek és a heterók körében is ez sokszor elítélendőbb, mert nem tudja eldönteni, hogy akkor ő valójában meleg vagy hetero".

Elmondása szerint sok biszexuális él házasságban úgy, hogy nem meri felvállalni ezt. Szerinte sokan élnek ezzel a titokkal. "Az élet egyik nagy megrontója, hogy mennyi dolgot nyomsz el magadban" - tette hozzá.

"Mi azért vagyunk együtt huszonhárom éve, mert egy nyelvet beszélünk" - árulta el Kíra. Szerinte ők egy "tökéletes egymásra találás", mert bár sok minden van a kapcsolatukban, de megkérdőjelezhetetlen, hogy mennyire tisztelik és szeretik egymást.

VIDEÓ: "Kifejezetten izgat, hogy a férjem biszexuális"hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Hódi Pamela kiosztotta azokat, akik szerint gyorsan túllépett Berki Krisztián halálán
Szóvá tették neki, hogy nem emlékezett meg az Instagram-oldalán néhai exe születésnapjáról, erre reagált.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián halála az egész családját megrázta. Volt párja és kislánya édesanyja, Hódi Pamela is szívszorító sorokkal búcsúzott tőle, majd természetesen a temetésen is részt vett. Az influenszer akkor egy ideig nem posztolt Instagram-oldalára, az utóbbi hetekben azonban újra aktív lett, már mosolygós képeket is megosztott magáról. Múlt héten például a Balaton Soundon bulizott férjével, Tóth Bencével és barátaikkal, ott is készített néhány fotót és videót.

Egyes kommentelőknek azonban szemet szúrt az, hogy Pamela vidáman mutatkozik az Instagramon annak ellenére, hogy exe, Berki Krisztián nemrég halt meg, ráadásul július elsején lett volna a születésnapja. Főleg a Soundon készült, férjével közös posztja alá írtak több olyan hozzászólást is, amelyekben azt nehezményezték egyesek, hogy az influenszer nem emlékezett meg Berki születésnapjáról az oldalán.

Pamela megelégelte a számonkéréseket, Insta-sztoriban osztotta ki a rá megjegyzéseket tevő kommentelőket. Mint írta, "nem az a "nagy kommenttörölgetős" típus, de ezek után törölni fogja azokat a hozzászólásokat és tiltani azokat a felhasználókat, akik megjegyzést tesznek arra, hogyan élik az életüket a történtek után.

"Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, hogy ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem, még akkor is, ha nem posztolok a temetőből a sírhelyről"

- írta.

Elmondta, hogy Berki Krisztiánnal közös lányával, Natasával kimentek a temetőbe Krisztián születésnapján, virágot és rajzot vittek a sírjához és meghallgatták Halász Judit Boldog Születésnapot! című dalát. Szerinte ennél többet nem tudnak tenni.

hirdetés
"Akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami ahogy, ami miatt történt, azokat szeretném megkérni hogy gondolják át amit kommentelnének. Köszönöm a megértést"

- zárta sorait az influenszer.

A még néhány óráig elérhető Instagram-sztoriját ide kattintva nézheted meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Harry herceg: „Látom édesanyám örökségét minden egyes nap, amikor ránézek a gyerekeimre”
A herceg édesanyja születésnapja alkalmából emlékezett Diana hercegnére és a világra hagyott örökségére a Diana-díj átadó ceremóniáján.

Link másolása

hirdetés

Virtuális ceremónia keretében "adták át" idén a Diana-díjat. A néhai walesi hercegnéről elnevezett elismerést olyan fiatalok kapják 1999 óta minden év július elsején, Diana születésnapján, akik szociális és humanitárius munkát végeznek azon fáradozva, hogy mások életét jobbá tegyék.

A virtuális díjátadót Harry herceg nyitotta meg, aki emlékeztetett, hogy 25 év telt el édesanyja halála óta, aki most lett volna 61 éves. Emléke és öröksége azonban azóta is él.

"Nem telt el úgy nap ez alatt a két és fél évtized alatt, hogy ne gondoltam volna arra, milyen nyomot hagyott. Nemcsak az én és a bátyám életében, hanem mindannyiunk életében. Látom az örökségét mindannyiótokban. Látom az örökségét a Diana-díj közösségében, amely generációkon ível át. Látom az örökségét minden egyes alkalommal, amikor családokkal, fiatalokkal és gyerekekkel találkozom a világ minden szegletében. És látom az édesanyám örökségét minden egyes nap, amikor ránézek a gyerekeimre"

- mondta a herceg, aki a hároméves Archie és az egyéves Lilibet édesapja.

Arról is beszélt, hogy gyermekkorában Diana hercegné arra ösztönözte, hogy merjen felszólalni és harcolni egy jobb világért. Most, férjként és apaként pedig még erősebbnek érzi édesanyja szavait.

"Tudom, hogy az édesanyám emléke sosem fog elhalványulni, mert mindannyiótokban látom az ő szellemét"

- mondta a díjazottaknak, akiket arra biztatott, hogy sose adjanak fel egy olyan ötletet, amellyel tartós és fontos változásokat érhetnek el.

hirdetés

Harry emlékeztetett arra is, Diana tudta, a fiatalok bármire képesek, még arra is, hogy az utánuk következő időszakért tegyenek, most pedig pontosan ilyen vezetőkre lenne szükségünk, amikor számos kihívással kell megküzdenie a világnak.

"Hallgatnunk kell rátok, és erősítenünk kell benneteket, mert ti jelentitek az egyetlen kiutat ebből a káoszból"

- jelentette ki, hogy bár nem a fiatalok dolga lenne "feltakarítani", de szerinte ők képesek lehetnek a változtatásra.

Vilmos herceg idén nem vett részt a díjátadón, levélben köszöntötte a Diana-díjat kapó fiatalokat. Azt írta, ők egy olyan inspiráló generáció tagjai, akik a cselekedeteikkel megváltoztatják a világot, ő pedig csodálja az erőfeszítéseiket.

"Köszönöm az együttérzéseteket, a bátorságotokat és az elhivatottságotokat. Ti valóban édesanyám örökségének megszemélyesítői vagytok, és tudom, hogy nagyon büszke lenne rátok"

- üzente a díjazottaknak.

Forrás: Daily Mail

A YouTube-on közvetített díjátadót itt lehet visszanézni angol nyelven, igény szerint felirattal:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: