News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Járai Kíra: Engem mindig izgatott, hogy a férjem biszexuális

„Az élet egyik nagy megrontója, hogy mennyi dolgot nyomsz el magadban” - véli Járai Máté felesége.

Link másolása

hirdetés

Járai Máté egy korábbi műsorban beszélt arról, hogy biszexuális, de fiatalabb korában meggyőződése volt, hogy meleg. Azt is elárulta, hogy az első szexuális élménye egy férfihoz köthető. Őszintén vallott arról is, hogy min ment keresztül: "Számomra nagyon fontos az elfogadás és az önazonosság. Hosszú út vezetett idáig, óriási harcaim voltak, de most már minden témáról tudok beszélni, ami tabutéma: ilyen, hogy biszexuális vagyok".

Járai Máté és felesége Kíra is nyíltan vállalták azt, hogy nyitott házasságban élnek. Most Kíra Lakatos Levente műsorában mesélt magáról, a munkájáról és a magánéletéről is.

A férjével való kapcsolatáról azt mondta, hogy fontos erről a témáról beszélni, de számukra ez az életforma teljesen természetes. Úgy vélte, hogy nincs benne semmi titkolni való dolog és nem baj, ha mások is látják és elfogadják, hogy lehet így is élni, a saját szabályrendszereik szerint. "De ez nem arról szól, hogy a nap huszonnégy órájában fűvel-fával" - mondta.

Arról, hogy miért árulták el ezt a privát titkukat, úgy vélekedett a Nyerő Párosban való szereplésük kapcsán: "Szerintem nem lett volna hiteles, hogy mi ezt eltitkoljuk, de ezt teljes természetességgel vállaljuk" - mondta el. Úgy véli:

hirdetés
"A legtöbb kapcsolat arról szól, hogy valamilyen szinten birtokolni akarod a másikat. Ez abszolút érthető, ez egy ősi ösztön, érzés. Féltékenység van, mert azt nem lehet kiiktatni egy kapcsolatból. A különbség az, hogy ki hogy kezeli ezt".

Arról, hogy hogyan lehet ezzel megbírkózni, azt mondta:

"Ez csak nagyon szoros kapcsolatban lehetséges. Mivel annyira ismerjük a másikat, és biztosak vagyunk a másik érzéseiben, érzelmeiben, hogy ez egy megkérdőjelezhetetlen kapocs, ami kettőnk között van.

Csak akkor merül fel a féltékenység, ha erre tényleg okod van... Egy csomószor fel sem merül, hogy féltékeny legyek egy kalandra. Ha ő jól érezte magát, az tök jó" - árulta el, de hozzátette: "Nem mindig tudjuk kezelni", ha a másik fél elkezd kötődni egy harmadik félhez - vallotta be. Ilyenkor komoly veszekedéseik is vannak, ami szerinte jó dolog, hogy 23 év után még képesek erre.

Arról, hogy mit szólnak mások az ő kapcsolati formájukról, úgy vélekedett: azok, akik szembesülnek valami olyannal, amit nem ismernek, az számukra ijesztő, félelmetes lehet. Ezek az emberek próbálnak valamilyen magyarázatot találni rá, ezért mondják rájuk, hogy egyikük meleg, a másikuk leszbikus. Pedig manapság már felvállalható, hogy vannak ilyen kapcsolatok is.

A beszélgetésben felmerült, hogy mennyire zavarja Kírát az, hogy férje a férfiakhoz is vonzódik.

"A mi kapcsolatunk egy igen szoros barátsággal indult. Ez engem izgatott mindig.

Miért ne izgatna egy nőt a melegpornó, amikor ott két férfi van" - vélekedett.

A féltékenység nála nem attól függ, hogy Máté éppen egy nővel vagy egy férfival van. Sokkal fontosabb számára, hogy

"ha a saját pozíciómat nem érzem veszélyben, nem vagyok féltékeny. Amikor Máté felvállalta, hogy biszexuális, ettől azért tartottam egy picit, mert még a melegek és a heterók körében is ez sokszor elítélendőbb, mert nem tudja eldönteni, hogy akkor ő valójában meleg vagy hetero".

Elmondása szerint sok biszexuális él házasságban úgy, hogy nem meri felvállalni ezt. Szerinte sokan élnek ezzel a titokkal. "Az élet egyik nagy megrontója, hogy mennyi dolgot nyomsz el magadban" - tette hozzá.

"Mi azért vagyunk együtt huszonhárom éve, mert egy nyelvet beszélünk" - árulta el Kíra. Szerinte ők egy "tökéletes egymásra találás", mert bár sok minden van a kapcsolatukban, de megkérdőjelezhetetlen, hogy mennyire tisztelik és szeretik egymást.

VIDEÓ: "Kifejezetten izgat, hogy a férjem biszexuális"hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea csókkal ünnepelte Orbán Viktor újraválasztását
A házaspár a parlamenti vendégpáholyból figyelte az eseményeket.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn az Országgyűlés ötödször is újraválasztotta miniszterelnöknek Orbán Viktor.

Az újraválasztást, az eskütételt és Orbán beszédét pedig a helyszínen követte végig Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is.

Az ország egyik leggazdagabb embere és felesége a parlamenti vendégpáholyban kapott helyet. A Blikk fotósának pedig azt is sikerült lencsevégre kapnia, ahogy

Mészáros és Várkonyi boldogan integetve és csókot váltva követték az eseményeket.

A képeket ITT tudod megnézni.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy gazdag ember vagyok, közben amúgy meg nem
A sztárséf azt mondja: átlagembernek tartja magát, és ezt igyekszik kommunikálni is.

Link másolása

hirdetés

Puskás-Dallos Bogi ezúttal Rácz Jenővel beszélgetett az Index Sunday Brunch című műsorában.

A Konyhafőnök zsűritagja a műsorban elmondta, nem tervezte, hogy híres séf lesz, azért kezdett el főzni, hogy minél többet utazhasson – mára pedig Michelin-csillagos séf, akinek saját étterme van.

Arról is beszélt, hogy az ő figyelmét sem kerülte el, hogy az utóbbi időben egyre több embert nem a munkája, hanem olyan dolgok érdeklik, mint az órája vagy az autója ára. Ő azonban nem tartja magát gazdag embernek, és nem gondolja, hogy a tulajdonában álló tárgyak határozzák meg az életét. Szerinte inkább igényesség kérdése, hogy drága dolgai vannak.

„Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy gazdag ember vagyok, közben amúgy meg nem. Szerintem az a gazdag ember, aki nem kel reggel ötkor és nem éjfélig dolgozik heti hétből hétszer, hanem az, aki úgy is gazdag, hogy van ideje. Szerintem én egy ugyanolyan ember vagyok, aki kőkeményen dolgozik nap mint nap”

– magyarázta a sztárséf.

Hozzátette: átlagembernek tartja magát, és ezt igyekszik kommunikálni is. A magánéletéből azért mutat meg részleteket, mert szerinte minél elszigeteltebb egy ismert ember, annál többen lesznek kíváncsiak rá, erre pedig ő nem vágyik.

hirdetés

A műsorban beszélt arról is, hogy élete utolsó napján is emlékezni fog arra a pillanatra, amikor a kislányát a mellkasára fektették a születése után, mert az egy örökké tartó kötődés kezdete.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Voksán Virág először mutatta meg párját
A lemezlovas Lászlóval együtt szerepelni fog a Drágám, add az életed vetélkedőműsorban.

Link másolása

hirdetés

Voksán Virág és párja már jó ideje együtt élnek, de a lemezlovas eddig nem mutatta meg gyerekei apját. Ám most egy tévéműsor kedvéért mégis együtt jelentek meg.

A Drágám, add az életed! idei évadában lesznek láthatóak Lászlóval, így hétfő estétől már a nyilvánosság előtt szerepelnek közösen.

A lemezlovas a Borsnak elmondta:

"Sajnos rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya, vagy olyan vád is ért, hogy nem is létezik. A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van és nem is szereti ezt a világot".

A DJ most is egy kis rábeszéléssel tudta rávenni Lászlót, hogy vegyenek részt a vetélkedőben, mert jó kikapcsolódásnak vélik.

"Nem mondom, hogy azonnal igent mondott rá Laci, de kis noszogatás után sikerült rábeszélnem. Végül most az egyszer kivételt tettünk, és a kamerák előtt is mutatkozunk együtt. Egyhamar biztos nem lesz erre újabb példa"

hirdetés

- árulta el a lapnak.

"Úgy gondoljuk, hogy a túlzott médiaszereplés rossz hatással lehet egy kapcsolatra. Nem egy példát láttunk arra, hogy a sztárvilágban mennyi házasság ment tönkre, mert reflektorfényben élték a mindennapjaikat. Mi ezt nem szeretnénk"

- mondta Voksán Virág.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Berki Krisztián édesanyja aggódik Mazsiért, aki nyugtatókat szed
Mással nem tudja csillapítani a fájdalmát Mazsi Berki Krisztián édesanyja szerint.

Link másolása

hirdetés

A Borsnak beszélt Berki Krisztián édesanyja arról, hogy aggódik fia özvegyéért.

„A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat neki a kislány körüli teendőkben.

Arra kértem, hogy ha úgy érzi, szüksége van rám, akkor telefonáljon és azonnal megyek.

Ő is nagyon odavan. Azt mondta, hogy már szakember segítséget is kérte és stresszoldókat szed, mert nem tudja mással csillapítani a fájdalmát”

– mondta.

Berki Mazsi férje halála után szülővárosába, Kecskemétre költözött kislányával, hogy könnyebb legyen feldolgozni a gyászt. Ahogy korábban írtuk, egy halottlátót is felkeresett, akin keresztül „Krisztián üzent a túlvilágról”.

hirdetés

Berki Krisztián édesanyja a Borsnak azt is elmondta, nem hisz abban, hogy a fia lelke tovább él.

„Sokszor hallottam, hogy a lélek vándorol, ezt még a szüleink, nagyanyáink is mondták. Az az igazság, hogy én egy átlagember vagyok és nem foglalkozom ilyesmivel. Abban nem fogok hinni, hogy holnap szembejön velem az utcán vagy eljön meglátogatni, csak azt nem akarom még tudomásul venni, hogy nincs.”

– fogalmazott.

Arról is beszélt, hogy továbbra sem derült ki, mi okozta a halálát, a toxikológia eredményre még pár napot várni kell. Azt is elmondta, egyelőre még nem tudják, hogyan vesznek végső búcsút tőle:

„Én sem foglalkozok most ezzel, bennem most csak a fájdalom van, mert tudom, hogy a gyerekemet soha többet nem fogom látni az életemben. Ez így nincs rendjén. Mindig felteszem a kérdést, hogy miért ő és miért nem én? Neki kellett volna engem eltemetni és nem fordítva…”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: