SZTÁRVILÁG

Jakupcsek Gabriella 3 millió forintot vihetett haza a Szerencsekerékből

Gyakorlatilag 1 másodperc alatt megfejtette a fődíj-játék feladványát.

Link másolása

A vetélkedő csütörtöki adásának sztárvendége Jakupcsek Gabriella volt, aki – noha túl sok pénzt nem gyűjtött össze – szerencsésen eljutott a fődíj-játékig.

A mindent eldöntő feladványt (ami a Szeleburdi család volt) egy másodperc alatt megfejtette a műsorvezető.

Ezzel a garantált 1,2 millió forintjához további 2 millió csatlakozott, Jakupcsek ugyanis szerencsés kézzel húzta ki a plusz ajándékot rejtő borítékot.

A műsorvezető végül több mint 3 millió forinttal távozott a TV2 stúdiójából.

(via 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Kulcsár Edina bevallotta: G.w.M-mel kicsit sem zökkenőmentes időszak áll mögöttük
Az egykori szépségkirálynő szerelmet vallott férjének az Instagramon, miközben arra is kitért, hogy a boldogságért nekik is keményen meg kell küzdeniük.

Link másolása

16 hónapja jött össze Kulcsár Edina G.w.M-mel, aminek apropóján a 32 éves modell Instagram-odalán vallott szerelmet második férjének.

„A mindent elsöprő szerelmünk gyümölcse!” – írta Kulcsár Edina az Instagram-oldalán közzétett új fotójához,

melyen harmadik gyermeke apró lábait tartja a kezében férjével közösen. Hozzátette, 16 hónapja alkotnak egy párt G.w.M-mel, aki 5 hónapja kérte meg a kezét, és 3 hónapja vette feleségül.

„2 hete pedig megszületett a kislányunk, akiért teljesen oda meg vissza vagyunk!

Elég intenzív időszak áll mögöttünk, ami egy kicsit sem volt zökkenőmentes,

még kívülről sem, nemhogy nekünk, de minden nehézséget megért” – írta a háromgyerekes édesanya.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Pottyondy Edina: „Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívják”
Az ismert humorista kiosztotta azokat, akik Suhajda Szilárdot kritizálták.

Link másolása

Múlt hét szombaton írtuk meg, hogy nem találta meg Suhajda Szilárdot a mentőcsapat, ezért befejezték a keresést a Mount Everesten. Az elhunyt hegymászó kapcsán természetesen rengeteg kommentelő indult be a közösségi oldalakon, emellett nem ment el szó nélkül az ismert humorista, Pottyondy Edina sem.

„A kommentelés nagy felelősséggel járó, komoly és szakrális dolog. Vegyük például Suhajda Szilárd esetét, felment a világ legmagasabb hegyére és nem jött le, ezek a tények. Mit tudunk még? Meghalt egy ember és a családja most gyászolja”

– kezdte legújabb Youtube-videójában Pottyondy.

„Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol egy 1000 méteres domb a legmagasabb pont, és ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívjuk”

– tette hozzá a videóban Pottyondy Edina, aki szerint maga Suhajda Szilárd sem gondolta, hogy ő nagyszerűbb lenne mint az átlag, csak jó akart lenni abban, amit csinál.

„A legjobb hegymászó akart lenni” – tette hozzá a youtuber.

„Bennem, azt hiszem, sosem volt annyi merészség, hogy egy általam tökéletesen ismeretlen világról és magánemberi sorsról ilyen határozott véleményem legyen”

– mondta a témáról Pottyondy Edina.

A teljes videót itt lehet megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Ti ma megdöglötök!” – brutális támadás érte Opitz Barbiékat egy budapesti plázában
Az énekesnőt megtépte és leköpte a hatfős csapat, akik a kinézetére is trágár megjegyzéseket tettek. Később már halálos fenyegetések is elhangzottak.

Link másolása

Megtámadták Opitz Barbit és barátját, a magyar Ken babát egy budapesti bevásárlóközpontban kedden este - tudta meg az egyik szemtanútól a Bors.

A szemtanú szerint egy hatfős csapat kötött bele az énekesnőbe és VV Gregbe. A csapat trágár szavakkal illette Barbi kinézetét, majd miután ők nem ragáltak rájuk, az egyikük a hajánál fogva kezdte el rángatni az énekesnőt, ami már neki is sok volt és a táskájával ment neki a támadónak.

Barbi keze a támadásban megsérült, elkezdett vérezni, a csoport pedig ekkor már halállal fenyegette és leköpte a párost.

A támadókhoz később még ketten csatlakoztak és a riasztott biztonsági szolgálat munkatársainak is neki akartak menni.

„Rengetegen vették őket körbe. Amikor az énekesnő családját szidták, nem tűrt tovább, és az egyik lány felé elindult, ekkor újra megtépték és köpködték. Ekkor sietett a barátja a védelmére. Volt dulakodás, lökdösés, aminek végül az vetett véget, hogy Ken baba kihívta a rendőrséget. Biztonsági szolgálat kísérte ki őket, miután még Barbi sebeit az egészségügyi ügyeletes szolgálat ellátta”

- mesélte a szemtanú.

A lap mindkét szereplőt megkereste a támadással kapcsolatban, Opitz Barbit azonban nem sikerült elérniük, VV Greg pedig nem akart nyilatkozni.

Később azonban egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban reagált a történtekre az egykori villalakó.

„Sejtettem! Túl sok ember nézte végig! Bíztam benne, hogy nem készül róla videó... Én kis naiv! Megjegyzem senki sem segített! Na de mit is várunk??? Most hívott az újság... Nem akartam erről beszélni! De mivel nem tudom milyen szinten jutott el a médiához ez a tegnapi eset, ezért inkább elé megyek a dolgoknak és én mondom el itt nektek a saját oldalamon! Hitelesen!” - írta a sztoriban, majd részletesen leírta, hogy az ő szemszögéből hogyan nézett ki az eset.

Fotó: Einwiller Gregor/Instagram


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Színes ruhás, vidám búcsúztatót tartanak Lang Györgyinek a budapesti állatkertnél
Virág és gyertya sem kell a búcsúztatóra. A szervezők azt kérik, hogy az ezekre szánt pénzt az énekesnő nevében ajánlják fel a résztvevők egy civil szervezetnek.

Link másolása

Színes ruhában, vidám búcsúztatást szerveznek barátai Lang Györgyinek a Fővárosi Állatkertben, derül ki Falusi Mariann nyilvános posztjából. A szervezők mindenkit arra kérnek, hogy virágot és gyertyát se vigyenek a megemlékezésre, utóbbit ugyanis meg sem lehet gyújtani az állatkert területén.

Az ezekre szánt összeget pedig inkább utalják át egy olyan civil szervezetnek, melynek céljaival a május 20-án elhunyt énekesnő is egyetértene.

A vidám búcsúztatót június 13-án 19-20 óra között tartják a Fővárosi Állatkertben, a Főkapu téren.

Az már korábban kiderült, hogy az énekesnőnek nem lesz nyilvános temetése. Egyik ismerőse úgy fogalmazott: annak örülne igazán, ha nem a halála miatt sírnának az emberek, hanem inkább az életét ünnepelnék.

A június 13-i búcsúztatóról szóló posztot itt lehet elolvasni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: