SZTÁRVILÁG

Istenes Bence és Csobot Adél vidéki életükről vallottak: „Emberek nyaralni jönnek ide, és mi itt lakhatunk”

Ősszel költöztek be a családi házukba a Balaton-felvidéken, de még nagyon sok munka van az ingatlannal. Adél azonban nem bánja, hogy ilyen komótosan haladnak.
Karkó Ádám - szmo.hu
2024. április 20.


Link másolása

Ősszel költözött be a még teljesen el nem készült otthonába Csobot Adél és Istenes Bence. Az elmúlt hónapok eseményeiről vlogsorozatban számoltak be, ahol többek között arról is beszéltek, hogyan haladnak a Balaton-felvidéken található családi házuk építkezésével.

A legutóbbi, pénteken feltöltött videójukban arról volt szó, hogyan érzik magukat vidéken.

"Ahol most tartunk az az állapot, hogy a ház már jó ideje beköltözhető állapotban van, úgyhogy mi be is költöztünk. Nagyon sok részét már berendeztük és belaktuk, de még mindig vannak olyan helyiségek, ahonnan hiányoznak bútorok.

Lehet, úgy tűnik, hogy nagyon bánatos mondjuk, de nem! Mindig mondom a Bencének, hogy szerintem baromi jó, hogy ilyen finoman, mondhatni komótosan haladunk, mert így mindennek lehet örülni"

– hangsúlyozta Csobot Adél, majd hozzátette, hogy szeretne mindenre kellő időt hagyni, minden fázist megélni.

Istenes Bence elmondása szerint, ő hitt abban annak idején, hogy tavaly augusztusra teljesen elkészülnek az építkezéssel. De később rá kellett jönnie, mennyi munka van még a házzal, miután az felépült, amire egy jó példa, amikor a vlogban egy ponton megmutatja, Málna nevű kutyájuk, milyen kellemetlenséget okoz néha.

"Itt meg szoktam állni egy kicsit, csak nézem a tájat, és egyszerűen hálás vagyok.

Annyira gyönyörű ez! És itt lakhatunk! Emberek nyaralni jönnek ide, gyönyörködnek a tájban, és nekem minden reggelemnek a része, hogy ezt láthatom"

– mondta a műsorvezető, aki munkája miatt rendszeresen megy Budapestre, ahol ma már el sem tudná képzelni az életét.

"Ez a nyugalom, ez a tiszta levegő, ez a táj, ezek a nagyon kedves vidéki emberek, akik a környezetünkben vannak, a lelassult környezet. Ezek apró dolgok, de ez része a mindennapi életünknek."

A teljes videó ITT tudod megnézni.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Családi háború a milliós örökségért: itt tart most a Tahi Tóth-hagyaték vitája
A hagyatéki eljárás még mindig nem zárult le. Egyelőre nem került sor bírósági perre, a felek próbálnak békés úton megállapodni.

Link másolása

Öt évvel férje, a Kossuth-díjas színész halála után hunyt el Kárászy Szilvia zongoraművész 2023 februárjában. Az ismert és szeretett házaspárnak nem voltak gyermekei, így az örökség a testvérek és unokatestvérek között oszlik meg. A Blikk emlékeztet rá, hogy az örökség része egy közel 100 négyzetméteres, nagy értékű budai ingatlan is.

A szakértők szerint ezen a környéken a hasonló méretű lakások értéke 100-120 millió forint között mozog, de az elhelyezkedés miatt az értékük még magasabb lehet.

A lakás egykor Tahi Tóth László tulajdona volt, majd halála után feleségére szállt. Állítólag Szilvia azt szerette volna, ha a lakás visszakerül a Tahi Tóth családhoz, ám a végrendeletében ez nem szerepel.

Az elhunyt színész öccse, Tahi Tóth Gábor a Blikknek mesélt arról, hogy Szilvia szóban többször is kifejezte szándékát a család több tagjának, de a végrendelet írásakor már súlyos beteg volt, erős fájdalomcsillapítókat szedett, és valószínűleg ezért írta a lakás helyett a garázs helyrajzi számát a végrendeletbe. Így a legértékesebb ingatlan kimaradt a hagyatékból.

Egy családhoz közeli forrás szerint bár a zongoraművésznő halála óta már tizenöt hónap telt el, a hagyatéki eljárás még mindig nem zárult le. Egyelőre nem került sor bírósági perre, a felek próbálnak békés úton megállapodni.

Ha ez nem sikerül, az ügy bíróságra kerülhet, ami akár évekig is elhúzódhat. Az örökösök remélik, hogy a Tahi Tóth-hagyaték története végül békésen rendeződik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Gyász: elhunyt Tallós Rita férje
A színésznő közösségi oldalán tudatta a gyászhírt.

Link másolása

Tallós Rita először csak egy közös fotót osztott meg Facebook-oldalán egy fekete szív kíséretében, majd szombaton azt is megosztotta, hogy kedd délután tartják férje temetését a Kozma utcai Izraelita temetőben.

A színésznő férje, Gábor mindig mellette állt, akkor is, amikor mellrákot diagnosztizáltak Tallósnál.

„A párom az első pillanattól kezdve tudta, hogy meg­gyógyulok. Ugyanúgy éltünk, mint azelőtt: sportoltunk, szórakoztunk, társaságot fogadtunk, jókat nevettünk.”

„Egy pillanatra sem engedte el a kezemet, és nem hagyta, hogy a betegséggel komolyan foglalkozzak. Aztán három eseménydús év után egy baráti összejövetelen egyszerűen bejelentette, hogy április 26-án elvesz feleségül. Az volt életem egyik legemlékezetesebb napja!”

– idézi egy korábbi interjúból a Story.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Trokán Nóra őszinte vallomása: „a többszöri megcsalást is teljesen toleráltam”
A színésznő története jól példázza, hogy a gyermekkori élmények milyen mélyen befolyásolhatják felnőttkori kapcsolatainkat, és hogy a gyógyulás hosszú és kemény munka eredménye. Trokán Nóra arról is beszélt, hogy a szülei válása mély nyomot hagyott benne,

Link másolása

Trokán Nóra színésznő kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogyan alakultak korábbi párkapcsolatai, és milyen mély nyomot hagytak benne gyerekkori élményei. Az Adom a napom című műsorból kiderült, hogy Nóra sokáig alárendelt szerepben élt, sőt, még a megcsalásokat is elnézte partnereinek, mert nem érezte magát egyenrangúnak.

„Volt egy pontja az életemnek, amikor rájöttem, hogy nem működtem jól egy párkapcsolatban. Alárendelődtem, mindent úgy csavartam, hogy a másiknak jó legyen. Egy csúnya szakítás után a padlóra kerültem, és rájöttem, hogy segítségre van szükségem. Ekkor derült ki, hogy gyerekkori sérülések húzódnak meg a háttérben, amik a szüleim válására vezethetők vissza”

– mesélte Nóra.

A színésznő több évnyi pszichológusi segítséggel kezdett el dolgozni a múltján és önmagán.

„Nagyon hosszú idő, évek teltek el, mire elkezdett feloldódni bennem, hogy mit kell helyrehoznom magamban ahhoz, hogy normális, egyenrangú és harmonikus párkapcsolatban tudjak élni” – mondta Nóra.

Nóra azt is elárulta, hogy ez a hozzáállás odáig fajult, hogy még a többszöri megcsalást is eltűrte, mert úgy érezte, neki kell megértenie és megbocsátania.

„Azt hittem, ez így működik. Úgy gondoltam, hogy szeretem ezt az embert, és meg kell értenem, meg kell bocsátanom. Ez megint oda vezetett, hogy saját magamat nem értékeltem annyira, hogy 'velem ezt nem!' Ehhez is el kellett jutnom, kőkemény melóval”

– tette hozzá a színésznő.

A szülei válása mély nyomot hagyott benne, és bár a lehető legnormálisabban próbálták megoldani, édesanyja máshol kezdett új életet, ez pedig kilencévesen mély sebet ejtett Nórán.

Nóra története jól példázza, hogy a gyermekkori élmények milyen mélyen befolyásolhatják felnőttkori kapcsolatainkat, és hogy a gyógyulás hosszú és kemény munka eredménye.

Nóra akkor sem tett semmit, amikor kiderült, hogy a párja félrelépett.

Simán, mondjuk, a többszöri megcsalást is teljesen toleráltam. Nyilván belepusztultam lelkileg, de úgy voltam vele, nem baj, biztos valami nem volt jó... A mestere voltam ennek. Azért nagyon veszélyes ez, mert nem veszed észre. Azért tud akár hosszú távon egészségügyi problémát is okozni, mert nem az van, hogy otthon a párnámat rágom, hogy miért nem tudok megszólalni, hanem totál azt hittem, ez így működik. Úgy gondoltam, hogy szeretem ezt az embert, és meg kell értenem, úgy éreztem, hogy meg kell bocsátanom... Nyilván ez is a szüleim válására vezethető vissza. Gyerekként ez az emberbe sajnos eléggé beleáll. És bár a lehető legnormálisabban csinálták a szüleim, azért anyu mégiscsak máshol kezdett életet, ami kilencévesen „belém ült”

– mesélte Trokán Nóra.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Pásztor Erzsi: Ha nem dolgoznék, akkor nem tudnám a rezsimet kifizetni
A nyugalmas nyugdíjas évekről kérdezték a színésznőt, aki szerint ő ettől nagyon messze van.

Link másolása

Ha nem nem dolgozna, akkor nem tudná kifizetni a rezsijét Pásztor Erzsi - erről beszélt a színésznő a Viasat3-on futó Ki vele! című műsorban.

Pásztor Erzsit a nyugalmas nyugdías évekről kérdezték, amire ő azt mondta, hogy nagyon messze van ettől.

„Ha én nem dolgoznék, akkor nem tudnám a rezsimet kifizetni. Én nem a Visegrádi Várban lakom, hanem egy panelban. De nem panaszkodom, mert dolgozom.”

Szerinte az anyagi helyzet most különösen meghatározza a nyugalmas nyugdíjas éveket.

„Ha szükségem van orvosra, nincs, nem találok. Elmehetek a magánorvoshoz. Egyszer elmegyek, mondjuk kétszer. De nem biztos, hogy harmadszor már el tudok.”

Az színésznő azt is hozzátette, hogy utál panaszkodni, de szerinte ez a színtiszta igazság.

A műsor vonatkozó részletét ITT tudod megnézni.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET: