SZTÁRVILÁG

III. Károly és Kamilla zokogtak az esküvőjük napján, annyira fájt nekik a nép gyűlölete

Kamilla alig élte túl, hogy a világ legundorítóbb nőjének titulálták - állítja egy bennfentes írónő.

Link másolása

Zokogott Károly és Kamilla is az esküvőjük napján, annyira megviselte őket az ellenük irányuló népharag - állítja egy, a brit királyi család ügyeiben bennfentes írónő a Daily Star cikke szerint.

"A szertartás után felsétáltak a lépcsőn, és mindketten sírva fakadtak. Ezt egy segédjüktől tudom. Kamilla nagyon félt, hogy senki sem jön el az esküvőre”

- írja Angela Levin.

A 2005-ös házasságkötés idején ugyanis Kamillát széles körben „borzalmas nőnek” titulálták, az is gyakran előfordult, hogy tárgyakat vágtak hozzá az utcán. A szerző szerint a párt annyira megviselte ez a közhangulat, hogy közösen sírtak az esküvőjük napján, mert féltek az őket érő támadásoktól.

„Nem hiszem, hogy sok nő átélhette volna, amit ő. Nagyon boldog otthonban nőtt fel, rengeteg barátja van, soha nem kellett dolgoznia, hiszen rengeteg pénze volt. Aztán egyik napról a másikra a világ legundorítóbb nőjének titulálták”

- fogalmaz a szerző új könyvében, aminek a címe: „Kamilla: számkivetettől a jövendőbeli királynéig”.

„Mindez akkoriban történt, amikor még nem járt neki személyi védelem, mivel Károllyal még nem voltak házasok és jegyesek sem. Ha bevásárolni ment, az emberek tolongtak körülötte, és tárgyakat dobáltak rá. Sokan a háza előtt kukkolták – borzasztó helyzet volt, de túlélte, és ez a túlélési folyamat nagyon tanulságos”

- jegyezte meg Levin.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Meglepte Majkát, mikor a Zsákbamacska játékosa közölte, hogy annak idején az anyja „hazavitte” a rappert
Pápai Joci azon viccelődött, lehet, hogy a fiatal lány Majka gyereke, akiről eddig nem tudott.

Link másolása

Egy 21 éves Anna nevű lány volt az egyik játékos a Zsákbamacska legutóbbi adásában. Az adás közben szóba került, hogy Majkához hasonlóan ő is ózdi kötődésű. A rapper ekkor visszakérdezett, most is ott élnek-e, mire a lány elmondta, hogy már nem, az édesanyja élt Ózdon, és hozzátette:

„vele jártál bulizni”.

Ezután Majka és Pápai Joci azon kezdtek poénkodni, lehet, hogy a versenyző valóban Majka lánya, akiről eddig nem tudott.

„Hogy örülnék neki. Vinnélek haza a Hajninak, hogy ő a nagyobbik lányom, itt alszik most velünk” - mondta viccesen a műsorvezető. Pápai Joci ezután sem tudta elengedni a témát, és próbált puhatolózni Annánál, hogy mit mesélt az anyukája a Majkával való kapcsolatáról.

„Annyit elárulok, hogy kapós fiú volt. Ő haza is vitte”

- mondta sejtelmesen a fiatal lány.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi
Mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket - írta az énekesnő.

Link másolása

Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi - a hírt az énekesnő jelentette az Instagram-oldalán kedden.

„Ezúton szeretném Veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb”

- írta a bejegyzésben Zsuzsi.

Az énekesnő egyúttal arra kérte a média képviselőit, hogy „hagyják békén” ezzel kapcsolatban, mert nem szeretne erről a továbbiakban nyilatkozni. Ahogy fogalmazott: felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnék elrendezni a maguk és a gyermekeik életét.

A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni.

Szintén kedden jelentette be Peller Anna és Lukács Miklós, hogy ők is elválnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Hosszú Katinka megmutatta a gömbölyödő pocakját
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő megköszönte a rengeteg gratulációt, amit kaptak.

Link másolása

Hosszú Katinka múlt héten véget vetett a szóbeszédnek, és ő maga jelentette be egy Instagram-videójában, hogy gyereket vár.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő

kedden egy Facebook-posztban megköszönte a „rengeteg gratulációt”.

Katinka a bejegyzésben több közös képet is megosztott a párjával, Gelencsér Mátéval is. Az egyik fotón pedig már szépen látszik az úszónő gömbölyödő pocakja is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Válik Peller Anna és Lukács Miklós
Az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

Link másolása

Válik Peller Anna és Lukács Miklós - a színésznő és férje a közös Facebook-oldalukon közzétett videóban jelentették be a szomorú hírt.

„Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket”

- mondta a videóban Peller Anna. Lukács Miklós azt is hozzátette, hogy az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

A kislányukat továbbra is együtt fogják nevelni, járnak majd együtt nyaralni is. Többet azonban erről a témáról már nem is szeretnének nyilatkozni majd.


Link másolása
KÖVESS MINKET: