hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Hova az anyádba költözöl?” – kérdezte Győzike a lányát, amikor az bejelentette, hogy elege van a mamahotelből

Meg a papabankból. Gáspár Evelin otthagyja a családi fészket, és a fővárosba költözik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 17.

hirdetés

Bejelentette Gáspár Evelin a családjának, hogy elköltözik otthonról. Már tavaly el akart költözni, de augusztusban mégis meggondolta magát, mert a járvány közepette nem tűnt a legjobb ötletnek.

Evelin a LifeTV Van életünk című műsorában jelentette be a szüleinek, hogy úgy döntött, költözik - írta meg a Blikk.

Győzike persze, ahogy az ilyenkor egy apánál majdhogynem kötelező, kiborult, és azt kérdezte: "hova az anyádba költözöl?"

Evelin kijelentette, hogy elege van már "a mamahotelből és a papabankból", és a fővárosba költözik. Győző szerint most a családjuk megint szétszakad.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi teljesen úgy néz ki napozós képén, mint Lady Gaga

Követői szerint elképesztő a hasonlóság. Ti is így gondoljátok?
Címkép: tothgabi/Instagram - szmo.hu
2021. május 08.

hirdetés

Tóth Gabi nemrég azzal vívta ki rajongói csodálatát, hogy az elmúlt időben megszokott frizurájához képest stílust váltott. Az egészen rövid hidrogénszőke haját megnövesztette, ez pedig sokak szerint sokkal jobban áll neki, mint az előző frizurája.

Április végén derült ki, hogy az énekesnő a Sztárban Sztár leszek második évadában is zsűrizik majd, a műsor reklámfotóin pedig olyan frizurája volt, amely nagyon bejött a követőinek.

Legújabb Instagram-képén Gabinak mintha még hosszabb lenne a haja, már copfot is tud csinálni belőle.

hirdetés
De nem ez a fotó érdekessége, hanem az, hogy a napozás közben lefotózott énekesnő úgy néz ki, mintha Lady Gaga lenne.

Lapozz a képhez!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megszületett a döntés, ez lesz Sáfrány Emese gyerekének neve

Az egykori felnőttfilmes júliusra várja kisfiát, a nevet hosszú tanácskozás után találták ki párjával, főleg a jelentése volt a döntő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 08.

hirdetés

Júliusra várja első gyerekét Sáfrány Emese (pornószínész nevén Aleska Diamond), aki előszeretettel mutatja meg állapotos testét a közösségi médiában.

A légtornász és párja abból sem csinált titkot, hogy leendő gyermekük fiú lesz. Most pedig már elárulták a kis jövevény nevét is.

Hónapokig válogattunk a nevek között, több szempontunk is volt a választást illetően. Ne legyen túlságosan gyakori, de túl bonyolult nevet sem szerettünk volna, és a jelentése is fontos volt. A hosszú listáról sorra húztuk ki a neveket, és végül két név között vacilláltunk hetekig, de aztán végre megszületett a döntés. A fiunk neve; Nolen lesz! Jelentése: bajnok

- írta Instagram-oldalán Sáfrány Emese.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Ez botrány” - Rácz Jenő leteremtette A Konyhafőnök egyik versenyzőjét, aki kidobott egy egész fácánt a kukába

A lány csak a madár heréjét használta fel, a többi részét egyszerűen kidobta, mert csak útban volt neki. A séf pedig nem hitt a szemének.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 08.

hirdetés

Bár még csak az első néhány adás ment le A Konyhafőnök legújabb évadából, mindegyikben volt legalább egy emlékezetes momentum. A péntek esti adásban is akadt egy ilyen.

A válogatón továbbjutott versenyzők azért küzdöttek, hogy valamelyik séftől kötényt kapjanak. Az egyik lány, Anna viszont nem tett túl jó benyomást Rácz Jenőre egy meggondolatlan cselekedetével.

Ugyanis kidobott majdnem egy egész fácánt a kukába, mert csak a heréit akarta használni a főzéshez. A madár többi része pedig útban volt neki, ezért egyszerűen a pult melletti szemetesbe dobta az alig feldolgozott állatot.

Ez Rácz Jenő figyelmét sem kerülte el, aki rögtön oda is ment Annához, és le is szidta.

"Anna! Jól látom, hogy te kidobtad az egész állatot? Ez komoly? Ez most komoly?! Ne haragudj, de ez alapanyagtisztelet?! Az én konyhámon ez nem így működik. Ez botrány!"

Anna pedig nem győzött elnézést kérni és helyeselni. Később a kamerának azt mondta, hogy szégyellte magát, amikor a séf ledorongolta őt, és ő maga sem tudja, miért dobta ki a fácánt, hiszen tudja, hogy ez nem helyes.

VIDEÓ: Rácz Jenő leszidja az egyik versenyzőt A Konyhafőnökben

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Karikó Katalin egész életében Zorán dalából merített erőt, például amikor elveszítette az állását

A világhírű biokémikus az énekes előtt mondta el egy műsorban, milyen sokat jelent neki a Gyémánt és arany című szám.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 08.

hirdetés

Karikó Katalin és Zorán együtt vendégeskedtek Kadarkai Endre Világtalálkozó című rádióműsorának szombati adásában, és mint kiderült, ők már előzőleg ismerték egymást, de még sosem találkoztak. Ez pedig most egy nagyon különleges találkozás volt számukra.

Az mRNS-alapú vakcinák kifejlesztésében hatalmas szerepet vállaló biokémikus ugyanis nagyon szereti Zorán Gyémánt és arany című számát, már gyerekkora óta ebből merített erőt, ha szüksége volt rá.

Annyira sokat jelentett neki ez a dal, hogy az Ezek a fiatalok című lemezt, amelyen ez a felvétel is található, elvitte magával az Egyesült Államokba, és ott is rendszeresen meghallgatta, amikor el volt keseredve.

Kadarkai Endre kérdésére a világhírű kutatónő elmondta, hogy bizony sokszor volt szüksége rá.

"Amikor nem jól mentek a dolgok. A kísérletek általában jól mentek, csak hát néhányszor megszűnt az állásom, nem is éppen olyan kellemes körülmények között. Például Amerikában egyszer kitoloncolás tárgyává is váltam, amikor megtudta a főnököm, hogy egy másik egyetemről kaptam ajánlatot és oda akarok menni. Ezek persze nagyon rosszul estek. (...) Ilyenkor kellett, hogy valaki segítsen"

- mesélte.

A tudós láthatóan elérzékenyülve el is mondta a dalszöveg számára erőt adó sorait, amelyekkel később olimpiai bajnokká váló sportoló lányát is sokszor bátorította:

hirdetés

Vagy tán épp a cél előtt

Tűnik úgy, most fogytán van erőd

S te mégis továbbmész

Karikó elmondta, hogy először az amerikai Lifestyle magazinnak beszélt arról, milyen sokat jelent neki a Gyémánt és arany című szám. Az interjúról készült cikkre Zorán figyelmét egy ismerőse hívta fel, nagyon jól is esett neki. Elmondta, hogy karrierje elején még neki is voltak álmai külföldi befutásról, ami aztán nem jött össze, de nem gondolta volna, hogy végül egyszer egy teljesen más irányból mégiscsak megjelenik a neve egy ilyen rangos újságban.

VIDEÓ: A teljes beszélgetés

Forrás: 24.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk