hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Hiányozni fog az a színpad” – könnyeikkel küszködve nyilatkoztak a The Harmonies tagjai a kiesésük után

A lánycsapat sok kritikát kapott a harmadik élő show-ban. Azt mondják, ez valamilyen szinten jogos volt, de szerintük túloztak a mentorok.

Link másolása

hirdetés

A 10. X-Faktor harmadik élő adásában ezúttal két produkcióval készültek a versenyzők. Az első forduló után a nézők szavazatai alapján Mardoll búcsúzott, így ő már nem adhatta elő a második dalát. A többieknek ugyanakkor másodszor is színpadra kellett lépniük. A harmadik adásban sok kritikát kaptak a versenyzők, a mentorok a The Harmoniest sem kímélték. A lányok végül nem kaptak széket, és ezúttal a nézők sem mentették meg őket, így számukra is véget ért az X-Faktor.

Száraz Hanna, Tóth Kiara és Kántor Kamilla a szombati műsor után nyilatkozott a Szeretlek Magyarországnak.

“Szerintem nagyon nagy szó, hogy idáig eljutottunk. Én nem vagyok csalódott, mert attól, hogy kiestünk, nem fognak elválni az útjaink, ugyanúgy folytatjuk majd tovább”

- mondta Kiara, miközben mindhárom lánynak potyogni kezdtek a könnyei.

“Nem azért sírok, mert kiestünk, hanem azért, mert hiányozni fog az a színpad. Annyira megszoktam, amikor felléptem rá, olyan volt, mintha hazamennék... nagyon fog hiányozni ez az egész, a pörgés, az emberek... minden. Feltettem magamban a kérdést, hogy mit fogunk csinálni a hétköznapokban? Nem lesz semmi teendőnk. Ez az üresség nehéz. De egyébként meg annyira megható, ahogy velünk vannak az emberek, és támogatnak”

- fogalmazott Kamilla.

A lányok ezúttal sok kritikát kaptak a mentoroktól, főleg a második produkciójuk után. Gáspár Laci és Puskás Peti is arról beszélt, hogy hamisan énekeltek, és ByeAlex is azt mondta, nagyon mellélőttek ezzel a dallal.

hirdetés
“Valamilyen szinten jogos volt a kritika, de túloztak a mentorok. Igen, voltak nem teljesen tiszta hangok, de hogy az egész rossz volt, meg, hogy egy tiszta hang sem volt benne, azért ezzel nem értek egyet. Ettől függetlenül jó volt elénekelni ezt a dalt, és én úgy érzem, átadtam vele azt, amit szerettem volna”

- mondja Hanna.

A lányok azt mondják, most mindhármukra ráfér a pihenés, de szeretnék továbbra is együtt, egy csapatként folytatni tovább.

“Ugyan nehéz lesz a távolság miatt, főleg Kamillának, aki Erdélyben él, de azon leszünk, hogy ezt megoldjuk. Szeretnénk saját dalokat írni, minél többet megjelenni, úgyhogy azt gondolom, hallani fognak még rólunk”

- zárja Kiara.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Ákos: „Igazából nem nagyon válogat ez a gyönyörű kínai laboratóriumban, amerikai pénzből kifőzött kis víruska”
„Ha a józan ész nagyon hamar nem kerekedik felül a világon, vagy mi, normálisabb emberek nem hallatjuk a szavunkat, nem állunk ki magunkért, és nem teszünk valamit, akkor nagyon nagy gáz lesz” - mondta a Blikknek.

Link másolása

hirdetés

Ákos koncertet adott szombaton a Papp László Arénában. A rendezvény után a zenész interjút adott Blikknek, melyben beszélt a Covid-járványról is.

A zenész szerint szeretnék visszakapni a régi, normális életüket, "noha nem tudom, hogy a világ urai ezt szeretnék-e".

Szó esett arról is, hogy ő és családja is átesett a fertőzésen. Ákos elmondta, hogy ő megszenvedte a betegséget, de a családtagjai enyhébb tünetekkel estek át a Covidon.

Mint mondta, "nagyon érdekes volt látni, amikor a zenésztársak pozitív tesztet produkáltak, hogy az egyik oltott volt, a másik nem volt oltott.

Igazából nem nagyon válogat ez a gyönyörű, kínai laboratóriumban amerikai pénzből kifőzött kis víruska".

hirdetés

Végül beszélt arról is, hogy mit gondol a világról:

"Én nem tudom, hogy mit hoz a jövő. Mindenesetre azt gondolom, hogy ha a józan ész nagyon hamar nem kerekedik felül a világon, vagy mi normálisabb, visszafogottabb, józanabb emberek nem hallatjuk a szavunkat, nem állunk ki magunkért és nem teszünk valamit, akkor nagyon nagy gáz lesz. Mert ez most már nem játék.

Ha Ausztriára nézek, Ausztráliára nézek, az Egyesült Államokra nézek, csupa rossz példát látok magam előtt. Tehát aggódom magunkért, aggódom a hazánkért, aggódom a hazánkban élő minden emberét, nyilván a családomért, aggódom a világért. Persze ez nem úgy néz ki, hogy ülök otthon és embriópózba pöndörödve aggódom, hanem szeretném a szavamat hallatni. A dalaimban minden benne van, amit erről gondolok, nem is kell a sorok között olvasni, ha valaki meg akarja érteni, hogy miről van itt szó."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nem kell tovább várni: megérkezett Kulcsár Edina és G.w.M közös száma
A frissen egymásra talált pár dalát rövid idő alatt több mint százezren látták.

Link másolása

hirdetés

Az elmúlt héten a bulvárvilág attól volt hangos, hogy Kulcsár Edina és Szabó András Csuti bejelentették: véget ért kapcsolatuk. Majd jött az igazi bomba: kiderült, hogy Edina már meg is találta a boldogságot a rapper, G.w.M oldalán.

Kulcsár Edina új dala egy kapcsolat végéről szól, a szövegét G.w.M, vagyis a modell új szerelme írta – adta hírül az RTL.hu.

„Az a durva az egészben, hogy amikor ezt dalt G.w.M megírta, még csak munkakapcsolatban voltunk. Én meg csak hümmögtem: hát ez meg hogy lehet? Hogy tudta pontosan ugyanazokat a dolgokat leírni, amiket én akkor éreztem? Nyilván azért, mert ő is ugyanezeket érezte. Ha erre gondolok, számomra kimondottan sorsszerű ez a szám.”

– mondta el a modell a Fókusznak.

Kulcsár Edina - Egyetlen szó
A Fókusz interjúja Kulcsár Edinával

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kényszerárverés alá került Erdélyi Mónika háza
Ennek oka a tévés viharos válását követő vagyonmegosztási per.

Link másolása

hirdetés

Újra hatósági eljárás alá került Erdélyi Mónika érdi otthona - írja a Blikk.

A műsorvezető házát 49,5 millió forintos kikiáltási áron hirdeti az egyik, ingatlanokra szakosodott internetes portál.

A lap értesülései szerint

a ház a tévés viharos válását követő vagyonmegosztási per miatt került újra eladósorba.

A Blikk szerint Erdélyi Mónika válása kislánya édesapjától nem zajlott simán, nem tudtak megegyezni a közös vagyonról sem. Végül többéves pereskedés után a bíróság döntött. A műsorvezető korábban 67 millió forintért árulta a házat, hogy kifizethesse az exét, de nem jöttek a vevők, ezért 2014-ben már kényszerárverésre bocsátották. A lap szerint Erdély Mónika korábban fellebbezett az árverésről szóló bírósági döntés ellen, emiatt húzódott mostanáig az ügy, ám az eljárás vége újra árverés lett.

A Blikk kereste a műsorvezetőt is az ügyben, de ő nem kívánt nyilatkozni.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Romantikus naplementében kérte meg Hosszú Katinka kezét a párja
Az úszónő egy fotót is megosztott a nagy pillanatról.

Link másolása

hirdetés

Hosszú Katinka pár napja a közösségi oldalán mutatta meg, hogy épp a Kanári-szigeteken tartózkodnak. Az edzés mellett volt idő pihenésre is.

Ám a legszebb pillanatot valószínűleg akkor élte át, amikor párja, Gelencsér Máté a lemenő nap fényében, a tengerparton megkérte a kezét.

Katina csak ennyit írt a képhez:

"Igen"

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: