News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Harry és Vilmos herceg sosem voltak igazán jóban – állítja a brit királyi család egyik életrajzírója

A szakértő szerint a két fivér valójában sosem jött ki annyira jól egymással, mint azt kifelé mutatták.

Link másolása

hirdetés

Miután Harry herceg a királynő platinajubileuma alkalmából először utazott haza Angliába a családjával azóta, hogy 2020 elején feleségével együtt hivatalosan kiváltak a királyi családból, sokan árgus szemmel figyelték, hogy hogyan fog viselkedni a bátyjával.

Ugyanis már évek óta tudni lehet, hogy a két herceg közötti viszony nem a legjobb, főleg amióta Harry összeházasodott Meghan Markle-lel. A Megxit pedig tovább mélyítette az elhidegülést, pláne hogy egyes pletykák szerint Vilmos sem tudta előzetesen, hogy Harryék ki akarják vonni magukat a királyi családból.

Az Oprah Winfrey-nek adott tavaly márciusi interjújában a fiatalabb herceg elismerte, hogy nincsenek túl jóban Vilmossal. Akkor úgy fogalmazott, „teljesen külön utakon járnak”, és „nagy a távolság köztük” (nem csak fizikai értelemben), de reméli, hogy „az idő majd meggyógyít mindent”.

Harry és Vilmos kapcsolata azonban korábban sem volt felhőtlen, sőt valójában soha nem voltak túl közel egymáshoz - állítja egy királyi életrajzíró.

„Bár úgy tettek, mintha, de igazából a két fiú sosem jött ki annyira jól. Leültek együtt tévéinterjút adni a közös ügyeikről, de sosem voltak túl jó barátok”

– mondta Ingrid Seward a Mirrornak.

hirdetés

Azt is elárulta, hogy Katalin hercegné mindent megtett, hogy közelebb hozza egymáshoz a két herceget, de próbálkozásai kudarcba fulladtak.

A királyi család ügyeinek szakértője arról is beszélt, hogy bár Vilmos mindig is vigyázott Harryre, most úgy érzi, már nem tud többet tenni érte. Már inkább arra koncentrál, amit el tud érni, és nem pazarolja az idejét olyasmikre, amiken már nem tud változtatni - tette hozzá.

„Tudja, hogy mi vár rá, és azt is, milyen nehéz ez, de Katalin és apja, Károly herceg támogatásával továbbra is pozitív és optimista a jövőjét illetően”

– mondta Seward.

Ezzel arra utalhatott, hogy Harry herceg az Oprah-interjúban azt is mondta, szerinte apja, Károly herceg és bátyja, Vilmos herceg is „csapdában” van a királyi családban betöltött szerepük és kötelezettségeik miatt.

Ingrid Seward a Fülöp hercegről szóló Prince Philip Revealed című életrajzi könyv szerzője és a királyi család életével foglalkozó Majesty magazin főszerkesztője.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Elképesztő összeg: ennyit kaptak Korda Györgyék egykori villájukért
Az ingatlan szállodaként is működött, 22 szobája van, egy kész vagyont kapott érte az énekes házaspár.

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról korábban mi is írtunk, eladta híres, budapesti, II. kerületi villáját a Korda házaspár. Balázs Klári arról is beszélt, hogy a már a rezsicsökkentés szigorítása előtt is több mint félmillió forint volt a luxusház gázszámlája.

Most kiderült:

a házaspár decemberben csaknem 780 millió forintért árulta az ingatlant, ami szállodaként is működött, és 22 szobát foglal magába

– írja a Blikk.

A házaspár a lapnak elárulta, hogy az ingatlanon még januárban túladtak, csak nem akarták nagydobra verni. A döntés mindenkit meglepett, ugyanis korábban nem szerettek volna megválni tőle, sőt még azt is cáfolták, hogy el akarják adni, így az ingatlanos hibájára hivatkoztak.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fluor beszólt Tóth Gabi Rolexére: Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben
Fluor Tomi keményen odaszúrt Tóth Gabinak, aki mostanában egy 7 milliós karórával a csuklóján flangál.

Link másolása

hirdetés

Lakatos Zsolt óraszakértő nemrégiben újabb TikTok-videóval jelentkezett a Beszéljünk Órákról csatornáján, melyben ezúttal a Tóth Gabi csuklóját több képen is díszítő luxusketyegő került a középpontba. Mint kiderült, az önmagát végre felvállaló, mélyen keresztény énekesnő egy Rolex Submariner fekete arany-acél változatát hordja, melynek listaára úgy 14 600 euró, vagyis körülbelül 7 millió forint.

Valószínűleg erre a tényre reagálhatott Fluor Tomi, vagyis Karácson Tamás Twitter oldalán, amikor azt írta, hogy

ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.

A bejegyzés alatt megtaláltuk a legjobb hozzászólást és reakciót is, miután az egyik kommentelő viccesen megjegyzi: "várjunk a 20 milláshoz akkor mi kell, ha a kereszténység a 7 millás szint?", mire jön is a frappáns válasz:

"Ahhoz Istennél nagyobb dolgokban kell hinni. Mint a NER például."

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Berki Mazsi Nádai Anikó exével jelent meg egy eseményen
Kovács Dániel Richárddal jelent meg Berki Krisztián özvegye.

Link másolása

hirdetés

Berki Mazsi tegnap este a a Gigi's Budapestben tűnt fel Nádai Anikó volt párjával, a producer Kovács Dániel Richárddal. Az eseményen mutatták be Zalatnay Cini és DR BRS egy újraálmodott közös dalát, a „Várlak még” című számot.

Berki Krisztián özvegyén kívül bőven akadtak még sztárok a bemutatón, többek között Fodór Zsóka, Kis Grófo, Nemazalány és Rábaközi Andrea is feltűnt – írja a Blikk, aki kilátogatott az eseményre.

Berki Mazsiról és Kovács Dániel Richárdról a bulvárlap fényképet is készített, melyet ide kattintva nézhetsz meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Csepregi Éva Majka lemondott koncertjéről: „Én belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel”
Csepregi Éva azon a bizonyos estén, Majka előtt egy különleges formációval adott koncertet.

Link másolása

hirdetés

Ahogy azt mi is megírtuk, múlt héten elmaradt Majka Fehérgyarmatra meghirdetett koncertje, aki helyett végül Curtis ugrott be az utolsó pillanatban. Az okokról a rapper a közösségi oldalán írt, részletesen kifejtve, hogy a technikai körülmények nem feleltek meg, és bár megpróbálták megoldani, végül nem sikerült a koncertet megtartani.

A Sláger FM Csepregi Évát is megszólaltatta az ügyben, aki azon a bizonyos estén, Majka előtt egy különleges formációval adott koncertet. Az énekesnő a lapnak az mondta, a rapper stábja már akkor ott volt, az egyik srác centivel méregette a színpadot.

„Tény, hogy a színpad olyan volt, hogy a Neoton se fért volna el rajta. Nehéz kérdés ez. Régen – amíg nem volt ilyen profi csapat mögöttünk, mint most – nálunk is előfordult olyan eset, hogy a technikus azt mondta, rossz a helyszín, nem lesz tökéletes. Ma már ilyet nem vállalnánk be, ezt már nem engedhetjük meg magunknak. A közönség az első, belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel”

– folytatta a Neoton Família forntembere, aki megérti Majkáék döntését, és védelmükre kelve annyit hozzátett,

„ha tényleg nem fér el a színpadon, mit tud csinálni? Nem ugyanaz az élmény, nem ugyanazt a minőséget tudja adni így az előadó. Persze, olyanra is van példa, hogy szólnak előre, hogy valami nem úgy lesz, egyeztetik, hogy ez gondot okoz-e. Ez a jobbik eset, mert akkor úgy készülünk. Mindenesetre nagyon nehéz helyzet ez mindenkinek, borzasztó lehet neki is, hogy ezzel esetleg csalódást okoz a közönségnek, miközben a legtöbb előadónak – nyilván neki is – a közönség az első”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: