News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Harry és Vilmos herceg sosem voltak igazán jóban – állítja a brit királyi család egyik életrajzírója

A szakértő szerint a két fivér valójában sosem jött ki annyira jól egymással, mint azt kifelé mutatták.

Link másolása

hirdetés

Miután Harry herceg a királynő platinajubileuma alkalmából először utazott haza Angliába a családjával azóta, hogy 2020 elején feleségével együtt hivatalosan kiváltak a királyi családból, sokan árgus szemmel figyelték, hogy hogyan fog viselkedni a bátyjával.

Ugyanis már évek óta tudni lehet, hogy a két herceg közötti viszony nem a legjobb, főleg amióta Harry összeházasodott Meghan Markle-lel. A Megxit pedig tovább mélyítette az elhidegülést, pláne hogy egyes pletykák szerint Vilmos sem tudta előzetesen, hogy Harryék ki akarják vonni magukat a királyi családból.

Az Oprah Winfrey-nek adott tavaly márciusi interjújában a fiatalabb herceg elismerte, hogy nincsenek túl jóban Vilmossal. Akkor úgy fogalmazott, „teljesen külön utakon járnak”, és „nagy a távolság köztük” (nem csak fizikai értelemben), de reméli, hogy „az idő majd meggyógyít mindent”.

Harry és Vilmos kapcsolata azonban korábban sem volt felhőtlen, sőt valójában soha nem voltak túl közel egymáshoz - állítja egy királyi életrajzíró.

„Bár úgy tettek, mintha, de igazából a két fiú sosem jött ki annyira jól. Leültek együtt tévéinterjút adni a közös ügyeikről, de sosem voltak túl jó barátok”

– mondta Ingrid Seward a Mirrornak.

hirdetés

Azt is elárulta, hogy Katalin hercegné mindent megtett, hogy közelebb hozza egymáshoz a két herceget, de próbálkozásai kudarcba fulladtak.

A királyi család ügyeinek szakértője arról is beszélt, hogy bár Vilmos mindig is vigyázott Harryre, most úgy érzi, már nem tud többet tenni érte. Már inkább arra koncentrál, amit el tud érni, és nem pazarolja az idejét olyasmikre, amiken már nem tud változtatni - tette hozzá.

„Tudja, hogy mi vár rá, és azt is, milyen nehéz ez, de Katalin és apja, Károly herceg támogatásával továbbra is pozitív és optimista a jövőjét illetően”

– mondta Seward.

Ezzel arra utalhatott, hogy Harry herceg az Oprah-interjúban azt is mondta, szerinte apja, Károly herceg és bátyja, Vilmos herceg is „csapdában” van a királyi családban betöltött szerepük és kötelezettségeik miatt.

Ingrid Seward a Fülöp hercegről szóló Prince Philip Revealed című életrajzi könyv szerzője és a királyi család életével foglalkozó Majesty magazin főszerkesztője.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Félmeztelenül lépett a kifutóra Bella Hadid, majd spraytechnikával festettek rá ruhát
Különleges produkcióval készültek a párizsi divathétre.

Link másolása

hirdetés

Bella Hadid pénteken félmeztelenül sétált a kifutóra a párizsi divathét egyik eseményén.

A modell a kezével takarta el magát, amíg ketten körbeállták, és spraytechnikával fehér ruhát festettek a bőrére.

A kész műben Hadid természetesen a kifutón is végigvonult – vette észre a 24.hu.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mohamed Fatima 95 kilót fogyott, úgy megváltozott, hogy alig lehet ráismerni
Az énekesnőnek esztétikai beavatkozásokra is szüksége volt jelentős fogyása miatt.

Link másolása

hirdetés

Mohamed Fatima a közelmúltban úgy döntött, hogy megszabadul a súlyfeleslegétől, ezért pedig keményen tett is. Az énekesnő elképesztő átalakuláson ment át, teljesen megváltozott a külseje - írja a Sassy.hu.

A Fekete vonat együttes tagjaként híressé vált Fatima korábban gyomorgyűrűvel próbált változást elérni, de hangsúlyozta, hogy az evés nem minden, az edzés is fontos. A Borsnak mesélt arról, hogy a bokszban találta meg a neki megfelelő sportot, annak ellenére, hogy egy légynek sem tudna ártani. Kitartása pedig sikeresnek bizonyult, hiszen

95 kilótól szabadult meg eddig.

Mivel a hatalmas súlyveszteség nyomot hagyott a testén, esztétikai beavatkozáson is átesett: haskorrekciója és mellplasztikája is volt. Mint mondta, nem feküdt volna kés alá, de az ő esetében orvosilag indokolt volt, mivel a bőrét nagyon megviselte a változás.

„Úgy érzem, kezdem elérni a súlyt, amire vágyom. Engem is érintett a jojó effektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak. Azóta feljött valamennyi, így most a 70 kiló a cél. De nehéz, mert nagyon szeretek főzni, enni, a jó magyar ételeket. Mindennap főzök a férjemnek, ő szerencsés, rajta nem látszik meg semmi”

- mesélte az énekesnő a lapnak.

Fatima elképesztő átalakulása az Instagramon közzétett képein is látszik:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Férjhez ment Sztarenki Dóri – itt vannak az első fényképek
A színésznő az esküvőt élete egyik legszebb napjaként élte meg.
Címlap: RTL.hu - szmo.hu
2022. október 01.


Link másolása

hirdetés

A Mellékhatás című sorozatban is szereplő Sztarenki Dóri az Instagramon közölte, hogy megházasodott. A poszthoz csak annyit írt:

Életem egyik legszebb napja

A fotókból arra következtethetünk, hogy az esküvőt kicsi, családias környezetben tartották kint a szabadban.

A Secret Stories by Daalarna Instagram-oldal szerint a színésznő és a szerelme, Fábián Zoltán közel két év után, idén májusban jegyezték el egymást, az esküvőt pedig szeptember 17-én tartották – írja az RTL.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lilu a tanárok kirúgásáról: Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem?
A műsorvezetőnek elfogytak a szavai, az ügy kapcsán csak indulata van. És szégyenérzete.

Link másolása

hirdetés

Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? - írta Lilu az Instagram-oldalán a Kölcseys tanárok kirúgása kapcsán.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, pénteken a Kölcsey Ferenc Gimnázium több tanára is levelet kapott a tankerülettől, amelyben az állt, hogy rendkívül felmentéssel megszüntetik a munkaviszonyukat. Lapunk érdeklődésére később az illetékes tankerületi központ megerősítette:

tényleg polgári engedetlenség miatt rúgtak ki a pedagógusokat.

A diákok válaszul spontán tüntetést tartottak a gimnázium előtt péntek este. A témában megszólalt Karácsony Gergely és Hadházy Ákos is.

A tanárok kirúgása azonban Lilu figyelmét sem kerülte el, sőt úgy tűnik, eléggé felzaklatták a történtek. A műsorvezető ennek kapcsán azt írta:

„Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? Erre már szavaim sincsenek. Csak indulatom. Szégyenérzetem.”

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: