News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Hajdú Péter posztja buktatta le L.L. Juniort és Dárdai Blankát

Többé már nem titkolhatják a kapcsolatukat.
Címlapkép: sassy.hu - szmo.hu
2022. szeptember 23.


Link másolása

hirdetés

Most már biztos: Dárdai Blanka és L.L. Junior egy párt alkot. bár korábban a zenész azt mondta, csak munkakapcsolat van köztük, Hajdú Péter posztja lebuktatta őket - tudtam meg a sassy.hu.

L.L. Junior 2016-ban vált el a feleségétől, Hopp Csillától, akivel két közös gyermekük született, de a kapcsolat nem állta ki az idő próbáját. Amikor a zenész újra szerelmes lett, úgy tűnt, nagyon boldog Kingával. Egy kislánya is született, Lilike, ám a kapcsolat hullámzó volt, válságba került, és még a párterápia sem segített.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga "se veled, se nélküled" kapcsolata idén nyáron ért teljesen véget. Mindketten úgy látták a legjobbnak, ha a kislányukat úgy nevelik fel, hogy már nem élnek együtt.

Azóta felröppent a hír, hogy L.L. Junior már tovább is lépett, és a 23 éves énekesnő, Dárdai Blanka mellett találta meg újra a szerelmet.

Először Redditen írta meg egy felhasználó, és különböző helyszíneken paparazzi-fotók is készültek róluk. L.L. Junior ennek ellenére tagadta, hogy bármi is lenne köztük, mivel „csinos és tehetséges lánynak tartja, de nagyon fiatal hozzá”. Csupán munkakapcsolat van közöttük, és éppen egy új dallal készülnek a közönségnek.

Nos, Hajdú Péter Instagram-posztja, ami Szabó Zsófi szülinapi buliján készült, minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy Dárdai Blanka L.L. Juniorral jár.

hirdetés
A fotón ugyanis a zenész átkarolja az énekesnő derekát – egyébként is, mit keresnének együtt a szülinapi bulin, ha nem járnak egymással?

– tette fel a kérdést a sassy.hu.

L.L. Junior és Blanka eltitkolt kapcsolatáról a Bors szerint egy Instagramon látható üzenetváltás is árulkodik. Az énekesnő az egyik posztja alá azt írta: „Bocsánat, a szívem még itt tart”, ami alá Junior egy lángoló szív hangulatjelet tett, erre pedig Blanka három szívecskével reagált. A Bors megkereste Juniort, aki udvariasan elnézést kért, és közölte, hogy nem szeretne nyilatkozni a témában.

A 23 éves Dárdai Blankát néhány éve az X-faktorban ismerhette meg az ország. Első saját dala 2020-ban jelent meg, rendszeresen fellép.



hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Új céget alapított Berki Mazsi
Az új párjával közösen indították a webshopot üzemeltető vállalkozást.

Link másolása

hirdetés

Új céget alapított Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye - tudta meg a Blikk.

Mazsi májusban veszítette el a férjét, a közös kislányuk ekkor még csak hat hónapos volt. Azóta már új párja van: egy tehetős vidéki üzletember, Berki Krisztián egyik barátja. A celeb májusban Palik Lászlóék műsorában azonban azt mondta, hogy nem élhette át az igazi anyaságot, amikor csak a gyermekével tud foglalkozni. Mazsi szerint ugyanis

muszáj dolgoznia, vannak céljai és azokat megpróbálja elérni.

A lap szerint ráadásul nincs is más választása, hiszen Berki tetemes adósságot hagyott maga után.

A Blikk az Opten cégadatbázis alapján azt írja, hogy

Mazsi júniusban egy Pest megyei településre bejelentett egy új, webshopot üzemeltető céget,

amelyet ő, illetve a társa alapítottak.

hirdetés

A Mazsi nevére asszociáló internetes áruháztól az egzotikus lakberendezési tárgyaktól kezdve, a gyermekjátékokon át, a karácsonyi dekorációig sok minden rendelhető.

Emellett beszállhat abba a baby spa hálózatba is, amelyet Gesztesi Károly színművész utolsó szerelme, Mattesz Csilla indított Hajdú Péter menyasszonyával, Eszterrel. Ők legalábbis tárt karokkal várják, örömmel vennék, ha Mazsi csatlakozna hozzájuk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Marics Peti elárulta, Tóth Andit már 6 évvel ezelőtt kiszúrta magának
A népszerű énekes azt is elmesélte, hol látta meg először jelenlegi párját, és hogy reagált rá.

Link másolása

hirdetés

Marics Peti idei születésnapja igencsak emlékezetesre sikerült. A nagy napon ugyanis a VALMAR duó óriási tömeg előtt léphetett fel, ahol hatalmas volt a sikerük.

A koncert után a TV2-nek adott interjúban elárulta, hogy már hat éve kinézte magának mostani párját, Tóth Andit.

"Még hat évvel ezelőtt megláttam egy buliban, és azt mondtam, úristen, ki ez a csaj? Odamentem hozzá, ott ismertük meg egymást először, és ez mostanra bontakozott ki ennyire"

– árulta el.

VIDEÓ: Marics Peti a koncert után

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghan Markle kamaszként „meztelen koreai fürdőkbe” járt az édesanyjával
A tizenéves lány csak nehezen tudott megbirkózni a jjimjilbang, vagyis a koreai fürdőház hagyományaival.

Link másolása

hirdetés

Gyerekkoráról beszél kedden megjelent legújabb podcastjában Meghan Markle, írja a Daily Star. A korábban a Spotify-on hetente jelentkező műsor közel egy hónapig szünetelt a királynő halála és a temetés miatt.

A korábbi epizódokban Harry herceg felesége az énekesnő Mariah Carey-vel, a teniszező Serena Williamsszel és a színésznő Mindy Kalinggel beszélgetett. Az Archetypes új adásának vendége Margaret Cho volt. Az amerikai humoristával elsősorban a koreai származása miatti diszkriminációról esett szó, de a beszélgetés egy pontján Meghan kitért saját, koreai kultúrával kapcsolatos élményeire is.

A hercegné felidézte gyerekkori emlékeit, amikor az anyukájával koreai gyógyfürdőkbe jártak.

Meghan szerint egyáltalán nem volt könnyű a pubertáskoron éppen átesett tiniként meztelenül belépni abba a terembe, ahol 90 éves korig bezárólag minden nő ruha nélkül flangált. Sokan közülük egy pad előtt álltak sorba, ahol testradírral kényeztették őket.

Meghan vágya ebben a helyzetben egy fürdőruha volt, de az édesanyja nem engedte meg a viselését. Amikor végül megbirkózott a szégyenlőséggel, az emeletre mentek és olyan finom forró tésztát ettek, amit korábban még nem kóstolt.

hirdetés

A hercegné a beszélgetésben kitért arra, hogy a koreai nők egyáltalán nem voltak zavarban. Számukra a jjimjilbang, vagyis a koreai fürdőházak látogatása teljesen természetes volt, melynek tradícióit generációról generációra adták át egymásnak az Egyesült Államokban is.

Némi meglepetésre a műsorban egy szó sem esett II. Erzsébet haláláról és a temetésről. A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi kora reggel kénytelen volt bedobni egy kis vodkát, mert stresszelt a repülés miatt
Az itóka lélekerősítőként funkcionált a veronai út előtt.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi reggel negyed hétkor már a budapesti repülőtérről csekkolt be Insta-oldalán. A történeteiből kiderült, hogy divatbemutatóra tart, amit Veronában tartanak. Míg azonban a repülő indulására várt, kísérőjével megbontottak egy kis üveg vodkát, amit nem sokkal hét óra után már meg is ízleltek.

A 24 óráig elérhető videón a #nemparázunkarepüléstől hashtag szerepelt, amiből arra lehet következtetni, hogy a vodka lélekerősítőnek kellett az énekesnő számára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: