News here

SZTÁRVILÁG

Hajdú Péter posztja buktatta le L.L. Juniort és Dárdai Blankát

Többé már nem titkolhatják a kapcsolatukat.
Címlapkép: sassy.hu - szmo.hu
2022. szeptember 23.


Link másolása

Most már biztos: Dárdai Blanka és L.L. Junior egy párt alkot. bár korábban a zenész azt mondta, csak munkakapcsolat van köztük, Hajdú Péter posztja lebuktatta őket - tudtam meg a sassy.hu.

L.L. Junior 2016-ban vált el a feleségétől, Hopp Csillától, akivel két közös gyermekük született, de a kapcsolat nem állta ki az idő próbáját. Amikor a zenész újra szerelmes lett, úgy tűnt, nagyon boldog Kingával. Egy kislánya is született, Lilike, ám a kapcsolat hullámzó volt, válságba került, és még a párterápia sem segített.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga "se veled, se nélküled" kapcsolata idén nyáron ért teljesen véget. Mindketten úgy látták a legjobbnak, ha a kislányukat úgy nevelik fel, hogy már nem élnek együtt.

Azóta felröppent a hír, hogy L.L. Junior már tovább is lépett, és a 23 éves énekesnő, Dárdai Blanka mellett találta meg újra a szerelmet.

Először Redditen írta meg egy felhasználó, és különböző helyszíneken paparazzi-fotók is készültek róluk. L.L. Junior ennek ellenére tagadta, hogy bármi is lenne köztük, mivel „csinos és tehetséges lánynak tartja, de nagyon fiatal hozzá”. Csupán munkakapcsolat van közöttük, és éppen egy új dallal készülnek a közönségnek.

Nos, Hajdú Péter Instagram-posztja, ami Szabó Zsófi szülinapi buliján készült, minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy Dárdai Blanka L.L. Juniorral jár.

A fotón ugyanis a zenész átkarolja az énekesnő derekát – egyébként is, mit keresnének együtt a szülinapi bulin, ha nem járnak egymással?

– tette fel a kérdést a sassy.hu.

L.L. Junior és Blanka eltitkolt kapcsolatáról a Bors szerint egy Instagramon látható üzenetváltás is árulkodik. Az énekesnő az egyik posztja alá azt írta: „Bocsánat, a szívem még itt tart”, ami alá Junior egy lángoló szív hangulatjelet tett, erre pedig Blanka három szívecskével reagált. A Bors megkereste Juniort, aki udvariasan elnézést kért, és közölte, hogy nem szeretne nyilatkozni a témában.

A 23 éves Dárdai Blankát néhány éve az X-faktorban ismerhette meg az ország. Első saját dala 2020-ban jelent meg, rendszeresen fellép.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Gyenge a felhozatal, nincs mitől tartani – mondta az egyik nő A Nagy Ő-ben, akit aztán Árpa Attila hazaküldött
Ági azt mondta, nem bánja, hogy így alakult, mert nem tudott volna elképzelni egy randit sem a színésszel.

Link másolása

Hétfőn este elindult A Nagy Ő új évada a TV2-n, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az első adásban 19 hölgy mutatkozott be, akik között már az első perctől kezdve megkezdődött a rivalizálás. Ági és Metta is azok között volt, akik már az elejétől kezdve elkezdték latolgatni az esélyeket.

„Felmértük az erőviszonyokat, körvonalazódott bennünk, hogy elég gyenge a felhozatal, nincs mitől tartanunk”

- mondta Ági magabiztosan.

Később viszont kiderült, hogy nem sikerült jól felmérniük az erőviszonyokat, ugyanis Ági is az a három hölgy között volt, akiktől Árpa Attila már az első este elbúcsúzott. A 35 éves sminktetováló azt mondta, érezte, hogy mennie kell.

„Nem is bánom, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy elmenjünk együtt egy randira”

- mondta a távozása előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET: