News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Gődény találkozóra hívta Majkát, a rapper megint keményen kiosztotta: „Csak egy csaló vagy, egy senkiházi”

Gődény György videóban üzent Majkának, aki részletesen elmagyarázta a válaszában, hogy milyen feltételek mellett hajlandó találkozni vele.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy Majka is felemelte a hangját Facebook-oldalán Gődény György ellen. Többek között azt írta: "Remélem, hogy minél hamarabb rád rohad a kéz- meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell, hogy milyen ember NE legyen, a te fényképed és pályafutásod fogom megmutatni neki". A rapper azt is elárulta, miért akadt ki ennyire Gödényre:

"A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Szar Ember kategória első helyét. Szerintem a teljesítményed csúcsa, hogy támogatod az oroszok háborúját. Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó faszfejség. Hát hogy a büdös picsába alszol te? Remélem, a választások után (mikor már senkinek nem lesz szüksége rád) elsőként leszel felelősségre vonva" - írta.

Erre reagált Gődény György egy videóban. "Nézz a szemembe" - üzente Majkának, hozzátéve, hogy találkozzanak március 14-én egy semleges helyen, és "face to face" beszéljék meg a problémákat.

"Mert lehet azt mondani, hogy a Gődény hülye, de akkor magyarázzuk el, hogy miért hülye"

- mondta üzenetében.

hirdetés

VIDEÓ: Gődény válasza

Majka erre szintén egy videóban válaszolt a közösségi oldalán. A rapper felidézte, hogy a Covid-járvány idején nem volt hajlandó beszélni vele Gődény György. Most pedig a gyógyszerész egy kitűzött időpontban akarna vele találkozni egy moderátor társaságában.

"Gyurika, Tesó, nem akarlak megbántani, lehet, hogy a szíved mélyére taposok most. De azért, mert valakinek földig érő szakálla van, meg bevett egy raklapnyi szteroidot, attól még nem fogok megijedni"

- közölte Majka.

Hozzátette, hogy igazából nincs miről beszélniük. Megemlítette, hogy Gődénynek milyen szerepe volt a járvány idején, és hogy saját termékeit reklámozta, mondván, azok megvédenek a fertőzéstől.

Végül felajánlotta, hogy szívesen találkozik vele bármikor. De ezt csak akkor teszi meg, ha Gődény a találkozóra elhoz 150 millió forintot. "Bizony, amit tőlünk loptál át" - magyarázta. A pénzt pedig majd visszaadják az embereknek, akiktől ellopta, és utána majd leáll vele vitatkozni - üzente Majka. "Csak egy csaló vagy, egy senkiházi" - tette hozzá.

A rapper arról is beszélt, nem érti, hogyan lehetett Gődényt a választások közelébe engedni, mikor szerinte választási csalásban vett részt.

Arra is kitért, hogy Gődény kiállt az oroszok rakétatámadásai mellett és arra hivatkozott, hogy Amerika is elkövetett agressziót más országok ellen. Majka szerint ez nem jogosítja fel Oroszországot arra, hogy Ukrajnát megtámadja.

Végül azt üzente:

"Gyuri ne csak testre edzzél, agyra is. Fizesd be az államkasszába azt a pénzt, amit elloptál. És utána majd találkozunk, beszélgetünk". "Kívánom, hogy sose kerülj olyan helyzetbe, mint azok az emberek, akiket most sározol Ukrajnában"

- tette hozzá.

VIDEÓ: Majka reakciója


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Várkonyi Andrea megmutatta, mivel lepte meg Mészáros Lőrinc első házassági évfordulójukon
A képhez Kajdi Csaba is hozzászólt, ironikus kommentjét több mint ezren lájkolták már.

Link másolása

hirdetés

Már egy éve házas Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Az első évforduló előtt a műsorvezető-üzletasszony a Hot! magazinnak azt nyilatkozta, milliárdos férje egy kis meglepetéssel készül majd neki erre az alkalomra.

„Azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá. Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött”

- árulta el Várkonyi.

A tévés szombaton meg is mutatta követőinek, hogy mivel lepte meg őt az ország leggazdagabb embere.

Egy hatalmas, szív alakú rózsacsokorról osztott meg egy fotót, amin egy "szeretlek" felirat is díszelgett. Hogy még romantikusabb és alkalmibb legyen a kép, a házasok egymásra tett kezei is láthatóak a képen, ujjaikon a karikagyűrűvel.

Várkonyi Andrea csak négy emojit fűzött a fotóhoz: két piros szív közé két gyűrűt tett.

A poszthoz sokan hozzászóltak a Facebookon és az Instagramon is, többen gratuláltak a párnak. A műsorvezető Instagram-oldalán azonban Kajdi Csaba influenszer, modellügynökség-tulajdonos vitte a prímet a kommentelők közül, már majdnem 1200 lájkot kapott a hozzászólására. Ezt írta:

hirdetés
"Istenem, látszik, hogy Lőrincnek milyen dolgos a keze! Sugároztok a boldogságtól! Maradjon is így!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Harry herceg attól félt, hogy György 18. születésnapja után jelentéktelen lesz a királyi családban
Nem akarta úgy végezni, mint a hatvanas éveiben járó András, aki munka és különösebb cél nélkül sodródik az életben.

Link másolása

hirdetés

Heteken belül újabb botránykönyv jelenik meg a királyi család titkairól. Valentine Low, a The Times királyi tudósítójának kötetéből már most több olyan eset szivárgott ki, ami kínosan érinti az uralkodóház tagjait, különösképpen Harryt és feleségét.

A szerző azt állítja, hogy

a herceg egy időben attól tartott, György 18. születésnapja után teljesen jelentéktelenné válik, és úgy végzi majd idős korára, mint András herceg.

A korábban pedofíliával és nemi erőszakkal is megvádolt herceg a 60-as éveiben járva munka és cél nélkül tengődik, írja a The Sun.

A könyvben kitérnek Meghan eddig kevésbé ismert botrányaira is. A szerző meglehetősen pénzéhesnek és diktatórikusnak festi le a hercegnét, akinek többek között sorozatos ügyei vezettek odáig, hogy a hercegi pár 2020 elején bejelentette a távozást a családból.

Ezt pedig azóta sem tudja megbocsájtani öccsének Vilmos herceg, aki mindig is a megbízható szárnysegédként számított testvérére,

és csak azért nem maradt egyedül két éve, mert a szerepet átvette a felesége, írja a Page Six egy nemrég megjelent másik könyv alapján.

hirdetés

A testvérek szoros kapcsolata már azelőtt romlani kezdett, hogy Harry feleségül vette Meghant. Amikor Harry öt évvel ezelőtt bejelentette a lánykérést, Vilmos csak annyit kérdezett, hogy „minek siettetni a dolgokat”. Erre öccse ingerülten visszakérdezett, hogy mégis kinek képzeli magát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghan Markle állítólag pénzt követelt az eljegyzésért és a királyi kötelességek teljesítéséért is
Egy új könyv szerint Harry herceg felesége úgy bánt a személyzettel, mint a kutyákkal. Akadt olyan, akit napokig hívogatott munkaidőn kívül, ha épp olyan kedve volt.

Link másolása

hirdetés

Hiába készült el a napokban Harry herceg régóta várt életrajzi kötete, várhatóan jóval nagyobbat robban Valentine Low leleplező könyve október elején. A Times királyi tudósítója hosszasan taglalja a hercegné viselt dolgait, írja a The Sun.

Már a könyv megjelenése előtt óriási botrányt kavartak Meghan Markle évekkel ezelőtti kijelentései.

A hercegné állítólag pénzt szeretett volna kapni, amiért eljegyezte magát Harryvel. 2018-ban pedig egy ausztráliai királyi körút során nem értette, hogy mindezért miért nem fizetnek neki.

Low arról is ír az október 6-án boltokba kerülő könyvében, hogy Meghan szakítással fenyegette meg Harryt kapcsolatuk elején, ha nem jelenti be mihamarabb, hogy egy párt alkotnak.

Meghan Markle azonban nemcsak a herceget tartotta sakkban, hanem a személyzet tagjait is. Az egyik tanácsadónak fél évvel az esküvő előtt azt mondta, hogy hamarosan a főnöke lesz.

De a hercegné ugyanígy beleszállt egy fiatal alkalmazottba is az esküvőt követően. A nőt végül Vilmos nyugtatta meg, és biztosította arról, hogy jól végzi a munkáját.

hirdetés

Harry felesége a hírek szerint nem riadt vissza a zaklatástól sem. Egyik alkalommal ötpercenként hívogatta a személyzet egyik tagját, amikor a nő pénteken vacsorázni ment.

A hívások másnap is folytatódtak, és napokig nem hagyta abba a zaklatást a hercegné, akinek ügyvédei folyamatosan tagadták az ehhez hasonló vádakat.

A Buckingham-palota másfél éve kezdte vizsgálni az ügyeket. Végül idén nyáron közölték, hogy a jelentést soha nem hozzák nyilvánosságra.

Low könyvében kitér arra is, hogy megállás nélkül ajándékokkal halmozták el Meghant. A hercegné folyamatosan kapta teljesen ingyen az ékszereket és ruhákat a Kensington-palotába, szinte megállás nélkül érkeztek nevére a csomagok. Holott ez a királyi család tagjai számára szigorúan tilos, de ezt Meghan egyszerűen nem akarta tudomásul venni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meztelen képet posztolt kisfiával Emily Ratajkowski, sokan felháborodtak rajta
Bár rengetegen lájkolták a fotót, van, aki szerint a modell ezzel már túlzásba esett.

Link másolása

hirdetés

Emily Ratajkowski újra millió fölötti lájkot szerzett egy nap alatt. Nem csoda, hiszen több meztelen képet osztott meg, amin nemcsak ő, hanem kisfia is szerepel. A 31 éves modell-színésznő egy kádban lazul, míg mellette a másfél éves Sylvester Apollo Bear játszik a vízben és megöleli édesanyját.

A képeken – amiket mi nem mutatunk meg, de ide kattintva megnézheted – egy kis retussal takarta ki a kisfiú popsiját.

A rajongói nem győzik dicsérni, sokak szerint nagyon cukik, de vannak azért olyanok is, akik szóvá teszik, hogy ilyen fotót osztott meg a gyerekéről.

Egy kommentelő megjegyezte, hogy jobb lenne, ha néhány emlék privát maradna. Volt, aki azt tanácsolta neki, hogy a meztelen babakép helyett elég, ha magát mutogatja, az is elég lenyűgöző ahhoz, hogy sok lájkot kapjon.

Akadt olyan hozzászóló is, aki keményebben fogalmazott: "Mi a fenéért fényképezkedsz a meztelen fiaddal? Mit vagy képes művelni a lájkokért és a figyelemért!"

Mások pedig arra hívták fel a figyelmét, hogy nagyon veszélyes meztelen képet posztolni gyerekről az internetre.

hirdetés

A modell egyébként sosem volt visszafogott, igencsak szereti megmutatni hibátlan alakját.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: