News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Viszlát, agyrohasztás: a koronavírus még a luxusfeleségeket is kényszerpihenőre küldte

Kritika a tervezettnél hamarabb véget ért harmadik évadról.
Fotó: Viasat3 - szmo.hu
2020. május 13.


Link másolása

hirdetés

Egyébként is két ínséges évet kellett arra várnunk, hogy megtudjuk, mi is folyik a luxusfeleségek háza táján – ha nem számítjuk a 2018 nyarán koncként odavetett epizódot Vasvári Vivien luxuslagzijáról. A nagy csinnadrattával beharangozott harmadik évad mindössze négy rész után most hétfőn ért véget a Viasat3-on. Van ugyanis az az erő, ami üti még a luxust is:

a koronavírus a luxusfeleségeket is villabörtöneikbe parancsolta.

Két év sok idő, az álomesküvő azóta rémálomválássá vált Vivi számára, de más változások is érték a luxusért rajongó asszonyok szupercsapatát: Smaltig Dalma mostantól - kis ellentmondással fűszerezett döntése nyomán - már nem akar nyilvánosság előtt élni, így már csak Instagramján lehet jóformán élőben követni az életét.

Az eredeti keménymagból visszatér tehát Vasvári Vivien, Köllő Babett és Csősz Bogi, a második évadban hozzájuk csapódott Yvonne Dedrick és Polgár Tünde szintén maradt. Hozzájuk castingoltak még két új elemet, akik ugyan a két legfontosabb rosta egyikén nem mentek át – a luxust szeretik, ellenben nem feleségek -, de hát abból kell dolgozni, amink van ugye. Nem baj, mert ők így legalább a kelleténél jóval többször nyomatékosíthatják, hogy nem holmi gazdag férfi hátán felkapaszkodott aranyásóként szereztek maguknak státuszt a jómódúak között, hanem maguk teremtették meg mindazt, ami alapján a luxusrostán azért csak átmentek a válogató során.

A luxuskarám új igazoltjai Molnár Nini és Nagy Noémi, akik gazdagok, tervezők, és sokoldalú üzletasszonyok. A hamar elvérző főkonfliktust is ők pumpálják a sorozatba, mikor kiderül, hogy mindketten szívtáskát dobtak piacra, egy ennyire eredeti ötlet eltulajdonítása pedig olyan cicaharcot robbant ki a két luxusnő között, hogy civódásuk a Mónika-show legfényesebb napjait idézi.

hirdetés

A nyúlfarknyi harmadik évad négy részen át enged betekintést a jó magyar rongyrázás láthatóan korlátok közé szorított, koronásított változatába.

A négy részből három egy puccos balatoni wellnessközpontban játszódik, ahová Bogi viszi le a feleségcsordát méregteleníteni, azaz koplalni és vaginát puhítani, ami a nők szerint is legalább annyira hangzik jó mókának, mint mondjuk egy végbéltükrözés. Sorra érik egymást a remekebbnél remekebb programok, amelyekkel legalább egy embernek, de inkább többnek baja van, ezzel pedig látványos hisztiparádé veszi kezdetét.

Yvonne például túl polgárpukkasztónak tartja a közös vaginagőzölést, Babett azon hisztizik be, hogy egy léghajóval fel kell menni az égbe és onnan kötelező jelleggel letekinteni a balatoni vidékre, Noémi azért játssza a hattyú halálát, mert a jógatanár férfi. Azon pedig kollektívan akad ki a prüdériamérő, amikor Yvonne lánya, a még mindig tüneményesen hunglishul beszélő Catherine pucérjógát szervez nekik, ahol egy testszínű fürdőruhában kéne eljátszani, hogy amúgy pucérak.

Mindegy min, csak akadjon már ki valaki, a konfliktusgenerátor sosem látott agyatlan üzemmódba vált, ami miatt jóformán egyetlen megjátszatlan perce nem marad a sorozatnak. Bár a luxusfeleségek életébe eddig is előre megírt, szigorúan megalkotott jelenetek során láthattunk be, itt már az az illúzió sincs meg, hogy esetleg saját kútfőből reagáljanak úgy a szereplők, ahogy egy viszonylag normális ember tenné.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tragédia: Anne Heche-t agyhalottnak nyilvánították, lekapcsolják a gépekről
A színésznő múlt hétvégén szenvedett súlyos autóbalesetet, szerveit családja átültetésre ajánlja fel.

Link másolása

hirdetés

Korábban a Szeretlek Magyarország is megírta, hogy egy házfalnak hajtott autójával Anne Heche színésznő. A kocsi később kigyulladt, a sztár pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután csak félórás küzdelem után tudták kiszabadítani.

Az 53 éves Heche családja csütörtökön közölte a tragikus hírt:

a színésznőnél beállt az agyhalál, lekapcsolják az őt életben tartó gépekről

– írta meg a Daily Mail.

Korábbi rendelkezése alapján a sztár szerveit átültetésre ajánlják fel. A család megköszönte a jókívánságokat, és külön a West Hills kórház Grossman Burn Center dolgozóinak áldozatos munkáját, amivel Anne életét próbálták megmenteni.

hirdetés

„Anne-nek hatalmas szíve volt, nagylelkűsége mindenkit megérintett, akivel találkozott. Rendkívüli tehetségénél is többnek tekintette a kedvesség és az öröm terjesztését. Mindig emlékszünk majd bátor őszinteségére, és nagyon hiányzik majd mindnyájunknak a ragyogása” – írta közleményében a család.

A rendőrségi jelentések szerint Anne Heche autójának roncsában egy vodkásüveget találtak, ám a nő nem volt részeg a baleset pillanatában. Azonban a vizsgálatok szerint vezetés előtt nagyobb mennyiségű kokaint fogyasztott.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Puskás Peti a Szigetről videózott: „7000 forintot láttok itt éppen összekoccanni”
Az énekes először bulizott együtt a fesztiválon feleségével, Dallos Bogival, vlogban örökítette meg az estéjüket.

Link másolása

hirdetés

Sok más hazai hírességhez hasonlóan a Puskás-Dallos házaspár is kilátogatott a Szigetre, amely két év kihagyás után tért vissza. Azért is volt különleges alkalom ez a két énekes számára, mert most először buliztak együtt a fesztiválon.

"Első fizetésemet 20 évvel ezelőtt Sziget-bérletre költöttem, most pedig már a feleségemmel fesztiváloztunk egy nagyot!"

- írta Puskás Peti az Instagram-oldalán, ahol meg is osztott egy minivlogot arról, hogyan telt az estéjük.

Mint elmesélte, busszal, villamossal és taxival mentek az Óbudai-szigetre, ahol aztán a többi fesztiválozóval együtt táncoltak az egyik előadó koncertje közben. A következő felvételen pedig már azt látjuk, ahogy a pár repohárral koccint.

"Az se vette el a boldogságomat, a kedvemet az egésztől, hogy 7000 forintot láttok itt éppen összekoccanni"

- kommentálta Puskás Peti.

A videóban megmutatta, merre jártak még, például felültek az óriáskerékre és a VIP-részlegben pihentek.

hirdetés

A megemelkedett árakról már Kárpáti Rebeka is beszámolt a Sziget első napján: ő két adag sültkrumplit vett 7000 ezer forintért.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghalt Anne Heche, miután súlyos autóbalesetet szenvedett
A színésznőnél beállt az agyhalál, ezért lekapcsolták az őt életben tartó gépekről.

Link másolása

hirdetés

Pénteken meghalt Anne Heche színésznő, miután agyhalottnak nyilvánították súlyos autóbalesetét követően - írja a Guardian. Heche halálát egy barátnője, Nancy Davis jelentette be a Twitteren.

Mint megírtuk, az 53 éves híresség múlt héten először egy garázsba rohant bele autójával, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva. A kocsi később kigyulladt, Heche pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután csak félórás küzdelem után tudták kiszabadítani. Agysérülése mellett súlyosan megégett, és a tüdeje is jelentősen károsodott.

Családja csütörtökön azt közölte, a színésznőnél beállt az agyhalál, így lekapcsolják az őt életben tartó gépekről. Korábbi rendelkezése alapján a sztár szerveit átültetésre ajánlják fel.

A rendőrségi jelentések szerint Anne Heche autójának roncsában egy vodkásüveget találtak, ám a nő nem volt részeg a baleset pillanatában. Azonban a vizsgálatok szerint vezetés előtt nagyobb mennyiségű kokaint fogyasztott. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Sáfrány Emese az új barátjával közös fotókat posztolt
Győrben kirándultak.

Link másolása

hirdetés

Április elején jelentette be Sáfrány Emese és Hornyák Ádám, hogy külön utakon folytatják. A légtornász a szakítás után újra randizni kezdett, július elején pedig azt is elismerte, hogy

a TNT zenekar dobosával, Intivel kibontakozóban van a kapcsolatuk.

Úgy tűnik a pár azóta tovább bontogatta a kapcsolatukat, ugyanis a minap Győrben jártak együtt és ahogy a 24.hu kiszúrta: Emese több közös fotót is posztol Indivel.

A képeket a celeb Instagram-oldalán lehet megnézni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: