News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Viszlát, agyrohasztás: a koronavírus még a luxusfeleségeket is kényszerpihenőre küldte

Kritika a tervezettnél hamarabb véget ért harmadik évadról.
Fotó: Viasat3 - szmo.hu
2020. május 13.


Link másolása

hirdetés

Egyébként is két ínséges évet kellett arra várnunk, hogy megtudjuk, mi is folyik a luxusfeleségek háza táján – ha nem számítjuk a 2018 nyarán koncként odavetett epizódot Vasvári Vivien luxuslagzijáról. A nagy csinnadrattával beharangozott harmadik évad mindössze négy rész után most hétfőn ért véget a Viasat3-on. Van ugyanis az az erő, ami üti még a luxust is:

a koronavírus a luxusfeleségeket is villabörtöneikbe parancsolta.

Két év sok idő, az álomesküvő azóta rémálomválássá vált Vivi számára, de más változások is érték a luxusért rajongó asszonyok szupercsapatát: Smaltig Dalma mostantól - kis ellentmondással fűszerezett döntése nyomán - már nem akar nyilvánosság előtt élni, így már csak Instagramján lehet jóformán élőben követni az életét.

Az eredeti keménymagból visszatér tehát Vasvári Vivien, Köllő Babett és Csősz Bogi, a második évadban hozzájuk csapódott Yvonne Dedrick és Polgár Tünde szintén maradt. Hozzájuk castingoltak még két új elemet, akik ugyan a két legfontosabb rosta egyikén nem mentek át – a luxust szeretik, ellenben nem feleségek -, de hát abból kell dolgozni, amink van ugye. Nem baj, mert ők így legalább a kelleténél jóval többször nyomatékosíthatják, hogy nem holmi gazdag férfi hátán felkapaszkodott aranyásóként szereztek maguknak státuszt a jómódúak között, hanem maguk teremtették meg mindazt, ami alapján a luxusrostán azért csak átmentek a válogató során.

A luxuskarám új igazoltjai Molnár Nini és Nagy Noémi, akik gazdagok, tervezők, és sokoldalú üzletasszonyok. A hamar elvérző főkonfliktust is ők pumpálják a sorozatba, mikor kiderül, hogy mindketten szívtáskát dobtak piacra, egy ennyire eredeti ötlet eltulajdonítása pedig olyan cicaharcot robbant ki a két luxusnő között, hogy civódásuk a Mónika-show legfényesebb napjait idézi.

hirdetés

A nyúlfarknyi harmadik évad négy részen át enged betekintést a jó magyar rongyrázás láthatóan korlátok közé szorított, koronásított változatába.

A négy részből három egy puccos balatoni wellnessközpontban játszódik, ahová Bogi viszi le a feleségcsordát méregteleníteni, azaz koplalni és vaginát puhítani, ami a nők szerint is legalább annyira hangzik jó mókának, mint mondjuk egy végbéltükrözés. Sorra érik egymást a remekebbnél remekebb programok, amelyekkel legalább egy embernek, de inkább többnek baja van, ezzel pedig látványos hisztiparádé veszi kezdetét.

Yvonne például túl polgárpukkasztónak tartja a közös vaginagőzölést, Babett azon hisztizik be, hogy egy léghajóval fel kell menni az égbe és onnan kötelező jelleggel letekinteni a balatoni vidékre, Noémi azért játssza a hattyú halálát, mert a jógatanár férfi. Azon pedig kollektívan akad ki a prüdériamérő, amikor Yvonne lánya, a még mindig tüneményesen hunglishul beszélő Catherine pucérjógát szervez nekik, ahol egy testszínű fürdőruhában kéne eljátszani, hogy amúgy pucérak.

Mindegy min, csak akadjon már ki valaki, a konfliktusgenerátor sosem látott agyatlan üzemmódba vált, ami miatt jóformán egyetlen megjátszatlan perce nem marad a sorozatnak. Bár a luxusfeleségek életébe eddig is előre megírt, szigorúan megalkotott jelenetek során láthattunk be, itt már az az illúzió sincs meg, hogy esetleg saját kútfőből reagáljanak úgy a szereplők, ahogy egy viszonylag normális ember tenné.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vajon mit tekert ilyen odaadással Justin Bieber Tiborcz kastélyszállójában?
Mire tippeltek?

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, miután nagyszabású koncertet adott a Szigeten Justin Bieber, az after party helyszínéül pedig a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállót, a Botaniqot választotta. A partiról képeket is feltöltöttek az Instagramra, amelyből szombaton megérkezett a második csokor is.

Az egyik eltűnő sztorin az látható, ahogy a Pókembernek öltözött világsztár gondos odafigyeléssel cigarettát teker. Az rtl.hu a nagyító funkciót segítségül hívva kisilabizálta, hogy az asztalon a Zig Zag Rolling Papers Orange márkájú cigipapír, a dohány, az öngyújtó mellett némi zöldes színű növényi törmeléket is látni lehet. Messzemenő következtetéseket azonban ebből nem vonnánk le.

Justin Bieber tavaly szállt be a kaliforniai kannabiszüzletbe, sőt már saját márkája is van Peaches néven, ami előregyártott füves cigiket forgalmaz.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mardoll nem sok ruhát vett fel a Szigeten, és megkérdezte: „Ez így túl sok?”
Attól függ, mihez képest, mondhatnánk, de döntsétek el ti: sok vagy kevés az, ami Mardollon volt tegnap?

Link másolása

hirdetés

Yvonne Dederick lánya, Mardoll a Sziget szombati napjáról posztolt az Instagram-oldalán. Az X-Faktorban is szereplő rapper fel volt készülve arra, hogy hőség lesz, mert nem sok minden volt rajta. A poszthoz csak annyit írt:

"Ez így túl sok?"

A kommentelők írtak hozzá mindenfélét, de nagy meglepetést nem láthatunk köztük, mert a kedvencük többnyire extrém öltözékeket hord egyébként is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Zalatnay Sarolta regisztrált az Instagramra, egy nap alatt 77 képet posztolt
Az énekesnő kollázsszerűen töltött fel képrészleteket, amelyek csak együtt adnak ki egy teljes képet. Tóth Gabi is köszöntötte.

Link másolása

hirdetés

A minap regisztrált az Instagramra Zalatnay Sarolta, aki eddig nem volt fenn ezen a közösségi oldalon, ám most bepótolni látszik a lemaradást.

Az énekesnő egy nap alatt 78 bejegyzést rakott ki, amiből 77 fotó.

Ráadásul nem akárhogy posztolt, a képek jelentős része önmagában nem is értelmezhető, csak együtt a többi, mellette lévő fotóval, amelyekből kollázsként jön ki a posztolni kívánt kép.

Tóth Gabi is köszöntötte Zalatnayt az Instagramon:

"Zalatnay Sarolta megérkezett az Instagramra, áh, imádom!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
FBI: Alec Baldwin meghúzta a halálos sérülést okozó pisztoly ravaszát a forgatáson
Másképp nem sülhetett volna el a 45-ös Colt. A lelőtt operatőr családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert.

Link másolása

hirdetés

A Sky news megszerzett egy FBI-jelentést, amelyben azt írják a nyomozók, hogy Alec Baldwin meghúzta a ravaszt azon a fegyveren, amely megölte az egyik operatőrt a Rust című film forgatásán. Baldwin eddig azt állította, hogy véletlenül lőtte le Halyna Hutchinst, a fegyver magától sült el, és nem húzta meg a ravaszt.

„Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire. Soha” – mondta még korábban egy ABC-interjúban.

Az FBI vizsgálata során azonban azt állapították meg, hogy azt a fegyvert nem lehetett volna elsütni a ravasz fizikai meghúzása nélkül.

Az új-mexikói orvosszakértői hivatal egyébként balesetnek minősítette Hutchins halálát, és ezt írták: „A halált mellkasi lőtt seb okozta”. Hogy a fegyverbe valaki szándékosan tett-e éles lőszert, arra nem találtak elég bizonyítékot.

Baldwin természetesen úgy tudta, hogy a 45-ös Colt töltetlen volt, a baleset után ezt mondta: „valaki felelős azért, ami történt, de tudom, hogy nem én vagyok az”.

Halyna Hutchins családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert, azt feltételezik a keresetükben, hogy a felelőtlen munkavégzés és a költségcsökkentés miatt történt az eset.

hirdetés

A Santa Fé megyei seriff hivatal is vizsgálódott. Annyi derült ki, hogy a fegyverkezelő, Reed Gutierrez töltötte meg a fegyvert, de ő is azt hitte, hogy vaktöltények. Odaadta a fegyvert Dave Halls első rendezőasszisztensnek, aki Baldwinnak adta a jelenet felvételekor, azzal, hogy biztonságos a fegyver.

Baldwin már Budapesten forgat idén, Olga Kurylenkóval szerepelnek a Chief Of Station című kémfilmben, amit idén be is fejeznek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: