SZTÁRVILÁG

Fekete Dávid megérezte a börtönben, hogy valami rossz történt a kisfiával

A 320 milliós csalással vádolt énekes házi őrizetből adott interjút. Elmondta, milyen érzés volt, hogy a felesége akkor adta be a válópert, amikor ő börtönben volt.

Link másolása

Több mint két év után, házi őrizetből adott interjút a Fókusznak Fekete Dávid, akit 320 millió forintos csalással vádolnak. A Megasztár egykori énekese Győrben vezetett egy autókereskedést, később pedig kölcsönökre szorult. A vád szerint magánszemélyeket, cégeket, bankokat csapott be, megvezette feleségét, akinek a nevére vett fel egy komolyabb kölcsönt. Amikor pedig már nem tudta fizetni a tartozásokat, a céget 30 ezer forintért átruházta egy rákos betegre, akiről pontosan tudta, hogy végstádiumban van.

Fekete Dávidot 2021 májusában tartóztatták le, mivel fennállt az esélye annak, hogy esetleg elérhetetlenné válik. Felesége akkor adta be a válókeresetet, amikor ő börtönben volt.

„Nem számítottam rá, de úgy gondolom, hogy most már túl vagyok rajta. Talán most már nyitott vagyok egy új kapcsolatra. Úgy érzem, hogy le tudtam ezt zárni, és felhelyezni arra a polcra, ahová való”

- mondta a Fókusznak.

Azt is elmesélte, hogy tavaly májusban nagyon különös dolog történt vele a rácsok mögött.

„Kaptam egy zárkatársat, teltek-múltak a napok. Én voltam az emeletes ágy felső részén, és egyszer csak, mintha egy hang szólt volna hozzám: »Ha szeretnéd mindkét kisfiadat látni, ölelni, amikor kimész, akkor most gyere le az ágyról, borulj térdre és imádkozz Istennek, hogy mindkét fiadat láthasd«.”

Zárkatársát is megkére, hogy támogassa őt. Zokogva fohászkodott a földön, ennek hangjára még az őr is bejött.

„Eltelt pár nap, talán egy hét, utána következett a válóperes tárgyalásom. Ott a volt feleségem elmondta, hogy az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, és négy napig intenzíven volt.”

Később a zárkatársának és az őrnek is elmesélte ezt, akik szintén megrökönyödtek. Fekete Dávid ekkor volt a mélyponton az előzetes letartóztatásban.

Végül 14 hónap után, tavaly júniusban engedték ki, azóta nyomkövetővel él, a lakását csak külön engedéllyel hagyhatja el. Ikrei, Ádin és Máté legtöbbször vele töltik a hétvégét, de előfordul, hogy hétköznap is vele vannak.

„A híresztelésekkel ellentétben abszolút nem fogadtak idegenként és azon imádkoztam, hogy mikor kijövök, mennyire jó lenne, ha pont itt lennének a gyerekeim. Senki nem tudta pontosan, hogy mikor lesz ez. És amikor kijöttem, pont úgy intéződött, hogy itt voltak és jöttem és megöleltem őket”

- idézte fel az első találkozást a börtönben töltött idő után.

Az énekes jelenleg marketing osztályvezetőként dolgozik egy dunaújvárosi cégnél, a négy nap home office mellett egy napot bent is tölthet a munkahelyén.

Mint mondta, szeretné tisztázni mindazt, ami ellene vádként felmerült. Úgy fogalmazott: „Nem az emberek előtt kell az esetleges igazamat bizonygatnom, hanem a bíróság előtt”.

A Fókusz riportja:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Majka is reagált a pénzével villogó G.w.M. szavaira: „Ha keresel havi hárommilliót 5 éven keresztül, az soknak tűnhet”
Ezt az embertípust a rapper soha nem értette.

Link másolása

A G.w.M. néven ismert Varga Márk korábban durván kiosztotta a nemrég teltházas koncertet adó Azahriah-t azzal, hogy neki a ruhái annyit érnek, mint egy arénás koncert bevétele.

„A ruhatáram annyi, mint egy Papp László-profit!”

- írta G.w.M, és ezt már Majka sem hagyhatta szó nélkül. Az AC News kereste meg a rappert, hogy mondjon pár mondatot a történtek kapcsán.

„Sok ember azt hiszi, hogy ha rengeteg pénzt keres, akkor az egyfajta elismerés. De mi az a sok? Ha keresel havi három milliót 5 éven keresztül, az soknak tűnhet, de tudjuk, hogy vannak ennél sokkal magasabb szintek is. Igazából nem tudom mire jó az, ha fitogtatja valaki azt, amije van. Én ennek nem vagyok a híve. Persze van, hogy én is pózolok egy kocsival, de akkor az csak munka”

– reagált a nagyzolásra Majka.

„G.w.M-et nagyon kissrác kora óta ismerem. Mindig kedves, tisztelettudó volt. Azahriah pedig egy elképesztően tehetséges srác, aki most a tinédzserek kedvence. Külföldi rapperek is mutogatják a drága holmikat, mert így akarják megmutatni, hogy kitörtek a szegénységből, és más életet élnek, mint előtte. Egyébként nem csak a rapperek villognak a luxussal, bár ezt az embertípust soha nem értettem…”

- tette hozzá a rapper.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Ördög Nóra: „Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül”
Köszöni, már felfogta.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. március 30.


Link másolása

A műsorvezető a közösségi oldalán reagált a külsejét ért hozzászólásokra.

Amióta elindult az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát új évada, Ördög Nóra naponta jelentkezik egy rövid videóval a közösségi oldalán.

Most összegyűltek az első napok tapasztalatai, és a tévés összeszedte az elmúlt másfél hét tanulságait.

„1. Nagyjából ennyit bírok a családom nélkül. (Mindjárt jönnek.)

2. A biztonság otthon olyan magától értetődő. Itt dolgozni kell érte.

3. Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül. Köszönöm, már felfogtam. Legyek akkor én az élő példa, hogy mennyit számít akár csak egy kicsi smink is”

- írta Ördög Nóra az Instagram-oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Blikk: Marics Peti elköltözött Tóth Anditól
A lap szerint Andi féltékenysége miatt romolhatott meg a kapcsolatuk.

Link másolása

Marics Peti elköltözött a házból, amit még Tóth Andival közösen kerestek - írja a Blikk. A lapnak a pár több ismerőse is megerősítette a hírt.

Úgy tűnik, hogy nem volt véletlen, hogy a két zenész az elmúlt időszakban egyre hűvösebben viselkedett egymással a Sztárban sztár zsűrijében. A Blikk úgy tudja, hogy a megromlott viszony oka lehet Andi féltékenysége, amely egyre feszültebbé tette Petit. Viták már korábban is voltak ebből, most azonban többről van szó.

„Kicsit olyan a kapcsolatuk, mint annak idején Latinovits Zoltánnak és Ruttkai Évának. Ugyanúgy képesek boldogan, szerelmesen együtt létezni, majd hatalmas harcokat vívni egymással, egy ilyen kapcsolatnak viszont nincs sok jövője”

- mondta a pár egyik ismerőse a lapnak. Egy másik forrás pedig arról beszélt: Andi nagyon ragaszkodó típus, míg Peti szeretne a szabadságát megtartani a kapcsolaton belül is. Szerinte az énekes ezt többször is jelezte, de végül elege lett, és már el is költözött abból a budai kertes házból, amit a Sztárban Sztár indulása előtt nem sokkal béreltek ki Andival.

A lap azt írja, hogy már a TV2-ben is nyílt titok, hogy a tönk szélére került a kapcsolatuk. Információik szerint a zenés show zsűritagjai

már a harmadik hete külön érkeznek a műsorra, és a színfalak mögött egymáshoz sem szólnak,

a korábban a reklámszünetekben is tapasztalt apró érintések, egymásra pillantások az utóbbi két hétben pedig teljesen elmaradtak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Ed Sheeran megrázó vallomása: „Ha 2022-et túl tudtuk élni, akkor bármit”
Nehéz év volt a tavalyi éve, több okból is.

Link másolása

A brit énekes-dalszerző a The Sunnak mesélt arról, hogy nagyon nehéz év volt a tavalyi évük a feleségével, de a zenész szerint ez megerősítette a kapcsolatukat.

2022-ben derült ki ugyanis, hogy Sheeran feleségénél komoly daganatot találtak akkor, amikor éppen a második gyermekükkel volt várandós.

Ehhez jött hozzá, hogy az énekesnek meghalt az egyik legjobb barátja, Jamal Edwards zenei producer, aki elindította őt a karrierjében.

A zenész arról is beszélt az interjúban, hogy miért gondolja sziklaszilárdnak a házasságát.

„Az apám azt mondta, amikor megnősültem, hogy addig nem tudom, mi az igazi szerelem és a házasság, ameddig nem jön a képbe egy komoly betegség, vagy maga a halál. Ez történt akkor, amikor ők összeházasodtak: haláleset történt a családban, gyászolniuk kellett, és egy komoly betegség is. Ezek igazán összehozták őket, egy elszakíthatatlan kötelék alakult ki köztük. Öt éve vagyok házas, és mindig nagyon közel álltunk egymáshoz, de csak tavaly óta érzem ezt az elszakíthatatlan köteléket”

- mondta Sheeran a lapnak, utalva ezzel a felesége daganatára.

„Tudom, ennek az érzésnek a házasság és a gyerekek előtt kellene megérkeznie, de én úgy érzem, ha 2022-et túl tudtuk élni, akkor bármit”

- tette hozzá a kétgyermekes énekes.


Link másolása
KÖVESS MINKET: