News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Elon Musk azzal viccelődött, hogy rejtélyes körülmények között halhat meg, miután megfenyegette a Roszkoszmosz vezetője

Dmitrij Rogozin egy közleményben üzent a multimilliárdos vállalkozónak, aki poénkodva reagált, de ezt még az édesanyja sem találta viccesnek.

Link másolása

hirdetés

A Twitteren reagált Elon Musk arra, amit az Orosz Szövetségi Űrügynökség vezetője üzent neki. Dmitrij Rogozin a Telegram közösségi oldalon tett közzé egy közleményt, amelyben arról írt, hogy az oroszok által elfogott egyik ukrán ezredes vallomása alapján azt gondolják, Musk Starlink nevű műholdtársaságától szállított az amerikai védelmi minisztérium bizonyos földi berendezéseket katonai helikoterekkel a Mariupolt védő "náci" Azov zászlóalj és az ottani ukrán tengerészgyalogság számára.

"Elon Musk tehát részt vesz az ukrán fasiszta erők támogatásában katonai kommunikációs eszközök nyújtásával. Erre felnőttként kell válaszolnod, Elon, bármennyire is játszot a bolondot"

- üzente a Roszkoszmosz vezetője.

A multimilliárdos üzletember megosztotta Rogozin közleményét angolra fordítva a Twitteren, amelyhez több dolgot is fűzött. Elsősorban azt, hogy "náci" szó nem azt jelenti, amiről Rogozin azt hiszi, hogy jelent, majd viccelődni támadt kedve:

"Ha rejtélyes körülmények között meghalnék, jó volt megismerni titeket".

Erre sok követője reagált, még az édesanyja, Maye Musk sem hagyta szó nélkül. Azt írta: "ez nem vicces", és mérges emojikat is tett mellé, hogy nyomatékosítsa. Fia erre azt reagálta: "Bocsánat! Mindent megteszek, hogy életben maradjak".

A Roszkoszmosz vezetője az ukrajnai háború kezdete óta üzenget Musknak, akit "kis ördögnek" nevezett, amikor a Tesla Cybertruckot kritizálta, akkor pedig "pénzeszsáknak", amikor azt gúnyolta ki, hogy Musk biztosítaná a szólásszabadságot a Twitteren, ha ő lesz a tulajdonosa. Az is szúrta Rogozin szemét, hogy a világ leggazdagabb embere lehetővé tette, hogy az ukránok használják a Starlink műholdhálózatát, így a háború képeit akkor is eljuttathatják majd a világnak, ha elvágják őket az internettől.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Hódi Pamela kiosztotta azokat, akik szerint gyorsan túllépett Berki Krisztián halálán
Szóvá tették neki, hogy nem emlékezett meg az Instagram-oldalán néhai exe születésnapjáról, erre reagált.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián halála az egész családját megrázta. Volt párja és kislánya édesanyja, Hódi Pamela is szívszorító sorokkal búcsúzott tőle, majd természetesen a temetésen is részt vett. Az influenszer akkor egy ideig nem posztolt Instagram-oldalára, az utóbbi hetekben azonban újra aktív lett, már mosolygós képeket is megosztott magáról. Múlt héten például a Balaton Soundon bulizott férjével, Tóth Bencével és barátaikkal, ott is készített néhány fotót és videót.

Egyes kommentelőknek azonban szemet szúrt az, hogy Pamela vidáman mutatkozik az Instagramon annak ellenére, hogy exe, Berki Krisztián nemrég halt meg, ráadásul július elsején lett volna a születésnapja. Főleg a Soundon készült, férjével közös posztja alá írtak több olyan hozzászólást is, amelyekben azt nehezményezték egyesek, hogy az influenszer nem emlékezett meg Berki születésnapjáról az oldalán.

Pamela megelégelte a számonkéréseket, Insta-sztoriban osztotta ki a rá megjegyzéseket tevő kommentelőket. Mint írta, "nem az a "nagy kommenttörölgetős" típus, de ezek után törölni fogja azokat a hozzászólásokat és tiltani azokat a felhasználókat, akik megjegyzést tesznek arra, hogyan élik az életüket a történtek után.

"Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, hogy ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem, még akkor is, ha nem posztolok a temetőből a sírhelyről"

- írta.

Elmondta, hogy Berki Krisztiánnal közös lányával, Natasával kimentek a temetőbe Krisztián születésnapján, virágot és rajzot vittek a sírjához és meghallgatták Halász Judit Boldog Születésnapot! című dalát. Szerinte ennél többet nem tudnak tenni.

hirdetés
"Akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami ahogy, ami miatt történt, azokat szeretném megkérni hogy gondolják át amit kommentelnének. Köszönöm a megértést"

- zárta sorait az influenszer.

A még néhány óráig elérhető Instagram-sztoriját ide kattintva nézheted meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: