hirdetés

SZTÁRVILÁG

Elítéltek követelték, hogy Rékasi Károly karaktere visszatérjen a Barátok köztbe

A színész elmesélte, hogy mit üzentek neki, de végül nem emiatt bukkant fel újra Bartha Zsolt szerepében.

Link másolása

hirdetés

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, 23 év után véget ér a Barátok közt.

A színészek közül többen is különös történeteket meséltek el a sorozat kapcsán. A Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly a Blikk-nek mondta el, hogy egy magyar börtönből követelték a visszatérését a sorozat alkotóitól.

"Máig nagyon szívesen emlékszem a forgatásokra és arra a kultuszra, ami a sorozatot övezte. Az egyik legemlékezetesebb pillanat talán az volt, amikor a sorozatban a karakterem börtönbe került és emiatt néhány rész erejéig nem volt látható" – mesélte a színész.

"Az egyik büntetés-végrehajtási intézet lakóitól kaptam egy üzenetet, hogy bár eddig örömmel vették, hogy valaki őket is képviseli a képernyőn, most, hogy Zsolt már nem szerepel, kicsit úgy érzik, hogy cserben lettek hagyva. Megkérdezték tőlem, ki a felelős azért, hogy Bartha Zsolt visszatérhessen a sorozatba és képviselje továbbra is őket, mert akkor ők bentről intézkednének és megkerestetik az illetőt"

– emlékezett vissza Rékasi, aki elárulta, hogy nem adott ki neveket, de a sorozat akkori producerének elmesélte, hogy mi történt.

hirdetés

"Én voltam a legjobban megdöbbenve, hogy Kalamár Tamás mennyire megijedt, de persze gyorsan megnyugtattam, hogy sem a nevét, sem a telefonszámát nem mondtam meg senkinek. Később persze már csak nevettünk a történteken".

Kalamár Tamás a lapnak elmondta, hogy már nem emlékezett a történetre, de azt felelevenítette, hogy Bartha Zsolt karaktere végül mégis visszatért a sorozatba. Elárulta azt is, hogy nagyon sajnálja, hogy a sorozat véget ért.

Rékasi szerint nem az elítéltek miatt bukkant fel újra a sorozatban:

"Nyilván nem ez volt a valódi oka, ám a börtön lakói úgy érezhették, hogy közbenjártam az érdekükben, mert nem sokkal később Zsolt már újra felkavarhatta az állóvizet a sorozatban. Mivel utána nem érkezett semmiféle visszajelzés, gondolom megnyugodva vették tudomásul, hogy a kérésük nyitott fülekre talált" – mondta a színész a lapnak.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Repülőgépen szoptatott Szinetár Dóra, ki is tette az Instagramra

Az Unicef jószolgálati nagykövete fontosnak tartja a felhívni a figyelmet az anyatejes táplálás világnapjára.

Link másolása

hirdetés

Szinetár Dóra augusztus elsején, az anyatejes táplálás világnapján posztolt szoptatós képet Instagram-oldalára. A színésznő a fotón repülőgépen utazik Spanyolország felé, közben pedig kisfiát szoptatja.

Nem hiszek a villamosmegállóban a meztelen anyai mellek közszemlére tételének szükségességében, sem abban, amikor a nagycsoportos Pistike egy társaság közepén rángatja elő az anyukája cicijét, aki ezt hagyja. De egyáltalán nem érzem normálisnak, hogy ezek miatt a mások számára zavarba ejtő szélsőségek miatt általánosságban ki kellene jelenteni, hogy “ha szoptatni akarsz, csináld otthon”, vagy hogy “egy éves kor fölött a szoptatás felesleges és ízléstelen”… Itt is, mint oly sok témában, hiszek az egymásra-figyelésben, a jó ízlesben, az egészséges szeméremben, és az elfogadásban.

Szinetár a képaláírásban kifejti véleményét a nyilvános helyen való szoptatásról. Szerinte nem kell a szélsőséges aktivizmust képviselni, viszont diszkrét körülmények között merjenek az anyukák közösségben is szoptatni. Mások prűdsége miatt nem kell erről se a babának, se az anyának lemondania.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Kiderült kik lesznek a TV2 új műsorának sztárjai, meglepő nevekkel jön a Totem

Érkezik a TV2 új realityje, a Totem.
Fotó: TV2 Play - szmo.hu
2021. augusztus 03.


Link másolása

hirdetés

A Totem kalandreality már most rendkívül nagyszabásúnak ígérkezik. A forgatás a Balaton-felvidéken folyt, a műsorvezető pedig nem más lesz, mint Ördög Nóra. A mai napon Mammut VIP-termében bemutatták a sztár-versenyzőket és levetítették az első részt - írja a Blikk.

Az új műsor első adása augusztus 22-én lesz látható a TV2-n. Két hétfős sztárcsapat méri össze erejét majd, a Farkasok és a Szarvasok.
A celebeket egy-egy instruktor fogja segíteni. A nyertes díja 10 millió forint.

hirdetés

A Farkasok csapatának tagjai:

Ekanem Bálint énekes

Busa Pista rapper

Szabó Dóra műsorvezető

Varga Viktor énekes

Krausz Gábor séf

Völgyesi Gabi énekesnő

Horváth Csenge, Fésűs Nelly lánya

a csapat vezetője Varga Ferenc exkommandós, túlélő táborok szervezője.

A Szarvasok csapata pedig:

Baronits Gábor

Oczella Eszter és testvére Oczella Krisztina fitneszversenyzők

Csősz Boglárka a luxusfeleség

VV Leo

Hamvai P.G.

Szőke Zoltán színművész

Az ő vezetőjük Novák Zalán, akit az Exatlon Hungaryban ismerhettünk meg.

A TV2 sajtóközleménye alapján a Totem a mondavilág és a modern természetjárás elemeinek ötvözete, olyan különleges vizuális megoldásokkal, amelyek egyedülállók a hazai reality műsorok világában.

Ilyen újdonság például a versenydrón használata, amellyel lélegzetelállító felvételek készíthetők a monumentális helyszínről és díszletről.

A megmérettetések végén két-két rátermett versenyző marad mindkét táborból. Ezután párban küzdenek meg a 10 milliós főnyereményért, amin majd saját belátásuk szerint osztozhat a nyertes csapat két döntőse. Hamarosan kiderül, kik vihetek haza a nyereményt az izgalmas küzdelemben.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Komoly műtét várhat Vajna Timire

Andy Vajna özvegye endometriózisban szenved. Úgy tűnik a betegség miatt egy műtéten is átesik majd.

Link másolása

hirdetés

Vajna Tímeát már több követője is betalálta azzal, hogy 39 évesen már lassan itt lenne az ideje annak, hogy gyermeket vállaljon. Timi azonban már korábban a közösségi oldalán részletesen beszélt arról, hogy nem szeretné elsietni a dolgot - írja a Blikk.

"Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat, a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik. Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet. Biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom, soha nem szülnék érdekből..."

- fogalmazott Andy Vajna özvegye, aki azt is hozzátette, a stressz komoly egészségi károkat is okozott nála.

Az is kiderült, hogy Timinek endometriózisa van, emiatt folyamatosan fogamzásgátlót kell szednie.

"Az endometriózis miatt folyamatosan fogamzásgátlót kell szednem, hogy ne ájuljak el az erős fájdalomtól havonta. Eddig még nem próbáltam teherbe esni. Majd ha úgy érzem... teljes szívvel és lélekkel... nyugalomban"

- árulta el Vajna Timi, aki úgy tűnik a betegség miatt egy műtéten is átesik majd.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tóth Gabi elárulta, hogy már gyerekkora óta tart kényszeressége

Az új kvízműsorban fény derült az énekesnő kényszerességére.
Forrás: 24.hu - szmo.hu
2021. augusztus 03.


Link másolása

hirdetés

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Tóth Gabi szerepelt, mint celebjátékos. Kasza Tibi megkérte, hogy meséljen kicsit bevezetésnek rigolyáiról, becsípődéseiről. Ám erre a válaszra valószínűleg senki sem számított.

Az énekesnő bevallotta, hogy már egészen kicsi kora óta kényszeres. A lépésszámlálást még gyerekként kezdte, amikor minden nap öt kilométert kellett hazagyalogolnia az iskolából, így ezzel foglalta le magát.

Gyerekkorom óta számolom a lépéseimet. Nagyon fontos, hogy minden lépés annyira legyen, amennyire én tudom, hogy van, mert ha nem…

Tóth Gabi azt is elárulta, hogy kávéfőzője és mikrója pontosan négy lépésre van egymástól. Azonban, ha nem így lenne minden reggel kétségbe esne.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: