SZTÁRVILÁG

Elhalasztja Harry herceg és Meghan Markle dokusorozatának bemutatóját a Netflix

Áll a bál a Netflix brit királyi családról szóló filmjei körül. A koronát még be sem mutatták, máris hatalmas a botrány. A hercegi pár dokumentumsorozata pedig csak jövőre kerül képernyőre.

Link másolása

Elhalasztotta a Netflix Harry herceg és Meghan Markle dokusorozatának bemutatóját, írja a Mirror.

A csúszásnak állítólag több oka is van: a streaming óriás el akarta kerülni a nagysikerű A korona című sorozat november 9-én érkező új évadával az ütközést, ráadásul a királynő szeptemberi halála miatt a hercegi pár újra akarta vágni az elkészült epizódokat. A bemutató így az eredetileg tervezett idén december helyett valamikor 2023-ban lesz.

Harry és Meghan sorozatának hivatalosan még nem volt premierdátuma, de több forrás szerint is egy hónappal A korona új évada után akarták bemutatni, a herceg közeljövőben megjelenő memoárjaihoz időzítve.

A hétvégén már felmerült, hogy a producereknek aggályai vannak a sorozattal kapcsolatban, mivel időközben a herceg emlékiratait is átszerkeszti az uralkodó halála miatt, így a leforgatott dokusorozat egyes részletei már nincsenek összhangban a könyvben leírtakkal.

A Netflix jó előre készül a botrányra, mivel A korona ötödik évada már a megjelenés előtt nagy vihart kavart Diana hercegnő halálának várható ábrázolása miatt. A szolgáltató ugyanakkor azt ígérte, hogy a tragikus autóbalesetet végül nem mutatják meg az új évadban.

Mindez semmi ahhoz képest, hogy rögtön az első részben lesz egy jelenet, mely miatt már előzetesen magyarázkodásra kényszerült John Major. Az egykori miniszterelnök tisztázta, hogy a filmben látható beszélgetés, melyben Károly arra panaszkodik neki, milyen sokat kell várnia a trónra, valójában soha nem történt meg.

A Netflix szóvivője közölte, hogy az új évad rengeteg fikciós elemet tartalmaz, melyben a zárt ajtók mögött történet eseményeket képzelték el. Major a szóban forgó párbeszédről kijelentette, hogy soha nem történt meg, mindezt ráadásul „rosszindulatú ostobaságnak” nevezte.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Gerard Piqué megmutatta új barátnőjét, akiért elhagyta Shakirát
A fiatal nő még egyetemista és PR szakon tanul.

Link másolása

Mi is beszámoltunk róla, hogy bár korábban a világ legbefolyásosabb párja volt a Forbes magazin szerint egykor Shakira és Piqué, most viszont botrányos szakításuktól hangos a világsajtó. Az énekesnő bosszúdalt is írt volt szerelmének.

A sztárpár nyáron szakított, miután sajtóértesülések szerint a spanyol focista megcsalta a kolumbiai énekesnőt, akivel két közös gyerekük is van. Shakira sokáig nem nyilatkozott a különválásukról, ám mivel a szakítás után nem sokkal volt párja már egy másik nővel mutatkozott, végül elárulta, hogy viseli a történteket.

A pár tizenkét évig volt együtt és a hivatalos verzó szerint barátként váltak el. Az azonban kiszivárgott, hogy Piquének már van más nő az életében.

Ezt most ő maga is megerősítette, mert új szerelmével közös fotót posztolt a közösségi oldalára.

A fiatal 23 éves lány, Clara Chia Marti egyetemista és PR szakterületen tanul. Shakira pedig egyik legújabb dalában feltehetőleg neki és volt párjának üzent, amikor azt énekelte, hogy Piqué lecserélte a Ferrarit egy (Renault) Twingóra.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Sharon Stone szerint csak két hollywoodi színész nem nőgyülőlő
A 64 éves színésznő az amerikai filmipar legnagyobb sztárjaival dolgozott együtt, de kevés kivétellel mindenki el akarta nyomni.

Link másolása

Sharon Stone csak két olyan sztárral dolgozott együtt, akik szerinte nem nőgyűlölők, írja a Unilad. A 64 éves színésznő a Varietynek adott interjúban azt mondta, hogy a férfi kollégák többsége a felvételek során megpróbálta elnyomni, és egyáltalán nem figyeltek rá.

Ez alól csak kivétel volt eddigi pályafutása alatt: Robert De Niro és Joe Pesci.

A három sztár Martin Scorsese 1995-ös Casino című maffiafilmjében szerepelt együtt. A forgatás alatt a két férfi odafigyelt a három évvel korábban, az Elemi ösztönnel befutott színésznőre. Ezzel szemben mások folyamatosan utasítgatták a jelenetek közben Sharon Stone-t, és meg akarták neki mondani, hogy mit hogyan csináljon a kamera előtt. A nézők ebből mit sem látnak a filmjeiben, de akad néhány jelenet, amikor lelkileg teljesen össze volt törve a felvétel ideje alatt.

A sztár néhány hete az Elemi ösztön forgatásáról is elárult titkokat, ahol szándékosan próbálta kerülni Michael Douglast. A három évvel korábbi erotikus thriller munkálatai közben direkt nem akarta alaposan megismerni partnerét, mert így a kettejük közti feszültség átragadt a jelenetek felvételére is. A két színész mindössze két-három alkalommal találkozott a forgatás előtt. Stone szerint valójában soha nem érezte jól magát a filmben zsarut alakító Michael Douglas társaságában, és úgy véli, hogy ez az érzés kölcsönös volt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Alekosz most a horgászokba szállt bele páros lábbal: „Szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok”
Szerinte a „haltrancsírozás” nem sport.

Link másolása

Szokásához híven nagyot megy a közösségi médiában Alekosz. A Való Világ 4 győztese immár menetrendszerűen köt bele bizonyos társadalmi csoportokba vagy foglalkozási ágak képviselőibe.

Alekosz legújabb „áldozatai” a horgászok. A bulvárhős leginkább azokon a férfiakon akadt ki, akik a társkereső oldalakon kezükben hallal pózolnak. Mint Facebook-oldalán írja:

„Nem vagyok meglepve, hogy a horgászokat rendre kidobják a nők. Tinderen is hangsúlyozzák: hallal fotózkodók, balra. A horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok.”

Állítása szerint elvált horgászfeleségek (is) járnak hozzá, akik rendszeresen panaszkodnak neki, de ő megnyugtatja és megvigasztalja őket. Aztán sommás véleményt is megfogalmaz a horgászok társadalmáról. „Ezeknek az idiótáknak az okoz örömöt, hogy orákig figyelnek egy dugót és várják.. hogy az mozogjon. Akkor aztán meghúzzák a botot és remélik hogy lesz rajta valami. Persze, sosincs rajta semmi” – foglalja össze kissé leegyszerűsítve ennek a hobbinak-munkának a lényegét.

„Kérem a haltrancsírozás az nem sport. Ez egy igenferde szórakozás, amit azonnal be kell tiltani. Máris”

– adja ki az ukázt ezután.

Ezt követően tanácsot is ad a "veszélyes" tevékenység megfékezésére, és érdekes elméletet állít fel a horgászatról (amit azért szisztematikusan kever a halászattal): „Engedjék le a tavakat ..hogy a halászok ne tudjanak rabsickodni. A folyóban meg amúgy se lehet, mert az folyik. A halgazdaság pedig más. Ott lehet, de csak géppel. Nem halászbottal meg kampókkal.”

Bejegyzését ezúttal úgy írja alá mint "tavifinánc", de kommentben még több titulust tesz hozzá. Ezek: nemzetközi sztár, vagyonőr, Taxisofőr, üzletember, etikus hekker, előadóművész, értelmiségi, gróf, koronaherceg, civil politikai elemző, testépítő, író, BRFK által megfigyelt, lehallgatott, követett személy, Nemzetbiztonsági kockázat, tényező, állandó stratégiai gócpont, a Karinthy gyűrű várományosa, Istencsapás, csendestárs, donor, fajvédelmi operatív, békaember, régi új fideszes, Cobra, utcabizalmi, Machete, kozmológus, kriminológus, túravezető, Rysy díjas csúcstámadó, gourmet, munkásőr, férfi szekszszimbólum, Világbajnok.

Ugyanakkor posztja éléből elvesz egy keveset, hogy a kommentek közt ő maga oszt meg egy képet a múltból, amin maga is a horgászat szenvedélyének él.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Visszatér a Sztárbox a képernyőre, újra Kovács Kokó István lesz a szakmai supervisora
A korábbi szériáknak is hatalmas sikere volt.

Link másolása

Sztárokkal telik meg a ring az RTL nagy sikerű műsorában.

A Sztárbox idén ősszel kerül majd a képernyőre, szakmai supervisora pedig Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok lesz

– írja az RTL.hu.

Újra bokszkesztyűt és fogvédőt húznak a hírességek, hogy összecsapjanak a Sztárbox ringjében.

Az eddig sugárzott két Sztárbox is hatalmas siker volt, sokan szurkolták végig többek között Fresh Andi és Niki Belucci, VV Leo és VV Frenki, Kozsó és Bebe, Majka és Dopeman, vagy éppen Rékasi Károly és Ganxsta Zolee mérkőzését.

Az előzőekhez hasonlóan, most is Kovács Kokó István segíti a sztárok felkészülését az esemény szakmai supervisoraként, hogy a lehető legjobb formájukban lépjenek a ringbe. A szakember jelenleg külföldön él, de a Sztárbox kedvéért örömmel vállalta a felkérést.

Hogy kik lesznek azok a sztárok, akik összecsapják kesztyűiket a Sztárboxban, és hogy kik vezetik a műsort, hamarosan kiderül – ígéri a csatorna.


Link másolása
KÖVESS MINKET: