SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Elárulta a népszerű felnőttfilmes, hogy melyik pózzal keresi a legtöbb pénzt

Egy podcastben számolt be a felnőttfilmes szakma rejtelmeiről. A díjnyertes színésznő tabuk nélkül avatta be mindenbe hallgatóságát.
- szmo.hu
2024. május 15.


Link másolása

Interjút adott a Life Uncut Podcastnek Angela White, a világ egyik legismertebb női felnőttfilmese.

A 39 éves ausztrál 18 éves kora óta szerepel felnőttfilmekben, háromszor nyerte el az AVN év legjobb női előadója díjat, és fizetős OnlyFans oldala is a legnépszerűbbek egyike.

Az interjúban White sok dolgot elárul a felnőttfilmes szakma rejtelmeiről, és

megválaszolja azt a kérdést is, hogy melyik pózért kéri a legnagyobb fizetést.

Talán senkit nem lep meg, hogy az anális szex éri a legtöbbet a szakmában, de White indoklása annál meglepőbb: nem azért kér érte többet, mert fárasztóbb, mint a hagyományos közösülés, hanem mert komoly egészségügyi felkészülés igényelnek ezek a jelenetek a forgatás előtt,

ő pedig nagyon szeret enni, így csak sok pénzzel lehet diétára fogni.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg angol nyelven:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Rost Andrea válaszolt Miklósa Erikának: Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes
Miklósa Erika azután állt bele Rost Andreába, hogy színpadra állt Magyar Péter rendezvényén. Rost most azt mondta: méltatlan lenne, ha hosszasan reagálna a kijelentésre.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. május 24.


Link másolása

Az Indexnek reagált arra Rost Andrea, hogy Miklósa Erika szerint a művészeknek elsősorban a művészetükkel kellene foglalkozniuk, és nem szabadna szerepet vállalniuk politikai rendezvényeken. Az operaénekesnő mindezt azután mondta, hogy Rost Andrea színpadra állt Magyar Péter országjáró rendezvényén.

„Az a fajta művészeti reputáció, amit ő hozott magával eddig, az most így egy tollvonással összeomlott” – jelentette ki többek között Miklósa Erika kolléganőjéről.

Rostot vezetés közben érte utol az Index:

„Kocsiban ülök, úgyhogy közben figyelnem kell, nehogy valaki belém jöjjön, mert én biztosan nem megyek bele senkibe. Szerintem méltatlan lenne, ha erre hosszasan reagálnék. Azt gondolom, hogy csak az kiabál, akinek a háza ég.

Eszembe jutott egy latin mondás, ami magyarul így szól: a sas nem kapkod legyek után. Ez az én érzésem, nem is válasz, hanem reakció, mert nem akarok erre válaszolni. Méltatlan volna. Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes. Remélem, hogy nem lesz ebből semmiféle cicaharc”

– mondta a lapnak az operaénekes.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Mi lesz, ha leszakad az ég Azahriah koncertje közben a nyitott Puskás Arénában?
Az Index megkereste az ügyben az énekes mögött álló Supermanagement szervezőirodát, hogy rákérdezzenek, mi lesz a koncerttel, ha esik az eső. Ezt a választ kapták.

Link másolása

Péntektől vasárnapig Azahriah a Puskás Arénába „költözik”: az énekes három egymást követő napon szórakoztatja majd a stadion közönségét. Azt azonban még nem tudni, hogy mi lesz, ha leszakad az ég a nyitott arénában.

Az Index megkereste az ügyben az énekes mögött álló Supermanagement szervezőirodát, hogy rákérdezzenek, mi lesz a koncerttel, ha esik az eső.

"A rendezvényt eső esetén is megtartjuk"

– jelentette ki a menedzsment a lap kérdésére.

Arról egyelőre nincs információ, hogy egy kegyetlenebb vihar miatt félbeszakított vagy elmaradt buli esetén a nézőket hogyan, milyen formában kárpótolják majd.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Nem lehetett velem élni” – Nagy Ervin elárulta, miért nem működött a kapcsolatuk Polyák Lillával
A Jászai Mari-díjas színész szerint bizonyos ügyekben narcisztikus volt. Ma már iróniával tekint vissza arra az időszakra.

Link másolása

Nagy Ervin Jászai Mari-díjas színész életéről vallott Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában, ahol többek között arról is beszélt: régebben nárcisztikus magatartást tanúsított több esetben.

„Bizonyos ügyekben narcisztikus voltam a szakmám során... Nem úgy, hogy 'jó voltam, nem igaz, hogy nem voltam jó, pedig én jó voltam', hanem maximalista voltam magammal kapcsolatban. Ezért tűntem sokszor hisztérikusnak”

– jelentette ki a színész Peller Mariann-nak. Hozzátette azt is, hogy ma úgy látja, leginkább a főiskolán volt elviselhetetlen.

„Ezt egyszer a Polyák Lilla csodálatosan elmondta: nem azért nem volt velem, mert nem volt szerelmes belém, hanem mert nem lehetett velem élni”

– jegyezte meg Nagy Ervin.

A 47 éves híresség elmondta azt is, szerinte mindent nagyon komolyan vett fiatalon, mert úgy gondolta, tudja, mi a szent művészet. Megjegyezte azt is, manapság iróniával tekint vissza arra az időszakra, elvégre szerinte fiatalon természetes, hogy az ember néha beképzelt, néha akár ostoba is, és olyan magasságokba vágyik, amelyek elérhetetlenek.

„Felnőni emberi dolog. Felnőni, hülyének lenni, beképzeltnek lenni fiatalon, a csillagokra vadászni és azt a magasságot vágyni, ami elérhetetlen, természetes dolog egy fiatalembernek”

– fogalmazott Nagy Ervin.

A beszélgetésről szóló videót ITT lehet megtekinteni.

via Blikk

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Azahriah már az Arénában rollerezik
Péntektől három napig Azahriahé a Puskás Aréna. A zenész rollerezve készül a telt házas koncertekre.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. május 23.


Link másolása

Néhány óra múlva először tölti meg a Puskás Arénát Azahriah. A zenész ezután szombaton és vasárnap is a közönség elé áll ugyanott, telt ház előtt. A három koncertre 130 ezernél is több jegyet adtak el, a bevétel pedig meghaladja az 1,5 milliárd forintot.

A színpadon az utolsó simításokat végzik, miközben Azahriah rollerezéssel vezeti le a feszültséget egy nemrég megjelent videó alapján.

A 22 éves sztár a 24 óráig látható Instagram-sztori alapján oda-vissza rollerezve tart terepszemlét, miközben még javában tart az építkezés.

Az biztos, hogy a technikán semmi nem fog múlni a hétvégén. Egy tegnap feltöltött drónvideó alapján hatalmas színpadot kap a zenekar, és ennek megfelelő lesz a látvány is. A 3000 négyzetméteres színpadhoz 2000 négyzetméteres LED-fal tartozik majd. Csak a színpad ára 250 millió forint volt.

A még javában épülő monstrumot ebben a videóban lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk