News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Egyszer csak bekattant, hogy oké, már nincs vesztenivalóm” –részletesen beszélt bántalmazásáról Szilágyi Liliána

Az úszónő Kadarkai Endrének adott megrázó, sok részletre kitérő interjút, amelyben apjáról és a hozzá fűződő kapcsolatáról mesélt.

Link másolása

hirdetés

Ismét – bár saját állítása szerint utoljára – interjút adott Szilágyi Liliána úszó, aki tavaly év végén testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg édesapját, dr. Szilágyi Zoltán ügyvédet.

A sportoló Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában minden eddiginél részletesebben beszélt bántalmazásai részleteiről. Beszélt olyan történetről is, ami szerint már apai nagymamája részéről is érték furcsa zaklatások. „Lefürdetett, majd bevitt a szobába, és hát így elkezdett nyúlkálni a nemiszervemben” – mesélte erről Liliána.

Egy másik esetben apja éppen a védelmező szerepében lépett fel. Gyerekkorában az uszodában egy meg nem nevezett, de Szilágyi szerint köztiszteletnek és ismertségnek örvendő, ma már nem élő, az úszósportban dolgozó ember kapta fel és szorította magához. „Az apám halálra vált arccal nézte és kért vissza engem ettől az illetőtől, aki erre röhögve azt mondta, hogy milyen kár, hogy nem kisfiú” – hangzott a történet, de az úszónő arról sem akart beszélni, hogy édesapja miért kapta ki azonnal a férfi kezéből, és hogy mit mesélt az illetőről.

Szilágyi Liliána arról is őszintén beszélt, hogy nem csak megfordult a fejében az öngyilkosság gondolata, de egy alkalommal az izraeli tengerparton két órán át ült egy kést szorongatva a kezében.

„Egyszer csak bekattant, hogy oké, már nincs vesztenivalóm. Most már, hogy eljutottam erre a pontra, hogy nincs értelme az életemnek semmilyen szempontból, mostantól kezdve elkezdhetek építkezni, mert semmi veszteni valóm nincsen”

– vallotta be, majd hozzátette, rá kellett jönnie, ő valójában szeret élni, és ez az életösztön segítette őt felállni a földről.

hirdetés

Az interjú további részeiben még ennél is sötétebb és komolyabb témákat érintett az úszónő és a riporter. „Szerinted az, ha mondjuk egy gyermek, hogyha együtt alszik az apjával, és arra kel fel, hogy a hímvesszője megmerevedve nekinyomódik a hátához, és nem érti, hogy mi történik, ez szexuális zaklatás-e?

„Vagy az, hogy egy gyermeklánynak az első menstruációja után az apja a bugyiját elteszi meg szagolgatja, meg mindenféle dolgokat mond rá? Vagy milyen dobozba tennéd be azt, hogy egy 19 éves lánynak a szeméremdombját simogatná?

– sorolta a megrázó példákat.

Az úszónő csak Kékszakállú herceg várának nevezi egykorú otthonukat, ahonnan állítása szerint a menekülés sem volt könnyű, mert apja megfenyegette őt és édesanyját is. Ugyanakkor Liliána szerint testvérét, Gerdát nem érték ilyen jellegű zaklatások és bántalmazások. Mint mondta, sokszor próbált már beszélni édesapjával, de ő szabályosan elfutott előle. Szilágyi Zoltán egyébként az ügy kipattanása óta következetesen tagad minden vádat.

Hogy mit szeretne elérni apjával kapcsolatban, az úszónő határozott választ tudott adni:

„A szemébe akarok nézni! Addig nem engedem! A szemébe akarok nézni. Nem kell, hogy beismerjen semmit, csak azt akarom, hogy lássa a szememet ő is.”hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Félmeztelenül lépett a kifutóra Bella Hadid, majd spraytechnikával festettek rá ruhát
Különleges produkcióval készültek a párizsi divathétre.

Link másolása

hirdetés

Bella Hadid pénteken félmeztelenül sétált a kifutóra a párizsi divathét egyik eseményén.

A modell a kezével takarta el magát, amíg ketten körbeállták, és spraytechnikával fehér ruhát festettek a bőrére.

A kész műben Hadid természetesen a kifutón is végigvonult – vette észre a 24.hu.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Férjhez ment Sztarenki Dóri – itt vannak az első fényképek
A színésznő az esküvőt élete egyik legszebb napjaként élte meg.
Címlap: RTL.hu - szmo.hu
2022. október 01.


Link másolása

hirdetés

A Mellékhatás című sorozatban is szereplő Sztarenki Dóri az Instagramon közölte, hogy megházasodott. A poszthoz csak annyit írt:

Életem egyik legszebb napja

A fotókból arra következtethetünk, hogy az esküvőt kicsi, családias környezetben tartották kint a szabadban.

A Secret Stories by Daalarna Instagram-oldal szerint a színésznő és a szerelme, Fábián Zoltán közel két év után, idén májusban jegyezték el egymást, az esküvőt pedig szeptember 17-én tartották – írja az RTL.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lilu a tanárok kirúgásáról: Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem?
A műsorvezetőnek elfogytak a szavai, az ügy kapcsán csak indulata van. És szégyenérzete.

Link másolása

hirdetés

Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? - írta Lilu az Instagram-oldalán a Kölcseys tanárok kirúgása kapcsán.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, pénteken a Kölcsey Ferenc Gimnázium több tanára is levelet kapott a tankerülettől, amelyben az állt, hogy rendkívül felmentéssel megszüntetik a munkaviszonyukat. Lapunk érdeklődésére később az illetékes tankerületi központ megerősítette:

tényleg polgári engedetlenség miatt rúgtak ki a pedagógusokat.

A diákok válaszul spontán tüntetést tartottak a gimnázium előtt péntek este. A témában megszólalt Karácsony Gergely és Hadházy Ákos is.

A tanárok kirúgása azonban Lilu figyelmét sem kerülte el, sőt úgy tűnik, eléggé felzaklatták a történtek. A műsorvezető ennek kapcsán azt írta:

„Ha ezt is elviseljük, akkor mégis mi az, amit nem? Erre már szavaim sincsenek. Csak indulatom. Szégyenérzetem.”

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Muri Enikő és párja távozott a villából
A zenészpár mindössze egy pontot kapott a szimpátiaszavazáson, számukra véget ért a játék.

Link másolása

hirdetés

Muri Enikő és Tóth Szabi tegnap mindössze egy pontot kapott a szimpátiaszavazáson Zdroba Patrikkal és Bádoki Bettivel szemben, így a zenészpárnak kellett távoznia a Nyerő Páros villájából.

Tóth Szabi az eset után elmondta: bár szerinte jól játszottak Enikővel, számított arra, hogy ők fognak kiesni a szavazáskor. Muri Enikő hozzátette, hogy hálás azért, hogy eljöhetett játszani a párjával, akivel megjárták a fentet és a lentet, és megköszönte az új barátságokat is.

„Embernek maradni minden körülmények között a legeslegjobb dolog a világon”

– tette hozzá az énekesnő.

A páros a kameráknak elmondta, hogy túlnyomórészt nagyon élvezték a játékot. Hozzátették, hogy nagyon jó dolog, ha volt, akiknek tetszett a játékuk, és tudtak azonosulni vele. Hozzátették: „Akinek meg nem, hát akkor... az kövesse be a Pamelát!”

Muri Enikő és Tóth Szabi távozott a Nyerő Páros villájából

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: