News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Egyszer csak bekattant, hogy oké, már nincs vesztenivalóm” –részletesen beszélt bántalmazásáról Szilágyi Liliána

Az úszónő Kadarkai Endrének adott megrázó, sok részletre kitérő interjút, amelyben apjáról és a hozzá fűződő kapcsolatáról mesélt.

Link másolása

hirdetés

Ismét – bár saját állítása szerint utoljára – interjút adott Szilágyi Liliána úszó, aki tavaly év végén testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg édesapját, dr. Szilágyi Zoltán ügyvédet.

A sportoló Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában minden eddiginél részletesebben beszélt bántalmazásai részleteiről. Beszélt olyan történetről is, ami szerint már apai nagymamája részéről is érték furcsa zaklatások. „Lefürdetett, majd bevitt a szobába, és hát így elkezdett nyúlkálni a nemiszervemben” – mesélte erről Liliána.

Egy másik esetben apja éppen a védelmező szerepében lépett fel. Gyerekkorában az uszodában egy meg nem nevezett, de Szilágyi szerint köztiszteletnek és ismertségnek örvendő, ma már nem élő, az úszósportban dolgozó ember kapta fel és szorította magához. „Az apám halálra vált arccal nézte és kért vissza engem ettől az illetőtől, aki erre röhögve azt mondta, hogy milyen kár, hogy nem kisfiú” – hangzott a történet, de az úszónő arról sem akart beszélni, hogy édesapja miért kapta ki azonnal a férfi kezéből, és hogy mit mesélt az illetőről.

Szilágyi Liliána arról is őszintén beszélt, hogy nem csak megfordult a fejében az öngyilkosság gondolata, de egy alkalommal az izraeli tengerparton két órán át ült egy kést szorongatva a kezében.

„Egyszer csak bekattant, hogy oké, már nincs vesztenivalóm. Most már, hogy eljutottam erre a pontra, hogy nincs értelme az életemnek semmilyen szempontból, mostantól kezdve elkezdhetek építkezni, mert semmi veszteni valóm nincsen”

– vallotta be, majd hozzátette, rá kellett jönnie, ő valójában szeret élni, és ez az életösztön segítette őt felállni a földről.

hirdetés

Az interjú további részeiben még ennél is sötétebb és komolyabb témákat érintett az úszónő és a riporter. „Szerinted az, ha mondjuk egy gyermek, hogyha együtt alszik az apjával, és arra kel fel, hogy a hímvesszője megmerevedve nekinyomódik a hátához, és nem érti, hogy mi történik, ez szexuális zaklatás-e?

„Vagy az, hogy egy gyermeklánynak az első menstruációja után az apja a bugyiját elteszi meg szagolgatja, meg mindenféle dolgokat mond rá? Vagy milyen dobozba tennéd be azt, hogy egy 19 éves lánynak a szeméremdombját simogatná?

– sorolta a megrázó példákat.

Az úszónő csak Kékszakállú herceg várának nevezi egykorú otthonukat, ahonnan állítása szerint a menekülés sem volt könnyű, mert apja megfenyegette őt és édesanyját is. Ugyanakkor Liliána szerint testvérét, Gerdát nem érték ilyen jellegű zaklatások és bántalmazások. Mint mondta, sokszor próbált már beszélni édesapjával, de ő szabályosan elfutott előle. Szilágyi Zoltán egyébként az ügy kipattanása óta következetesen tagad minden vádat.

Hogy mit szeretne elérni apjával kapcsolatban, az úszónő határozott választ tudott adni:

„A szemébe akarok nézni! Addig nem engedem! A szemébe akarok nézni. Nem kell, hogy beismerjen semmit, csak azt akarom, hogy lássa a szememet ő is.”hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: