News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Interjút adott Szilágyi Gerda és apja, Szilágyi Zoltán, „lejáratókampányról” beszéltek

Szilágyi Liliána húga és apja a Keljfeljancsi vendégei voltak, „Az én édesapám még a légynek se tudna ártani” – mondta a műsorban Gerda.
Címkép: Swimathon.hu - szmo.hu
2022. február 01.


Link másolása

hirdetés

Szilágyi Zoltán ügyvéd, edző azóta van a figyelem középpontjában, hogy lánya, Szilágyi Liliána december 29-én komoly vádakkal illette őt. Ahogyan nálunk is olvashattátok, az úszónő arról írt közösségi posztjaiban és egy interjúban is részletezte, hogy apja érzelmileg, fizikailag és szexuálisan is bántalmazta. Az edző most a másik lányával, Gerdával együtt egy interjúban reagált a vádakra, amit a HVG szemlézett.

Szilágyi Gerda elmondta: megállt benne az ütő, meglepődött, hogy valaki ilyen hazugságokkal ki mer állni.

Azt is hozzátette, hogy előző nap voltak az úszószövetségben, és ott is végig kellett hallgatnia, hogy az apjáról miket állítanak. „Hogy abuzált, vagy verbálisan, testileg bántalmazott volna bárkit is. Az én édesapám még a légynek se tudna ártani” – mondta a műsorban.

A fiatal lány beszélt arról is, milyen kapcsolata a nővérével. Viszonyuk szerinte mindig is hideg volt, nem voltak kifejezetten jó testvérek. Később, amikor Gerda még csak 12 és fél éves volt, Liliána elköltözött otthonról. Ezután egyszer találkoztak, Gerda egyik szülinapján. Elmondása szerint ő éppen edzésen volt, amikor a nővére hirtelen megjelent, minden előzetes megbeszélés nélkül, majd kirángatta a medencéből és ledobott elé egy tortát. A fiatalabb lány ekkor állítása szerint megkérdezte, hogy miért nem lehet ezt az edzés végén, mire Liliánának az volt a válasza, hogy „te paraszt, ezt még meg fogod bánni”. Azóta nem beszéltek egymással.

A nyílt levélről is beszélt, amit a nővérének címzett. Kijelentette, hogy az apjának semmi köze nem volt hozzá, ő egyedül fogalmazta meg az egészet.

Szilágyi Zoltán azt mondta, mérhetetlen szomorúság töltötte el, amikor elért hozzá, hogy mit állít a lánya.

„Gyakorló szülőként egy embernek a rémálmaiban sem fordul elő, hogy a saját gyermeke vagy akár egy idegen megvádolja a nyilvánosság előtt azzal, hogy őt abuzálta, szexuálisan zaklatta, és még sorolhatnám itt azokat a mondatokat, amik… csak ez mérhetetlen fájdalmat tép fel bennem. Nekem ez a rémálmaimban sem fordult elő. Aki ismer egy kicsit engem… szülőként én mindig a legjobbat szerettem volna a gyermekeimnek."

hirdetés

Szilágyit arról is kérdezték, hogy miért költözött el a lánya és a felesége, de ezekre egyértelmű választ nem adott. Arról beszélt, hogy voltak köztük konfliktusok, illetve, hogy nem akarta gátolni a lányát az önmegvalósításban.

Gerda reagált Wladár Sándor azon állításaira is, miszerint a fiatal lányt édesapja elzárja a külvilágtól és a társaitól.

„Az úszósporton belül nem egy barátnőm van, szoktam járni kávézgatni a barátaimmal az egyetemről. Most épp tetszik egy fiú is, akivel találkozgattam, de az ügy miatt vissza kellett ettől lépnem. Abszolút nem vagyok elzárva senkitől, elérhető vagyok mindenki számára.”

Gerda azt is megfogalmazta, szerinte mi lehet a nővére célja az ügy kirobbantásával.

„Én nem vagyok jártas annyira az internet világában, de a baráti körömben felhívták rá a figyelmemet, hogy van ez az influenszerkedés. A nővérem követőinek száma 7 ezerről 50 ezerre ugrott Instagramon. Kicsit utánanéztem, és az 50 ezres követőszámnál van egy komolyabb pénz, amit kaphat. Szerintem a pénz van a központjában ennek a lejáratókampánynak.”

A beszélgetést Szilágyi azzal zárta, hogy elmondta: minden vágya, hogy megbocsáthasson a lányának.

„A rettenetes hazugságok ellenére a Liliána a lányom" – szögezte le az edző.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Félrenyelt és meghalt Varnus Xavér öccse
Az orgonaművész azonnal hazautazott Kanadából.

Link másolása

hirdetés

Váratlanul meghalt Varnus Xavér testvére, Ádám – írja a Blikk a Best Magazin alapján.

A 45 éves férfi nem volt beteg, egy félrenyelt falat okozta a halálát. Varnus Xavér Kanadában volt, amikor értesítették a tragédiáról, azonnal repülőre ült és Budapestre utazott az édesanyjához.

„Az önfeledt öröm, amikor 14 évesen először vehettem karjaimba a kórházban, és a veszteség érzése, amikor el kell most búcsúznom a testétől.

Régi hagyományunk, hogy Kanadába való hazautazásom előtti napon anyával és Ádámmal, valamint a fiaival mindig elzarándokolunk a Fiumei úti temetőbe a családi sírbolthoz. Őseink maradványainál búcsúzunk el ilyenkor egymástól. Így volt ez idén márciusban is, nem gondolhattuk akkor, hogy ezen az ikonikus helyen találkozunk így, hármasban utoljára."

– mondta a Bestnek az orgonaművész.

Ádámot október végén helyezik majd végső nyugalomra a Fiumei úti temetőben, a családi sírkertben.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nem akarták beengedni Sebestyén Balázst az RTL Klub VIP-részlegébe a Szigeten
De belógott, amikor nem figyelt a biztonsági őr.

Link másolása

hirdetés

Szerda esti szigetes élményeiről beszélt Sebestyén Balázs a Rádio1 reggeli műsorában csütörtökön.

A beszámolójából nem csak az derült ki, hogy a műsorvezető sokáig összekeverte Dua Lipát Nicki Minajjal, hanem arra a is rácsodálkozott, hogy a fesztiválon a VIP részen belül is van egy VIP rész.

Balázs azt mondta, hogy mikor bementek mosdóba a VIP-részlegbe, látta, hogy az RTL Klubnak is van egy külön VIP-részlege. A műsorvezető ekkor azt gondolta, hogy a párjával felmennek ide és innen fogják megnézni a Dua Lipa koncertjét.

Csakhogy,

amikor be akartak menni, a biztonsági őr megállította őket, és megkérdezte, hogy hova mennek?

„Gondoltam magamban, nem ismer meg, de reménykedtem, hogy végül beugrik neki az az ezeregyszáz Balázs Show, és a tömérdek egyéb műsor, amit a csatornánál csináltam” - mondta Balázs, aki fel is integetett közben az ismerőseinek, aki visszaintegettek neki, majd buliztak tovább.

hirdetés

A helyzetet végül úgy oldotta meg, hogy

amikor az őr elfordult, akkor egyszerűen felszaladtak mellette a lépcsőn.

Mivel a biztonsági ember nem ment utána, így végül az RTL Klub VIP-részében nézték meg a koncertet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fideszes e-mail-címről pattant vissza a Tóth Gabi sajtósának küldött levél
Az énekesnőt arról kérdezte volna a hvg.hu, hogy mennyivel támogatta az erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet a Szerencsejáték Zrt.

Link másolása

hirdetés

Egy ismert fideszes e-mail-címről pattant vissza a hvg.hu levele, amit Tóth Gabinak küldtek, és arról érdeklődtek benne, hogy a Szerencsejáték Zrt. mennyivel támogatta az énekesnő erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet.

A támogatás tényét a HírTV-ben július 24-én bemutatott kisfilm végén is feltüntetik, az összege azonban eddig nem került nyilvánosságra.

A HVG a Tóth Gabi hivatalos oldalán feltüntetett [email protected] címre küldte a kérdéseit. Néhány órával később egy hibaüzenetet kaptak vissza, hogy nem sikerült a levelet kézbesíteni.

„Eszerint a levél a [email protected]ól átirányítva a [email protected]ól pattant vissza, ami meglepő fordulat, hiszen Tóth Gabi oldalán semmi nyoma annak, hogy Haffner Adriennhez, pláne közvetlenül a Fideszhez köze lenne” – írja cikkében a lap.

Hafnerről nincs sok nyilvános információ, de az e-mail-cím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél, amelynek fő tevékenysége film-, video- és televízióműsor-gyártás.

Haffner neve felbukkant tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással – írja a HVG.

A koncertfilm támogatásával kapcsolatban a lap megkereste a Szerencsejáték Zrt.-t és a szponzorpénzeket osztó leányvállalatát, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-t is, de egyelőre egyik helyről sem kaptak választ.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Gerard Piqué gyorsan túllépett Shakirán, egy neki dolgozó fiatal nővel randizhat titokban
A Barcelona játékosa és a Grammy-díjas énekesnő júniusban jelentették be, hogy válnak, de Piqué nem sokat teketóriázott, mielőtt újra randizni kezdett.

Link másolása

hirdetés

A sztárfocista Gerard Piqué titokban egy neki dolgozó, 23 éves PR-tanulóval randevúzik, mindössze két hónappal azután, hogy kiderült, tizenegy évnyi együttélés után elválnak útjaik Shakirával – írja a Daily Mail.

A spanyol játékos állítólag akkor ismerkedett meg a 23 éves Clara Chia Martival, amikor a nő a focista Kosmos nevű produkciós cégénél kezdett dolgozni rendezvényszervezőként.

Míg a kolumbiai világsztárral való szakítása csak júniusban derült ki, a The Sun napilap egy névtelen forrásra hivatkozva arról számol be, hogy Piqué és Clara már hónapok óta találkozgatnak.

„Eddig hallgattak a kapcsolatukról, de a körülöttük lévők mind tudják, mi történik” – állítja a forrás.

Júniusban egy svéd szurkoló levideózta, hogy a Barcelona játékosa egy titokzatos nő társaságát élvezi egy stockholmi buliban. A spanyol sajtó azóta próbálja beazonosítani, hogy ki lehetett a focista rejtélyes kísérője.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: