News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Interjút adott Szilágyi Gerda és apja, Szilágyi Zoltán, „lejáratókampányról” beszéltek

Szilágyi Liliána húga és apja a Keljfeljancsi vendégei voltak, „Az én édesapám még a légynek se tudna ártani” – mondta a műsorban Gerda.
Címkép: Swimathon.hu - szmo.hu
2022. február 01.


Link másolása

hirdetés

Szilágyi Zoltán ügyvéd, edző azóta van a figyelem középpontjában, hogy lánya, Szilágyi Liliána december 29-én komoly vádakkal illette őt. Ahogyan nálunk is olvashattátok, az úszónő arról írt közösségi posztjaiban és egy interjúban is részletezte, hogy apja érzelmileg, fizikailag és szexuálisan is bántalmazta. Az edző most a másik lányával, Gerdával együtt egy interjúban reagált a vádakra, amit a HVG szemlézett.

Szilágyi Gerda elmondta: megállt benne az ütő, meglepődött, hogy valaki ilyen hazugságokkal ki mer állni.

Azt is hozzátette, hogy előző nap voltak az úszószövetségben, és ott is végig kellett hallgatnia, hogy az apjáról miket állítanak. „Hogy abuzált, vagy verbálisan, testileg bántalmazott volna bárkit is. Az én édesapám még a légynek se tudna ártani” – mondta a műsorban.

A fiatal lány beszélt arról is, milyen kapcsolata a nővérével. Viszonyuk szerinte mindig is hideg volt, nem voltak kifejezetten jó testvérek. Később, amikor Gerda még csak 12 és fél éves volt, Liliána elköltözött otthonról. Ezután egyszer találkoztak, Gerda egyik szülinapján. Elmondása szerint ő éppen edzésen volt, amikor a nővére hirtelen megjelent, minden előzetes megbeszélés nélkül, majd kirángatta a medencéből és ledobott elé egy tortát. A fiatalabb lány ekkor állítása szerint megkérdezte, hogy miért nem lehet ezt az edzés végén, mire Liliánának az volt a válasza, hogy „te paraszt, ezt még meg fogod bánni”. Azóta nem beszéltek egymással.

A nyílt levélről is beszélt, amit a nővérének címzett. Kijelentette, hogy az apjának semmi köze nem volt hozzá, ő egyedül fogalmazta meg az egészet.

Szilágyi Zoltán azt mondta, mérhetetlen szomorúság töltötte el, amikor elért hozzá, hogy mit állít a lánya.

„Gyakorló szülőként egy embernek a rémálmaiban sem fordul elő, hogy a saját gyermeke vagy akár egy idegen megvádolja a nyilvánosság előtt azzal, hogy őt abuzálta, szexuálisan zaklatta, és még sorolhatnám itt azokat a mondatokat, amik… csak ez mérhetetlen fájdalmat tép fel bennem. Nekem ez a rémálmaimban sem fordult elő. Aki ismer egy kicsit engem… szülőként én mindig a legjobbat szerettem volna a gyermekeimnek."

hirdetés

Szilágyit arról is kérdezték, hogy miért költözött el a lánya és a felesége, de ezekre egyértelmű választ nem adott. Arról beszélt, hogy voltak köztük konfliktusok, illetve, hogy nem akarta gátolni a lányát az önmegvalósításban.

Gerda reagált Wladár Sándor azon állításaira is, miszerint a fiatal lányt édesapja elzárja a külvilágtól és a társaitól.

„Az úszósporton belül nem egy barátnőm van, szoktam járni kávézgatni a barátaimmal az egyetemről. Most épp tetszik egy fiú is, akivel találkozgattam, de az ügy miatt vissza kellett ettől lépnem. Abszolút nem vagyok elzárva senkitől, elérhető vagyok mindenki számára.”

Gerda azt is megfogalmazta, szerinte mi lehet a nővére célja az ügy kirobbantásával.

„Én nem vagyok jártas annyira az internet világában, de a baráti körömben felhívták rá a figyelmemet, hogy van ez az influenszerkedés. A nővérem követőinek száma 7 ezerről 50 ezerre ugrott Instagramon. Kicsit utánanéztem, és az 50 ezres követőszámnál van egy komolyabb pénz, amit kaphat. Szerintem a pénz van a központjában ennek a lejáratókampánynak.”

A beszélgetést Szilágyi azzal zárta, hogy elmondta: minden vágya, hogy megbocsáthasson a lányának.

„A rettenetes hazugságok ellenére a Liliána a lányom" – szögezte le az edző.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
„Lesz lagzi, aranyhintó” – G.w.M és Kulcsár Edina most a babára fókuszálnak, de szeretnének esküvőt
A pár most nem is lehetne boldogabb, a babavárás kapcsán azonban nem akartak bővebben nyilatkozni a rapper családjában lévő tradíciók miatt sem.

Link másolása

hirdetés

Közösen adott interjút a TV2 Tények Plusz című műsorának Kulcsár Edina és G.w.M. Elmondták, hogy egyelőre nem tervezik az eljegyzést és az esküvőt, mivel most közös babájuk a prioritás náluk, de az nem kérdés, hogy előbb-utóbb összekötik az életüket.

„Lesz lagzi, aranyhintó”

- jelentette ki a rapper nevetve.

A párnál most felhőtlen a boldogság, még úgy is, hogy G.w.M szerint "ebbe a pár hónapba nagyon sok év beleszorult".

„Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez az első másodperctől kezdve egy olyasfajta boldogság, amit tényleg kívánok mindenkinek tiszta szívből”

- fejtette ki.

„Azt gondolom, hogy ez most nem is állhatna jobban. Nagyon sok mindent megéltünk, amit mondjuk mások akár tíz év alatt. Mi most így elvagyunk, köszönjük szépen, és legalább lesz új a nap alatt a jövőben”

- mondta Kulcsár Edina.

hirdetés

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondtak a babavárásról!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: „Melyik az igazi éned?” – kérdezték Hódi Pamelától, Muri Enikő szerint csak hebegett-habogott
Az influenszer szerint a kérdés feltevője nagyon nem ismeri őt, az énekesnő szerint viszont Pamela nem tudott normális választ adni.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, a Nyerő Páros című sztárreality hétfői adásában a párok névtelenül tehettek fel kérdéseket egymásnak. Sokan kaptak is az alkalmon és erős kérdéseket írtak fel a papírra. Lett is belőle veszekedés:

Hódi Pamelához Muri Enikőék intéztek egy ilyen kérdést: „A közösségi médiában kitárulkozóan nyitottnak mutatod magad, ezzel szemben itt a villában a többiekkel zárkózott és távolságtartó vagy. Melyik az igazi éned?”

Ezt éppen Tóth Bence, Pamela férje olvasta fel, az influenszer pedig igencsak meglepődött rajta.

„Nem tudom, ki tette fel a kérdést, de akkor nagyon távol áll tőlem. Ha itt zárkózott és távolságtartó vagyok, akkor valamit nagyon rosszul csinálok, mert számomra is iszonyatosan meglepő az, hogy én itt mennyi ember felé tudok nyitni egytől egyig”

– mondta.

hirdetés

Muri Enikő párja, a Sugarloafból ismert Tóth Szabi ekkor megkérdezte tőle, hogy egyébként zárkózott típus-e, mire Pamela úgy felelt, hogy az utóbbi időben lett az. Korábban szerinte azért nem tudott zárkózott lenni, mert „az egész ország tudott róla”, mi történik vele. Itt arra az időszakra gondolt, amikor Berki Krisztián párja volt, és szerepeltek egy valóságshowban is, amely végigkísérte a mindennapjaikat.

„Az a fejezet le van zárva. Azóta van egy család, egy férj, van két gyerkőc. Arról a részéről nem is beszélünk”

– szólt közbe Tóth Bence.

Pamela aztán hosszabban is kifejtette, miért nem igaz rá az, amit a kérdés feltevője állított.

Lapozz, ha kíváncsi vagy Muri Enikőék reakciójára is!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Lotfi Begi felesége sírva fakadt, annyira kiakadt Bécire
Egy félreértett helyzetből lett veszekedés, Schadi Réka pedig annyira ideges lett, hogy nem bírta visszatartani a könnyeit.

Link másolása

hirdetés

Az már az előzetesből kiderült, hogy a Nyerő Páros hétfői adásában lesz egy nagyobb veszekedés Lotfi Begiék és Young G Béciék között. A sztárpárok este névtelenül tehettek fel kérdéseket egymásnak, és éppen Törőcsik Dani válaszolta meg az egyik nekik szóló kérdést, amikor Béci átvette a szót. A kérdés az volt, hogy melyik párost tartják a legsunyibb párnak, Dani pedig elmondta, hogy mindenkit őszintének gondol, szerinte senki nem mond mást, mint amit gondol. "Kivéve mi" - szúrta közbe Béci, visszautalva egy korábbi kérdésre, amelynek megválaszolásakor Lotfi Begiék azt mondták, ha választani kellene, akkor Béciéket tartják a legkevésbé őszintének.

A rapper ekkor elmondta, hogy ő úgy gondolja, hogy jó kapcsolatban van Begivel, felesége, Norina viszont nem tudott közelebb kerülni a lemezlovas nejéhez, Schadi Rékához.

„Például egy reggeli konfliktushelyzet: ott voltunk a konyhában, és pont beszéltük, hogy 'hú, tegnap jól beszólt az asszony neked'. És fogtad magad, elfordultál, és semmit nem szóltál vissza. Fordultál és már nem foglalkoztál ezzel”

- mondta Béci Rékának, akit eléggé meglepett ez.

„Nem is tudtam, hogy hozzám szóltok! Én válaszolok szerintem mindenkinek, aki engem kérdez, vagy hozzám szól, nincs olyan, hogy nem válaszolok. Szerinted ti idejöttök, én rád nézek, és akkor elfordulok, és elmegyek?! Ezt így hogy?!”

Béciék ez után azt mondták, hogy akkor félreértették a helyzetet, Réka azonban annyira felidegesítette magát, hogy sírva is fakadt:

„Egyszerűen nehezen viselem, ha az igazságérzetemet valaki így szétcseszi. Miért nem jöttél oda és kérdezted meg, hogy 'mi bajod van, miért nem válaszolsz?". Miért nem kérdezed meg? Azért, mert sunnyogsz! És utána meg rámolvasod így! Ezt fejezzük be légy szíves!”

Béci azzal mentegetőzött, hogy nem akarta megbántani Rékát, sőt, ők érezték megbántva magukat amiatt, hogy azt hitték, Réka nem akar hozzájuk szólni.

hirdetés

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: