News here

SZTÁRVILÁG

Interjút adott Szilágyi Gerda és apja, Szilágyi Zoltán, „lejáratókampányról” beszéltek

Szilágyi Liliána húga és apja a Keljfeljancsi vendégei voltak, „Az én édesapám még a légynek se tudna ártani” – mondta a műsorban Gerda.
Címkép: Swimathon.hu - szmo.hu
2022. február 01.


Link másolása

Szilágyi Zoltán ügyvéd, edző azóta van a figyelem középpontjában, hogy lánya, Szilágyi Liliána december 29-én komoly vádakkal illette őt. Ahogyan nálunk is olvashattátok, az úszónő arról írt közösségi posztjaiban és egy interjúban is részletezte, hogy apja érzelmileg, fizikailag és szexuálisan is bántalmazta. Az edző most a másik lányával, Gerdával együtt egy interjúban reagált a vádakra, amit a HVG szemlézett.

Szilágyi Gerda elmondta: megállt benne az ütő, meglepődött, hogy valaki ilyen hazugságokkal ki mer állni.

Azt is hozzátette, hogy előző nap voltak az úszószövetségben, és ott is végig kellett hallgatnia, hogy az apjáról miket állítanak. „Hogy abuzált, vagy verbálisan, testileg bántalmazott volna bárkit is. Az én édesapám még a légynek se tudna ártani” – mondta a műsorban.

A fiatal lány beszélt arról is, milyen kapcsolata a nővérével. Viszonyuk szerinte mindig is hideg volt, nem voltak kifejezetten jó testvérek. Később, amikor Gerda még csak 12 és fél éves volt, Liliána elköltözött otthonról. Ezután egyszer találkoztak, Gerda egyik szülinapján. Elmondása szerint ő éppen edzésen volt, amikor a nővére hirtelen megjelent, minden előzetes megbeszélés nélkül, majd kirángatta a medencéből és ledobott elé egy tortát. A fiatalabb lány ekkor állítása szerint megkérdezte, hogy miért nem lehet ezt az edzés végén, mire Liliánának az volt a válasza, hogy „te paraszt, ezt még meg fogod bánni”. Azóta nem beszéltek egymással.

A nyílt levélről is beszélt, amit a nővérének címzett. Kijelentette, hogy az apjának semmi köze nem volt hozzá, ő egyedül fogalmazta meg az egészet.

Szilágyi Zoltán azt mondta, mérhetetlen szomorúság töltötte el, amikor elért hozzá, hogy mit állít a lánya.

„Gyakorló szülőként egy embernek a rémálmaiban sem fordul elő, hogy a saját gyermeke vagy akár egy idegen megvádolja a nyilvánosság előtt azzal, hogy őt abuzálta, szexuálisan zaklatta, és még sorolhatnám itt azokat a mondatokat, amik… csak ez mérhetetlen fájdalmat tép fel bennem. Nekem ez a rémálmaimban sem fordult elő. Aki ismer egy kicsit engem… szülőként én mindig a legjobbat szerettem volna a gyermekeimnek."

Szilágyit arról is kérdezték, hogy miért költözött el a lánya és a felesége, de ezekre egyértelmű választ nem adott. Arról beszélt, hogy voltak köztük konfliktusok, illetve, hogy nem akarta gátolni a lányát az önmegvalósításban.

Gerda reagált Wladár Sándor azon állításaira is, miszerint a fiatal lányt édesapja elzárja a külvilágtól és a társaitól.

„Az úszósporton belül nem egy barátnőm van, szoktam járni kávézgatni a barátaimmal az egyetemről. Most épp tetszik egy fiú is, akivel találkozgattam, de az ügy miatt vissza kellett ettől lépnem. Abszolút nem vagyok elzárva senkitől, elérhető vagyok mindenki számára.”

Gerda azt is megfogalmazta, szerinte mi lehet a nővére célja az ügy kirobbantásával.

„Én nem vagyok jártas annyira az internet világában, de a baráti körömben felhívták rá a figyelmemet, hogy van ez az influenszerkedés. A nővérem követőinek száma 7 ezerről 50 ezerre ugrott Instagramon. Kicsit utánanéztem, és az 50 ezres követőszámnál van egy komolyabb pénz, amit kaphat. Szerintem a pénz van a központjában ennek a lejáratókampánynak.”

A beszélgetést Szilágyi azzal zárta, hogy elmondta: minden vágya, hogy megbocsáthasson a lányának.

„A rettenetes hazugságok ellenére a Liliána a lányom" – szögezte le az edző.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: