News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Dollármilliókat keresnek a videóikkal: ők a világ legnépszerűbb arcai a TikTokon

A táncos videóival ismertté vált Charli D'Amelio két évig volt a videómegosztó koronázatlan királynője, a már mémmé is vált Khaby Lame azonban megelőzte a követőszám tekintetében. De hiába a trónfosztás, mégis sokkal kevesebbet keres a lánynál.

Link másolása

hirdetés

A TikTok az egyik legnépszerűbb közösségi oldallá nőtte ki magát, ráadásul nagyon gyorsan. Míg eleinte inkább a kamaszok használták, mára már az egészen fiataloktól a legidősebbekig minden korosztály kedvelt videómegosztója lett. Számos sztár is aktívan használja, de jó néhány hírességet maga az applikáció nevelt ki. A TikTokot két fiatal uralja, akik nemcsak iszonyú népszerűek és az egész világon ismertek lettek a videóiknak köszönhetően, hanem rengeteg pénzt is keresnek ezzel.

A videómegosztó koronázatlan királynője eddig egy 18 éves amerikai lány, Charli D'Amelio volt, aki 2019-ben kezdett el feltölteni táncos videókat az oldalára. 2020 márciusában már ő volt a TikTok legtöbb követővel rendelkező felhasználója, az év novemberében pedig az első, aki elérte a 100 millió követőt. A korábban versenyszerűen táncoló lány már influenszerként tevékenykedik. A Forbes szerint

Charli csak a TikTokkal 17,5 millió dollárt kaszált tavaly, de jelentős bevételt kap más érdekeltségeiből is.

Szerződést kötött a Hulu streamingszolgáltatóval egy reality show forgatására róla és a családjáról, amelynek első évada még tavaly jelent meg, de már biztos, hogy lesz második évada is. De van egy igen jól jövedelmező közös cége a nővérével, Dixie D'Amelióval, aki szintén a TikTokon lett influenszer. Ketten együtt összesen 27,5 millió dollárt kerestek 2021-ben, míg egy évvel korábban közös bevételük "csak" 7 millió dollár volt.

@charlidamelio dc @claire ♬ why are famous people using this LMAO - quix ;)

Bár az anyagi jólét és a népszerűség miatt továbbra sem kell aggódnia Charli D'Ameliónak, nemrég letaszították a TikTok trónjáról.

A hasznos(nak mutatott, de a megszokottnál bonyolultabb) mindennapi praktikákat kifigurázó Khaby Lame ugyanis múlt héten megelőzte a lányt a követőszám tekintetében: a 22 éves szenegáli fiút 144,6 millióan követik, míg Charlinak 142,9 milliós követőtábora van.

Az Olaszországban élő, korábban gyári munkásként dolgozó Lame a koronavírus-járvány első hulláma idején kezdett el aktívan videókat gyártani, miután elbocsátották az állásából. Ahogy a TikTok népszerűsége is megugrott a karanténidőszak alatt, úgy a fiú humoros videói is egyre több emberhez jutott el. Pedig nem is beszélt a felvételeken, csupán arckifejezései és a mutogatásai tették viccessé. Már egy év alatt több millió követőt gyűjtött, ezzel máris ő lett a legnépszerűbb olaszországi felhasználó a TikTokon.

hirdetés
@khaby.lame I think,for me the main thing is feeling comfortable, what about you guys? ???❤️ @Daniel LaBelle #learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok ♬ suono originale - Khabane lame

Bár Khaby is kapott számos ajánlatot szponzorcégektől – például többéves együttműködést írt alá a Hugo Bossal – mégis jóval kevesebbet keres, mint a trónfosztott Charli D'Amelio.

A fiatal srác tevékenysége ugyanis a sikerei ellenére 2021-ben "csak" 5 millió dollárt hozott a konyhára, ami viszont így is elképesztő összeg.

D'Ameliót egyébként megkérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy már nem neki van a legtöbb követője a TiKTokon, és azt mondta, egyáltalán nem bánja, hogy Khaby megelőzte.

„Két évig én voltam az első, szerintem itt volt már az ideje, hogy más vegye át ezt a helyet. Büszke vagyok rá, és nincs semmi harag felé. Nagyszerű, hogy egy olyan valaki került ebbe a pozícióba, aki egy nagyon aranyos, jó ember, és szereti, amit csinál. Ez a legjobb, és nem is adhatnám át nála jobb embernek a helyemet.”

Forrás: LadBiblehirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vajon mit tekert ilyen odaadással Justin Bieber Tiborcz kastélyszállójában?
Mire tippeltek?

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, miután nagyszabású koncertet adott a Szigeten Justin Bieber, az after party helyszínéül pedig a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállót, a Botaniqot választotta. A partiról képeket is feltöltöttek az Instagramra, amelyből szombaton megérkezett a második csokor is.

Az egyik eltűnő sztorin az látható, ahogy a Pókembernek öltözött világsztár gondos odafigyeléssel cigarettát teker. Az rtl.hu a nagyító funkciót segítségül hívva kisilabizálta, hogy az asztalon a Zig Zag Rolling Papers Orange márkájú cigipapír, a dohány, az öngyújtó mellett némi zöldes színű növényi törmeléket is látni lehet. Messzemenő következtetéseket azonban ebből nem vonnánk le.

Justin Bieber tavaly szállt be a kaliforniai kannabiszüzletbe, sőt már saját márkája is van Peaches néven, ami előregyártott füves cigiket forgalmaz.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mardoll nem sok ruhát vett fel a Szigeten, és megkérdezte: „Ez így túl sok?”
Attól függ, mihez képest, mondhatnánk, de döntsétek el ti: sok vagy kevés az, ami Mardollon volt tegnap?

Link másolása

hirdetés

Yvonne Dederick lánya, Mardoll a Sziget szombati napjáról posztolt az Instagram-oldalán. Az X-Faktorban is szereplő rapper fel volt készülve arra, hogy hőség lesz, mert nem sok minden volt rajta. A poszthoz csak annyit írt:

"Ez így túl sok?"

A kommentelők írtak hozzá mindenfélét, de nagy meglepetést nem láthatunk köztük, mert a kedvencük többnyire extrém öltözékeket hord egyébként is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
FBI: Alec Baldwin meghúzta a halálos sérülést okozó pisztoly ravaszát a forgatáson
Másképp nem sülhetett volna el a 45-ös Colt. A lelőtt operatőr családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert.

Link másolása

hirdetés

A Sky news megszerzett egy FBI-jelentést, amelyben azt írják a nyomozók, hogy Alec Baldwin meghúzta a ravaszt azon a fegyveren, amely megölte az egyik operatőrt a Rust című film forgatásán. Baldwin eddig azt állította, hogy véletlenül lőtte le Halyna Hutchinst, a fegyver magától sült el, és nem húzta meg a ravaszt.

„Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire. Soha” – mondta még korábban egy ABC-interjúban.

Az FBI vizsgálata során azonban azt állapították meg, hogy azt a fegyvert nem lehetett volna elsütni a ravasz fizikai meghúzása nélkül.

Az új-mexikói orvosszakértői hivatal egyébként balesetnek minősítette Hutchins halálát, és ezt írták: „A halált mellkasi lőtt seb okozta”. Hogy a fegyverbe valaki szándékosan tett-e éles lőszert, arra nem találtak elég bizonyítékot.

Baldwin természetesen úgy tudta, hogy a 45-ös Colt töltetlen volt, a baleset után ezt mondta: „valaki felelős azért, ami történt, de tudom, hogy nem én vagyok az”.

Halyna Hutchins családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert, azt feltételezik a keresetükben, hogy a felelőtlen munkavégzés és a költségcsökkentés miatt történt az eset.

hirdetés

A Santa Fé megyei seriff hivatal is vizsgálódott. Annyi derült ki, hogy a fegyverkezelő, Reed Gutierrez töltötte meg a fegyvert, de ő is azt hitte, hogy vaktöltények. Odaadta a fegyvert Dave Halls első rendezőasszisztensnek, aki Baldwinnak adta a jelenet felvételekor, azzal, hogy biztonságos a fegyver.

Baldwin már Budapesten forgat idén, Olga Kurylenkóval szerepelnek a Chief Of Station című kémfilmben, amit idén be is fejeznek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Az Éjjel-nappal Budapest sztárja zokogott, amikor Justin Bieber a színpadra lépett
Kármán Odettet párjával, Kamarás Norberttel látogatott ki Bieber koncertjére, ezzel pedig egy álma vált valóra.

Link másolása

hirdetés

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Kármán Odett is kilátogatott a Sziget pénteki napjára, ahol nemcsak önfeledten csápolt Justin Bieber koncertjén, de még el is sírta magát a világsztár láttán – erről Instagramon számolt be.

Mint írta,

„nagyon közelről láthattam (Biebert - a szerk.), Norbi a nyakába is vett többször, hogy még jobb legyen a kilátás, és ezek tetejében pedig Hailey-t is volt szerencsém látni!! Bevallom őszintén, a 2. videónál el is sírtam magam (bőgtem) amikor kisétált a színpadra a koncert elején... Madarat lehetne most velem fogatni...”

Odett nosztalgikus posztjából az is kiderült, hogy neki Justin volt az első olyan ember akiért rajongott és elkezdte hallgatni.

„Emlékszem. a legelső kinyitható telefonomra csak egy szám fért rá, és az a Baby volt. Vele és rajta nőttem fel.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: