hirdetés

SZTÁRVILÁG

Dér Heni egy vizsgálatra ment, leírta mit látott és mit gondolt - a kommentelők egy része kiakadt

Az énekesnő az apukák szerepéről és a gyereküket egyedül nevelő anyukákról írt, de nem lett osztatlan siker a bejegyzése.

Link másolása

hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk babát vár Dér Heni és párja. Az énekesnőnek már gömbölyödik a pocakja, amit szívesen mutat meg képeken is.

Legutóbbi beszámolójában arról írt, hogy párjával együtt mentek egy vizsgálatra, és a váróban több kismamát is látott egyedül. Nagyon megsajnálta őket. Mint írta:

"Évekig azt gondoltam, az ember egyedül bármire képes, hisz én is mindent egyedül értem el, egyedül hittem magamban, egyedül küzdöttem azért amim van… Azt hittem, ez elegendő mindenhez.

Amióta megtaláltam az igazi társam, a család része átértékelődött bennem… Körülnéztem a rendelőben és láttam egy-két kismamát, akik egyedül várakoztak.

hirdetés

Arra gondoltam, simán képes rá az ember, de belül megsajnáltam őket.. El nem tudom mondani mennyivel nyugodtabb a lelkem, hogy tudom, a gyermekemnek ugyanolyan értékű apukája is kiveszi a részét a családi teendőkből, mint én. Persze ugyanúgy képesek lennénk egyedül is bármire, de szerencsés vagyok, hogy ezt mindketten másképp éljük.

Jó tudni, hogy a kisfiunk bármelyikünkre ugyanúgy számíthat majs

– írta az énekesnő.

A kommentelők között voltak, aki leírták, hogy őket is mindig elkísérte a párjuk. De olyan anyuka is volt, aki elárulta, azért ment egyedül, mert az apuka otthon vigyázott a másik gyerekre.

Többen arra is figyelmeztettek, hogy a covid miatt mennek egyedül.

"Én értem, mit akartál mondani, de szerintem a covid miatt láttál most sokkal több kismamát “egyedül”.. Én is egyedül megyek minden vizsgálatra, apuka legnagyobb bánatára. Aki a 2 lányunkkal kint várakozik az autóban minden alkalommal. De valóban csodás érzés, ha van kire számítani, el sem tudom képzelni, milyen lehet valóban teljesen egyedül végigcsinálni ezt az Utat."

"Én is babát várok. Eddig egyetlen vizsgálatra sem jöhetett be a férjem pedig nagyon szeretném, hogy átélje velem ezeket az élményeket. Amikor először hallottam megdobbanni ultrahangon a babám szívét, amikor a 12 hetesen már láttam a kis kezét és lábát. Ő nem lehetett bent mert Covid van. De ugyan úgy ott áll mellettem töretlenül, segít mindenben és elviseli a hangulatingadozásaimat."

"A világ legjobb társa és most már kislányom édesapja a férjem, de vizsgálatokra nem jöhetett velem a vírus miatt. 4 naposan látta a kislányát szintén a virus miatt. De ettől ő a minden számomra!"hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Ez a szar jön, lát, és visz mindent!” - Dombi majdnem belehalt a koronavírusba

„Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis. Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk” - megrázó beszámoló a betegségéről.

Link másolása

hirdetés

Dombóvári István is covidos lett. Erről a közösségi oldalán számolt be. Mint írja:

"Elkaptam a koronavírust!

Mindig komolyan vettem, de nem hittem, hogy ilyen lesz.

Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis. Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk"

- áll a posztjában. Leírása szerint még soha nem volt ilyen beteg.

"Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes.

hirdetés

Az én feleségem egy hős, egy amúgyis törékeny nőci, aki nagybetegen képes volt vigyázni ránk és minden éjjel virrasztani a kiskutyaként köhögő babánk betegágyánál, miközben én annyit tudtam hozzátenni, hogy hajnalokig delíriumban hörögtem".

Elbeszélése szerint a láz csökkenése után sem volt még jól.

"A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben.

Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön!"

Még infúziót is kapott, és még mindig nem tud enni, állni, és beszélni sem rendesen, de már "látom, hogy nem fogok meghalni! (bár a szövődmények még érkezhetnek)".

Úgy véli, hogy a háziorvosának sokat köszönhet:

"Ha nincs a háziorvosom, Ladoniczky Zoltán, akkor belehalok, ez nem is kérdés. Ez a szar, jön, lát és visz mindent...."

Majd arra figyelmeztet:

"A KORONAVÍRUS KIBASZOTTUL LÉTEZIK!

Takarózhatsz majd ennél jobb sztorikkal, hitegetheted magad mindenféle olcsó konteóval, röhögd ki azokat akik elővigyázatosak, nyugodtan csináld, gyűjts vele jó sok lájkot.

A vírus meg majd figyel téged egy sötét sarokból és meg fog ölni!

Teljesen evidens, hogy OLTASD BE MAGAD!!!"

Szerinte csak az oltás a megoldás, mert a maszk, a kézmosás nem véd meg, főleg a közelgő karácsonyi bevásárlási lázban.

"Az életetek múlhat minden apró döntésen!!!"

Ezért is döntött úgy, hogy lemondja az idei fellépéseit.

"Könyörgöm nektek: tanuljatok a példámból!

Majdnem elvesztettem mindent!!!

Akit zavar az őszinteségem vagy a véleményem, tudja hogy kell kikövetni!

Komment nincs, kérdések sincsenek, ha mégis vannak, szakemberekkel beszéljétek meg, NE egymással!!!!

VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!

Jó egészséget mindannyiótoknak!!!"

- zárja bejegyzését Dombi.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dwayne Johnson az egyik rajongójának ajándékozta a saját Porsche terepjáróját

A szerencsés könnyek között tört ki, mikor megtudta, mivel lepte meg őt A Szikla.

Link másolása

hirdetés

Dwayne Johnson egy különleges színházi vetítést szervezett a Red Notice című film apropóján, amelyre meghívta a rajongóit, ugyanis elmondása szerint szeretett volna „valami klassz dolgot csinálni” – szúrta ki az Index. Az eseményen nemcsak hogy levetítette a filmet, hanem a sorok között ülő egyik rajongóját egy egészen elképesztő ajándékkal is meglepte: a saját Porsche terpjárójával.

„Valami NAGYOT akartam tenni, valami masszívat, valami felejthetetlent. Az eredeti ötletem az volt, hogy elajándékozom a Porsche Taycant, amit a filmben vezetek, ezért megkerestük a Porschét, de nemet mondtak. Én azonban igent! Eszembe jutott ugyanis, hogy akkor elajándékozom a saját egyedi terepjárómat, az én kicsikémet”

– írta az Instagramon megosztott bejegyzésében A Szikla. A választása pedig nem véletlenül esett Oscarra, a szerencsésre:

„A lehető legtöbb információt gyűjtöttem össze mindenkiről, aki a közönség soraiban volt, végül azonban Oscar története hatott meg a legjobban.”

A férfi ugyanis egyedül gondoskodik a 75 éves édesanyjáról, személyi edzőként dolgozik, de emellett vezeti a helyi templomot, támogatást nyújt a családon belüli erőszak áldozatául esett nőknek, sőt, haditengerészeti veterán is. Így, a vetítés után Dwayne kihívta a parkolóba a férfit, és átadott neki egy levelet.

„Köszönjük a rengeteg segítséget, élvezd ki az új terepjáródat”

– szólt az üzenet, mire a férfi zokogásban tört ki.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Legszörnyűbb hetén van túl az X-Faktor népszerű előadója, Alee

Balázs Alex a Fókusznak beszélt arról, milyen megpróbáltatásokkal kell megbirkóznia jelenleg.

Link másolása

hirdetés

Arcüreg- és torokgyulladással küzd Alee, az X-Faktor egyik legnépszerűbb előadója, emiatt elmaradtak a próbái és egy klipforgatás is. Ennek ellenére igyekszik, hogy a produkció a lehető legjobban sikerüljön. A Fókuszból az is kiderült, hogy a rapper kétszer is volt fül-orr-gégésznél a héten, aki normál körülmények között nem javasolná a fellépést, de az orvos szerint annyira nem vészes a helyzet, így nem tiltotta el az énekléstől. Ettől Alee még nincs jól, többször elmondta, hogy a felvételeken majdnem leszédült a színpadról, de a stáb tagjai mindenben segítették, amiben tudták.

Először azt hitték, hogy covidos, de a négy elvégzett tesztből mindegyik negatív lett.

Alee egyébként nem csak a műsorban népszerű, a YouTube-on is nagyot megy, különösen a Nincsen gond című száma, amit már négymilliószor hallgattak meg, de a többi dalán is millió feletti megtekintések vannak.

A műsorban a magánéletéről is beszélt, elmondta, hogy minden rendben van vele, van egy személy, aki boldoggá teszi, de ennél többet nem árult el.

Alee őszinte vallomása a nehézségeiről

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

A királynő csak két embernek veszi fel személyes telefonját, a fiai nincsnek köztük

Jonathan Sacerdoti királyi kommentátor szerint csak két ember van, akikkel a királynő mindig hajlandó beszélni: a lánya, Anna hercegnő és John Warren versenyigazgató.

Link másolása

hirdetés

Erzsébet brit királynőnek saját privát „hackerbiztos, titkosított" mobiltelefonja van, de csak két számra válaszol – a fiai azonban nincsenek benne ebben a körben. Lánya, Anna hercegnő és a királynő versenyigazgatója, John Warren az a két ember, akiknek állandó bejárásuk van, bármikor és bárhonnan – számol be a Mirror.

Jonathan Sacerdoti, a királyi család ügyeiben bennfentes újságíró elmondta:

A királynő két emberrel beszél legtöbbet telefonján. Ez a mobil persze az MI6 által titkosítva van és kellőképpen védett bármilyen betörés ellen.

Különösen, ha John hívja, akkor feltétlen válaszol. John Warren a királynő néhai barátjának, Carnarvon grófjának veje, a világ egyik vezető lótenyésztője, továbbá a királynő verseny- és tenyésztési érdekeltségeit képviseli.

II. Erzsébet több mint 70 éve foglalkozik lovakkal, és először 1945-ben, 19 éves korában vett részt az ascoti Királyi versenyen is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: