News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Csak semmi otthonka és baboskendő – így pózolnak az instanagyik

Posztjaikkal százezreket keresnek, és azt hirdetik: az életkor csupán egy szám.

Link másolása

hirdetés

Granfluencer - így emlegetik az Instagramon azokat a 60 fölötti nőket, akik fittyet hánynak arra, hogy a social média és az influenszerkedés a Z generáció sajátja, több millió követővel sikeres és felkapott profilokat vezetnek - írja a Daily Mail.

Ezek a nők nem a tipikus nagymamahobbiknak hódolnak:

kezükben a kötőtű helyett a legújabb okostelefonok pörögnek, ráadásul a legnagyobb márkák kötnek velük sokat érő szponzorációs szerződéseket.

Íme a legfelkapottabb Instanagyik:

Baddie Winkle, 92 éves, 3,5 millió követő

Helen Ruth Elam bebizonyítja, hogy 90 fölött is van élet, sőt rendkívül élvezi is - nem mellesleg az a bemutatkozószövege, hogy 1928 óta lopja a pasidat. Az amerikai Tennessee-ben élő nő szemvakítóan színes Instát vezet, rendszerint rikító ruhákat hord, vagy épp a mamamobilját öltözteti be szivárványszínű szőrökbe. Extravagáns stílusát és vidámságát többmillió követője imádja, nem véletlen, hogy olyan márkák kérték fel reklámozásra, mint a Canada Dry vagy az Amazon. A Daily Front Row szerint posztonként 9815 dollárt, azaz 2,9 millió forintot is elkér.

hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BADDIE (@baddiewinkle) által megosztott bejegyzés

Joan MacDonald, 74 éves; 1,1 millió követő

Szinte adja magát, hogy a nagymamák között is legyenek fitneszguruk, Joan pedig ezt a vonalat fejlesztette tökélyre. A Train With Joan nevű Instagram-oldala pont azt ígéri, amit a neve rejt, azaz, hogy a követők beleshessenek egy 74 éves nő edzési rutinjaiba, életmódtanácsaiba. A nő azt hirdeti, hogy sosem késő elkezdeni, hiszen saját bevallása szerint korábban soha nem edzett, csupán néhány éve kezdett aktívan mozogni.

"Sok ember gondolja azt, hogy jaj nagymama, mit tudhat ő? De nem is hinnéd, hogy mi mindenre képes egy nagymama!"

Oldalán elsősorban a sporthoz köthető termékeket reklámoz, aki proteinporral pózoló, boldog nagymamát akar követni, annak erre tessék:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joan MacDonald (@trainwithjoan) által megosztott bejegyzés

Accidental Icon, 67 éves, 749 ezer követő

Lyn Slater abban szeretné megcáfolni a sztereotípiákat, hogy egy nagymama outfitjének kötelező kellékei csakis az otthonka, a babos kendő és a gurulós táska lehetnek. A professzorként dolgozó nőt nyolc évvel ezelőtt éppen stílusa miatt szúrták ki a fotósok, amikor azt hitték, hogy a New York utcáin sétáló nő a divathétre tart, pedig valójában csak épp rohant elintéznivalói után. Stílusa ennek megfelelően feltűnő, merész és stílusos, erre építette Instagram-profilját is. A nő az AARP Disrupt Agingnek mesélt arról, hogy posztjaival a méltósággal öregedést szeretné népszerűsíteni, hozzátéve, hogy sosem érezte még magát ennyire "jól láthatónak", mint most. Posztjaival ő is elég jól keres: átlagban 2984 dollárt (közel 880 ezer forint) kér egy-egy termékmegjelenítésért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Justin Bieber Tiborcz István turai kastélyszállójában bulizhatott szigetes fellépése után
Legalábbis erről árulkodnak Instagramra feltöltött képei.

Link másolása

hirdetés

Nagyszabású koncertet adott a Szigeten a kanadai tinibálvány, Justin Bieber, és úgy tűnik, levezetésképp

a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállóban bulizott.

A Telex szúra ki, hogy az Instagramra feltöltött képeken a Pókembernek öltözött Bieber egy olyan bárpult mellett áll, ami megtévesztésig hasonlít a BOTANIQ Kastélyban találhatóra.

De nem csak a pult, hanem az ablakok és a padló mintázata is mind a turai szálló bárjára utalnak.

A sztárral tartott egyébként az after partyra zenekara is, a képeket pedig az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készítette.

A portál összegzése szerint a turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Ennél cukibb nem lesz ma: megmutatta újszülött kisfiát Illés Fanni
A olimpiai bajnok paraúszónak jelenleg minden percét kitölti a baba, de hamarosan visszatér az uszodába, hogy megkezdje felkészülését a 2024-es olimpiára.

Link másolása

hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy július végén megszületett Illés Fanni kisgyereke. A paralimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő már akkor is megmutatott egy keveset újszülött fiából, aki a Mór Álmos nevet kapta.

Most Instagram-sztoriban újabb képet osztott meg a kis Mórról, aki láthatóan nagyon jól érzi magát hordozójában.

Ahogy a Blikk is ír róla, ugyan Fanni még csak néhány hete édesanya, de már határozott tervei vannak arról, hogy elindul a 2024-es paralimpiai játékokon, illetve tervei szerint már a jövő évi világbajnokságon is ott lesz. Emiatt lesz egy kis segítsége a pici mellett, mert hamarosan vissza kell térnie edzeni az uszodába. Az ötórás edzések idejére valószínűleg 200 kilométerre lakó édesanyja is besegít majd a kis Mórral való feladatokba.

A 30 éves sportolónő a 2018-as és 2021-es Európa-bajnokságon, a 2019-es világbajnokságon és a 2021-es tokiói olimpián is aranyérmet tudott szerezni. Ezen kívül egy világbajnoki bronz-, valamint egy Európa-bajnoki ezüst- és négy bronzéremmel is büszkélkedhet.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Gabi már telefonon is halálos fenyegetéseket kap – mesélt a ledurvábbakról is
Az énekesnő szerint a 2021-es Eucharisztikus Világkongresszuson vállalt szerepe miatt kezdték támadni, ez pedig felerősödött idei erdélyi turnéja idején.

Link másolása

hirdetés

Megszaporodtak a zaklatások, fenyegetések az elmúlt egy évben Tóth Gabi életében – erről maga az énekesnő mesélt Insta-sztoriban, amit a Blikk szúrt ki.

Gabi elmondta: nagyon sokan telefonon is megfenyegetik, nem tudván, hogy a közösségi médiában megadott számot nem ő, hanem koncertjeinek szervezője kezeli.

„Az emberek azt gondolják, hogy az az én telefonszámom, ezért fenyegető, nyomdafestéket nem tűrő hívásokkal bombázzák, amiben a halálomat kívánják és egészen megdöbbentő stílusban juttatják kifejezésre a véleményüket.

Az elmúlt néhány napban több mint nyolcvan hívást kaptunk, köztük olyanokat, hogy üssön el egy autó, de ami leginkább szíven ütött, hogy azt kérdőjelezték meg, miért született meg a gyermekem. Nem értem, hogy lehet ennyi gyűlölet egyes emberekben és vajon mi az oka? Mit vétettem nekik, amiért a halálomat kívánják?”

– tette fel a kétségbeesett kérdést a Blikknek a Sztárban Sztár leszek! zsűritagja, miután a lap megkereste.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy az elmúlt egy évben szaporodtak meg a hasonló fenyegetések – állítása szerint azóta, hogy szerepet vállalt az Eucharisztikus Világkongresszuson.

hirdetés

„Azért választottak engem, mert látták, hogy a kislányom születése óta rendszeresen énekelek imadalokat és bibliai idézeteket. Ez részemről egy lelkileg felemelő, megtisztelő küldetés volt, de van, aki politikai kérdést csinált belőle. Elkezdtek támadni, közéletiből a politikai térbe toltak, teljesen indokolatlanul, és össztüzet zúdítottak rám a sajtóban. Megpróbálták ellenem hangolni a közvéleményt. Előfordult, hogy valaki követett és azt fotózgatta, hogy éppen kivel találkozom, majd olyan ügyekbe próbáltak belekeverni, amikhez közöm nem volt” – sorolta a zaklatásokat.

Tóth Gabi ugyanakkor nem érti, miért most találták meg ezek a zaklató üzenetek, hiszen világnézete – mint mondja – eddig sem volt titok a nyilvánosság előtt. Szerinte a sajtó is hibás a történésekben.

Mint mondja a helyzet aztán némileg normalizálódott, ugyanakkor nyári, erdélyi turnéjának bemutatójával egy időben újrakezdődtek a fenyegetések is.

„Nem tagadom, kaptunk támogatást, hogy elvihessük a dalainkat a határon túl élő magyaroknak, de ezt többször is nyilatkoztam, nem volt titok.

Ezután újrakezdődött az őrület, amely odáig fajult, hogy előbb az online térben, most pedig már telefonon is az én és a gyermekem halálát kívánják”

– mesélt a durva támadásokról.

Néhány napja mi is beszámoltunk róla, hogy amikor a hvg.hu levélben elküldte a kérdéseit Tóth Gabi erdélyi turnéjának Szerencsejáték Zrt. általi támogatásáról, a válasz egy fidesz.hu-s e-mail-címről pattant vissza.

Gabi szerint támadják azzal is, hogy egyik napról a másikra vallott színt és tette le a garast világnézeti, politikai értelemben a médiában. Ezt sokan számító, anyagi megfontolásból tett gesztusként magyarázzák. Ennek cáfolatára egy 10 éves példát hozott fel.

„Már 2012-ben énekeltem a Nemzeti Dalt a Kossuth téren Orbán Viktor beszéde előtt, de az akkor senkinek nem tűnt föl” – mondta erről az énekesnő.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Mosollyal az arcán aludt” – a férje talált rá a magyar énekesnő holttestére
Tóth Éva csütörtökön halt meg 61 évesen.

Link másolása

hirdetés

A férje, Leblanc Győző talált rá csütörtök reggel Tóth Éva operett-énekesnő holttestére - írja a Bors. A lapnak Tilinger Attila, a pár barátja azt mondta, hogy

az operaénekes teljesen összetört felesége váratlan halála miatt.

Szerinte Győző „nem csupán a szerelmét, de a társát, barátját és cinkosát” veszítette el szerda éjjel.

"Győző annyit mondott, hogy csütörtök reggel felébredt, és mivel évek óta külön szobában alszanak, mert Éva tévé mellett, ő viszont teljes sötétben szeretett aludni, benézett hozzá. Azt látta, hogy az oldalán fekve, mosollyal az arcán aludt. Ezért kiment a kertbe, hogy ne zavarja. Másfél óra múlva ment be újra, és akkor már benyitott hozzá. Megérintette és érezte, hogy a teste már kihűlt” - osztotta meg a lappal Leblanc Győző engedélyével Tilinger Attila.

Tóth Éva 61 évesen halt meg csütörtökön. Az énekesnő elsősorban operettszerepeivel szerzett hírnevet, de dolgozott műsorvezetőként is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: