SZTÁRVILÁG

Hatalmasat bukhat Ronaldo a nemi erőszak-botrány miatt – két szuperszponzora is ejtheti a sztárt

'Komoly aggodalmukat' fejezték ki a sztársportoló ügyében. Közben az őt erőszakkal vádoló nő ügyvédei mindent megtesznek, hogy bíróság elé állítsák.
CNN - szmo.hu
2018. október 07.


Link másolása

A Nike és az EA Sports. Eddig ez a két gigacég fejezte ki "komoly aggodalmát"a Christiano Ronaldo ellen felhozott nemi erőszak vád miatt. Ahogy arról mi is beszámoltunk, az őt vádló Las Vegas-i nő, Kathryn Mayorga nem adja fel, azt állítja, a kilenc évvel ezelőtti nemi erőszak után CR7 PR-osai valóságos lelki "hadjárattal" vették rá arra, hogy elfogadja a hallgatásáért felajánlott pénzt.

A Nike, amely közel 370 milliárd forintos szerződést kötött a focistával, egyelőre kivár, de már jelezték, hogy komoly aggodalommal figyelik az eseményeket. A videójátékokat gyártó EA Sports pedig közleményben tudatta: "Közelről figyeljük a fejleményeket. Kifejezetten elvárjuk a minket képviselő sportolóktól, hogy az általunk vallott értékrend alapján viselkedjenek."

A Ronaldo mellett a Twitteren szintén kiálló Juventus is aggódhat: részvényei a botrány kirobbanása után 10 százalékot zuhantak. Igaz, Ronaldo szerződtetésekor 100 százalékos emelkedést produkáltak, szóval még így sem panaszkodhatnak. Közben ezerrel dübörög Ronaldo új alsónadrág-kollekciójának kampánya, a hirdetéseken kidolgozott izmokkal, alig-ruhában szerepel, ami jelenleg nem tűnik jó időzítésnek.

Kathryn Mayorga ügyvédei közben mindent bevetnek, hogy a focisztárt bíróság elé állíthassák. Azt mondják: pszichiátriai szakvéleményük van arról, hogy a nő jelenleg is a klasszikus poszttraumás stressz tüneteit mutatja, ami a megerőszakolt nőknél gyakori jelenség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Christiano Ronaldo is now facing the possibility of being tried for #rape in the U.S. state of #Nevada. It follows the claim from former hotel hostess Kathryn Mayorga that the Portugal captain raped her in his £770-a-night penthouse room at the Hotel Palms Place in Las Vegas in 2009. Photos show her partying with him at a #nightclub . The claims were first published by the German magazine, Der Spiegel. Claiming to have suffered years of mental torment and suicidal thoughts as a result, Miss Mayorga says Ronaldo’s lawyers purchased her silence in 2010 with a £288,000 out-of-court settlement, something she now regrets. Relating how she encountered the footballer while drinking with friends in the hotel’s night club, Miss Mayorga says: ‘He just came up to me . . . grabbed my arm. And he was like: ‘‘You! Come with me!” I was like, are you joking?’ Paparazzi pictures show her talking to and dancing with the footballer and she says they exchanged phone numbers and she later got a text from him inviting her and a friend to a party in his suite. She says he suggested they went for a swim but while she changed in one of the bathrooms, Ronaldo entered, exposed himself and begged her to touch him. He finally relented but insisted on a kiss. But the kiss turned into more. ‘He starts to come on to me very strong,’ she says. ‘And he starts to do stuff to me and touch me and grab me. I pushed him away and kept saying No.’ Still, he persisted. ‘I turned away. He tried to take my underwear off. I turned away from him and curled up into a ball. And that’s when he jumped on me.’ she says, claiming she was then raped, without a condom. ‘After he assaulted me, he wouldn’t let me leave again. He wouldn’t let me leave. And he was calling me ‘baby, baby’. He gave me this look, this guilty look. Almost like he felt bad. I don’t remember but I’m pretty sure he said “sorry” or “are you hurt?” ‘And by this time, he’s . . . on his knees. He says ‘‘-nine per cent of me is a good guy, I just don’t know about the other one per cent.’’ ’ Ronaldo’s lawyers have said they will sue the publication. Mailonline #macdanielsblog #news #footballer #christianoronaldo #sports #instagram

Mac Daniels Blog (@macdanielsblog) által megosztott bejegyzés,


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Hajdú Péter kicsit máshogy néz ki azon a képen, amit ő posztolt, mint azon, amit megosztottak róla
De a vele fotózkodó Forstner Csengén is látható némi változás.

Link másolása

Hajdú Péter már péntek délelőtt közzétett egy posztot az Instagram-oldalán, amiben a műsora péntek esti adását reklámozza. Ezúttal a legtöbb követővel rendelkező magyar TikTok-influenszerrel, Forstner Csengével beszélgetett a Frizbiben. (Aki esetleg nem ismerné, korábban írtunk a fiatalok körében népszerű lányról ebben a cikkünkben.)

Mint minden vendégével, Csengével is készített egy közös képet a műsorvezető, ezt osztotta meg az Instagramon.

Az adás premierje előtt azonban a fiatal tiktokos is posztolta ugyanezt a fotót Insta-sztoriban, amin mindketten kicsit máshogy néznek ki.

Hajdú arca nem olyan kisimult, mint az általa posztolt képen, Csengéé pedig hosszúkásabbnak tűnik.

A lány Insta-sztoriját egyébként Hajdú Péter is megosztotta saját oldalán.

A Frizbi legújabb adását itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Így néz ki a 83 éves Terence Hill – jó pár évet letagadhatna
A színész hamarosan már a 84-et tölti, de ez alig látszik rajta.

Link másolása

Mint sok hírességnek, Terence Hillnek is többször halálhírét keltették, de a legendás színész szerencsére remek egészségnek örvend, az elmúlt években is láthattuk filmekben. Sőt, a 2018-ban bemutatott Nevem: Thomas című alkotást ő maga rendezte.

Eredeti nevén Mario Girotti idén már 84 éves lesz, de ahogy a hivatalos Instagram-oldalára posztolt képeken is látható, még mindig nagyon jó formában van. Ezt bizonyítja egy friss képe is, amiért odavannak a rajongói - szúrta ki a Promotions.

„Csak köszönni akartam” - írta bejegyzésében a színész egy cowboy kalapos emoji kíséretében.

A fotó alapján Hill jó néhány évet letagadhatna, hiszen egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki a nyolcvanas éveit tapossa.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„A szexért fizetnek az emberek, minden mást ingyen akarnak” – véli Lakatos Levente
A népszerű író szerint arra mindig van igény, hogy az ember könnyen pénzhez jusson, erre a lehetőséget most a fiatalok az influenszerségben látják.

Link másolása

Lakatos Levente az RTL Reggeli című műsorában volt vendég, ahol az OnlyFans és a fiatalokra gyakorolt hatása volt a téma.

A műsorvezető elmondta, hogy ő is fent volt az oldalon. Az OnlyFans ugyanis eredetileg tartalomgyártóknak készült, hogy pénzbevételhez jussanak a tudásuk által. Más felületeken (például Instagram, YouTube) ugyanis csak szponzoráció révén lehet bevételhez jutni.

Lakatos Levente eredetileg egy regényfolyamot akart írni, és olyan művészi aktképeket osztott meg, amelyek más közösségi felületen nem jelenhetnének meg. Mostanra viszont az OnlyFans inkább az erotikus tartalmairól ismert, ahol pár fotóval is rengeteget lehet keresni.

Ekkor csatlakozott a beszélgetéshez Polányi Viktória szakpszichológus, aki szerint a gyerekek nem látják, mennyi munka van a tartalomgyártás mögött, csak a könnyű pénzkereseti lehetőséget.

„Abba a kétes illúzióba ringatják magukat, hogy az élet, ha jól csinálom, akkor nagyon könnyű lesz. Akinek gürcölni kell, vagy akinek nagyon sok energiát bele kell fektetnie a dolgokba, az meg, mondjuk ki, egy lúzer"

- mondta.

Az is probléma, ha nincs egy biztos családi háttér a gyerek mögött, és a gyerek nem beszéli meg a szüleivel, hogy milyen pénzkereseti lehetőségek vannak.

„A gyerek saját maga hoz egy döntést, a kevés tapasztalatával, a sok illúziójával, ami nem biztos, hogy jó irányba visz” - fejtette ki a pszichológus.

Lakatos Levente szerint arra mindig van igény, hogy az ember könnyen pénzhez jusson, erre a lehetőséget most a fiatalok az influenszerségben látják.

„Nekem az a problémám, hogy a felhasználói oldal üzeni azt a fiataloknak, hogy a tartalmaddal nem tudsz pénzt keresni a Facebookon, Instán. Annyit semmiképpen, mintha az OnlyFans-re regisztrálnál fel. Azt üzenjük, hogy testedért, az aktképeidért, a szexualitásodért fizetek, de a zenédet ingyen akarom letölteni, a filmedet ingyen akarom megnézni, a könyvedet ingyen akarom olvasni. Konkrétan a szexért fizetnek az emberek"

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Óriási fordulat? – Kibékülhetett Berki Krisztián anyja és Mazsi, a nagymama újra láthatta unokáját
Úgy néz ki, véget ért a csúnya viszály a két nő között.

Link másolása

Ahogy arról már is beszámoltunk, sok konfliktus volt Berki Krisztián édesanyja, Júlia és fia özvegye, Berki Mazsi között. Január elején az idős asszony szerint hiába kereste volt menyét, nem vette fel a telefont, és nem tudta átadni ajándékát unokájának, Emmának. Akkor azt mondta, hogy a hatóságokhoz fordul, ha kell, hogy láthassa a kislányt.

„Elmegyek a gyámügyre, és hivatalos útra terelem az ügyet. Pontosan tudom, hogy jogom van ehhez és ezzel élni is kívánok! Az a kislány a fiam vére, a vér szerinti rokonom, a gyermekem egy darabkája. Nem engedhetem meg, hogy őt is elveszítsem”

- nyilatkozta akkor az asszony.

A nagymama most a Blikknek nyilatkozott, szavai alapján úgy tűnik, sikerült rendezni a helyzetet, viszont nem árult el részleteket.

„Minden rendben, találkoztam Emmával, és Mazsival is beszéltünk, erről azonban most nem szeretnék többet mondani"

– válaszolta a lapnak.

„Rendben van most közöttünk minden" - válaszolta arra a kérdésre, hogy kibékültek-e, majd letette a telefont.

Krisztián édesanyja azt is nehezményezte, hogy Mazsi és új párja az év elején Zanzibárra utazott. A rengeteg feltöltött fotó láttán dühös lett, mivel nem úgy tűnt számára, mintha gyászolna fia özvegye, pedig egy év sem telt el a férje halála óta.

„Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét”

- mondta Júlia a lapnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET: