SZTÁRVILÁG

„Bevillant az agyamba, hogy te jó ég, ez velem megtörtént” – Schell Judit Zámbó Edit karakterének megformálásáról mesélt

A színésznő alapvetően nagyon élvezte a forgatást, de voltak nehéz pillanatok is.

Link másolása

A héten véget ért, így már teljes terjedelemben elérhető az RTL+ streamingszolgáltató kínálatában a Zámbó Jimmy életét feldolgozó A Király című sorozat.

Az RTL interjút készített a Jimmy feleségét, Editet alakító Schell Judittal. A színésznő saját bevallása szerint nem hallgatta az énekes dalait, nem állt hozzá közel a művészete, így elsőre meg is lepődött, amikor Nagy Ervin azzal hívta fel, hogy beajánlotta a sorozat castingjára. Ugyanakkor a remek forgatókönyv hamar meggyőzte.

A sorozatbeli átalakulásáról humorosan nyiltakozott. „Nem akarok senkit sem elborzasztani, de nekem nem volt maszkom, én így nézek ki. Kaptam egy félparókát, hogy legyen frufrum, és Editnek világosabb színű haja volt akkoriban, mint most nekem. Sokszor árkokat és karikás szemeket kaptam, jellemzően ez a megfáradt, megtört smink volt az enyém.

Amikor pedig valahova tényleg ki kellett sminkelni Edit karakterét, akkor a korra jellemző vonalhasználatot, színeket használta a sminkes. Olyan rúzst, amitől én borzongok, főleg a lila és narancssárga, selyemfényű, csillogó rúzsoktól. De hát ez volt a kor jellemzője”

– mondta el a színésznő.

Beszélt arról is, hogy a fizikai bántalmazásokat bemutató jeleneteket kaszkadőrök segítségével próbálták el. De mesélt arról is, hogy karakterének másfajta bántalmazást is át kellett élnie. „Az embernek vannak tapasztalatai, olvasmányélményei, a környezetében lévő élmények, és ezeket mind bele lehetett építeni. Olyan széles skálán mozog Edit karaktere, mint ahogy a legtöbb bántalmazott emberé – legyen szó akár párkapcsolatról, akár gyerek-szülő kapcsolatról –, ezért sokféle oldalát meg lehetett mutatni: az esendőt, a szerelmest, az áldozatot, aki próbál kitörni, de nem tud, aki próbálja megvédeni magát azzal, hogy elköltözik, de úgyis vissza lesz rángatva ebbe a kapcsolatba, aki próbálja a saját fájdalmát másokra kivetíteni és nem az aktuális bántalmazón elégtételt venni, hanem esetleg az ő fián – legalábbis a filmben ez történik” – fogalmazott Schell Judit. Mint mondta, a sorozat legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor rájött, hogy a képernyőre kerülő szituáció már vele is megtörtént.

„Nem mondom el, hogy melyik volt az, de amikor megtörtént az a jelenet – nem is a próbán, hanem élesben, felvétel közben –, akkor villant be az agyamba, hogy te jó isten, ez velem megtörtént. Az volt a legmegdöbbentőbb pillanat. Ugyan tudtam, hogy mit fogok csinálni, tudtam, hogy mi a szöveg, lepróbáltuk a jelenetet, de amikor elkezdtük a felvételt, abban a pillanatban valahogy előtört egy emlék bennem. Az olvasókra és a nézőkre bízom, hogy melyik volt ez. Senki más nem tudja, csak én”

– mesélte. Azt azonban nem volt hajlandó elárulni, melyik jelenet volt az, még arról sem beszélt, hogy pozitív vagy negatív történésről volt-e szó.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Majka elmondta, hogy reagálna, ha megcsalná a párja: „Szerintem abba belehalnék”
A rapper 13 éve van együtt Hajnival, de még mindig folyamatosan tetszeni akar neki.

Link másolása

Még ma is folyamatosan tetszeni akar a feleségének, és nem bírná elviselni, ha Hajni megcsalná - erről beszélt Majka a Beköltözve Hajdu Péterhez című műsorban.

A rapper 13 éve van együtt szerelmével, két gyerekük született. Majka azt is elárulta, hogy a kapcsolatuk elején már jól éltek, de nem vetette fel őket a pénz, az első közös otthonukat még hitelből akarták megvásárolni. Azonban akkoriban robbant be a Belehalok című slágere, beindult a zenei karrierje, így innentől kezdve nem voltak anyagi gondjaik.

Majka azt mondta, hogy folyamatosan tetszeni akar Hajninak, hogy ne találjon benne olyan kivetnivalót, hogy elhízik, hogy nem figyel oda magára.

„Reggel, mielőtt lemegyek hozzá, bevizezem a hajamat, mert nem akarok előtte hülyén kinézni”

- árulta el a zenész. Azt is fontosnak tartja, hogy neki és a feleségének is legyen saját tere, ezért minden évben Hajnit elküldi vakációzni a barátnőivel.

„Minden évben veszek nekik egy nyaralást, kibérelek egy lakást hat-hét főre, mert általában annyian szoktak menni, de előre nem mondom meg nekik, hogy hol. Csak annyit mondok: tudjátok, szombaton mentek, 14:20-ra legyetek a reptéren.”

Hajdú kérdésére a rapper azt is elmondta: nem tudná elviselni, ha párja megcsalná.

„Ha meghallanám, hogy egy ilyen nyaraláson – vagy bárhol – Hajni megcsalt, szerintem abba belehalnék. Biztos, hogy megölné a lelkem... De nem tudok semmit ezekről a dolgokról és nem is akarok”

- mondta Majka. Bár szerinte mindent meg lehet bocsátani, de ott marad benne egy tüske, amitől az olyan dacos, kicsit egoista embereknek, mint ő, vagy Hajni is, egész életében nem tud szabadulni. Nem is néznek bele egymás telefonjába, mindig azt mondják: nem keresnek olyan dolgot, amit nem akarnak megtalálni.

„Neki van egy élete mellettem, és az én dolgom, hogy megpróbáljam boldoggá tenni. Ha pedig ez nem sikerül, az kicsit az én hibám is”

- fogalmazott a zenész.

A beszélgetésük pénteken 19 órától lesz majd elérhető a FrizbiTV YouTube-csatornáján.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Manuel először mutatta meg az otthonát: több százezer forintos cipők az előszobában, Marics Peti bankkártyája az emlékfalon
Először mutatta meg a nyilvánosságnak a lakását az énekes. Az is kiderült, hogy ismerte meg Marics Petit és Valkusz Milánt.

Link másolása

Először mutatta meg nyilvánosságnak az otthonát Manuel, aki most beengedte a Fókusz stábját a lakásába. Az énekesnek értékes cipőgyűjteménye van, az emlékfalán pedig ott van Marics Peti bankkártyája is.

Manuel lakását egy bengáli cica, Jungle „őrzi”, aki féléve került az énekeshez, és a jövőben majd egy kutya is társulhat mellé. A zenész elárulta, hogy

a rajongóktól kapott ajándékok és levelek halomban állnak a nappalijában.

Ezek között van egy róla készült festmény is, amit mindenképpen szeretne majd kitenni a falára.

Manuel most a Voice egyik mentoraként keresi a tehetségeket, de úgy tűnik ez eddig sem állt tőle távol. Az ajándékok mellett ugyanis sokan küldenek neki dalszövegeket, demókat is, és mint kiderült: így ismerte meg Marics Petit és Valkusz Milánt is.

„Amikor kijöttem az X-Faktorból, küldött nekem demókat. Ezek közül az egyik megtetszett, megcsináltuk közösen, utána megismertem Marics Petit is és az egész társaságot”

- idézte fel az énekes.

A lakásában helyet kapott egy különleges emlékfal is, amire ki van tűzve Marics egy korábbi, már lejárt bankkártyája is. Manuel azonban arra már nem emlékezett, hogy ez hogyan került hozzá pontosan, szerinte egyszerűen csak elhozta a lakásukból.

Manuel a stábnak megmutatta a cipőgyűjteményét is, ami elfoglalja az előszobáját. Ezek között

van olyan példány is, ami több százezer forintba került, és igazi ritkaságnak számít.

„Rászoktam sajnos arra, hogy mindig mikor kiutazok valahova, akkor keresek egy dizájner boltot, és veszek magamnak egy cipőt” - vallotta be az énekes.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Lehet ezt még fokozni? Novák Katalin Slash-sel pózolt
A köztársasági elnök és a Guns N' Roses gitárosa egy reptéren találkozott egymással, lőttek is pár közös képet.

Link másolása

Magyarország köztársasági elnöke a közösségi oldalán posztolt fotókat, amelyeken büszkén áll a világhírű amerikai gitáros mellett.

„Váratlan reptéri találkozás – Slash”

– írta a posztjában Novák Katalin.

„Többek között olyan felejthetetlen gitár riffeket köszönhetünk neki, mint a Guns N' Roses 'Sweet Child o’ Mine' vagy 'Welcome To The Jungle' slágereinek akkordjai” – folytatta posztját az Instagram-oldalán a magyar államfő.

Legutóbb Elon Musk techguruval találkozott az államfő, itt írtunk a nagy eseményről.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Véletlenül derült ki Sophie Turner és Joe Jonas második gyermekének neve
Egyre jobban elfajul a sztárpár válása, és gyerekeiket sem hagyják ki belőle. A peres papírokról tudtuk meg a kislány nevét.

Link másolása

Joe Jonas és Sophie Turner mindig is igyekezett gyermekeit távol tartani a nyilvánosságtól. Három éves lányuk, Willa után 2022 júliusában megszületett második gyermekük is. Négy év után azonban házasságuk hivatalosan is zátonyra futott. Jelenleg pedig úgy tűnik, mégsem lesz olyan barátságos a válás, mint azt kezdetben reméltük.

Újabb peres papírok kitöltése kapcsán tudhattuk meg, hogy 1 éves kislányuk a Delphine nevet viseli.

És bár örülünk, hogy végre megtudhattuk a kicsi nevét, árnyékot vet a boldogságra a tény, hogy az újabb pereskedésre azért került sor, mert Sophie Turner haza szerette volna vinni lányait Angliába, ahonnan ő is származik, Joe Jonas viszont a hírek szerint nem működött együtt - írta a Sassy.hu.

Végül úgy döntöttek, lelassítják a folyamatot. Szeptember 25-én aláírtak egy beleegyező nyilatkozatot, miszerint egyikőjük sem viheti ki lányaikat New York államból. Ez mindaddig így lesz, amíg nem sikerül a válás és a gyerekfelügyelet részleteiről megegyezniük.

A válópert szeptember 5-én a 34 éves zenész, Joe Jonas adta be, nem sokkal azok után, hogy a hírek szerint megtalálták álomotthonukat Oxfordban, a 27 éves színésznő, Sophie Turner szülőhazájában.

Bár úgy tűnik, nehéz válás elé néz, Sophie-t valószínűleg nem kell féltenünk. Több barátja is támogatja a nehéz helyzetben. Nem rég például Taylor Swifttel látták karöltve sétálgatni.

Forrás: PageSix


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk