SZTÁRVILÁG

„Bevillant az agyamba, hogy te jó ég, ez velem megtörtént” – Schell Judit Zámbó Edit karakterének megformálásáról mesélt

A színésznő alapvetően nagyon élvezte a forgatást, de voltak nehéz pillanatok is.

Link másolása

A héten véget ért, így már teljes terjedelemben elérhető az RTL+ streamingszolgáltató kínálatában a Zámbó Jimmy életét feldolgozó A Király című sorozat.

Az RTL interjút készített a Jimmy feleségét, Editet alakító Schell Judittal. A színésznő saját bevallása szerint nem hallgatta az énekes dalait, nem állt hozzá közel a művészete, így elsőre meg is lepődött, amikor Nagy Ervin azzal hívta fel, hogy beajánlotta a sorozat castingjára. Ugyanakkor a remek forgatókönyv hamar meggyőzte.

A sorozatbeli átalakulásáról humorosan nyiltakozott. „Nem akarok senkit sem elborzasztani, de nekem nem volt maszkom, én így nézek ki. Kaptam egy félparókát, hogy legyen frufrum, és Editnek világosabb színű haja volt akkoriban, mint most nekem. Sokszor árkokat és karikás szemeket kaptam, jellemzően ez a megfáradt, megtört smink volt az enyém.

Amikor pedig valahova tényleg ki kellett sminkelni Edit karakterét, akkor a korra jellemző vonalhasználatot, színeket használta a sminkes. Olyan rúzst, amitől én borzongok, főleg a lila és narancssárga, selyemfényű, csillogó rúzsoktól. De hát ez volt a kor jellemzője”

– mondta el a színésznő.

Beszélt arról is, hogy a fizikai bántalmazásokat bemutató jeleneteket kaszkadőrök segítségével próbálták el. De mesélt arról is, hogy karakterének másfajta bántalmazást is át kellett élnie. „Az embernek vannak tapasztalatai, olvasmányélményei, a környezetében lévő élmények, és ezeket mind bele lehetett építeni. Olyan széles skálán mozog Edit karaktere, mint ahogy a legtöbb bántalmazott emberé – legyen szó akár párkapcsolatról, akár gyerek-szülő kapcsolatról –, ezért sokféle oldalát meg lehetett mutatni: az esendőt, a szerelmest, az áldozatot, aki próbál kitörni, de nem tud, aki próbálja megvédeni magát azzal, hogy elköltözik, de úgyis vissza lesz rángatva ebbe a kapcsolatba, aki próbálja a saját fájdalmát másokra kivetíteni és nem az aktuális bántalmazón elégtételt venni, hanem esetleg az ő fián – legalábbis a filmben ez történik” – fogalmazott Schell Judit. Mint mondta, a sorozat legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor rájött, hogy a képernyőre kerülő szituáció már vele is megtörtént.

„Nem mondom el, hogy melyik volt az, de amikor megtörtént az a jelenet – nem is a próbán, hanem élesben, felvétel közben –, akkor villant be az agyamba, hogy te jó isten, ez velem megtörtént. Az volt a legmegdöbbentőbb pillanat. Ugyan tudtam, hogy mit fogok csinálni, tudtam, hogy mi a szöveg, lepróbáltuk a jelenetet, de amikor elkezdtük a felvételt, abban a pillanatban valahogy előtört egy emlék bennem. Az olvasókra és a nézőkre bízom, hogy melyik volt ez. Senki más nem tudja, csak én”

– mesélte. Azt azonban nem volt hajlandó elárulni, melyik jelenet volt az, még arról sem beszélt, hogy pozitív vagy negatív történésről volt-e szó.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Megnagyobbíttatta a melleit Stana Alexandra, szerinte ennek most jött el az ideje
Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi - írta a táncos a döntéséről. Ezelőtt semmilyen plasztikai beavatkozása nem volt.

Link másolása

Stana Alexandra a minap az Instagram-oldalán jelentette be, hogy hosszú évek után úgy döntött: kés alá fekszik, és megnagyobbíttatja a melleit.

„Egészen kicsi gyermekkoromban kezdtem el a táncot, a testem úgy formálódott, ahogy az ehhez a szakmához a legmegfelelőbb. Olyan izomzatom lett, ami szerencsére (lekopogom) megvédett mindenféle sérüléstől, de sajnos valahogy a nőies vonalak a felsőtestemet illetően elmaradtak. Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi”

- írta Alexandra.

„A táncban ez gyakran előnyömmé vált, azonban a lelkemnek és a nőiességemnek hosszú éveken át tartó szorongást okozott. Voltak időszakok, amikor próbáltam elengedni, volt hogy időm sem volt ilyesmivel foglalkozni, de most minden klappol. Bár sosem hangoztattam, minden évben elképzeltem, mennyivel boldogabb lennék, ha csak egy kicsivel több lenne. Úgy éreztem, ennek most jött el az ideje!”

Alexandrának ezelőtt nem volt semmilyen plasztikai beavatkozása, de abban biztos volt, hogy ha egyszer lesz rá lehetősége, ezt az egyet bevállalja,

így felkereste dr. Krasznai Zsoltot.

„Rettegve léptem be hozzá konzultációra, mint egy tizenéves kislány, de az a szeretet, kedvesség, profizmus, ami körbelengett a rendelőjében, minden kételyemet eloszlatta. Két perc múlva tudtam, hogy jó kezekben vagyok és teljes bizalmat szavaztam neki. Ma valóra vált az álom, túl vagyok a műtéten és jelenleg a szobában el vagyok kényeztetve! Nagyon hálás vagyok Neked Zsolt és a fantasztikus csapatodnak!” - írta bejegyzésében Alexandra.

(Forrás: 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Havas Henrik kiosztotta Friderikusz Sándort és Náray Tamást: „Sajnos mind a kettő tehetségtelen”
A műsorvezető szerint azért van egy határ, amit nem kéne átlépniük, többek között erről is írt egy hosszabb Facebook-bejegyzésben.

Link másolása

A tévés műsorvezető a Facebook-oldalán szentelt egy posztot Friderikusz Sándor Náray Tamással lefolytatott beszélgetésének - szúrta ki a 24.hu.

"Két felkészült, alapos szakember, sajnos mind a kettő tehetségtelen"

– kezdte posztját az újságíró,majd részletesen leírta a véleményét a másfél órás beszélgetésről.

"Friderikusszal kezdem, ő a televíziózásban mindent tud abból, ami engem soha nem is érdekelt: odafigyel a díszletre, a kellékekre, gondja van a fényre és a hangra, a legjobb szakemberek készítik számára a háttéranyagokat. (…) Úgy tud feltenni kérdéseket, hogy azt se tudja, miről van szó, és ami számomra igazán lenyűgöző – legalábbis ezt mondják – saját maga vágja meg az anyagait.

Ez azt jelenti, hogy óriási türelemmel szerkeszt, tudja, hogy mi a fontos és mi az, amit ki kell hagyni. Azt a laikusok számára jegyzem meg, hogy ez egyszerűen sziszifuszi munka. Szóval, ő szinte mindent tud a televíziózásról, amihez én hülye vagyok, csak az a kis apróság hiányzik belőle, ami viszont bennem megvan, a tehetség"

– olvasható a bejegyzésben.

"Ami Náray Tamást illeti, az Ágnes figyelmeztetett, hogy Náraynak óriási rajongótábora van és ha belekötök, kapok majd a pofámra rendesen. Azzal kezdem, hogy Nárayról én tényleg annyit tudtam, hogy divattervező és a Friderikusz be is vágott pár képet a kedvenc ruháiról. Azt kell mondanom, hogy mindegyik gyönyörű, azt hiszem, hogy egy igazi mestert ismertem meg a személyében. Ha valaki nem ismerné, mit takar a haute couture fogalma, ismerkedjen Náray munkásságával! Szeretném előre bocsátani, hogy amihez nem értek, ahhoz általában nem szoktam hozzászólni.

A festészethez valamennyit konyítok, amíg a lakásaimban volt üres fal, elég szép kortárs gyűjteményt hoztam össze. Nem azért, mert Kossuth-díjasok, de nagyon erős festményeim vannak Kokas Ignáctól és Sváby Lajostól, Dienes Gábortól, aki a barátom is volt, meg a tanítványaitól, Csáki Robitól, Csiszér Zsuzsitól.

Na most, Náray Tamás, a divattervezésről átnyergelt a festészetre, Friderikusz megmutatta pár képét, nagyjából tudom, hogy miről van szó. Az unokaöcsém frissen elkészült, méregdrága házában ugyanilyeneket láttam múlt szombaton, most keresgélem a szavakat, hogy az Ágnes ne üssön agyon. Na, szóval ezek olyan képek, hogy vannak rá vevők."

- írta le véleményét Náray Tamásról a tévés.

A poszt végén pedig kiemelte azt is, hogy mi a közös Friderikuszban és Náray Tamásban.

"Értem én, hogy Friderikusz, meg Náray érzékeny, ezúton is puszilom őket, de azért van egy határ, amit nem kéne átlépniük! Ami mindkettőjükben szimpatikus az az, hogy mennyire fontos volt az édesanyjuk. Én még az anyámmal sem voltam jóban”

– zárta gondolatait Havas Henrik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Unokájával közös fotót posztolt Stohl András
Stohl Luca lánya május 3-án született. Stohl Andrásnak Róza lett az első unokája.

Link másolása

„Ilyen egy boldog nagypapa” – írta egyhónapos unokájával közös fotójához Stohl András. A színész lánya, Stohl Luca május 3-án adott életet Rózának. A kislány lett az első unokája az 56 éves nagypapának.

A boldog nagypapa és Róza fotóját itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Mi történt? Tóth Andi sírva jelentkezett be az Instán, teljesen kikészült
Nagyon megijesztette rajongóit Insta-sztorijával az énekesnő. Alig tudta visszatartani a zokogást.

Link másolása

Nagyon megijesztett mindenkit Tóth Andi, miután kisírt szemekkel, láthatóan feldúlt állapotban tett közzé egy videót az Instagram-oldalán.

A 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban az első néhány másodpercben még nem derül ki, hogy mi történt, nem sokkal később azonban elárulta, hogy pontosan mi váltotta ki belőle ezt a reakciót.

"Csak én tudok sírni a Transformersen?"

- kérdezte követőitől az énekesnő, miközben láthatóan alig tudta visszatartani a zokogást.

A következő sztoriban pedig arról beszélt, hogy

"Ez nem egy kocsi. Ez nem egy akármilyen kocsi, jó? Ez Űrdongó!".

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: