SZTÁRVILÁG

Berki Mazsi megmutatta új álomotthonát

Székesfehérváron kezdett új életet szerelmével, Zoltánnal. Új, rövid Instagram-sztorijában kislánya, Emma Katerina boldogan szaladgál a kétszintes családi ház udvarán.

Link másolása

Berki Krisztián özvegye április végén beszélt arról először, hogy összeköltözik üzletember szerelmével, Zoltánnal. A pár Székesfehérváron kezdett új életet, Berki Mazsi pedig most új otthonukat is megmutatta egy rövid Instagram-sztoriban.

Mazsi korábban azt nyilatkozta, ezentúl jobban vigyáz a magánéletére, szeretné megóvni családja privát szféráját, ezért kevesebb dolgot oszt meg magukról a nyilvánossággal.

Annyit elárult, hogy Zoltánnal Székesfehérváron vettek egy kertes házat, amit közösen felújítanak a saját igényeik szerint. Egy napig megnézhető új Instagram-sztorijában most

megmutatta kívülről a kétszintes ingatlant, melynek külsején a barna és a vajszín dominál.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Majd lehet, hogy hozzámegyek a klipben” – Marics Petivel való kapcsolatáról vallott a gyönyörű színésznő
Kovács Gyopár először szólalt meg a hetek óta tartó pletykákkal kapcsolatban.

Link másolása

Hetek óta Kovács Gyopár nevétől hangos a sajtó, miután felmerült a pletyka, hogy Marics Petivel egy párt alkotnak. A színésznő a VALMAR duó új klipjében is feltűnt, most pedig az RTL Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol a zenésszel való kapcsolatáról is beszélt.

Gyopár a műsorban elmondta, hogy már 18 éves kora óta dolgozik szabadúszó színésznőként, mindig is nagy álma volt, hogy színészként dolgozhasson. Elsősorban ahhoz az emlékhez köti ezt a vágyát, amikor a szülei kazettán nézték vele együtt otthon az István, a király rockoperát. Ez akkora hatással volt rá, hogy a mai napig az álomszerepei között tartja számon Réka eljátszását.

A Túl nagy falat című dal klipje mellett még két további VALMAR-videóban is fel fog tűnni a tervek szerint, amire Marics Peti kérte fel és ő nagy örömmel mondott igent a megkeresésre.

Természetesen ezek után nem maradhatott el a kérdés a műsorvezetők részéről, hogy mi van köztük az énekessel, amire a színésznő annyit válaszolt, hogy

"mi jóban vagyunk a Petivel. Majd lehet, hogy hozzámegyek a klipben. Nem tudom. De csakis a klipben".


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Végleg vége Király Viktor és Virág Anita házasságának?
A Megasztár egykori győztesének házassága az idei év eleje óta válságban van, ennek kapcsán felesége sokatmondó, fájdalmas üzenetet tett közzé az Instagramon.

Link másolása

Virág Anita az Instagram-oldalán közzétett idézettel azt üzeni, meg kell szabadulni az életben azoktól a dolgoktól, amelyek „károsak, visszahúznak, meggyötörnek”. Király Viktor felesége ezzel súlyos válságban lévő házasságára utalhatott.

Király Viktor és Virág Anita 2020 januárjában házasodott össze, néhány hónappal később pedig megszületett kisfiuk, Kolen. Aztán 2023 elején szárnyra kaptak a pletykák kapcsolatuk válságáról: eleinte elmaradtak a közös fotók, a szerelmes bejegyzések a közösségi oldalaikon, majd nyilvánossá vált, hogy Anita és Kolen elköltözött a családi házból.

Viktor ekkor elismerte, hogy válságba került a házasságuk, de azt mondta, továbbra is sok időt töltenek hármasban, miközben mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

A Blikk utolsó információi szerint az énekes és felesége a mai napig küzd a házasságukért, de még mindig nem sikerült döntésre jutniuk, továbbra is külön élnek. Viktor azt mondta a lapnak, hogy ennyi idő után sem engedték el teljesen egymás kezét.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Dolgozott-e prostituáltként?” - Farkas Timi maga kérte, hogy hazugságvizsgálóra kötve válaszolhasson erre
Kiderült, sokan ajánlottak már neki pénzt szexuális szolgáltatásért, valaki pedig 100 ezret fizetett volna a barátnőjének, ha megszerzi a fehérneműs képeit.

Link másolása

A 20 perc őszintén című műsor vendége az egyik legismertebb magyar influencer, Farkas Timi volt, akit 600 ezren követnek a TikTok-on és 400 ezren az instán.

A 23 éves lány 16 éves kora óta influencerkedik. Peller Mariannal beszélt arról, sokakat látott már ebben kiégni, volt, aki összeomlott, és rá is nagyon rossz hatással volt az elején.

"Szerintem kicsit kifordultam magamból. Nyilván kell színészkedni, mert nem szeretnéd te se mindenedet megmutatni, csak egy idő után, mikor kikapcsolt a kamera, azt éreztem, hogy az maradtam. És rájöttem, hogy a valódi személyiségem valamikor három évvel ezelőtt ott maradt a kisszobában, és vissza kéne szerezni."

A mélyponton úgy érezte, teljesen egyedül maradt.

"Én a családom nagy részével megszakítottam a kapcsolatot. Mai napig ködös hogy miért. Most már kibékültünk, meg rendeződött, de ott volt egy ilyen bökkenő, hogy jézusom, nem vagyok önmagam, nincs mellettem senki."

Hamar elköltözött otthonról, és úgy érzi, a saját korosztályánál már sokkal többet látott. Ezért van az, hogy manapság inkább idősebbekkel, 30-35 évesekkel barátkozik, és keményen dolgozik azon, hogy visszaszerezze saját személyiségét, új célokat találjon.

Először fordult elő, hogy valaki maga kérte, tegyen fel neki néhány kérdést a hazugságvizsgálatot végző szakember. Timi válaszolni akart arra, "Dolgozott-e valaha prostituáltként".

"Az emberek 50-60%-a azt gondolja, hogy igen, ez volt a munkám, nagyon sokszor hallottam vissza randikon, barátság elején, meg láttam vissza kommentekben, posztokban, hogy ők ezt így nagyon komolyan gondolják. És hiába mondom, mert az ember nyilván letagadja, ha történt is ilyen. Hát akkor, mondom, a gép csak nem hazudik!"

A kérdésre nemmel válaszolt, az viszont kiderült, előfordult, hogy autókat akartak a nevére íratni, százezreket, milliókat ajánlottak neki szexuális kapcsolatért. 100 ezer forintot ajánlottak az egyik barátnőjének is, hogy adjon át róla fehérneműs képeket. Sokan pedig arra próbálták rávenni, hogy regisztráljon az OnlyFans-re.

"Néha azon gondolkodom, hogy bárcsak lennék ilyen gátlástalan, és jól megszedhetném magam belőle, de egyszerűen nem megy. Nekem nem megy."

Arról is beszélt, hogy neki fontosabb, hogy szeressék, mint hogy ismert legyen. De pszichológushoz jár, mert képtelen elfogadni, hogy van, aki valóban szereti.

Ő volt az első, akinek könnyek folytak végig az arcán a poligráfos vizsgálat közben. Hogy melyik kérdésre reagált így, az is kiderül a Szeretlek Magyarország és a FemCafé közös műsorának legújabb részéből.

VIDEÓ: Farkas Timi hazugságvizsgálón

A sorozat utolsó részét Spotifyon és Soundcloudon is meghallgathatod!

A sorozat első részét, amiben Varga Márkot, azaz G.w.M-et faggattuk, IDE KATTINTVA nézheted meg, a második részét, amiben Simon Kornélt kérdeztük ITT, a harmadik részt pedig, amiben Forstner Csengét ITT találod!!

A műsor támogatója az Apenta. Íz. Extrákkal.

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

A műsor támogatójaként a GLS Hungary a vásárlásban és a szállításban megvalósuló kommunikáció és kapcsolattartás segítője. Az online vásárlások gyakoriságának növekedésével is egyre fontosabb szerepet kapnak a csomaglogisztikai szolgáltatók, hiszen egyre több és változatos igényeknek kell megfelelniük.

Éppen ezért az elmúlt években a klasszikus házhozszállítás mellett megjelentek a csomagpontok és a csomagautomaták, amelyek még nagyobb rugalmasságot biztosítanak a küldemények átvételére és feladására. A GLS Hungary országszerte már több mint 2000 átadópontot üzemeltet annak érdekében, hogy minél több ember számára elérhetővé tegye rugalmas szolgáltatásait. A pontos helyszínek megtalálhatók a GLS csomagpont kereső oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Bikinis fotót tett fel a 65 éves Sharon Stone, rengetegen kedvelik
A színésznő a Beverly Hills központjában álló házának nappalijában pózolt a rajongók legnagyobb örömére.

Link másolása

Sharon Stone az Instagramra töltött fel egy bikinis fotót, amit már régóta kértek tőle a rajongók.

A 65 éves Sharon Stone egy zöld D&G bikiniben volt a fotón, amely kiemelte karcsú még mindig karcsú alakját.

Sharon amúgy a Beverly Hills központjában álló házának nappalijában pózolt, és egy fekete napszemüveg volt rajta, láthatóan oda is betört a nyár.

Az biztos, hogy nem szégyelli a testét, tökéletes formában van, tetőtől talpig megcsodálhatták a követői.

Különlegesség, hogy a fotón látszik a ház nappalija a berendezéssel együtt, mi több, a 2018-ban örökbefogadott, Bandita névre hallgató francia bulldog is ott van a képen, ami Stone kedvence.

Kattints a fotóért:Link másolása
KÖVESS MINKET: