SZTÁRVILÁG

Béres Anett: „Azt éreztem, hogy soha nem jövök ki, bent ragadok az álomban, és egy élőhalott leszek”

Való Világ villájának egykori lakója Sebestyén Balázsék reggeli műsorában mesélt a szörnyű teaszeánszos napról.

Link másolása

Mint arról korábban beszámoltunk, a Való Világ egykori játékosa, Béres Anett júliusban egy teaszeánszon vett részt, amelynek végén bepánikolt, és berohant az erdőbe. Csak másnap találtak rá borzalmas állapotban. A súlyos sérülések miatt kórházba került, ahol több életmentő műtéten is átesett.

VV Anettre egy autó sofőrje talált rá Siklóson, akit később felkeresett hogy személyesen is megköszönje a segítségét.

Később a rendőrség kihallgatott és meggyanúsított egy szentendrei nőt a hírhedt teaszeánsz ügyében.

Anett most a Balázsék hétfő reggeli műsorában beszélt a júliusi teaszeánszról, melyet a Blikk szemlézett.

Mint mondta, hatalmas tanulópénz volt a számára mindaz, amit tapasztalt, de a megrázó élmények ellenére is próbált pozitív maradni. Ráébredt arra is, hogy mennyire nem értékelte eddig azt, ami körülötte volt, például, hogy milyen sokan szeretik őt.

A Való Viág egykori versenyzője a szeánsz előtt meglehetősen nehéz időszakon ment keresztül, és lelki problémái voltak. Véletlenül hallott a szertartásról, amiről előtte azt sem tudta, hogy létezik.

Mivel érdekelni kezdte a lehetőség, utánanézett a teaszeánsznak, különböző videókat, dokumentumfilmeket talált, és egyre inkább úgy érezte, szüksége van erre az élményre.

Úgy hitte, hogy a hallucinációk alatt válaszokat fog kapni a kérdésekre, amik folyamatosan a fejében voltak.

Végül a Baranya megyében tartott szertartáson összesen hárman voltak: ő, Sáfrány Emese és a szertartás vezetője, aki a főzetet is készítette. Ám, mint kiderült, a vezető nemigen értett ahhoz, amit csinált, s pontosan ez okozhatta azt, hogy Anettnél ennyire erős hallucinációk jelentkeztek.

A valóságshow-sztár még emlékezett arra, hogy a főzetet este 9 órakor itták meg, majd nem sokkal később már jelentkezett is a hatása.

"Én azt terveztem, hogy reggel 9-kor ugrok az autóba, és megyünk haza. Körülbelül este fél 10-kor elkezdett hatni a tea. Fú, borzalom amit átéltem tőle, bekerültem egy másik dimenzióba, és azt éreztem, hogy soha nem jövök ki. Aztán nem tudom hány óra lehetett, szerintem letelt az az 5-6, amit a hölgy ígért, hogy addig tart, és akkor feküdtünk le aludni. De én nem aludtam. Lefeküdtem, de küzdöttem, hogy én ebből kijöjjek, egy percet nem aludtam, és folyamatosan azt éreztem, hogy fel kell kelnem, mert ha nem kelek fel ebből a helyzetből, akkor bent ragadok az álomban, és egy élőhalott leszek. Életben leszek, de nem fogok tudni kijönni a tudatomból. Emlékszem, hogy felálltam, kapálóztam, kiabáltam, hogy 'takarodjatok innen'. Benne volt a fejemben, hogy ha kapálózom, akkor kijövök ebből"

– mesélte Anett, aki egy idő után felkeltette barátnőjét, hogy elindulhassanak, ugyanis a hallucinációk miatt úgy érezte, el kell menekülnie a helyszínről.

A szertartás vezetőjét én nagyon rossznak láttam valamiért. Azt hallottam, hogy még szól a zene, amit bekapcsolt, és hogy még ez a zene is visszahúz. Utána nagy nehezen összeszedtem magam, elindultam

– mesélte Anett, akinek mindeközben olyan tévképzetei voltak, hogy elrabolták a táskájukat, és amit látnak, az csak a képzeletük, valójában nincs ott a táska.

Emese elindult vissza Anett táskájáért, mert ő már semmiképp nem akart visszamenni a szeánsz helyszínére. De mindeközben annyira félt, hogy menekülni kezdett.

"Ő visszament érte, és én nem vártam meg. Azt éreztem, hogy én egy másodpercet sem tudok itt maradni, és elkezdtem szaladni. Először az úton, a kocsim irányába, és aztán mondtam: 'ezek engem mindjárt megtalálnak', és elindultam keresztben, az erdőbe"

– mesélte Anett, aki órákon át futott, drótkerítéseken mászott át, mert azt érezte, hogy eljut majd egy úthoz, ahol lesznek autók, akiktől segítséget kérhet. Ám ez az út végül sosem jött el.

Még reggel kikötöttem egy szőlősben, ahol megtaláltak. És ott volt egy magasles, oda én felmásztam. És ez volt a vesztem, mert onnan leestem, és így történt a balesetem

– mesélte.

Végül itt találta meg az az ember, aki kórházba szállította és akit később személyesen keresett fel Anett, hogy köszönetet mondjon a segítségért.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Ők lesznek a Sztárban sztár idei versenyzői – kitalálod, kiket ábrázolnak a szobrok?
A kommentelők szerint néhány kép alapján egyértelmű, kik fognak biztosan szerepelni a műsorban, de egy-két kép esetében nem egyértelmű, kiről mintázták a szobrot.

Link másolása

Február 19-én startol a Sztárban sztár című vetélkedő kilencedik évada. A TV2 nagysikerű műsorában ismét sztárok bújnak más hazai és külföldi előadók bőrébe egy-egy produkció erejéig hétről-hétre, a végén pedig az nyer, aki a legsokoldalúbb énekesnek bizonyul a zsűri és a nézők döntése alapján.

A show-t ezúttal is Till Attila "Tilla" vezeti majd, és azt már tudjuk, hogy kik lesznek a zsűritagok. A legutóbbi évad négyeséből Makranczi Zalánt már nem láthatjuk idén a műsorban,

a helyére viszont ketten is érkeznek, ráadásul egy pár: Tóth Andi és Marics Peti, akik versenyzőként már megmérettették magukat a vetélkedőben.

Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi továbbra is zsűriznek, így idén öten pontozzák majd a produkciókat.

Az idei évad versenyzőit még nem jelentették be, de a héten már csepegtettek némi információt erről is, méghozzá képekben. A TV2 közösségi oldalaira olyan fotók kerültek ki, amelyek a hírességekről készült mellszobrokat ábrázolják. A vonások alapján meg lehet tippelni, hogy kiket ábrázolnak a szobrok.

Az alábbi kép alapján a kommentelők már biztosra veszik, hogy a ValMar másik tagja, Valkusz Milán is képviselteti magát a műsorban (zenésztársa Marics Peti, aki a zsűriben fog ülni).

Ennél a fotónál már nem olyan egyértelmű, hogy ki lehet a versenyző. A legtöbben Gubik Petrára és Nagy Adrira tippelnek.

Nagy a találgatás, hogy ez a szobor kit ábrázolhat. Vajon Sugár Berci, esetleg Trap kapitány, vagyis Molnár Tibor Attila (Tha Shudras) lehet az?

Az alábbi mellszobor a kommentelők szerint egy énekesnőről készült, a többség a Blahalouisianából ismert Schoblocher Barbara vonásait vélte felfedezni.

Ennél a fotónál sem egyértelmű, hogy kiről lehet szó, de a kommentelők szerint Zdroba Patrik vagy Molnár Tamás lehet az.

Itt viszont úgy tűnik, nincs kérdés: Judy is versenyző lehet, bár a kép alapján van, aki Demjén Ferencre tippel inkább.

Hasonlóan egyöntetű a hozzászólók véleménye erről a fotóról: Sipos Tamást sejtik.

És ő sem kérdés a kommentek alapján: Halastyák Fannit, vagyis Nemazalányt ábrázolhatja a szobor.

Ti mit gondoltok, kik lehetnek a versenyzők a mellszobrok alapján?

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Kulcsár Edina tündéri fotót posztolt a gyerekeiről
Az influenszer gyerekmoziban járt előző kapcsolatából született gyerekeivel.

Link másolása

Úgy tűnik, Kulcsár Edina és G.w.M is arra gondolt, hogy jó lenne moziba vinni a saját gyerekeiket. A rapper ugyanis néhány napja erről a közös programról posztolt Instagram-oldalán, a minap pedig várandós párja is mozizni vitte előző kapcsolatából született kisfiát és kislányát.

Kulcsár Edináék egy gyerekmoziban jártak, ráadásul a kisebbik gyereknek, Ninának ez volt az első moziélménye. Ezt egy követője kérdésére árulta el az influenszer:

„Most volt először moziban, de magához képest elég jól viselte. Jó volt, tetszett neki.

Olyan a mozi, hogy a gyerekek mászkálhatnak ha úgy van és mindenki toleráns hiszen direkt kisgyerekek számára lett kialakítva a terem”.

A harmadik gyermekével várandós édesanya egy aranyos képet is megosztott két csemetéjéről, amit ide kattintva nézhetsz meg. Ehhez elég volt annyit hozzáfűznie, hogy „testvéri szeretet”.

Az egykori szépségkirálynő nemrég a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában járt kisfiával, Medox-szal:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Előkerült a ValóVilág 4 Szandikája, így néz ki most
Lőrincz Alexandra bevallotta, már nyűg neki, hogy még mindig VV Szandikaként azonosítják az emberek, pedig teljesen megváltozott a 2010-es valóságshow óta.

Link másolása

Interjút adott Palik Lászlóéknak Lőrincz Alexandra, aki a ValóVilág negyedik szériájában vált ismertté. Néhányszor ugyan szerepelt még a médiában (pl. benne volt Az élet show-ja című TV2-es valóságshow-ban), de már több éve nem nagyon lehet tudni róla semmit. Most azonban kivételt tett, és elmondta, miért tűnt el a nyilvánosság elől.

„Nem akarok emberek céltáblája lenni. Rajtam ne gúnyolódjanak, élcelődjenek, ne nevessenek ki, ne kövezzenek meg (...). Abból, hogy felettem ítélkezzenek, köszönöm szépen, nem kérek”

- mondta.

Elmondta, hogy azért jelentkezett a ValóVilágban, mert akkor az éjszakai életben dolgozott, de 20 évesen minden mást szívesebben csinált volna, mint a munkáját. Kiutat keresett ebből a helyzetből, és úgy gondolta, hogy a valóságshow változást tud hozni az életében. Mostanra viszont megbánta, hogy szerepelt a VV4-ben, bár azt elismeri, hogy köszönhet is valamit ennek. Bevallotta, hogy nyűgnek tartja, hogy még mindig VV Szandikaként azonosítják, pedig a 2010-es műsor óta rengeteget változott. Hiába kapott számos lehetőséget a celebkedésre, egy idő után megcsömörlött tőle.

„Folyamatosan hívnak, és én évek óta mindig nemet mondok, mert nekem többet ér a nyugalom”

- mondta.

Elárulta, hogy azért plasztikáztatta magát, mert komoly kisebbségi komplexussal küzdött, és küzd a mai napig, de már megbánta a beavatkozásokat. Elmondta azt is, hogy korábbi villatársaival, például VV Olivérrel, Bécivel és Baukó Évával szokott még néha beszélgetni.

Alexandra arról is beszélt az interjúban, hogy most civil életet él, fodrászként dolgozik, és már a családalapításon gondolkozik párjával.

A teljes beszélgetés:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Érzékeny helyre tetováltatott Kállay-Saunders András
Munkájára és családjára is utal vele.

Link másolása

A rajongók szerint nagyon menő helyre helyeztette el újabb tetoválását Kállay-Saunders András, aki erről posztolt is Instagramra.

Az énekes kézfejét ezentúl egy gitár díszíti mellette pedig egy felirat:

„Mama was a model and my daddy was a rockstar”.

Ezzel a sztár nem csak utal egy korábbi dalának szövegére, hanem valós életrajzi adatokat közöl. Édesanyja, Kállay Katalin a '70-es, '80-as években valóban híres modellként dolgozott. Így ismerkedett meg Fernando Saunders amerikai énekes, basszusgitáros, producer és dalszerzővel, akitől később András fia született.


Link másolása
KÖVESS MINKET: