News here

SZTÁRVILÁG

Baukó Éva megírta, hogyan csalta meg és verte át az exe

A férfi verzióját a történtekről nem ismeri a nyilvánosság, de a celeb alaposan kitálalt.

Link másolása

Baukó Éva exéről tett közzé hosszú és nem éppen pozitív hangvételű posztot Facebookon, amit úgy kezdett: "veszélyre figyelmeztető felhívás". A celeb külön kihangsúlyozta, hogy volt barátja 8 általánost végzett, nincs érettségije, betanított munkásként dolgozik. Két együtt töltött év után kiderült a minap, hogy több nővel is megcsalta Baukót, aki saját bevallása szerint mindegyikkel beszélt. Így derült ki számára, hogy azokon a napokon, amikor a barátja vele volt, más lányokkal is lefeküdt. Mindnyájukat azzal hitegette, hogy kapcsolatban van velük.

"Azért arra jó voltam neki, hogy 200 ezer forinttal kipótoljam a telefonját, mert neki ilyenekre nem lenne pénze. Eszembe sem jutott, hogy csak aljasul kihasznál, hogy pénzzel lehúzzon. Pedig annyi mindent tűrtem neki az elmúlt két évben, pl. azt is, hogy az ünnepek előtt erőszakosan kicsavarta a kezem, megrángatott és meg is pofozott"

- tudatta a nyilvánossággal.

A posztra fél nap alatt már ezren reagáltak, közel 90-en meg is osztották, a kommentek pedig százasával ömlenek alá. Sok hozzászóló főleg azt tette szóvá, hogy Baukó degradálóan emlegette a férfi iskolázottságát, és hogy a celeb öngólt lőtt azzal, hogy világgá kürtölte a történetet.

"Lenézed a kétkezi munkást? Mégis túljárt a művelt eszeden... Ezt kár is volt kiteteregetned, csak magadat égeted vele", írta valaki. "És aki nem celeb, hanem betanított munkás, azzal vigyázni kell? Nem gondoltam volna, hogy ilyen sötét nő vagy... Ez a kiírásod tiszta szégyen, fogalmazd át, mert leszégyeníted saját magad!", így a többiek. "Azok a pasik, akik így néznek ki, általában nem ragadnak le egy nőnél! Nem értem, a csajok hogy képesek még ezen meglepődni... Ilyenekre pazaroljátok az időtöket meg a fiatalságotokat, mikor egy átlagosabb faszival már boldog családban élhetnétek!", szól egy másik tanács.

Baukó egyébként fotókkal is ellátta a posztot, sőt, néhány Tinder-screenshoton a férfi keresztneve is szerepelt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Gyenge a felhozatal, nincs mitől tartani – mondta az egyik nő A Nagy Ő-ben, akit aztán Árpa Attila hazaküldött
Ági azt mondta, nem bánja, hogy így alakult, mert nem tudott volna elképzelni egy randit sem a színésszel.

Link másolása

Hétfőn este elindult A Nagy Ő új évada a TV2-n, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az első adásban 19 hölgy mutatkozott be, akik között már az első perctől kezdve megkezdődött a rivalizálás. Ági és Metta is azok között volt, akik már az elejétől kezdve elkezdték latolgatni az esélyeket.

„Felmértük az erőviszonyokat, körvonalazódott bennünk, hogy elég gyenge a felhozatal, nincs mitől tartanunk”

- mondta Ági magabiztosan.

Később viszont kiderült, hogy nem sikerült jól felmérniük az erőviszonyokat, ugyanis Ági is az a három hölgy között volt, akiktől Árpa Attila már az első este elbúcsúzott. A 35 éves sminktetováló azt mondta, érezte, hogy mennie kell.

„Nem is bánom, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy elmenjünk együtt egy randira”

- mondta a távozása előtt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET: