SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Azahriah minden másodpercet kitalált, hónapokkal ezelőtt egy videóban mondta el, mi fog történni a koncertjén, és annak úgy kellett lennie

A koncertnek minden pillanata ki volt számolva. Minden ötlet az énekestől származott.

Link másolása

Azahriah múlt héten töltötte meg háromszor is a Puskás Arénát: péntek, szombat és vasárnap is rengetegen nézték meg élőben a mindössze 22 éves előadót.

A Fókusz stábja a magyar tévék közül egyedüliként követhette végig a sorrendben első, pénteki koncerten az énekest.

A riportból többek között kiderült, hogy

- A koncertnek minden pillanata ki volt számolva.

- Minden ötlet az énekestől származott.

- A két hatalmas kéz és a levegőben úszó, hatalmas búvár is az ő ötlete volt.

- Már hónapokkal a koncert előtt kitalált mindent, van erről egy videó is.

- A hatalmas színpadot 8 napon keresztül építették.

- A munkálatokat a Fradi-Paks kupadöntő után kezdték el.

Íme a Fókusz riportja.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Orbán Ráhel: a budapesti tömegközlekedés nagyszerű, de hiányzik a luxusvásárlás
A miniszterelnök lánya az Adam & Eve (a&e) nevű közel-keleti luxusmagazinnak adott interjút. Többek között beszélt a budapesti tömegközlekedésről, de a luxusvásárlásról is. Ráhel egyébként a múlt heti Gourmet Fesztiválon egy nagyjából húszmillió forintba kerülő órát viselt.

Link másolása

A miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel az Adam & Eve (a&e) nevű közel-keleti luxusmagazinnak adott interjút, amiben arról is beszélt, hogy Budapest miért egyike azoknak a helyeknek, amiket 2024-ben kötelező meglátogatni. Orbán Ráhel mint a BDPST Group kreatív igazgatója, és a BDPST Koncept ügyvezető igazgatója nyilatkozott a lapnak.

Az rtl.hu szemléje szerint Orbán Ráhel elmondta a lapnak, hogy „Magyarország nagyon biztonságos”, hozzátéve, hogy „az adórendszerünk nagyszerű, szóval ez egy jó hely üzletelni”, és „már vannak nagyszerű hoteljeink, de sokkal több jön”.

Orbán Viktor lánya azt is hozzátette, hogy „van az Opera, van a Művészetek Palotája”, de „van alternatív kultúra is”, valamint „az építészetünk gyönyörű”, és „Budapest sokszínű”.

Orbán Ráhel kijelentette azt is, hogy „a tömegközlekedés nagyszerű, az emberek imádják használni, és biztonságos”. Az egyetlen dolog, ami szerinte igazán hiányzik, az a luxusvásárlás.

Orbán Ráhel egyébként a múlt heti Gourmet Fesztiválon egy nagyjából húszmillió forintba kerülő Patek Philippe Aquanautra hasonlító órát viselt Gourmet Fesztiválon.

Az ilyen típusú luxusóra alapmodelljeinek ára 16 és 22 millió forint között mozog - szúrta ki a Csukló Szpotting Instagram-oldala.

(via rtl.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Álomesküvő! A dubaji tengerparton nősült meg Malek Miklós
Az ifjú párt Layne Redman, a Dubai TV ismert bemondója adta össze. Az esküvő részleteiről Malek elárulta, hogy a bevonuló zenét maga szerezte.
Fotó: RTL Klub - szmo.hu
2024. május 29.


Link másolása

Az X-Faktor egykori mentora, Ifjabb Malek Miklós zenei producer az Egyesült Arab Emirátusokban ismerte meg üzletasszonyként és íróként tevékenykedő kedvesét, akivel egészen különleges helyszínen keltek egybe - írta meg a Best magazin.

Az igazán extravagáns tengerparti esküvőn több mint száz barát és családtag gyűlt össze, hogy részt vegyen a ceremónián. A nagy napon természetesen ott volt a Malek-család is: Malek Miklós, Toldy Mária és Malek Andrea is.

A szerelmeseket Layne Redman, a Dubai TV ismert bemondója adta össze, aki történetesen Malek Miklós jó barátja. Az esküvő részleteiről Malek elárulta, hogy a bevonuló zenét maga szerezte.

"A lagzi igazi buli volt!"

– mesélte Malek a lapnak.

"Az est egyik legjobb része az volt, amikor kiderült, hogy remekül játszom darbuka dobon, ami a helyiek kedvence. Onnantól még inkább ünnepelt férj lettem. És amikor már azt hittük, ennél jobb nem lehet, megszólalt a Ding-dong, Csonka Bandi slágere, amit annak idején én hangszereltem. A násznép vonatozva bulizott hajnalig a tengerparton."

- idézte fel a nagy napot Malek Miklós.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Falusi Mariann 22 kilót fogyott a gyász alatt: „A halála óta hordom Györgyi nyakláncát”
Az énekesnő pokoli időszakon van túl. Tavaly nemcsak az édesanyját veszítette el, hanem a társát, Lang Györgyit is, akivel harminc éven át elválaszthatatlanok voltak.

Link másolása

Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dő énekese tavaly májusban hunyt el, az énekesnő pedig annyira elfoglalt volt, hogy egészen év végéig mindössze három szabad estéje volt.

"Ez iszonyatos mennyiségű munka, ami összeszedettséget követel, egyszerűen nem engedhettem meg magamnak, hogy szétessek"

– mondta a Hot! magazinnak az énekesnő.

"Rengeteg hullámvölgyem volt az elmúlt egy évben, de az az elképesztő szeretetcunami, ami áradt felénk, sokat segített. A búcsúztató az állatkertben egy hihetetlenül jól sikerült, méltóságteljes, ugyanakkor játékos és abszolút Györgyihez illő dolog volt. Ráadásul megmutatta, mennyien szerették őt, a humorát, a jókedvét, és hogy ennek a betegségnek a tudatában csinálta végig azt a közel negyven évet, amíg együtt dolgoztunk. Egy pillanatig nem rendült meg, szó szerint kinevette a halált, ez pedig mindig tartja bennem a lelket"

– emlékezett vissza Falusi Mariann.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy a mai napig nem tudja megnézni a közös felvételeiket, viszont van egy tárgy, ami a mai napig rá emlékezteti őt.

"A halála óta hordom Györgyi nyakláncát. Annak idején kapta Kulka Jánostól, egy ezüstfigura fafejjel. Hatalmas érzelmi értéke van számomra, és azt érzem, így Györgyi mindig velem van, bárhol is vagyok a világban"

– mesélte az énekesnő, akinek az édesanyja és a társa halála után teljesen átalakult az élete. Huszonkét kilót fogyott, és teljes életmódváltáson ment keresztül.

Mariann az interjúban azt is elmondta, hogy eddig nem volt képes arra, hogy Pa-Dö-Dő-dalokat énekeljen, nemrég azonban Weisz Viktorral közösen az Igali Gyógyfürdőben három szerzeményt is előadtak.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Mesébe illő környezetben, a Pilisben ment férjhez Tápai Andi
Az esküvőt a Pilisben tartották, ahol mesébe illő környezetben mondták ki az igent. Tápai elmondása szerint az időjárás is különleges pillanatokkal ajándékozta meg őket.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. május 29.


Link másolása

Tápai Andi tavaly még a "Szingli vagy svindli" című műsorban keresett párt, de végül nem ott talált rá a szerelemre. Tápai Szabina húga a műsor forgatása után megtért, és egy gyülekezetben találkozott Bodó Imre személyi edzővel. Január óta vannak együtt, és márciusban el is jegyezték egymást.

Az esküvőjüket a Pilisben tartották, ahol mesébe illő környezetben mondták ki az igent. Tápai elmondása szerint az időjárás is különleges pillanatokkal ajándékozta meg őket:

a szertartás végén dörgött az ég és szélvihar tombolt, de az eső csak a környéken esett, mintha az Atya jelezte volna jelenlétét. Ezután újra kisütött a nap, és az egész nap tökéletesen sikerült.

A nászútjukat Parádsasváron töltik, ahol életükben először alszanak majd együtt. Tápai elmesélte, hogy életében először az oltárnál csókolta meg férjét, ami nagyon különleges és érzelmekkel teli pillanat volt a jelenlévők számára is. Többen meg is könnyezték az eseményt.

Tápai Andi szerint minden várakozást felülmúlt az esküvő.

(via 24.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET: