SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Azahriah: A pénz nem a boldogság kulcsa, de biztonságot ad, bármi történik, nem leszek kiszolgáltatott helyzetben

A fiatal zenész elárulta, hogy mi volt a legnehezebb megszokható számára a sikerben, és arról beszélt, hogy változott az életük, az anyagi sikerek is megtálták.


Hosszú interjút adott Azahriah Friderikusz Sándornak. A fiatalt zenész nem csak a közelgő arénás koncertjeiről, illetve a közéletről – többek között Magyar Péterről – mondta el a véleményét, hanem beszélt a sikeréről, és az ezzel érkező anyagi elismerésről is beszélt.

Arra a kérdésre, hogy mi volt a legnehezebben megszokható a sikerében Azahriah azt mondta, hogy az elszakadás a szociális élettől.

„Nagyon sokat jártam a Deák Ferenc térre, Újpestre a Duna partra, amikor elkezdtük a zenéket. Teljesen jól működött, hogy lementünk valahova: voltak, akik felismertek, el is iszogattunk velünk, volt, hogy ebből barátságok is születtek. Most már ez kezelhetetlenebb lett.”

Azahriah azonban azt is elmondta, hogy 95 százalékban pozitív reakciókat kap, azonban mikor például telefonnal elkezdik videózni, az már nem komfortos neki.

Arra a kérdésre, hogy nagyot változott-e a család életszínvonala attól, hogy egészen más vagyoni osztályba kerültek, Azahriah azt mondta: azért javulgat.

„Amikor anyukám elvált apukámtól, akkor az Ács utcába kerültünk. Az a katonai szálló egy putri volt, de hát a Hős utca meg mellette, az még inkább. Anyám ott a fejébe vette, hogy a telkünkre épít egy házat. Ez volt az oka, hogy kétszer kint volt Koszovóban is. Ez a ház most épült fel.

Tizennégy év volt, hogy egy ilyen kis ház elkészült oda a telekre, de most már sikerült. Ami nekem akkor nagy álom volt, és akkor nem tudtuk megvalósítani, de most már ki tudok menni a telekre, és van ott egy ház. Ez nagyon nagy élmény nekünk.

Azahriah azt mondta, hogy borzasztó jó élmény, hogy már nem jelent problémát, ha például a kerítést meg kell csinálni, vagy egy teraszt megépíteni.

„Tehát ha bármi történik, akkor nem leszek kiszolgáltatott helyzetben. Most ez olyan szinten megnövekedett, ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is nagyon találnék már impulzust abban, hogy ezt elköltsem. Maximum, ha szerencsejátékoznék, vagy valami végtelen pénznyelőben találnám meg az élvezetemet, akkor biztos, hogy el tudom kötni. Ez nekem olyan mennyiségű pénz, hogy nem tudom már mire költeni. Vettem drága gitárokat, drága ruhákat, cipőket és ezen kívül meg ugye az általános életviteli színvonalat fenntartom. Szerintem ez így tök jól működik.

Arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb luxusa, a fiatal zenész azt mondta: az anyagi szabadság.

„A tudat, hogy ha rosszul lesz valamelyik családtagom, nem kell aggódni azon, hogy ebben az egészségügyi ellátásban kell részesülnie. Hanem el tudom vinni egy jobb helyre, tudom, hogy megfelelő kezelést és figyelmet fog kapni, mert megvannak a körülmények. Ezek tök jó dolgok. Szerintem ez a legnagyobb kincs ebben, meg ez a szabadságérzet.”

Azahria szerint a pénz önmagában nem tényleges boldogság, mert addig tart, „ameddig az új pénz által megvett tárgynak az impulzusa tart”.

„Nem a tényleges boldogságnak a kulcsa, de az a megnyugvás érzet, és az a harmónia, hogy a pénzed lapul ott valahol, (...) az tök nagy szabadság. Hogy ott van egy olyan mennyiség, hogy bármi baj van, akkor az már jó, és az már biztonságot ad az életben.”

A zenésszel készült teljes beszélgetést ITT tudod megnézni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Andi letarolta a vörös szőnyeget: 3000 forintos ruhában hódította meg a közönséget
Az X-Faktor újdonsült zsűritagja egy social média gálán vehetett át díjat.


Tóth Andi a pályafutása elmúlt 10 évében számos díjat és elismerést vehett már át, azonban eddig főként az ének vagy a tánctudása miatt kapott kitüntetéseket. Ezúttal viszont leginkább az önazonossága és az őszintesége került előtérbe, ugyanis a „mérföldkő” kategóriában nyert el díjat az egyik social media gálán. Az énekesnő divattervezőként megannyiszor bizonyította már be, hogy nem az a lényeg, milyen drága vagy márkás holmit hord valaki, hanem, hogy ki hordja.

A tegnapi eseményre is egy egyszerű darabot választott: a femcafe.hu-nak azt is elárulta, hogy egy 3000 forintot érő Bershkás, fekete ruhában lépett a vörös szőnyegre. A csinos előadó fehér magassarkúban, melltartó nélkül, kiengedett hajjal vett le mindenkit a lábáról az összeállításával és bájos mosolyával.

„Ez valahogy az elmúlt 10 évet jelentette nekem, és tökre örültem, hogy az emberek is így értékelték azt a 10 évet. Olyan megható volt ez számomra, hogy mondtam is, hogy lehet sírni fogok, pedig én nem sírok soha”

– vallotta be őszintén.

Később az Instagram-oldalán bővebben is kifejtette, mit érez:

„Köszönöm! Köszönöm a jelölést, köszönöm ezt a díjat, köszönöm ezt a 10 évet!”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Arnold Schwarzenegger dublőre is ott volt a buliban, ahol Magyar Péter verekedésbe keveredett
A botrány kivizsgálása és a pontos körülmények tisztázása folyamatban van. Steve, aki korábban Arnold Schwarzenegger dublőreként is tevékenykedett, mostanra saját, egyedi stílusát keresi a buli helyszínén történtek kapcsán.
Fotó: Facebook - szmo.hu
2024. június 21.Magyar Péter csütörtöki bulija elég emlékezetesre sikerült: Kollár Steve, a világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és autókereskedő - szintén felbukkant az eseményen, ahol lezajlott a botrány.

A Tisza Párt politikusa korábban posztolt egy bejegyzést, melyben említette őt, de azóta ez az írás eltűnt a közösségi médiából.

Kollár Steve az Indexnek adott nyilatkozatában elárulta, hogy bár találkozott Magyar Péterrel a buliban, de a dolgok oly gyorsan történtek, hogy alig tudta követni. A közönség közötti dulakodás részleteiről keveset mondott:

"Álltam a bárpultnál, és utána már nem figyeltem a történteket"

- mondta a lapnak Steve, aki azt is hozzátette, hogy Péterrel nem mély barátság köti össze, csupán futó ismeretségük van.

A botrány kivizsgálása és a pontos körülmények tisztázása folyamatban van. Steve korábban Arnold Schwarzenegger dublőreként is tevékenykedett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
400 ezer forintért is árulnak italt a szórakozóhelyen, ahol Magyar Péter verekedésbe keveredett
A csütörtöki buli a Cool & Elegant néve hallgatott, dresszkódhoz volt kötve, de mindössze 2000-3500 forintért be lehetett jutni rá. A nőknek éjfélig ingyenes volt a belépés.
Fotó: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. június 21.Mint arról korábban írtunk, péntek hajnalban verekedésbe keveredett Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke egy közismert fővárosi szórakozóhelyen.

Magyart péntek hajnali 5 óra körül biztonsági őrök vezették ki az Ötkert nevű szórakozóhelyről. Az ügyben nyomozás indult.

A Blikk összefoglalta, hogy mit lehet tudni az Ötkert nevű helyről.

Az Ötkert szórakozóhely egyébként a Fidelity Gold a vendéglátóiparban dolgozó Szini család vállalkozása is.

A csütörtöki buli a Cool & Elegant néve hallgatott, dresszkódhoz volt kötve, de mindössze 2000-3500 forintért belehetett jutni rá. A nőknek éjfélig ingyenes volt a belépés.

A legdrágább alkohol tartalmú ital ára pedig 400 ezer forintig rúg, ami nem más mint a 4 és fél literes kiszerelésű Grey Goose.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
56 évesen meghalt a Hawaii Five-0 sztárja
Taylor Wily 171 epizódban alakította Kamekonát a CBS sorozatában. A halála okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.


56 éves korában meghalt a „Hawaii Five-0” sztárja, Taylor Wily – írja a New York Post.

A hírt a KITV 4 Island News közölte. Wily, akinek valódi neve Teila Tuli volt, 2010 és 2020 között 171 epizódban alakította Kamekonát a CBS sorozatában. Emellett hét epizódban szerepelt a „Magnum PI” sorozatban is.

Peter Lenkov, a „Hawaii Five-0” és a „Magnum PI” producere az Instagramon osztott meg egy közös képet Wilyvel, amihez a következő írta:

„Meg vagyok döbbenve. Összetört a szívem. Néhány nap múlva bővebben is kifejtem az érzéseimet, jelenleg túl nehéz lenne."

A halál okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Wily-t felesége és két gyermekük gyászolja.

Link másolása
KÖVESS MINKET: