News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Az esküvőjük napján halt meg a menyasszonya - összetört a brit X-Factor sztárja

Tom Mann és szerelme múlt szombaton keltek volna egybe, ám a menyasszony aznap reggel váratlanul elhunyt.

Link másolása

hirdetés

Szívszorító Instagram-bejegyzést tett közzé a brit X-Factorban híressé vált Tom Mann: az esküvőjük napján meghalt a menyasszonya, Danielle Hampson.

"El sem tudom hinni, hogy ezeket a sorokat írom, de az én drága Danim, aki a legjobb barátom, a mindenem, az életem szerelme szombaton, a hajnali órákban elhunyt. A nap, amelynek életünk legszebb napjának kellett volna lennie, visszafordíthatatlan szívfájdalommal végződött. Úgy érzem, már egy egész óceánnyit sírtam. Sosem jutottunk el az oltárig, nem mondhattuk el egymásnak a fogadalmainkat, nem táncolhattuk el az első táncunkat, de tudom, hogy tudod: te jelentetted nekem a világot, és te voltál a legjobb dolog, ami valaha történt velem, Danielle. A karikagyűrűmet, mint az irántad érzett, feltétel nélküli szerelmem jelképét, örökké viselni fogom"

- írta az összetört énekes.

Most még nem tudja feldolgozni ezt a borzasztó veszteséget, és nem is tudja, hogy lesz ezen túl, de azt igen, hogy a közös gyermekük miatt muszáj lesz erőt vennie magán. Megígérte szerelmének, mindent meg fog tenni azért, hogy kisfiukat úgy nevelje fel, ahogy mindig is szerették volna.

"Megígérem, hogy Bowie tudni fogja, milyen csodálatos volt az anyukája. Megígérem, hogy nagyon nagyon büszkévé teszlek téged. Te vagy a leggyönyörűbb személy kívül-belül, a legcsodálatosabb lélek. Egy nagyon különleges embert veszítettünk el."

Mann a követőihez is szólt a posztban: azt írta, próbál erőt meríteni a kommentekből és az üzenetekből, de még sokáig fogja gyászolni menyasszonyát és gyermeke anyját, aki nélkül számára a világ sötétség.

Tom Mann a 2014-es X-Factorban vált ismertté. Szólóénekesként indult a tehetségkutatóban, de a mentorok döntése alapján végül a Stereo Kicks nevű csapatban folytatta a versenyt. Az ötödik helyig jutottak, a műsor után azonban rövidesen feloszlottak. Mann azóta inkább dalszerzőként és producerként tevékenykedett - olyan híres előadók munkáját segítette, mint Lewis Capaldi vagy Rita Ora. A profi táncosként dolgozó Danielle-lel 2015-ben jöttek össze, négy évvel később pedig eljegyezték egymást. Kisfiuk, Bowie tavaly októberben született meg.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Katy Perry borravalót adott a pincérnőnek, aki vitatkozott vele – kiderült, hogy a lány nem is ismerte fel őt
Az énekesnő értékelte, hogy a fiatal nő úgy bánt vele, mint bárki mással, még meg is ölelte őt.

Link másolása

hirdetés

Kissé kínos szituációba került egy ausztrál pincérnő, aki úgy találkozott Katy Perryvel, hogy nem is ismerte fel az énekesnőt – számolt be róla a Daily Mail.

Indianna Paull egy TikTok-videóban mesélt a történtekről. A lány Port Douglas egyik kávézójában dolgozik, ahová a minap Katy Perry is betért a kislányával.

Az énekesnő szeretett volna leülni egy asztalhoz, de Indianna közölte vele, hogy nincs már szabad asztal, így várnia kell. Perry aztán arra panaszkodott, hogy kevés asztal van a kávézóban, így egy kisebb vita is kialakult,

a beszélgetést pedig egy paparazzi fotós is megörökítette egy képen. Ezt a fotót aztán a Daily Mail Australia nyilvánosságra is hozta, a lány pedig a cikkből tudta meg, hogy a kissé türelmetlen vendég nem más volt, mint Katy Perry. Aki, mint kiderült, végül nagyon nagylelkű volt vele.

Indianna ugyanis ezt írta a vicces TikTok-videójában (amely azóta lekerült az oldaláról):

„Amikor Katy Perry bejön a kávézódba, és te nem ismered fel, vitatkozol vele egy asztal miatt, aztán ő borravalót ad neked és megölel, amiért úgy bántál vele, mint egy átlagos vendéggel”.

Katy Perry egyébként azért tartózkodik Ausztráliában, mert párja, Orlando Bloom ott forgatja új, Wizards! című filmjét, amely mögött Brad Pitt produkciós cége, a Plan B áll. A Daily Mail szerint a pár három hónapot tölt majd Ausztráliában kislányukkal, Daisy Dove-val.

hirdetés

A Katy Perryről és a pincérnőről készült lesifotót és a lány videóját a Daily Mail oldalán nézhetitek meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
„Jelentkezz, ne maradj csöves kukorica!” – indul a Való Világ új évada
A 11. évad rajtol, a fődíj 36 millió forint lesz.
Címlapkép: RTL - szmo.hu
2022. június 22.


Link másolása

hirdetés

Mi sem mutatja jobban az idő múlását, minthogy már a 11. évad indul a Való Világból. A 2002-ben indult beköltözős valóságshow olyan sztárokat adott a magyar közéletnek, mint Alekosz, Aurelio, vagy Majka, akinek még csak nyernie sem kellett ahhoz, hogy a műsor beindítsa a karrierjét.

Az új évadba már el is indult a jelentkezés, a fődíj pedig 36 millió forint lesz.

A beharangozó videóban a jubileumi tizedik széria nyertese, Vivi beszél arról, hogyan változott meg az élete, mióta megnyerte a Való Világot.

A lány azt mondta, a műsor vége óta világot járt, élt Amerikában, celebekkel bulizott Monacóban, és ha unatkozik, csak kiugrik Milánóba egy kávéra.

„Tudom, hogy te is erre az életre vágysz, úgyhogy jelentkezz, és ne maradj csöves kukorica!”

– összegez a tavalyi nyertes. Aki ez alapján kedvet kapott az itt tud jelentkezni villalakónak az új évadba.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi megmutatta az Instagram és a valóság közti különbséget legújabb fotóin
Merőben más stílusban készült a két kép.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi az utóbbi napokban igencsak elkényezteti rajongóit: az énekes csak úgy ontja magából a bikinis posztokat a horvát tengerpartról. Legutóbb azt tudhattuk meg, hogy igencsak megszenvedte szexi fotójának elkészültét, mert rettenetesen fájtak a talpai a tengerparti kövektől.

Szerencsére Andi hamar kiheverte a fájdalmait, és pénteken újabb képet osztott meg a nyaralásról.

Ezen az Insta és a valóság közti különbséget szerette volna megmutatni.

Míg az első képen a haját igazítva pózol a nap felé, a másodikon dohányzás közben láthatjuk, meglehetősen morc arckifejezéssel.

A horvátországi fotóktól azonban, fájdalom, egyelőre búcsúznunk kell, mert az énekes sztorijából kiderül, hogy véget ért számára a nyaralás, utoljára már a hazaútról jelentkezett be.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Visváder Tamás: Kevesebb válás lenne, ha felfognánk a súlyát annak, hogy a házasság Istentől jövő szentség
Vajna Tímea sógora, nagymamája hatására lett hithű katolikus.

Link másolása

hirdetés

A vallásról beszélt Visváder Tamás a TV2 Mokka című reggeli műsorában a pénteken – szúrta ki a 24.hu. Visváder-Palácsik Lilla férje többek között azt mondta, hogy a nagyanyja hatására lett katolikus, mindent ő tanított neki a vallásról.

Ez a téma azonban a feleségével egészen az eljegyzésig nem jött szóba, utána azonban jelezte: mindenképpen templomi esküvőt szeretne.

„Amit Isten összeköt, azt ember szét nem szakíthatja. Szerintem biztos, hogy kevesebb válás lenne a világban, ha felfognánk a súlyát annak, hogy a házasság az az Istentől jövő szentség”

– fejtette ki gondolatait a témában Visváder.

Szerinte válni csak akkor szabad, ha az ember nyugodt lelkiismerettel azt tudja mondani, hogy mindent megtett azért, hogy helyrehozza a házasságát, de így sem járt sikerrel.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: