hirdetés

SZTÁRVILÁG

Apa lett a Reszkessetek, betörők! Kevinje, Macaulay Culkin

Mindkét színésznek a kis Dakota az első gyereke.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 13.

hirdetés

Már több mint egy hete apuka lett Macaulay Culkin. A Reszkessetek, betörők!-ben Kevinként világhírnevet szerzett Culkin párja, Brenda Song még április 5-én, azaz múlt hétfőn adott életet első közös gyereküknek.

A kisfiú keresztnevét a színész 2008-ban tragikus balesetben elhunyt nővére után kapta, ugyanis ezt a keresztnevet az Egyesült Államokban lányok és fiúk egyaránt viselhetik, írja az Esquire.

A 3,1 kilóval született Dakota Culkin Song és édesanyja is remekül vannak. A újdonsült szülők a lapnak eljuttatott közleményben azt írták, hogy elképesztően boldogok.

A 40 éves Culkin és 33 éves barátnője négy éve vannak együtt. A pár egy thaiföldi forgatáson jött össze még 2017-ben. Macaulay Culkin már egy évvel később arról beszélt egy interjúban, hogy családit szeretnének alapítani.

hirdetés

A lap szerint a pár kapcsolata rendkívül harmonikus. Korábban el sem tudták képzelni, hogy ilyen jó lehet valakivel együtt élni.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Rácz Jenő egykori Tinder-partnere is jelentkezett a Konyhafőnökbe

A séf annak idején túl magasnak tartotta a lányt, leginkább ezért nem jött össze a komolyabb kapcsolat kettejük között.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 05.

hirdetés

„Jenő, nem vagyok neked ismerős véletlenül? Mártika, esetleg?” - hangzott el a kérdés az egyik jelentkező részéről a Konyhafőnök keddi adásában Rácz Jenő felé. Hamarosan érkezett a magyarázat is. Mint kiderült, a séf egyik volt Tinder-partnere jelentkezett a műsorba.

A lány elmesélte online megismerkedésük történetét is:

Elkezdtünk beszélgetni, én egyetemista voltam, egyszer megkérdezted, mit csinálok délután, elmondtam, hogy kosármeccsem lesz. Szerintem ott volt a baki, mert mondtad, hogy akkor biztos magas lehetek. Mondtam, 1,75 nem olyan magas kosarasnak, te meg mondtad, csak 1,73 vagy, viszont a rocksztárok is mindig magasabb lányokkal jártak.

Kiderült, hogy a séf és a lány egyeztetési problémák miatt sem tudott találkozni. Az adásrész végére pedig arra a kellemetlenségre is fény derült, hogy Rácz Jenő éppen egy másik randira készült, mikor utoljára beszéltek Mártival.

A kínos-vicces jelenet a keddi Konyhafőnökből:

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Pásztor Anna kiharapott egy darabot egy férfi kezéből, mert az megmarkolta a mellét

A pórul járt férfi végül beismerte, hogy az énekesnőnek igaza volt, és jogosan tette, amit tett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. május 04.

hirdetés

Meglehetősen bizarr történetet mesélt el Pásztor Anna a Life TV Bréking című műsorában. Tóth Vera egyszer elvitte őt magával egy jachttúrára, ahol ügyvédbojtároknak énekelt. A fellépés után az énekesnő is a vendégekkel együtt bulizott, az "elkényeztetett ügyvédbojtárok gazdag apukával" pedig ittak.

"Akkor jelent meg a Gyáva forradalmár című albumunk, amin mezítelen kebellel vagyok, mint 'a szabadság vezeti a népet' reprodukciója, tehát az az én cickóm ott. És az egyik bojtár úgy gondolta, hogy a tánc hevében odajön és lecsekkolja, hogy az az én mellem-e, kérdezés nélkül. Rányúlt, megmarkolta a mellemet, én abban a pillanatban kifordítottam az ujját, és kiharaptam belőle egy darabot. Nem beleharaptam, kiharaptam"

- mesélte.

Hozzátette, hogy később odament a férfihez és elnézést kért, de azért elmondta neki, hogy nem kellett volna így közeledni hozzá.

"Másnap úgy gondoltam, hogy beperel, kipereli az életemet, a szememet. De elment összevarratni, be volt kötözve a keze, odajött és aláíratta velem, hogy igazam van. Azóta találkoztam vele és mutogatja, hogy ott a seb. Szépen lefotózta és el is küldte nekem"

- mondta.

VIDEÓ: Pásztor Anna bizarr története

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Azt hittem, meg fog ölni” – Armie Hammer felemelkedése és tragikus bukása

Gyűlnek a vádak: egy 24 éves nő azt állítja, hogy Hammer megerőszakolta. Mindent elveszített a nemrég még A-listás színész.
Szajki-Vörös Adél, fotó: instagram.com/armiehammer, Netflix - szmo.hu
2021. május 05.

hirdetés

Kezdetben minden tökéletesnek tűnt: jóképű, igazi amerikai színész, ígéretes karrierrel, és jó pár sikerrel a háta mögött. Feleség, gyerekek. Szőke haj, kék szem - az amerikai álomférfi. Ez azonban csak a látszat volt.

Tavaly tavasszal az egész világ karanténban várta a pandémia fejleményeit, miközben Armie Hammer egy interjúban tett vallomása szerint annyira nehezen viselte a helyzetet, hogy csaknem beleőrült, azt mondta, olyan volt, mint egy ketrecbe zárt farkas. Már ekkor bajban volt, csak még nem tudta, mekkora bajban lesz hamarosan.

Aztán egyszer csak elege lett, az Államokba repült a Kajmán-szigeteken tartózkodó családjától. Ez lehetett az utolsó csepp a pohárban, a felesége júliusban beadta a válókeresetet. Természetesen a közben kirobbant kannibalizmus-botrány is hozzájárult a család széteséséhez.

Armie Hammert már eddig is hajmeresztő dolgokkal vádolták - és idővel ijesztő módon egyre többen. Eddig legalább hat nő vádolta meg erőszakos szexuális viselkedéssel, azaz abúzussal. Elsőként tavaly az exbarátnője tálalt ki, azt állítva, hogy a sztár a BDSM-határokat átlépve durva volt vele és  üzenetekkel borzolta az idegeit. Egy alkalommal például azt írta neki, hogy megkóstolná a vérét.

Később már hatan vállalták bátran a megaláztatásaikat: az egyik nő hasába a színész belevéste a neve kezdőbetűit, akit állítása szerint "mellesleg" szívesen feldarabolt volna. De a leghajmeresztőbb az a hír volt, amikor az egyik exbarátnőtől megtudtuk: azért szakított a férfival, mert egyre többször hozta szóba, hogy jó lenne, ha kivetetné két bordáját, neki - mármint a lánynak - úgysem kell, viszont ő majd megfüstöli és megeszi, hiszen biztosan finom lehet. Végül emiatt a sztori miatt elterjedt gyorsan az infó, hogy Armie Hammer kannibalizmussal vádolható, és valljuk be, mindezek után nehéz nem ezt gondolni.

Aztán nemrégen nyilvánosságra kerültek  Paige Lorenze, egyik barátnőjével váltott privát üzenetei is, melyek még tovább rombolták a színész hírnevét. A sajtó egyöntetűen elszörnyedt az olvasottaktól. A legdurvább idézetet már mi is megírtuk, a lány aggódott, hogy nem lesz elég jó az ágyban Armie számára, mire ő ezt válaszolta: „Fogunk ezen fejleszteni: képezni foglak, hogy az én kis tökéletes háziállatommá változtassalak. Basszameg, ettől nagyon kemény lettem. A tökéletes kis rabszolgámmá foglak változtatni.”

És még mindig nincs vége. Egy 24 éves, Effie nevű lány most azzal vádolja, hogy a sztár megerőszakolta, és emiatt öngyilkosságot fontolgat egy ideje. A lány egy Zoom sajtótájékoztatón mesélte el, miket tett vele Hammer.

A lány részletesen elmesélt egy 2017-es esetet, amikor Los Angelesben a színész négy órán át erőszakoskodott vele és erőszakolta meg, valamint az ő hozzájárulása nélkül tett vele durva dolgokat: például a falhoz csapkodta (!) a fejét többször is, megzúzta az arcát, és a lábát is úgy megütötte, hogy napokon át minden lépés fájt neki.

De a legijesztőbb részlet az, amikor a lány azt állítja, hogy azt hitte, a színész ott akkor meg fogja ölni őt.

Vajon a Manderley-ház asszonyát - ami a Netflixen egy ideig toplistás is volt - mennyien tudják majd úgy végignézni, hogy nem a színész civil horror-történetei jutnak eszébe róla? Vajon tényleg ekkora szörnyeteg Hammer? Az ügyre nyilván még sok vizsgálat és tárgyalás után fog csak pont kerülni.

Pedig Hammernek kifejezetten szerencsésen alakult a karrierje. Mi több, épp egy nagyobb előrelépés tanúi voltunk a botrány előtt, ugyanis a Szólíts a neveden hatalmas sikere után a nevét a legjobbakkal együtt emlegette a szakma pár éve.

Ez volt az a film, amit mindenki szeretett, és egy évig a legnagyobb beszédtéma volt filmes berkekben. Még Golden Globe-ra is jelölték érte. A naptárja évekre előre tele volt ígéretesebbnél ígéretesebb filmtervekkel, komoly rendezőkkel.

A naptár azonban már üres: mostanra eltűnt az összes terv, a színész IMDb-oldalán már nem találunk a neve mellett előkészítés alatt álló filmtervet. 

Szerencsés ember volt, ugyanakkor nem olyan egyszerűen érte el, ahova eljutott, hiszen voltak nagy bukásai is. Mégis sikerült mindegyik után felállnia (a mostani persze nem hasonlítható össze egy szakmai kudarccal). 2005 és 2010 között először kisebb sorozatszerepeket kapott, melyekből egyre több lett: ilyen volt a Született feleségek, vagy Az ítélet: Család című sorozatok, és kisebb szerepekre filmekben is sikerült feltűnnie. 2008-ban végre kapott egy főszerepet a Billy: The Early Years című drámában Robby Benson rendezésében, ami jól mutatta, hogy ha jól csinálja, akkor gyorsan hozzájuthat hasonló lehetőségekhez, amikben ki tud tűnni tehetségével és sokoldalúságával.

Ez a pillanat aztán 2010-ben el is érkezett, hiszen az egyik legnagyobb rendező, David Fincher kérte fel a Social Network - A közösségi háló című filmjében egy komoly szerepre - vagyis kettőre: - egy ikerpárt kellett egyedül eljátszania.

Ez volt számára az igazi áttörés, hiszen a szakma egyértelműen és visszavonhatatlanul felfigyelt rá. A következő évben már Leonardo DiCaprio mellett játszott Clint Eastwood rendezésében a J. Edgar - Az FBI emberében, ami tényleg a szakmai topot jelenti egy hollywoodi színész számára. 

Szerepet is kapott egy igazi blockbusterben, az akkor a karrierje csúcsán lévő Johnny Depp mellett főszerepet játszhatott a Magányos lovasban. Ez a film azonban hatalmasat bukott, ez volt Depp első nagy pofonja is. Mégis, két év múlva Guy Ritchie kiválasztotta az aktuális főszerepre: Az U.N.C.L.E. emberébe - csakhogy ez is nagyot bukott a mozikasszáknál. De Armie-ben ezek után is hittek a rendezők.

Így sikerült a Szólíts a neveden egyik főszerepét megkapnia, ami karrierje legemblematikusabb és legkiemelkedőbb alakítása lett, és végre sikerült egyértelműen megkapaszkodnia az A-kategóriás színészek között. Mostanra ezt teljesen elveszítette, egy ígéretes karrier süllyedt a semmibe. Pillanatnyilag nehéz elképzelni, hogy valaha vissza tud térni ide. Ugyanakkor egyértelmű, hogy határátlépései, jelzett bántalmazásai komoly mentális problémákra utalnak. Ha a gyógyulás útjára lép, nem lenne elvesztegetett a tehetsége.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megszületett a Dortmund sztárfocistájának és magyar feleségének harmadik gyermeke

Axel Witsel és Szabó Rafaella kisfia hétfőn jött világra, és az Aydji nevet kapta.
Címkép: Instagram/Axel Witsel - szmo.hu
2021. május 04.

hirdetés

Megszületett a Borussia Dortmund belga válogatott futballistájának és magyar feleségének harmadik gyermeke. Axel Witsel és Szabó Rafaella az Instagramon jelentette be az örömhírt.

A posztban azt is elárulták, hogy

a kisfiú hétfőn 12.10-kor született 3965 grammal és 50 centivel. A baba az Aydji nevet kapta.

Axel Witsel az Instagramján egy fotót is mutatott az újszülött piciről

A párnak már van két kislánya, az ötéves Maï-Li és a hároméves Evy.

hirdetés

A 32 éves középpályás csupán jelenleg Achilles-ín-szakadással van kényszerpihenőn.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: