News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Amber Heardöt azzal vádolják, hogy már egy Johnny Depp előtti kapcsolatában is erőszakosan viselkedett

A színész ügyvédje, Camille Vasquez felemlegette azt a 2009-es esetet, amikor Heard megütötte volt barátnőjét, Tasya van Ree-t. A színésznő tagadja, hogy bármelyik párját is bántalmazta volna.

Link másolása

hirdetés

Johnny Depp jogi csapata kedd délután fejezte be Amber Heard két napig tartó kihallgatását - írja a Daily Mail. A színész ügyvédje, Camille Vasquez azzal zárta a procedúrát, hogy felemlegette azt a 2009-es esetet, amikor Heard megütötte volt barátnőjét, Tasya van Ree-t, emiatt le is tartóztatták.

„Nem Johnny Depp az egyetlen párja, akit megtámadott”

– vádolta meg Vasquez a színésznőt.

„Soha nem bántalmaztam egyetlen partneremet sem. Soha nem bántalmaztam Deppet vagy más olyan személyt, akivel romantikus kapcsolatban voltam”

– válaszolt Heard annak ellenére, hogy az esetnek állítólag két rendőr is a szemtanúja volt, akik látták, hogy volt párja nyakláncát is letépi.

Vasquez arra is felhívta a színésznő figyelmét, hogy James Franco éppen a Deppel való 2016 májusában történt erőszakos vita másnapján, a zárcserét követően látogatta őt meg Los Angeles-i házában - állítólag ez volt az utolsó csepp a házasságukban. A bíróság már korábban is hallott arról, hogy Depp rendkívül féltékeny volt Francóra, mert úgy gondolta, hogy Heardnek viszonya van vele.

hirdetés
A bíráknak egy videót is levetítettek, ami Francóról és Heardről készült a ház liftjében este 11 óra előtt. A videón James Franco fejét gyengéden Heard vállára hajtja.

„A barátom volt, és szó szerint a szomszédban lakott. Kiüresedtek a baráti kapcsolataim, és örömmel fogadtam a barátságát. Miután meglátta az arcomat, a vállamra tette a fejét. Megérintette az arcom oldalát is” – utalt Heard arra, hogy Depp előző este megdobta őt egy telefonnal, ami zúzódást okozott az arcán.

Depp jogi csapata azzal is megvádolta a színésznőt, hogy megszerkesztette azokat a fényképeket, amelyekkel bizonyítani akarta, hogy exe bántalmazta őt. Heard tagadta az őt ért vádakat. Vasquez ezután lejátszott egy hangfelvételt, amin a színésznő beismeri, hogy megütötte Deppet. Heard erre azt mondta, hogy

sokszor kellett a testét használnia ahhoz, hogy meg tudja védeni magát.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Elképesztő összeg: ennyit kaptak Korda Györgyék egykori villájukért
Az ingatlan szállodaként is működött, 22 szobája van, egy kész vagyont kapott érte az énekes házaspár.

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról korábban mi is írtunk, eladta híres, budapesti, II. kerületi villáját a Korda házaspár. Balázs Klári arról is beszélt, hogy a már a rezsicsökkentés szigorítása előtt is több mint félmillió forint volt a luxusház gázszámlája.

Most kiderült:

a házaspár decemberben csaknem 780 millió forintért árulta az ingatlant, ami szállodaként is működött, és 22 szobát foglal magába

– írja a Blikk.

A házaspár a lapnak elárulta, hogy az ingatlanon még januárban túladtak, csak nem akarták nagydobra verni. A döntés mindenkit meglepett, ugyanis korábban nem szerettek volna megválni tőle, sőt még azt is cáfolták, hogy el akarják adni, így az ingatlanos hibájára hivatkoztak.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fluor beszólt Tóth Gabi Rolexére: Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben
Fluor Tomi keményen odaszúrt Tóth Gabinak, aki mostanában egy 7 milliós karórával a csuklóján flangál.

Link másolása

hirdetés

Lakatos Zsolt óraszakértő nemrégiben újabb TikTok-videóval jelentkezett a Beszéljünk Órákról csatornáján, melyben ezúttal a Tóth Gabi csuklóját több képen is díszítő luxusketyegő került a középpontba. Mint kiderült, az önmagát végre felvállaló, mélyen keresztény énekesnő egy Rolex Submariner fekete arany-acél változatát hordja, melynek listaára úgy 14 600 euró, vagyis körülbelül 7 millió forint.

Valószínűleg erre a tényre reagálhatott Fluor Tomi, vagyis Karácson Tamás Twitter oldalán, amikor azt írta, hogy

ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.

A bejegyzés alatt megtaláltuk a legjobb hozzászólást és reakciót is, miután az egyik kommentelő viccesen megjegyzi: "várjunk a 20 milláshoz akkor mi kell, ha a kereszténység a 7 millás szint?", mire jön is a frappáns válasz:

"Ahhoz Istennél nagyobb dolgokban kell hinni. Mint a NER például."

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Berki Mazsi Nádai Anikó exével jelent meg egy eseményen
Kovács Dániel Richárddal jelent meg Berki Krisztián özvegye.

Link másolása

hirdetés

Berki Mazsi tegnap este a a Gigi's Budapestben tűnt fel Nádai Anikó volt párjával, a producer Kovács Dániel Richárddal. Az eseményen mutatták be Zalatnay Cini és DR BRS egy újraálmodott közös dalát, a „Várlak még” című számot.

Berki Krisztián özvegyén kívül bőven akadtak még sztárok a bemutatón, többek között Fodór Zsóka, Kis Grófo, Nemazalány és Rábaközi Andrea is feltűnt – írja a Blikk, aki kilátogatott az eseményre.

Berki Mazsiról és Kovács Dániel Richárdról a bulvárlap fényképet is készített, melyet ide kattintva nézhetsz meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Csepregi Éva Majka lemondott koncertjéről: „Én belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel”
Csepregi Éva azon a bizonyos estén, Majka előtt egy különleges formációval adott koncertet.

Link másolása

hirdetés

Ahogy azt mi is megírtuk, múlt héten elmaradt Majka Fehérgyarmatra meghirdetett koncertje, aki helyett végül Curtis ugrott be az utolsó pillanatban. Az okokról a rapper a közösségi oldalán írt, részletesen kifejtve, hogy a technikai körülmények nem feleltek meg, és bár megpróbálták megoldani, végül nem sikerült a koncertet megtartani.

A Sláger FM Csepregi Évát is megszólaltatta az ügyben, aki azon a bizonyos estén, Majka előtt egy különleges formációval adott koncertet. Az énekesnő a lapnak az mondta, a rapper stábja már akkor ott volt, az egyik srác centivel méregette a színpadot.

„Tény, hogy a színpad olyan volt, hogy a Neoton se fért volna el rajta. Nehéz kérdés ez. Régen – amíg nem volt ilyen profi csapat mögöttünk, mint most – nálunk is előfordult olyan eset, hogy a technikus azt mondta, rossz a helyszín, nem lesz tökéletes. Ma már ilyet nem vállalnánk be, ezt már nem engedhetjük meg magunknak. A közönség az első, belehalnék, hogy ott a közönség, de nem lépek fel”

– folytatta a Neoton Família forntembere, aki megérti Majkáék döntését, és védelmükre kelve annyit hozzátett,

„ha tényleg nem fér el a színpadon, mit tud csinálni? Nem ugyanaz az élmény, nem ugyanazt a minőséget tudja adni így az előadó. Persze, olyanra is van példa, hogy szólnak előre, hogy valami nem úgy lesz, egyeztetik, hogy ez gondot okoz-e. Ez a jobbik eset, mert akkor úgy készülünk. Mindenesetre nagyon nehéz helyzet ez mindenkinek, borzasztó lehet neki is, hogy ezzel esetleg csalódást okoz a közönségnek, miközben a legtöbb előadónak – nyilván neki is – a közönség az első”

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: