News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Amber Heardöt azzal vádolják, hogy már egy Johnny Depp előtti kapcsolatában is erőszakosan viselkedett

A színész ügyvédje, Camille Vasquez felemlegette azt a 2009-es esetet, amikor Heard megütötte volt barátnőjét, Tasya van Ree-t. A színésznő tagadja, hogy bármelyik párját is bántalmazta volna.

Link másolása

hirdetés

Johnny Depp jogi csapata kedd délután fejezte be Amber Heard két napig tartó kihallgatását - írja a Daily Mail. A színész ügyvédje, Camille Vasquez azzal zárta a procedúrát, hogy felemlegette azt a 2009-es esetet, amikor Heard megütötte volt barátnőjét, Tasya van Ree-t, emiatt le is tartóztatták.

„Nem Johnny Depp az egyetlen párja, akit megtámadott”

– vádolta meg Vasquez a színésznőt.

„Soha nem bántalmaztam egyetlen partneremet sem. Soha nem bántalmaztam Deppet vagy más olyan személyt, akivel romantikus kapcsolatban voltam”

– válaszolt Heard annak ellenére, hogy az esetnek állítólag két rendőr is a szemtanúja volt, akik látták, hogy volt párja nyakláncát is letépi.

Vasquez arra is felhívta a színésznő figyelmét, hogy James Franco éppen a Deppel való 2016 májusában történt erőszakos vita másnapján, a zárcserét követően látogatta őt meg Los Angeles-i házában - állítólag ez volt az utolsó csepp a házasságukban. A bíróság már korábban is hallott arról, hogy Depp rendkívül féltékeny volt Francóra, mert úgy gondolta, hogy Heardnek viszonya van vele.

hirdetés
A bíráknak egy videót is levetítettek, ami Francóról és Heardről készült a ház liftjében este 11 óra előtt. A videón James Franco fejét gyengéden Heard vállára hajtja.

„A barátom volt, és szó szerint a szomszédban lakott. Kiüresedtek a baráti kapcsolataim, és örömmel fogadtam a barátságát. Miután meglátta az arcomat, a vállamra tette a fejét. Megérintette az arcom oldalát is” – utalt Heard arra, hogy Depp előző este megdobta őt egy telefonnal, ami zúzódást okozott az arcán.

Depp jogi csapata azzal is megvádolta a színésznőt, hogy megszerkesztette azokat a fényképeket, amelyekkel bizonyítani akarta, hogy exe bántalmazta őt. Heard tagadta az őt ért vádakat. Vasquez ezután lejátszott egy hangfelvételt, amin a színésznő beismeri, hogy megütötte Deppet. Heard erre azt mondta, hogy

sokszor kellett a testét használnia ahhoz, hogy meg tudja védeni magát.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Harry hercegnek állítólag elege van Kaliforniából, fél évre hazaköltözne Angliába
A herceg ráunt a Los Angeles-i életre. Azt tervezheti, hogy innentől kezdve minden év felét inkább a királyi család közelében töltse.

Link másolása

hirdetés

Harry hercegnek állítólag elege van Los Angelesből, és azt fontolgatja, hogy évi hat hónapra visszaköltözik az Egyesült Királyságba, írja a Daily Star.

A királyi családhoz közel álló forrás szerint a végső lökést a júniusi eleji, angliai látogatás adhatta meg a két éve a családjával Kaliforniába költöző hercegnek.

Neil Sean úgy véli, erre utal az is, hogy Harry és Meghan továbbra sem mondtak le windsori rezidenciájukról, és a királynő jubileumi ünnepségsorozata alatt megújították a Frogmore Cottage-ban tartózkodásukat. Ez a birtok lehet az otthona Harrynek, ha úgy dönt, hogy fél évet Angliában szeretne tölteni.

Az informátor úgy tudja, hogy az ötlet egyáltalán nem nyerte el Meghan Markle tetszését. A herceg felesége ugyanis politikai babérokra tör az Egyesült Államokban, ami túlságosan lefoglalja. Ráadásul úgy tűnik, hogy a kiráyi család tagja sem látják szívesen, legalábbis erre utal, hogy Harryt meghívta bátyja 40. születésnapjára Katalin hercegné, de az egykori színésznőt nem.

Közben a Mirror arról ír, hogy Harry és Meghan két év alatt beváltotta ígéretét, és már teljesen függetlenek anyagilag a királyi családtól. Eközben az uralkodóház többi tagja összesen 100 millió fontnál (46 milliárd forint) kerül évente az adófizetőknek akkor, amikor az ország jelentős része súlyos megélhetési válsággal küzd.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: