News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Amber Heard megszólalt az elvesztett per után: „Senki nem mondhatja azt, hogy ez fair volt”

A színésznő arról beszélt egy tévéinterjúban, hogy nem kapott megfelelő bánásmódot a közösségi médiában, de utalt arra is, hogy Johnny Depp jogi csapata lefizette az ellene valló tanúkat.

Link másolása

hirdetés

Először nyilatkozott Amber Heard azóta, hogy elveszítette a Johnny Depp által indított becsületsértési pert. Mint megírtuk, az esküdtszék megállapította, hogy Heard rágalmai volt férjével szemben nem voltak megalapozottak, és Deppnek adott igazat. A színésznek 10 millió dollár (8 millió font) kártérítést és 5 millió dollár büntető kártérítést ítélt meg. Heard viszontperelte Deppet, ebben az ügyben három állításból egyben adtak igazat Heardnek, egy rágalmazási ügyben. A színésznőnek 2 millió dollár kártérítést ítéltek meg, büntető kártérítést viszont nem.

Heard most az NBC News Today című műsorában nyilatkozott. A teljes interjú később fog megjelenni, egy-két részletet azonban már megmutattak belőle. Az előzetesből kiderült, hogy a színésznő úgy véli, Depp jogi csapata lefizette a tanúkat, akik ellene vallottak a bíróságon, és nem is meglepő, hogy ilyen ítélet született. Kérdésre válaszolva elmondta, hogy nem hibáztatja az esküdtszéket, amiért ellene ítéltek.

"Igazából megértem. Ő [Johnny Depp] egy kedvelt személyiség, az emberek pedig úgy érzik, hogy ismerik őt. Ő egy fantasztikus színész"

- mondta, ezzel talán azt sugallva, hogy az esküdtszéket a színész népszerűsége is befolyásolhatta a döntésben.

Miután a műsorvezető emlékeztette, hogy az esküdtszéket nem lehet ily módon elkápráztatni, nekik a tényeket és a bizonyítékokat kell figyelembe venniük, a színésznő így reagált:

hirdetés
"Hogy tudtak volna elhinni bármit is, ami kijött a számon, ha három és fél hétig hallgatták a tanúvallomásokat arról, hogy mennyire nem vagyok hiteles ember?!"

Az interjú egy másik pontján arról is beszélt, hogy szerinte nem kapott megfelelő bánásmódot a közösségi médiában. Mint mondta, nem érdekli és így nem is veszi fel, hogy ki mit gondol róla, vagy arról, hogy mi történt az otthonában, a házasságában, zárt ajtók mögött, hiszen egy átlagos ember ezt úgysem tudhatja. De azt is hozzátette:

"Még az is, aki biztos benne, hogy megérdemeltem ezt a sok gyűlöletet és kegyetlen kritikaáradatot, még akkor is, ha azt gondolja, hogy hazudok, nem tudna belenézni a szemembe és azt mondani, hogy igazságos bánásmódot kaptam a közösségi médiában. Nem mondhatja azt nekem, hogy ez fair volt."

Heard szóvivője a sajtómegkeresésekre válaszolva elárulta, a színésznő azért vállalta az interjút, mert Johnny Depp jogi csapata az ítélethirdetés után napokig közleményekkel és tévés interjúkkal haknizta tele a médiát, és a színész is ugyanezt tette a közösségi médiában. Elmondása szerint Heard egyszerűen csak reagálni akart erre oly módon, hogy kifejezhesse a gondolatait és érzéseit, amit nagyrészt nem tehetett meg a bíróságon.

Amber Heard interjújának előzetese:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Beszóltak Berki Mazsinak: „Ha kinyaraltad magad, szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat”
Fotóval üzenték meg az influenszernek, hogy Berki Krisztián sírja elhanyagoltnak tűnik.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián váratlan halála után özvegye, Berki Renáta, becenevén Mazsi utazással próbálta feldolgozni a gyászt. Néhai férjével közös kislányával, Emmával először Balira utazott, de a Balatonon is pihentek már együtt. Sokaknak már akkor szemet szúrt, hogy az influenszer nyaralni megy azután, hogy elveszítette a férjét. Most pedig azzal vádolták meg, hogy az utazgatások közepette elhanyagolja Berki Krisztián sírját - szúrta ki a Blikk.

Egy férfi Mazsi Facebook-oldalára küldött egy képet a sírhelyről, amin néhány elszáradt virág látható a vázákban. A fotót ide kattintva nézheted meg.

"Szia Mazsi! Azért majd, ha kinyaraltad magad, szedd már le Krisztián sírjáról az elszáradt cuccokat. Nagyon gáz volt ahogy ma kinézett. Ölellek!"

- üzente az özvegynek.

A fotó láttán többen is kiakadtak. Valaki azt írta, Mazsinak a "nyaralások közepette nincs ideje kimenni a temetőbe", míg más azt vágta hozzá, hogy szégyellheti magát. Néhányan azonban megvédték az influenszert. Van, aki szerint nem tragédia, ha ilyen melegben Mazs nem visz élő virágot a sírhoz, míg más arra mutatott rá, hogy vannak emberek, akik lelkileg képtelenek kimenni a temetőbe a szeretteikhez.

Berki Mazsi a héten újabb interjút adott, amelyben például a Berki Krisztiánnal való szerelméről és a gyászról is beszélt.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghalt Klapka György fia és örököse, Dennis – 34 éves volt
A milliárdos üzletember és Mary Zsuzsi közös gyereke egészségügyi problémákkal küszködött.

Link másolása

hirdetés

Meghalt Klapka Dennis, a milliárdos üzletember, Klapka György és a táncdalénekes Mary Zsuzsi közös gyereke – írja a Ripost. A lap információi szerint a 34 éves férfi egy barátjánál kapott epilepsziás rohamot, már nem tudták megmenteni az életét.

A lap arról ír, hogy a jó anyagi körülmények ellenére Klapka Dennis élete egyáltalán nem volt könnyű: arról korábban maga is beszélt, nagyon megviselte, hogy korán elveszítette mindkét szülőjét. Ezután sok jószándékúnak tűnő, ám rosszakaró ismerős jelent meg körülötte, ő pedig igyekezett mindenkinek segíteni – ezek a "barátok" aztán jelentős összegekkel is megrövidítették az örököst. Dennis ezután az alkoholhoz fordult, és saját bevallása szerint is mélyre került az életében.

2021 nyarán azonban már úgy érezte, felfelé indult, elmondása szerint több barátja is volt, akiknek a segítségére mindig számíthatott. Ugyanakkor epilepsziás rohamaival régebb óta küszködött, egy ilyen okozta péntek éjjeli halálát is.

„A hír sajnos igaz... Dennis tegnap éjszaka elment. Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat, és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét. Teljesen össze vagyok törve!”

– mondta el a Ripostnak Klapka György özvegye, Marika.

Klapka Dennis utoljára július 28-án posztolt Facebook-oldalára. Akkori sorai reményre és bizakodásra adtak okot.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Egy szál melltartóban indult sétálni Emily Ratajkowski
A celeb nem szégyenlős, azt biztos. A gyerekét tolta egy babakocsiban New Yorkban.

Link másolása

hirdetés

Emily Ratajkowski nem tartozik a szégyenlősebb hírességek közé, ennek bizonyításához elég csak végignézni az Instagram-profilját.

A celeb igencsak szereti megmutatni hibátlan alakját,

a közösségi oldalán egymást érik a visszafogottnak nehezen nevezhető fürdőruhás és fehérneműs képei.

Azonban úgy tűnik a sztár nem csak az online térben, hanem a valóságban is szívesen mellőzi a felesleges ruhadarabokat. A DailyMail cikke szerint a minap New Yorkban fotózták le miközben a gyerekét tolta egy babakocsiban. Ratajkowski azonban

mindössze egy sportmelltartót vett fel a sétához,

felsővel már nem akart vacakolni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Elhagyja az országot Molnár Gusztáv, Németországban akarja rendezni az életét
Szerinte mindenkinek jár egy második esély.

Link másolása

hirdetés

Külföldön próbálja rendezni az életét Molnár Gusztáv. A Drága örökösök színésze erről a Facebook-oldalán számolt be vasárnap délelőtt.

Molnár Gusztáv nehéz időszakot élt meg az elmúlt hónapokban: a párja, Fazekas Vivien a héten jelentette be az Instgram-oldalán, hogy a házasságuk véget ért. A színész alkoholproblémái miatt elvonóra vonult, korábban pedig

egy veszekedés alkalmával rendőrt kellett hívni rá, mert öngyilkossággal fenyegetőzött.

Gusztáv most azt írta a Facebookon, hogy szerinte „mindenkinek jár egy második esély”.

„Úgy döntöttem, hogy megpróbálom külföldön rendezni az életemet egy ideig. Alapvetően Németországra gondoltam. Dolgozni szeretnék, és átgondolni a dolgaimat” - írta, azt is hozzátéve, hogy nem szeretne örökre elmenni.

A színész szerint nem érdemes feladni, „minden ember egy csoda”, és neki is el kell hinnie, hogy ő maga is az.

hirdetés

A hozzászólók többsége sok sikert kívánt Gusztávnak az újrakezdéshez. Ugyanakkor volt aki azt is megjegyezte, hogy ez nem megoldás, és ha a probléma benne van, akkor azt is vinni fogja majd magával.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: