hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Álarcos énekes: A Nyomozók teljesen ledöbbentek, mikor lekerült a maszk a Zombiról

Senki nem találta ki, ki volt az álarc mögött. Sőt, nem hittek a szemüknek, mikor meglátták az énekesnőt.

Link másolása

hirdetés

A vasárnap esti Álarcos énekesben a Nyomzók annyira biztosak voltak abban, hogy kit rejt a Katica jelneze, hogy a Szuperkártyát is bedobták. A tippjük jó lett, így helyette új versenyző csatlakozhatott a csapathoz.

A műsor azonban ment tovább, és a végére úgy döntöttek, hogy a Zombit leplezik le. Egyik tippjük sem volt jó, így nagyon meglepődtek, mikor kiderült, hogy kit rejtett az álarc.

VIDEÓ: A Zombi produkciója

>

Abban a Nyomozók egyetértettek, hogy egy nagyon tehetséges énekessel állnak szemben, aki "zseniális", és újabb hangszínnel adta elő a produkcióját. A legtöbb tipp szerint férfi lehet a Zombi, felmerült Diaz, Hevér Gábor neve, de végül Tarján Zsófit is betippelte Fluor Tomi.

hirdetés

A folytatásért lapozz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edina szerint második gyermekük születése után romlott meg a házasságuk Csutival

Kislányuk hónapokon keresztül pavor alvászavarral küzdött. Ez az időszak pedig az egész családot megviselte: az állandó kialvatlanság miatt ugyanis állandósultak a viták is. Végül odáig fajult a helyzet, hogy Edinában a válás gondolata is felmerült.

Link másolása

hirdetés

Kulcsár Edina és férje, Csuti a Nyerő Párosban vallottak először arról, hogy válságba került a házasságuk, és már a válás is szóba jött.

A pár a Fókusznak mesélt arról bővebben, hogyan jutottak el idáig. Csuti azt mondta, nem is tudja, hol ment el ennyire ez a dolog, Edina szerint viszont második gyermekük, Nina születéséig kell visszamenni.

"Én tudom...oda tudom visszapörgetni magamban az eseményeket, amikor a második gyermekünk megszületett. 9 hónapos koráig a Nina folyamatosan sírt (...) folyamatosan volt valami egészségügyi, vagy valami más jellegű probléma"

- mondja Edina, aki szerint a pavor alvászavar volt a legdurvább, ami kislányuknál jelentkezett.

"Ez igazából egy éjszakai felriadás. Félelemrohamok fogják el a gyereket, amire ő nem emlékszik, de egy hat hónapos gyereket végignézni 4 és 6 óra közötti időintervallumokban reggel - amikor egyébként pont akkor tudnék aludni - hogy sikít és ön- és közveszélyes. Olyan, mint amikor valakibe belebújik az ördög...félelmetes volt látni és végignézni"

- fogalmazott a modell, aki szerint ez az időszak az egész családot megviselte.

hirdetés

Az állandó kialvatlanság miatt állandósultak a viták, amik után Edináék egyre nehezebben találtak vissza egymáshoz.

"Nyilván közben jött az, hogy mi nem tudtunk beszélgetni, folyamatosan ingerültek voltunk, folyamatosan jönni-menni kellett, nem tudtuk megbeszélni a dolgokat, és enyhe túlzással az is probléma volt, hogy a széket miért ide tolod, miért nem oda"

- meséli Edina.

A helyzet végül odáig fajult, hogy az egykori szépségkirálynőben a válás gondolata is felmerült. A Nyerő Párost egy rendkívüli lehetőségnek látták arra, hogy végre kiszakadjanak saját életük rosszul működő mókuskerekéből.

"Azt gondoltunk, hogy ez lesz az a műsor, amiben megnézhetjük, hogy még mindig van-e egymás iránt érzelem, vonzalom, mi van, ha tényleg csak ketten vagyunk, ha nincs munka, tudunk-e egymásra hangolódni ismét"

- mondja Edina.

A pár abban bízik, hogy azok a játékok, amiknél egymásra kell támaszkodniuk, előhozhatnak belőlük olyan érzéseket, amik egyébként megvannak még bennük, csak kicsit beporosodtak az évek során.

"Közös nevező az, hogy elképesztően szeretjük egymást, ez a kapocs. Tehát az utolsó csavar még benne van, és ahhoz viszont még rohadtul ragaszkodunk is, hogy benne is maradjon"

- fogalmazott Csuti.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Majka: „A zenélést egy időre befejeztem, jövőre nem leszek képernyőn”

„Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék. A szabadságom a legfontosabb” - mondta a műsorvezető.

Link másolása

hirdetés

Alig egy héttel ezelőtt Curtis tett váratlan bejelentést az Instagram-oldalán, miszerint egy időre visszavonul a színpadtól, most pedig Majka is hasonló tervekről számolt be. A rapper, műsorvezető a Story magazinnak nyilatkozott arról, hogy a pihenésre szeretne koncentrálni, és nemcsak a színpadot hagyja hátra egy időre, hanem a képernyőt is.

„A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot, és most semmit sem akarok csinálni. Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni, nyaralni, kártyázni, edzeni, élvezni a pihenést. Nem viszketek attól, ha nem vagyok reflektorfényben.

A televíziós munkát is csupán a bizonytalan helyzet miatt vállaltam el, nem tudtam, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe, de az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn! Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék! A szabadságom a legfontosabb!” – fogalmazott.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Nádai Anikó: Nekünk csak három nap jutott a Nyerő Párosból, a rosszindulatú kommentekből viszont egy életre elég volt

A műsorvezető egy hosszú posztban írt arról, mennyi bántó kommentet látott mások oldalán, és, hogy bár kevés napot töltöttek a játékban, sokan még így is beléjük rúgtak.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter számára már véget is ért a Nyerő Páros. A műsorvezető és szerelme elsőként esett ki a műsorból.

Kiesésük után Anikó egy hosszú posztban írt arról, hogy a Nyerő Páros minden percét imádták, ugyanakkor utólag nem bánja, hogy így alakultak a dolgok.

"Persze szívesen játszottunk volna tovább, de utólag már nem bánom, hogy így alakult. Bevallom beleolvastam a kommentekbe mások oldalain...Félelmetes, hogy mennyien gondolják azt magukról: pontosan tudják - személyes ismeretség nélkül is - hogy Te milyen ember vagy, hol hibázol, és mikor mit kellene tenned vagy mondanod. Bennem most nem lenne több erő szembe nézni a sok rosszindulattal.

Csak három napot volt lehetőségünk a villában tölteni és úgy gondolom, hogy senkit sem bántottunk meg vagy beszéltünk ki. És még így is vannak sokan, akik veszik a bátorságot, hogy durván belénk rúgjanak »Ezt vállaltad!«, »Ez ezzel jár!«, »Viseld el!«"

- fogalmazott posztjában a műsorvezető, aki ezután kiemelte:

hirdetés
"Nem, senki sem azt vállalja, hogy mások boxzsákja legyen. Mégis hol van a határ? Mert úgy érzem a közösségi oldalakon már mindent szabad...arctalan, névtelen emberek másznak a lelkedbe, löknek a gödör mélyére. És mégis miért? Ettől vajon jobb lesz az életük? Boldogabbak lesznek? Nem hiszem..."

"Tisztában vagytok a Cyberbullying fogalmával? Ezek miatt a zaklató emberek miatt tartunk ott, hogy féltenünk kell magunkat, a családunkat, a gyerekeinket. El sem tudjátok képzelni, ez mennyire káros mindenkire, az egész társadalomra. Belegázolni más lelkébe, önbecsülésébe, az életébe. Nem fogom ezt szó nélkül hagyni többé és küzdeni fogok ellene minden erőmmel!" - tette hozzá Anikó.

"Nekünk csak három nap jutott a játékból, a rosszindulatból viszont egy életre elég volt. Én így is büszke vagyok magunkra és jó móka volt. És ami a legfontosabb, hogy a szerelmünk és az egymás iránti bizalmunk töretlen. Úgy szeretjük egymást, hogy arra nincsenek szavak!"

- zárta gondolatait a műsorvezető.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Baukó Éva kommentben írta le, hogy esnek ki egymás után a Nyerő Párosból a párok és kik nyerik meg

Úgy tűnik, az egykori Való Világ-szereplő bosszúhadjáratot indított az RTL Klub ellen, ezért spoilerez a műsorokról.

Link másolása

hirdetés

Baukó Éva nagyon igyekszik rontani egykori munkaadója, az RTL Klub saját gyártású műsorainak nézettségén, mégpedig úgy, hogy kiírja a saját közösségi oldalára a műsorok nyerteseinek nevét, valamint a kiesési sorrendet.

Ezt csinálta augusztus végén a Survivornél – posztjában akkor Danit nevezte meg győztesként, Zsófit pedig másodikként, szóval beletrafált –, majd a most induló Nyerő Párosnál is, ám

ezúttal nemcsak az általa vélt győztesek nevét írta ki, hanem a kiesési sorrendet is.

A tegnapi adás után pedig, amelyben Nádai Anikónak és párjának kellett távoznia a Nyerő Páros villájából, lehet okunk azt feltételezni, hogy valóban tudhat valamit, hiszen a posztjában őket említette első kiesőnek.

A posztot – amelyet Baukó Éva azóta már leszedett az oldaláról – a Noizz.hu vette észre. Mint idézik, a Való Világ egykori játékosa arról, hogy miért osztja meg ezeket a posztokat, az egyik hozzászólásában a következőket írta: „a karma most az RTL-nek jár, amiért emberek életét tették tönkre”.

Baukó Évát tehát a bosszú vezérelheti, amit a csatorna nagy költségvetésű műsorainak lespoilerezésével próbál elérni. Igaz, egyelőre nem tudni, ezúttal is bejön-e a műsor végkimenetelével kapcsolatos jóslata.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: