hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

A túl sok szexjelenet miatt hagyta ott a sorozatot A viszony főszereplője

Többet nem árulhatott el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 21.

hirdetés

Ruth Wilson otthagyta a viszony című sorozatot, amiben főszerepet játszott a szexjelenetekre hivatkozva. A Guardian szerint a színésznő nem azért lépett ki, mert férfi partnere, Dominic Westnél kevesebb pénzt kapott, vagy mert másik munkát ajánlottak neki, őt a szexjelenetek „gyakorisága és azok természete” zavarta. A színésznő ezen felül többet nem árulhatott el.

A sorozat egyik forrása szerint nem bántak egyenlően a színésznőkkel. Sarah Treem, showrunner egyenesen úgy beszélt vele, ahogy az ötvenes években szoktak a férfiak a nőkkel, így a forgatások légköre nem volt valami felüdítő.

"Sosem mondanék ilyen dolgokat színésznek. Nem ilyen vagyok. Nem vagyok manipulatív ember, mindig is feminista voltam. Az, hogy nem biztonságos munkakörnyezetet teremtek vagy nőt zaklatok a produkcióimban, teljesen nevetséges és semmilyen valóságalapja nincs"

– mondta Treem.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Szálljatok már le erről a kik*rt Szabó Ádámos sztoriról, b*szdmeg”- Tóth Andi kiakadt

Az énekesnőt nagyon feldühítette, hogy egyesek szerint újra összejött Szabó Ádámmal, ráadásul egymástól kapták el a koronavírust.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés
Tóth Andi pár órával Szabó Ádám után jelentette be, hogy ő is elkapta a koronavírust,
ez pedig elég volt ahhoz, hogy beinduljon a kommentelők fantáziája, így több helyen is felmerült, hogy esetleg újra összejöttek.

Szabó Ádám azóta már tisztázta a dolgot, és elmondta, hogy semmi sincs köztük, de Tóth Andi ennél jóval keményebben reagált az alaptalan pletykákra.

„Szálljatok már le erről a kik*rt Szabó Ádámos sztoriról b*szdmeg, hát aludni nem lehet, komolyan mondom"

- kelt ki magából az énekesnő az Instagramon.

Tóth Andi egyébként azt mondta, a körülményekhez képest jól van, nincsenek komoly tünetei a koronavírus miatt, bár köhög és be van dugulva az orra, de nem fáj semmije, és láza sincs.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Opitz Barbira rá sem lehet ismerni göndör fürtjei nélkül

Az énekesnő a rajongói kedvéért vállalta a hosszú és valószínűleg fájdalmas procedúrát, és kiegyenesítette a haját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés
"Sokan mondtátok, hogy szeretnétek látni engem egyenes hajjal is, hát ime!"
- írta az Instagramon az énekesnő, egy olyan kép alá, amelyen kiegyenesített frizurával áll.

Az X-Faktor hatodik szériájának győztesére szinte rá sem lehet ismerni egyenes hajjal. Az óriási göndör hajtömeget kiegyenesíteni valószínűleg órákig tarthatott.

A kommentelőknek nagyon tetszik az énekesnő új frizurája, a legtöbben Kim Kardashianhoz hasonlítják,
ám akadnak olyanok is, akik nem rajonganak ezért a stílusért.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Meghan Markle még a takarók színe miatt is balhézott a palotában a régi alkalmazottai szerint

Egyre merészebb állítások látnak napvilágot Harry herceg feleségéről.
Címkép: Northfoto/PA Wire/PA Images - szmo.hu
2021. március 07.

hirdetés

A személyzet fele ki akart lépni Meghan Markle viselkedése miatt, amikor a Kensington-palotában elfajultak az indulatok - írja a Daily Star névtelen forrásokra hivatkozva.

Korábban már megírtuk, hogy a hercegnét többen is zaklatással vádolják az akkori viselkedése miatt, amit ő maga hevesen tagad. A Buckingham-palota azóta kiadott közleménye szerint nagyon komolyan veszik a vádakat, és vizsgálatot indítanak, hogy kiderítsék, Meghan valóban zaklatta-e az alkalmazottakat.

Most egy korábbi alkalmazott azt állítja:

Harry herceg felesége már attól is dührohamot kapott, ha az általa rendelt takarók színe nem felelt meg az ízlésének.

Meghan egy sandringhami vadászat alkalmával piros, hímzett takarókat rendelt Harry barátai számára. Mivel azonban nem “a piros szín megfelelő árnyalatát” választották, óriási jelenetet rendezett és őrjöngött a személyi asszisztensével, Melissa Touabtival - írja a lap.

hirdetés

De nem csak Meghan személyi asszisztense élhetett át hasonlókat. A lap szerint volt, hogy a személyzet fele ott akarta hagyni az állását a hercegné kirohanásai miatt.

"Dráma, dráma, mindig csak a dráma zajlott, ott, ahol ők ketten jelen voltak"

- tette hozzá egy másik bennfentes.

Egy újabb megszólaló szerint Harryt még maga a királynő is elővette, amiért Meghan összeveszett egy öltöztetővel az esküvőjük előtt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Mindig a kedvesség és a jóakarat megtestesítője volt” – Meghan Markle barátnői és kollégái a palota ellen fordultak

A hercegnét a palota támadásaira reagálva a barátai okos, vicces, és nagyon jólelkű nőként jellemezték. Meghan és Harry leleplező interjúja március 7-én kerül adásba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés

Ahogy az mi is megírtuk, március 7-én érkezik Oprah Winfrey interjúja a hercegi párral. Meghan Markle és Harry herceg korábban soha nem adtak ilyen őszinte interjút arról, miért menekültek el a királyi család árnyékából és hogyan élték meg azt az időszakot, amikor mindenki ellenük fordult.

A rajongók már hetek óta tűkön ülnek, azonban nem mindenki értékeli az őszinteségüket.

A rövid előzetesekből már kiderült, hogy Harry herceg elárulja, attól félt, a brit sajtó miatt Meghan is Diana sorsára jut.

Fülöp herceg kórházba került néhány héttel ezelőtt, sokan pedig szívtelennek nevezték Meghant, amiért úgy robbantja a bombát, hogy közben a királyi család központi alakja az életéért küzd. A hercegné azonban elmondta, hogy az interjút hónapokkal korábban vették fel.

Szerdán azonban a Buckingham-palota közleményt adott ki, amiben kifejtették, hogy több alkalmazott is zaklatással vádolja Meghan Markle-t, ezért kivizsgálást indítanak az ügyben, mivel a zaklatás semmilyen formáját nem tolerálják. A zaklatási vádak magukban foglalják, hogy Meghan félelemben tartotta a palota személyzetét, és két asszisztensét is elüldözte.

hirdetés

A vádak nyilvánosságra kerülését követően Meghan kollégái, ismerősei, barátai szinte elárasztották a közösségi médiát és egyöntetűen állították, Meghan az utolsó ember, akiről el tudnák képzelni, hogy bárkinek az életét szándékosan megkeserítette.

Lindsay Roth 22 éve Meghan legjobb barátnője, ott volt Meghan mellett élete minden szakaszában, Angliában is többször meglátogatta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: